Clementoni Interaktív maci hangokkal
7 590 Ft 6 880 Ft

A becsélő mackó egy interaktív játék, amely gyermekeknek 6 hónapos kortól alkalmas. 5 interaktív gombbal rendelkezik. Énekel, a színeket, a betűket, a számokat és különböző formákat tanít a gyermekeknek. A fülek rágásra és harapdálásra szolgálnak.

Clementoni Interaktív egyszarvú
8 530 Ft

Puha interaktív plüss egyszarvú, ami 5 interaktív gombbal rendelkezik az első számok, betűk, formák és színek tanítására. Új szavakra tanítja a kicsit a varázslatos énekeknek és vidám daloknak köszönhetően.

Clementoni Gyerek laboratórium - Szappan készítés
8 190 Ft 7 560 Ft

A fantasztikus Clementoni Gyerek laboratórium – Szappan készítő készlettel sok szórakozásban lesz részed szappanok, tusfürdők és illatos fürdőbombák készítése közben. Ne félj kísérletezni! Keverd össze az illatokat és a lágyító összetevőket, és készítsd el a saját egyedi termékedet.

Clementoni Gyerek laboratórium - Slime készítő, nagy szett
10 190 Ft 9 080 Ft

A Clementoni Gyerek laboratórium – Slime készítő mindent tartalmaz, ami szükséges a színes slime elkészítéséhez. A praktikus keverő segítségével könnyedén megalkothatod a saját színes slimeodat! Hogy a slimeod eredeti lehessen adj hozzá színes gyöngyöket, csillogókat vagy egy speciális összetevőt, amitől a slime világítani fog a sötétben.

Clementoni Clemmy Baby Vidám játékasztal kockákkal és állatkákkal
13 790 Ft 12 390 Ft

Ez a vidám játékasztal kockákkal és állatkákkal hosszan tartó szórakozást biztosít gyermeked számára. Játékasztal számos aktivitással, melyek célja a gyerekkel folytatott interakció stimulálása. Behelyezhető alakzatok fénnyel és hangokkal, forgatható fogaskerekek, valamint nyomógombok a vezérlő kutyuson és cicán. Egy szórakoztató labdapálya is az asztal részét képezi számos remek csúszdával és akadállyal. A labdák pályája az asztal lábában végződik.

Clementoni CYBER beszélő robot
17 290 Ft 14 320 Ft

A hihetetlen Clementoni Robot Cyber tudományos készlet hét üzemmódban beszél és a technika iránt érdeklődők számára tökéletes. Hosszú órákig tartó szórakozást biztosít! Válj a robotika és az elektronika valódi szakértőjévé.

Clementoni Frozen társasjáték kvíz
4 530 Ft

Interaktív játék és komplett oktatási segédlet, rendkívül szórakoztató, Disney Jégvarázs motívumokkal. Több mint 200 interaktív oktatási vetélkedő, amelyek szórakoztató módon az elektronikus tollal oldhatók meg. A gyermekek fokozatosan megtanulhatják az életkoruknak megfelelő alapvető fogalmakat, például alakzatokat, színeket, térbeli tájolást, számokat és a mennyiséget.

Clementoni Clemmy Baby Húzható teknős kockákkal
5 910 Ft

A Clementoni Clemmy Baby húzható teknős kockákkal a legkisebbeknek készült, akik legelső építőjátékukkal már 6 hónapos kortól játszhatnak és fejleszthetik kézügyességüket. A kockák puha, gumiszerű anyagból készültek, kifejezetten azért, hogy rágókaként is használhassa őket a kicsi. A teknős amellett, hogy a kockák tárolására is alkalmas, gyermeke kedves játszótársa lesz.

Clementoni Hercegnő kvíz

Clementoni Hercegnő kvíz

Értékelés: 4
4 120 Ft

Interaktív játék és komplett oktatási segédlet, rendkívül szórakoztató, Disney Hercegnők motívumokkal. Több mint 200 interaktív oktatási vetélkedő, amelyek szórakoztató módon az elektronikus tollal oldhatók meg. A gyermekek fokozatosan megtanulhatják az életkoruknak megfelelő alapvető fogalmakat, például alakzatokat, színeket, térbeli tájolást, számokat és a mennyiséget.

Clementoni Baby nagy golyópálya állatkákkal
10 040 Ft

Szórakoztató golyópálya állatkákkal kisgyermekeknek. A pálya többféle módon is összerakható és ezáltal vízszintes és függőleges pálya is kialakítható. A pályán mozgó golyó elhalad az állatok mellett, amelyek minden alkalommal viccesen reagálnak. A játék stimulálja a kézügyesség, az ok-okozati üsszefüggések felismerésének és a vizuális érzékelés fejlesztését.

Clementoni Plüss lajhár

Clementoni Plüss lajhár

Értékelés: 4
6 190 Ft 4 530 Ft

A lajhár interaktívgombjával a hason sok vidám dallamot tud lejátszani és minden gyermek arcára mosolyt csal. A végtagok tépőzáras záródása lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy különböző pozíciókban átöleljék vagy lóghasson a lajhár- például fejjel lefelé!

