Clear Hand 03 díszek
3 258 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A professzionális Moyra 03 Díszítő körömlemez lehetővé teszi, hogy otthon vagy a szalonban hosszas festés nélkül néhány perc alatt tökéletes mintákat alkosson a körmein, több mint 200féle minta közül választhat. Könnyen használható még kezdőknek is!

Clear Hand 09 ünnepe
3 258 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A professzionális Moyra 09 Celebration körömlemez lehetővé teszi, hogy otthon vagy a szalonban hosszas festés nélkül néhány perc alatt tökéletes mintákat alkosson a körmein, több mint 200féle minta közül választhat. Könnyen használható még kezdőknek is!

Clear Hand esküvő
3 258 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A professzionális Moyra 17 Wedding körömlemez lehetővé teszi, hogy otthon vagy a szalonban hosszas festés nélkül néhány perc alatt tökéletes mintákat alkosson a körmein, több mint 200féle minta közül választhat. Könnyen használható még kezdőknek is!

Clear Hand 19 gyermekkori
3 258 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A professzionális Moyra 18 Childhood körömlemez lehetővé teszi, hogy otthon vagy a szalonban hosszas festés nélkül néhány perc alatt tökéletes mintákat készítsen a körmein, több mint 200féle minta közül választhat. Könnyen használható még kezdőknek is!

Clear Hand 15 Lacelove
3 258 Ft

A professzionális Moyra 15 Lacelove körömlemez lehetővé teszi, hogy otthon vagy a szalonban hosszas festés nélkül néhány perc alatt tökéletes mintákat készítsen a körmeiről, több mint 200féle minta közül választhat. Könnyen használható még kezdőknek is!

Clear Hand 11 damaszt drapéria
3 258 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A professzionális Moyra 11 Damask Drapery körömlemez lehetővé teszi, hogy otthon vagy a szalonban hosszas festés nélkül néhány perc alatt tökéletes mintákat alkosson a körmein, több mint 200féle minta közül választhat. Könnyen használható még kezdőknek is!

Clear Hand 19
3 258 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A professzionális Moyra 19 Maharaja körömlemez lehetővé teszi, hogy otthon vagy a szalonban hosszas festés nélkül néhány perc alatt tökéletes mintákat készítsen a körmein, több mint 200féle minta közül választhat. Könnyen használható még kezdőknek is!

Clear Hand 21 Retro
3 258 Ft

A professzionális Moyra 21 Retro körömlemez lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt otthon vagy a szalonban néhány festék nélkül tökéletes mintákat készítsen a körmein, több mint 200féle minta közül választhat. Könnyen használható még kezdőknek is!

Clear Hand Animalistic
3 258 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A professzionális Moyra 04 Animalistic körömlemez lehetővé teszi, hogy otthon vagy a szalonban hosszas festés nélkül néhány perc alatt tökéletes mintákat készítsen a körmeiről, több mint 200féle minta közül választhat. Könnyen használható még kezdőknek is!

Clear Hand kezdőkészlet
8 150 Ft

A Moyra Starter Kit 6 körömbélyegkészletet tartalmaz lemez mintákkal 06 – Virágosság 1 számú bélyegző 04 bélyegző lakk sz. 01 – rózsaszín Letöltés kártya letölthető kártya formákkal