Paraméterek meghatározása
Clementoni LELE Interaktív mackó hangokkal Clementoni Interaktív mackó BETTA hangokkal
Clementoni LELE Interaktív mackó hangokkal

Puha, bújós LELE maci, 5 interaktív gombbal az első számok, formák és betűk megtanulásához. A bújós maci sok új szót tanít a gyerekeknek vidám dalokkal és mondókákkal. A szív a mellkasán világít. Magassága kb. 23 cm.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Interaktív mackó BETTA hangokkal Clementoni Interaktív mackó BETTA hangokkal
Clementoni Interaktív mackó BETTA hangokkal

Puha, bújós BETTA, a mackó, 5 interaktív gombbal az első számok, formák és betűk megtanulásához. A bújós mackó sok új szót tanít meg a gyerekeknek vidám dalokkal és rímekkel. A mellkasán lévő szív világít. Magassága kb. 23 cm.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Póni kantáron Clementoni Interaktív mackó BETTA hangokkal
Clementoni Póni kantáron

A babáddal tökéletesen fogod érezni magad a kantáros póni segítségével. A nyomógombok és a színes számgombokkal való játék a hanghatásoknak köszönhetően mosolyt csalnak a gyermekek arcára. Ahogy a póni mozog, és a gyermeked e közben a vidám zenéket élvezheti.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Bébi mikrofon Clementoni Clemmy Baby Vidám játékasztal kockákkal és állatkákkal
Clementoni Bébi mikrofon

Ez a szórakoztató gyerek mikrofon elkíséri a gyerekeket az első zenei fellépésükön. A mikrofon LED fénnyel rendelkezik, 2 színes billentyűvel, több dallammal és szórakoztató hanghatásokkal. Nyomd meg a gombot a hangerősítéshez, mint az igazi mikrofonnál.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Tavaszi villámajánlat
Clementoni SCIENCE - MEGA Fluo kristályok Clementoni Clemmy Baby Vidám játékasztal kockákkal és állatkákkal
Clementoni SCIENCE - MEGA Fluo kristályok

Készíts otthon egy saját laboratóriumot, és hozzál létre érdekes, sötétben világító kristályokat. A készlet 8 éves kor feletti vegyészek számára alkalmas.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Tavaszi villámajánlat
Clementoni Clemmy Baby Vidám játékasztal kockákkal és állatkákkal Clementoni Clemmy Baby Vidám játékasztal kockákkal és állatkákkal
Clementoni Clemmy Baby Vidám játékasztal kockákkal és állatkákkal

Ez a vidám játékasztal kockákkal és állatkákkal hosszan tartó szórakozást biztosít gyermeked számára. Játékasztal számos aktivitással, melyek célja a gyerekkel folytatott interakció stimulálása. Behelyezhető alakzatok fénnyel és hangokkal, forgatható fogaskerekek, valamint nyomógombok a vezérlő kutyuson és cicán. Egy szórakoztató labdapálya is az asztal részét képezi számos remek csúszdával és akadállyal. A labdák pályája az asztal lábában végződik.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Puzzle Impossible Peanuts 1000 db Clementoni Clementoni Mechanika Junior Robot 5 az 1-ben 50719
Clementoni Puzzle Impossible Peanuts 1000 db

Puzzle Impossible Peanuts 1000 db a CLEMENTONI márkától.

Átvehető akár: 2023.12.13 - 2023.12.14

Partnerünktől: Puzzle-puzzle
Clementoni Clementoni Mechanika Junior Robot 5 az 1-ben 50719 Clementoni Clementoni Mechanika Junior Robot 5 az 1-ben 50719
Clementoni Clementoni Mechanika Junior Robot 5 az 1-ben 50719

A legfiatalabbak mechanikai műhelye egy csodálatos robotkészletet mutat be, számos könnyen összeszerelhető elemmel, amelyek a motormodulnak köszönhetően mozognak és járnak. Mind az 5 modell teljesen egyedi és határozottan szórakoztató módon mozog! Egyik robot síel, másik gyűjt, a harmadik húz, másik

Átvehető akár: 2023.12.12 - 2023.12.13

Partnerünktől: SEVERNOGROUP Sp. z o.o.
Clementoni Baba interaktív kormánykerék - körhinta állatokkal Clementoni Clementoni Mechanika Junior Robot 5 az 1-ben 50719
Clementoni Baba interaktív kormánykerék - körhinta állatokkal

