CLEAN IT Univerzális antisztatikus tisztítóhab, 400 ml
1 290 Ft

Clean IT univerzális antisztatikus tisztítóhab nagyszerű eszköz az elektronikai cikkek tisztitásához, ideális mind fém, mind műanyag felületekre. Az antisztatikus tulajdonság megakadályozza a por újbóli lerakódását a kezelt felületen. Űrtartalma 400 ml.


CLEAN IT Kijelző tisztító kendő LCD/TFT, 100 db
1 690 Ft

Clean IT törlőkendők alkalmasak az LCD, LED és plazma kijelzők tisztítására. Hatékonyan távolítja el a port a felületekről, miközben kíméletes az elektronikai eszközökhöz és garantált a teljes karcmentesség. A csomag 100 db kendőt tartalmaz.


CLEAN IT Nedves törlőkendő, 100 db
1 690 Ft

Clean IT törlőkendők alkalmasak az elektronikai cikkek műanyag felületeinek tisztítására. Hatékonyan távolítja el a port a felületekről, mikozben kíméletes az elektronikai eszközökhöz és garantált a teljes karcmentesség. A csomag 100 db kendőt tartalmaz


CLEAN IT Tisztítófolyadék + mikroszálas kendő, 200 ml
1 690 Ft

Clean IT tisztítófolyadék + mikroszálas kendő egy praktikus kis készlet az elektronikai eszközök kijelzőinek tisztán tartásához. Eltávolíthatja az ujjlenyomatokat és a lerakódott port az LCD, LED és plazma képernyőkről. A tisztítószer mennyisége 200 ml.


CLEAN IT Sűrített levegő

CLEAN IT Sűrített levegő

Értékelés: 4,5
1 690 Ft

A sűrített levegő segítségével, könnyen és egyszerűen szedheti ki a port és egyéb szennyeződéseket, a nehezen elérhető helyeken is. 400ml kiszerelésben kapható.


CLEAN IT HOUSEHOLD Tisztítószer mikrohullámú sütőhöz
2 490 Ft

Clean IT Household tisztítószer kifejezetten mikrohullámú sütőhöz ideális választás. Eltávolítja a szennyeződéseket, miközben gyengéden fényesebbé is teszi a felületet. 400 ml-es űrtartalma számos használatra elegendő, ugyanis kis mennyiség is hatékony a zsiradék és ételmaradékok eltávolítására.


CLEAN IT HOUSEHOLD Tisztító és polírozó rozsdamentes acélhoz
2 490 Ft

Clean IT Household egy kiváló minőségű tisztítószer a rozsdamentes acél felületekhez. 300 ml-es űrtartalmú, eltávolítja az ujjlenyomatokat, szennyeződéseket, vízkövet. Ideális választás mosogatókhoz, hűtő külsejéhez, vízforralóhoz, kenyérpirítóhoz, ugyanis nem csak tisztít, hanem políroz is, maga után fényes felületet hagyva.


CLEAN IT Magic Cleaning Gum, CL-200
1 890 Ft

A Magic Cleaning Gum tisztítózselé ideális megoldás a por és különböző szennyeződések eltávolítására, főleg számítógépek és notebookok billentyűzetéből, emlyek használat után szinte csillogni fognak.