CleanMate RV500

CleanMate RV500

Értékelés: 4,3
65 990 Ft

2 év garancia

Robot porszívó giroszkópos navigációval, söpréssel, porszívózással és törléssel. A CleanMate RV500 Li-Ion akkumulátorral üzemel, amely akár 90 percig tartó porszívózást biztosít. A takarítás befejeztével maga keresi meg a töltőállomást. A tisztítás ütemezője lehetővé teszi, hogy kiválaszd a napot és az időt, amikor a robot porszívó takarítson.

CleanMate QQ6SLi

CleanMate QQ6SLi

Értékelés: 5
90 990 Ft 64 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Robotporszívó CleanMate QQ6SLi padlóporszívómagas teljesítményű szívómotorral. Nagyobb tökéletesített tartály telítettség jelzővel, összegyűjti az összes szennyeződést a padlóról. Kimeneti HEPA szűrő felfogja az apró porszemeket és az allergéneket is. Az innovatív ultrahangos érzékelők segítik a robotporszívót a térben való navigálásban és a bútoroknak ütközés megelőzésében. A hasznos takarítás tervezõvel kiválaszthatja azt a napot és idõt, amikor a robot megtisztítja a padlót és a szonikus fallal megjelölheti a takarított teret.

CleanMate RV500 HEPA filtr
2 345 Ft 1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyon hatékony tartalék HEPA szűrő, amely CleanMate RV500 robotporszívóba alkalmas.

CleanMate QQ6Pro
90 990 Ft

2 év garancia

Robot porszívó Wi-Fi összeköttetés a mobilalkalmazással való könnyű kezeléséhez. CleanMate QQ6Pro tökéletesen felporszívózza és ráadásul fel is törli az összes kemény padlót a lakásban. A speciális spirálkefének köszönhetően felszívja a kedvencedtől származó szőrszálakat. A tanúsított fertőtlenítő UV lámpa a padlót fertőtleníti és egyben eltávolítja a baktériumokat és vírusokat. Amint a porszívó lemerül, visszatér a töltőállomásra.