CLEMENTONI Interaktív baba kormánykerék – a körhinta állatokkal szórakoztatja a gyerekeket és nem csak evés közben. Három aranyos állat és három mulatságos gyűrű pörög, mint egy körhinta, amely sok dallamot és szép hangokat játszik le.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Clementoni Sensory Path Soft Mat Blocks Clementoni BABY Interaktív kidobójáték 3 az 1-ben (Játssz a jövőért)
Clementoni Clementoni Sensory Path Soft Mat Blocks

A Soft Clemmy szenzoros pálya egy szőnyeg, amely fejleszti a gyermek tapintását. A puha gumiszőnyeg különféle textúrákkal rendelkezik, amelyek elősegítik a motoros és a tapintási érzékelést. Mindegyik csúszásmentes szerkezettel rendelkezik, biztonságos és könnyen tisztítható. Mindegyik elem nagy és

Átvehető akár: 2023.12.12 - 2023.12.13

Partnerünktől: SEVERNOGROUP Sp. z o.o.
Clementoni BABY Interaktív kidobójáték 3 az 1-ben (Játssz a jövőért) Clementoni BABY Interaktív kidobójáték 3 az 1-ben (Játssz a jövőért)
Clementoni BABY Interaktív kidobójáték 3 az 1-ben (Játssz a jövőért)

A termék a CLEMENTONI Játssz a jövőért ökológiai programhoz tartozik, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy elmesélje a gyerekeknek a fenntarthatóság és a környezetvédelem fontosságát.

Átvehető akár: 2023.12.13 - 2023.12.14

Partnerünktől: Stavebnice-hry
Clementoni Clementoni Scientific Fun Exploration of Mars 50734 Clementoni BABY Interaktív kidobójáték 3 az 1-ben (Játssz a jövőért)
Clementoni Clementoni Scientific Fun Exploration of Mars 50734

A NASA futurisztikus űrbázisa összeszerelhető roverrel és sok izgalmas kísérlettel, hogy izgalmas utazásra induljon a vörös bolygó titkait felfedezni. Az űrállomás moduláris elemekből épül fel, amelyek többféle kombinációban is összeállíthatók. Az igazi űrhajós szerepét felvállalva a gyermek modulok

Átvehető akár: 2023.12.12 - 2023.12.13

Partnerünktől: SEVERNOGROUP Sp. z o.o.
Clementoni Interaktív egyszarvú Clementoni Puzzle Impossible: One Piece 1000 db
Clementoni Interaktív egyszarvú

Puha interaktív plüss egyszarvú, ami 5 interaktív gombbal rendelkezik az első számok, betűk, formák és színek tanítására. Új szavakra tanítja a kicsit a varázslatos énekeknek és vidám daloknak köszönhetően.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Puzzle Impossible: One Piece 1000 db Clementoni Puzzle Impossible: One Piece 1000 db
Clementoni Puzzle Impossible: One Piece 1000 db

Puzzle Impossible: One Piece 1000 db a CLEMENTONI márkától.

Átvehető akár: 2023.12.13 - 2023.12.14

Partnerünktől: Puzzle-puzzle
Clementoni Clemmy baby vödör kockákkal - autó Clementoni Puzzle Impossible: One Piece 1000 db
Clementoni Clemmy baby vödör kockákkal - autó

Clemmy baby kisautó puha Clemmy kockákkal. Ismerd meg a különböző alakokat és textúrákat, figyeld meg és fedezd fel őket. Az autó nyitható fedele egyben a Clemmy kockák építéséhez szolgál alapul. Az autó belsejében lévő térben minden kocka elrakható. A puha oldalsó ablakok lehetővé teszik a kockák berakását és kiszedését. A játék fejleszti a finommotorikát és a kéz-szem koordinációt.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Gyermeklaboratórium - Emberi test Clementoni Supercolor Minnie Floor Puzzle /40 darab
Clementoni Gyermeklaboratórium - Emberi test

Nagyszerű játék az emberi anatómia egyszerű és könnyű megismeréséhez, köszönhetően az emberi test realisztikus modelljének, amely a csontvázzal és a szervekkel együtt összeállítható. Melléklet egy DNS-kettős spirál és egy valódi sztetoszkóp, hogy hallgasd a szívverést és tanulj a DNS-ről.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Baby gyümölcs játék Clementoni Supercolor Minnie Floor Puzzle /40 darab
Clementoni Baby gyümölcs játék

