Christina Aguilera - EDP
5 330 Ft

Az érzékiség és a csábítás ereje. Christina Aquilera első illata olyan erős nőknek szól, akik élvezik nőiességüket. A fejjegyet ízletes egzotikus gyümölcs sorbet alkotja, mely energiával tölt fel. A szívjegy nőies illatát a jázmin, a bazsarózsa, és a lédús szilva adja.


Christina Aguilera By Night - EDP-23%
4 500 Ft

3 440 Ft

Akció

Christina Aguilera By Night egy csábító illat, egy csipetnyi játékossággal. Ünnepli az érzékiség és a nőiesség mindannyiunkban. Christina azt mondta: „Szeretem, amikor megyek ki ma este. Ehhez érezzem magam nőies és magabiztos elég nekem a kedvenc illatát. " Erről a szag több elmondjuk mi magazin.


Christina Aguilera Definition - EDP
7 100 Ft

Definition a Christina Aguiera márkától egy keleti-virágos női illat. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, mandarin és a piros alma. A virágos szíve vanília orchideát tartalmaz.


Christina Aguilera Glam X - EDP
4 890 Ft

Parfüm Christina Aguilera keleties virágos és az úgynevezett Glam X. Úgy tervezték, a nők, akik úgy látja a világot tisztán és tudja, kik ők. Tökéletes parfüm nőknek céltudatos. Ez áll az összetett struktúrák nagyon jellegzetes és egyedi.


Christina Aguilera Inspire - EDP
7 150 Ft

Fragrance nők számára tervezték, akik szeretik kifejezni magukat különböző módokon, keres egy illat alapján a hangulat és az intuíció. Christina Aguilera róla illata Inspire azt mondja: „Szeretem, hogy egy nő.


Christina Aguilera Red Sin - EDP
4 630 Ft

A Christina Aguilera Red Sin egy virág-gyümölcsös illat hölgyeknek, amelyet először 2012 októberében mutattak be. Ez az illat a nőiséget ünnepli, amelyet provokatív vörös szín szimbolizál. Az illat az alma és a fahéjjal indít, melyet a ciklámen szív követ.


Christina Aguilera Touch of Seduction - EDP
2 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Touch of Seduction a márka Christina Aguilera egy virágos gyümölcsös illat nőknek, amely megnyitja a gyümölcsös jegyek a málna, a licsi és a frézia. A szív már elég virág áll, és a rózsa, lonc és az írisz – végül kilép szaga szantálfa, vanília és pézsma. Úgy indult 2015-ben.


Christina Aguilera Touch of Seduction - natural spray
1 310 Ft

Touch of Seduction a márka Christina Aguilera egy virágos gyümölcsös illat nőknek, amely megnyitja a gyümölcsös jegyek a málna, a licsi és a frézia. A szív már elég virág áll, és a rózsa, lonc és az írisz – végül kilép szaga szantálfa, vanília és pézsma. Úgy indult 2015-ben.


Christina Aguilera Unforgettable - EDP
5 310 Ft

Felejthetetlen Christina Aguilera illat minden nő számára, aki szeretné lenyűgözni, és hagyjuk egy felejthetetlen nyomot. A fej illata gyümölcsös, tippeket szilva és a gránátalma. A szív virágos aromák rózsa és jázmin. Végén határozott illata kasmír fa, vanília és tonkabab. Úgy indult 2013-ban.


Christina Aguilera Woman - EDP
4 230 Ft

Christina Aquilera elindítja új parfümöt nő. Ez az illat megtestesíti az igazi nőiesség. Nő érzéki, vidám, és különösen a nő, aki úgy érzi, szexi. Illata nyit akkordok bergamott, rózsabors, licsi és a körte. A szív tartalmaz magnólia, rózsa, ibolya levél és a méz.