Cillit Bang Tiszta háztartás
2 690 Ft

Akció

A Cillit Bang tisztítószer csomag garantálja, hogy háztartásod tiszta legyen bárhol, ahova csak nézel. A csomag 4 tisztítóeszközt tartalmaz: Cillit Bang vízkő ellen, WC tisztító gél, Cillit Bang Turbo Power a fehérítéshez és tisztasághoz, valamint Cillit Bang az olajfoltok ellen.


Cillit Bang WC Citrus vízkőoldó 750 ml
1 112 Ft

790 Ft

A Cillit Bang vízkőoldó elpusztítja a baktériumokat és tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a vízkövet a WC egész területén. Egyszerű alkalmazás. Friss citromos illatot hagy maga után. Űrtartalom 750 ml.


Cillit Bang WC Baktérium és folteltávolító 750 ml
1 112 Ft

790 Ft

A Cillit Bang WC tisztító elpusztítja a baktériumokat és ***tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a vízkövet** a WC egész területéről. Egyszerű alkalmazás. Friss illatot hagy maga után. Űrtartalom 750 ml.


Cillit Bang Antibacterial aktív hab 600 ml
1 390 Ft

Az új Cillit Bang aktív hab a fürdőszobában lévő nagyméretű területek gyors és hatékony tisztításra lett kifejlesztve. Az egyedülálló szórófej tökéletes fedést biztosít, a hab áthatol a lerakódásokon és szennyeződéseken, feloldja azokat, elpusztítja a bektériumok 99 %-át, éscsodálatos ragyogást hagy maga után a fürdőszoba egész területén.


Cillit Bang Vízkőoldó spray a nagyobb ragyogás érdekében 750 ml
2 112 Ft

990 Ft

Az új Cillit Bang vízkőoldó szer néhány másodpercen belül hat és nagyobb ragyogást biztosít. Nagy hatékonysággal távolítja el a vízkövet, szappanlerakódást, rozsdát és a szennyeződéseket. Az eredmény tökéletes tisztaság és ragyogó fény. Űrtartalom 750 ml.


Cillit Bang Aktív hab 600 ml
1 987 Ft

1 190 Ft

Az új Cillit Bang aktív hab a fürdőszobában lévő nagyméretű területek gyors és hatékony tisztításra lett kifejlesztve. Az egyedülálló szórófej tökéletes fedést biztosít, a hab áthatol a lerakódásokon és szennyeződéseken, feloldja azokat, és csodálatos ragyogást hagy maga után a fürdőszoba egész területén.


Cillit Bang Zsíroldó 750 ml + Vízkőoldó 750ml-20%
1 990 Ft

1 590 Ft

Akció

Cillit Bang Zsíroldónak és a vízkőoldónak köszönhetően, másodperceken belül eltávolítja a makacs szennyeződéseket. Idális konyhában és fürdőszobában is egyaránt.


Cillit Bang Zsíroldó spray a nagyobb ragyogásért 750 ml-28%
1 237 Ft

890 Ft

Akció

Az új Cillit Bang zsíroldó a nagyobb ragyogásért néhány pillanat alatt hat. Hatékonyan távolítja el az élelmiszerektől, zsíroktól és leégett ételektől származó lerakódásokat. Az eredmény tökéletes tisztaság és ragyogó fény. Űrtartalom 750ml.


Cillit Bang WC Marine folteltávolító 750 ml
2 027 Ft

690 Ft

A Cillit Bang folteltávolító elpusztítja a baktériumokat és tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket és a vízkövet a WC egész területéről. Egyszerű alkalmazás. Friss tengeri illatot hagy maga után. Űrtartalom 750ml.


Cillit Bang Penész elleni spray 750 ml
2 112 Ft

1 090 Ft

Az új Cillit Bang fehérítésre és tisztításra szolgál, Turbo Power formulával ellátott, néhány másodpercen belül hat. A készítmény hatékonyan eltávolítja a mindennapi foltokat, az odaégett zsírokat és a makacs szennyeződéseket. Bang! És a kosz eltűnik. Űrtartalom 750ml.


Cillit Bang Penészeltávolító 750 ml
990 Ft

Hatékony fertőtlenítőszer, amely eltávolítja a megtelepedett penészgombát és szennyeződéseket. Ideális fal- és padlócsempe, zuhanyzó- és egyéb nedves sarkak, zugok fertőtlenítéséhez.