Christina Aguilera

Christina Aguilera Christina Aguilera - EDP 30 ml
2x

Christina Aguilera - EDP

3 960 Ft

Az érzékiség és a csábítás ereje. Christina Aquilera első illata olyan erős nőknek szól, akik élvezik nőiességüket. A fejjegyet ízletes egzotikus gyümölcs sorbet alkotja, mely energiával tölt fel. A szívjegy nőies illatát a jázmin, a bazsarózsa, és a lédús szilva adja.

Partnerünktől: Vivantis
Christina Aguilera Christina Aguilera By Night - EDP 50 ml

Christina Aguilera By Night - EDP

5 400 Ft
5 160 Ft

Christina Aguilera By Night egy csábító illat, egy csipetnyi játékossággal. Ünnepli az érzékiség és a nőiesség mindannyiunkban. Christina azt mondta: „Szeretem, amikor megyek ki ma este. Ehhez érezzem magam nőies és magabiztos elég nekem a kedvenc illatát. " Erről a szag több elmondjuk mi magazin.

Partnerünktől: Vivantis
-9%
Christina Aguilera Red Sin - EDP 50 ml

Christina Aguilera Red Sin - EDP

5 260 Ft
4 780 Ft

A Christina Aguilera Red Sin egy virág-gyümölcsös illat hölgyeknek, amelyet először 2012 októberében mutattak be. Ez az illat a nőiséget ünnepli, amelyet provokatív vörös szín szimbolizál. Az illat az alma és a fahéjjal indít, melyet a ciklámen szív követ.

Partnerünktől: Vivantis
Christina Aguilera Unforgettable - EDP 30 ml
3x

Christina Aguilera Unforgettable - EDP

4 040 Ft

Felejthetetlen Christina Aguilera illat minden nő számára, aki szeretné lenyűgözni, és hagyjuk egy felejthetetlen nyomot. A fej illata gyümölcsös, tippeket szilva és a gránátalma. A szív virágos aromák rózsa és jázmin. Végén határozott illata kasmír fa, vanília és tonkabab. Úgy indult 2013-ban.

Partnerünktől: Vivantis
-38%
Christina Aguilera Definition - EDP 30 ml

Christina Aguilera Definition - EDP

6 550 Ft
4 040 Ft

Definition a Christina Aguiera márkától egy keleti-virágos női illat. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, mandarin és a piros alma. A virágos szíve vanília orchideát tartalmaz.

Partnerünktől: Vivantis
-13%
Christina Aguilera Eau So Beautiful - EDP 15 ml

Christina Aguilera Eau So Beautiful - EDP

4 500 Ft
3 900 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az Eau So Beautiful gyümölcsös-virágos illat nőknek. Ezt a nőies illatot vad eper, lédús pomeló és ibolya levelek árnyalatai alkotják, amelyeket fehér jázmin, gardénia, gyöngyvirág és magnólia csokorba kevernek, mindezt a szantálfa, a vanília és a pézsma érzéki tónusa zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Christina Aguilera Glam X - EDP 60 ml
1x

Christina Aguilera Glam X - EDP

5 370 Ft

Parfüm Christina Aguilera keleties virágos és az úgynevezett Glam X. Úgy tervezték, a nők, akik úgy látja a világot tisztán és tudja, kik ők. Tökéletes parfüm nőknek céltudatos. Ez áll az összetett struktúrák nagyon jellegzetes és egyedi.

Partnerünktől: Vivantis
Christina Aguilera Touch of Seduction - EDP 60 ml
1x

Christina Aguilera Touch of Seduction - EDP

4 140 Ft

Touch of Seduction illat a  Christina Aguilera márkától egy virágos gyümölcsös illat nőknek, amely  a málna, a licsi és a frézia gyümölcsös illatjegyeivel nyílik meg.

Partnerünktől: Vivantis