Clementoni Akció és reakció Prémium készlet 120 darabos
12 490 Ft 11 700 Ft

A Clementoni egyedülálló Premium Action and Reaction tudományos csomagja sok szórakozást kínál a gyerekeknek tanulási lehetőséggel. A labda pálya készlet a fizika alapelveinek felfedezését kínálja. Élvezd a végtelen szórakozást ezzel a kreativitást serkentő játékkal. Ez a készlet kompatibilis más Action és Reaction játékkészletekkel.
Éleszd fel a fantáziádat, és több mint 120 darab rész segítségével készíts izgalmas pályákat, kísérletezz a gravitációval, erővel, tőkeáttétellel és egyéb kiegészítőkkel.

Clementoni Formaegyeztető játék Autóbusz Mickey
4 390 Ft 3 980 Ft

Kék-sárga autóbusz Mickey dizájnnal, ami megtanítja a gyerekeket a kedvenc formáik és a Disney karakterek felismerésére. A busz felső fedele távtartóként szolgál és kivehető. A készlet 9 színes formát tartalmaz Disney hősök képeivel a lyukba való behelyezéshez. A játék serkenti a gyermek manuális készségeit.

Clementoni Az első szerszámom Kalapács
4 400 Ft

Interaktív játék kisgyerekeknek aranyos kalapács formájában. Mozgással aktiváld a fényeket és hangokat. Különböző típusú felületek támogatják a gyermek érzékeinek fejlődését. Kiváló minőségű és ártalmatlan anyagból készült.

Clementoni Puzzle 23981 MAXI Trolls 104 darab
3 260 Ft 2 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek puzzle a MAXI kollekcióból nagy darabokkal. A Trollos képes puzzle legkönnyebben sima padlón rakható össze. A puzzle összerakása segíti a gyermek kézügyességének és a megfigyelő készségeinek fejlesztésében. Az anyagok minősége és a nyomtatás exkluzív technikája biztosítja a tartós szépséget és a szép élénk színeket.

Clementoni Clemmy plus - Farm (26 kocka)
5 500 Ft

Építőjáték készlet puha kockákkal, amiben még egy farmer bábu és egyéb kiegészítőket is találhatók, amikből a gyerekek kirakhatják az egész farmot. A kockák puha, nem mérgező gumiból készültek, elég rugalmasak ahhoz, hogy a gyerekek össze tudják őket nyomni a kezükben, de elég erősek az alakjuk megőrzéséhez az építés során.

Clementoni Formabedobó készségfejlesztő játék Autóbusz Minnie
4 810 Ft

A Minnie rózsaszín busz megtanítja a gyermeket a Disney kedvenc formáinak és karaktereinek felismerésére. A busz felső fedele távtartóként szolgál és kivehető. A készlet 9 színes formát tartalmaz Disney hősök képeivel a lyukba való behelyezéshez. A játék serkenti a gyermek manuális készségeit.

Clementoni Az első okostelefonom
4 400 Ft

A szórakoztató elektronikus beszélő okostelefon világos képernyővel és sok interaktív ikonnal rendelkezik. A hangeffektusoknak köszönhetően a gyerekek megtanulják az állatok különböző hangjait. Serkenti a manuális készséget, a látást és a hallást. 4 nagy gomb található a képernyőn. A nagy zene gomb az okostelefon alján található.

Clementoni Gyerek laboratórium - Ajakbalzsam készítés
4 530 Ft

Igazi tudományos készlet Clementoni Gyerek laboratórium – Ajakbalzsam készítés A képes használati utasítás lépésről lépésre vezeti a gyerekeket, ennek köszönhetően teljesen biztonságosan játszhatnak. Ezzel tudományos a szettel sok szórakozásban lehet részed!

Clementoni Clemmy 20-as kocka szett
5 690 Ft 5 500 Ft

Clementoni Clemmy 20-as kocka szett ideális akár a legkisebbeknek is, hiszen puha anyagból készült így észre sem veszik, ha rálépnek, vagy ráülnek. Teljesen biztonságos játék. Akár rágókaként is használható mikor bújnak ki a fogak. Könnyen tisztán tartható, gumis anyagból készült építőkockák.

Clementoni Gyerek laboratórium - Vízi kristály készítés
8 790 Ft 8 250 Ft

Ez a hihetetlen Clementoni Gyerek laboratórium – Vízi kristály készítés segít az óriás kristályok tudományában való elmélyedésben. A speciális tartály és a speciális sók használatával láthatod, hogy az óriás színes kristályok miként nőnek a vízben. A megfigyeléshez használj nagyítót és ne hagyd ki a fantasztikus tudományos kísérlet legcsekélyebb részletét sem.