Három színes gyümölcsdarab az elme táplálására és a logikus gondolkodás kialakítására kisgyermekeknél! Kifinomult dizájn egy újrahasznosított műanyagból készült prémium minőségű játékhoz. Az újra összeszerelendő gyümölcsök különböző játékok révén javítják a logikus gondolkodást, és fokozatosan egyre nehezebbé válnak.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Supercolor Minnie Floor Puzzle /40 darab Clementoni Supercolor Minnie Floor Puzzle /40 darab
Clementoni Supercolor Minnie Floor Puzzle /40 darab

Puzzle Minnie és Daisy FLOOR 40 darab Super Color Floor Puzzle: Minnie Leírás és paraméterek Korosztály:3 éves kortól A kirakós mérete kb.:100 × 70 cm Anyag:papír A doboz (csomag) mérete:45 × 31 × 7,5 cm Hozzávetőlegesen …

Átvehető akár: 2023.12.27 - 2024.1.2

Partnerünktől: TvFit.cz
Clementoni Mechanikus laboratórium Monster truck 200 darabos Clementoni Mechanikus laboratórium Monster truck 200 darabos
Clementoni Mechanikus laboratórium Monster truck 200 darabos

A hihetetlen Clementoni Mechanical Laboratory Monster truck egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon megtanít arra, hogy közelebb kerülj a mechanikus és a mérnöki világhoz. Építs a több mint 200 darabból 10 fantasztikus és dinamikus Monster truck modellt, majd merülj el kalandban. A készlet tartalma egy differenciálmű, vezérlőrész, fogastengely és kardántengely.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Skyshowtime ingyen
Clementoni Robot Mio Clementoni Mechanikus laboratórium Monster truck 200 darabos
Clementoni Robot Mio

Egyedülálló tudományos készlet, amely lehetővé teszi egy igazi robot építését! Szórakozz a mozgásának programozásával, és találj ki izgalmas kihívásokat a barátaiddal! Az innovatív ultrahangos érzékelővel felszerelt robot képes érzékelni a tárgyaktól való távolságot, így a robot képes elkerülni az útjába kerülő akadályokat, mágneses karjának köszönhetően pedig képes felvenni a fémtárgyakat!

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Vízi játékok - Octo Park Clementoni Mechanikus laboratórium Monster truck 200 darabos
Clementoni Vízi játékok - Octo Park

A vízi játék különböző részekből áll, így a gyerekeknek minden alkalommal új és izgalmas élményben lehet részük. A víz által aktivált három aranyos állat varázslatos hatásokat kelt. Színes polip segít a gyerekeknek felfedezni a csodálatos és szórakoztató funkciókat. A játékokat úgy tervezték, hogy többféle módon ösztönözzék a gyermekek kézügyességét.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Gyerek laboratórium - Slime készítő - mini szett Clementoni Gyerek laboratórium - Slime készítő - mini szett
Clementoni Gyerek laboratórium - Slime készítő - mini szett

A Clementoni Gyerek laboratórium – Slime készítő – mini szettben sok érdekes kísérletet találsz. Játssz és kísérletezz, mint egy igazi kis tudós. Ezzel a készlettel szórakozható módon fedezheted fel a kémia és a viszkózus folyadékok titkait.

Átvehető akár: 2023.12.13

Partnerünktől: MALL
Clementoni Puzzle Dragon Ball: Lehetetlen 1000 darab Clementoni Gyerek laboratórium - Slime készítő - mini szett
Clementoni Puzzle Dragon Ball: Lehetetlen 1000 darab

Puzzle Dragon Ball: Impossible 1000 db, CLEMENTONI márka.

Átvehető akár: 2023.12.13 - 2023.12.14

Partnerünktől: Puzzle-puzzle
Clementoni BABY Scooter Unicorn Clementoni Gyerek laboratórium - Slime készítő - mini szett
Clementoni BABY Scooter Unicorn

Egy aranyos kis sárkányrobogó, amelyet kifejezetten a kicsiknek terveztek, hogy elkísérjék őket hihetetlen kalandokra. 

Átvehető akár: 2023.12.13 - 2023.12.14

Partnerünktől: Stavebnice-hry