Cillit Bang Antibacterial aktív hab 600 ml-21%
1 390 Ft 1 090 Ft

Akció

Az új Cillit Bang aktív hab a fürdőszobában lévő nagyméretű területek gyors és hatékony tisztításra lett kifejlesztve. Az egyedülálló szórófej tökéletes fedést biztosít, a hab áthatol a lerakódásokon és szennyeződéseken, feloldja azokat, elpusztítja a bektériumok 99 %-át, éscsodálatos ragyogást hagy maga után a fürdőszoba egész területén.

Cillit Bang Vízkőoldó spray a nagyobb ragyogás érdekében 750 ml-15%
1 290 Ft 1 090 Ft

Akció

Az új Cillit Bang vízkőoldó szer néhány másodpercen belül hat és nagyobb ragyogást biztosít. Nagy hatékonysággal távolítja el a vízkövet, szappanlerakódást, rozsdát és a szennyeződéseket. Az eredmény tökéletes tisztaság és ragyogó fény. Űrtartalom 750 ml.

Cillit Bang Aktív hab 600 ml

Cillit Bang Aktív hab 600 ml

Értékelés: 4,7
1 290 Ft

Az új Cillit Bang aktív hab a fürdőszobában lévő nagyméretű területek gyors és hatékony tisztításra lett kifejlesztve. Az egyedülálló szórófej tökéletes fedést biztosít, a hab áthatol a lerakódásokon és szennyeződéseken, feloldja azokat, és csodálatos ragyogást hagy maga után a fürdőszoba egész területén.

Cillit Bang Nagytakarítás

Cillit Bang Nagytakarítás

Értékelés: 4,9
3 890 Ft 972,50 Ft/darab

Közeledik a nagytakarítás. Mindent, amire csak szükséged lesz, megtalálsz ebben a tisztítószer-csomagban a Cillit Bang márkától – antibakteriális habspray, vízkő elleni spray, fürdőszobai tisztító és zsíroldó.

Cillit Bang Penészeltávolító 750 ml
1 490 Ft 1 290 Ft

Hatékony fertőtlenítőszer, amely eltávolítja a megtelepedett penészgombát és szennyeződéseket. Ideális fal- és padlócsempe, zuhanyzó- és egyéb nedves sarkak, zugok fertőtlenítéséhez.

Cillit Bang Penész elleni spray 750 ml
1 590 Ft 1 290 Ft

Az új Cillit Bang fehérítésre és tisztításra szolgál, Turbo Power formulával ellátott, néhány másodpercen belül hat. A készítmény hatékonyan eltávolítja a mindennapi foltokat, az odaégett zsírokat és a makacs szennyeződéseket. Bang! És a kosz eltűnik. Űrtartalom 750ml.

Cillit Bang Zsíroldó spray a nagyobb ragyogásért 750 ml
1 290 Ft

Az új Cillit Bang zsíroldó a nagyobb ragyogásért néhány pillanat alatt hat. Hatékonyan távolítja el az élelmiszerektől, zsíroktól és leégett ételektől származó lerakódásokat. Az eredmény tökéletes tisztaság és ragyogó fény. Űrtartalom 750ml.

Cillit Bang Fürdőszobai tisztító spray 750 ml
1 490 Ft 1 290 Ft

A Cillit Bang vízkőeltávolító tisztítószer tisztán tartja fürdőszobádat. Már néhány másodperc alatt visszaadja a csillogást, hatékonyan eltávolítja a vízkövet, a szappanmaradékot, szennyeződéseket és a rozsdát az egész fürdőszobában.