Clementoni Jurassic World 2 - Vulkán + TREX 2in1
5 990 Ft

Ezzel a Clementoni Jurassic World 2 – Vulkán + TREX 2in1kreatív készlettel a hihetetlen Jurassic Worldbe térhetsz vissza! Építsd meg a a T-Rex csontvázát. Készítsen vulkáni kitöréseket csodálatos tudományos kísérletekkel .

Clementoni Mechanikus laboratórium Mezőgazdasági traktor 200 darabos
7 700 Ft

Clementoni Mechanical Laboratory Mezőgazdasági Traktor egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon megtanít, hogy közelebb kerülj a mezőgazdasági gépek világához és az erőátviteli mechanizmusok funkcióihoz. Építs a több mint 200 darabból 10 fantasztikus és dinamikus modellt, majd merülj el kalandban.

Clementoni Az első szerszámom Fúrógép
3 710 Ft

Interaktív játék kisgyerekeknek aranyos fúrógép formájában. Mozgással aktiváld a fényeket és hangokat. Különböző típusú felületek támogatják a gyermek érzékeinek fejlődését. Kiváló minőségű és ártalmatlan anyagból készült.

Clementoni Clemmy baby - aktív vödör alakzatokkal
5 690 Ft 5 220 Ft

praktikus műanyag vödörben puha színes kockák találhatók. A fedelén különböző formájú nyílások találhatók, amibe a kicsi belehelyezheti a kockákat, így fejlesztve a finommotorikáját és más készségeit.

Clementoni Zongora formájú elektromos csörgő
3 710 Ft

Zongora alakú elektromos csörgő a kis zongoristák számára! A Clementoni elektronikus csörgő dallamok lejátszásával szórakoztatja a gyerekeket 3 gumibillentyű segítségével és egyúttal arra ösztönzi őket, hogy egyszerű és szórakoztató módon fedezzék fel az első betűket. A csörgő 3 lógó, puha gyűrűt tartalmaz, amelyek harapásra alkalmasak, így a csörgő alkalmas a fogak növése esetén is. A játék segít a vizuális, hallási és tapintási észlelés fejlesztésében.

Clementoni Mechanikus laboratórium Hidroplán 130 darabos
3 390 Ft 3 160 Ft

A Clementoni Mechanical Laboratory Hidroplán egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon tanítja a hidrodinamika és a tengerészeti mérnökség elveit. Építs a több mint 130 darabból 2 modelltt, a Canadairt és Seaplane-t, és merülj el kalandban. A készlet tartalma például állítható szárnyak, forgó lapátok vagy fogaskerék modul.

Clementoni Az én első távirányítóm
4 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az elektronikus távirányító szuper szórakozás gyerekeknek 10 hónapos kortól. A távirányító 10 számmal ellátott billentyűvel és 4 színes gombbal rendelkezik. Számos hang- és fényeffektus. Támogatja a finommotoros készségeket, a hallást és a vizuális érzékelést.

Clementoni Bébi mikrofon

Clementoni Bébi mikrofon

Értékelés: 3,1
3 840 Ft

Ez a szórakoztató gyerek mikrofon elkíséri a gyerekeket az első zenei fellépésükön. A mikrofon LED fénnyel rendelkezik, 2 színes billentyűvel, több dallammal és szórakoztató hanghatásokkal. Nyomd meg a gombot a hangerősítéshez, mint az igazi mikrofonnál.

Clementoni Mechanikus laboratórium Szafari park 200 darabos
6 290 Ft 6 050 Ft

Clementoni Mechanical Laboratory Szafari park egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon megtanít, hogy közelebb kerülj a mechanika világához és az erőátviteli mechanizmusok funkcióihoz. Építs a több mint 200 darabból 10 fantasztikus és dinamikus modellt, majd merülj el kalandban.

Clementoni Tapadókoronggal ellátott elektronikus Dinoszaurusz csörgő
3 020 Ft

Aranyos, színes dinoszaurusz formájú interaktív csörgő. Rázd meg a csörgőt és aktiváld a dallamokat és hanghatásokat. A praktikus tapadókorong szilárdan tartja a helyén dinoszauruszt. A csörgő, medálok és a különféle típusú felületek támogatják a gyermek érzékeinek fejlődését. Kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan anyagból készül.

Clementoni Interaktív kutyus érzelmekkel
3 390 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aranyos interaktív játék kiskutya. Játékos módon segít a gyerekeknek az érzelmek felismerésének megtanulásában. A fején található gomb megnyomásával változtathatók a fények, a hangok és a kutyus különböző érzelmeit tükröző szemek.

Clementoni Minnie - az első telefonom
5 890 Ft 5 500 Ft

Minnie – az első telefonom 6 interaktív gombot tartalmaz, amelyek világítanak, megtanítják** az első betűket, számokat, formákat és színeket. Szimulálja az érintőképernyőt. A gyermekek fejlesztik manuális készségeiket és finommotoros készségeiket. – Gyermekeknek **9 hónapos kortól ajánlott.

Clementoni Baby nagy vasútpálya, farm
13 790 Ft 11 420 Ft

A Baby nagy vasútpálya, farm egy mozgással, hangokkal, dallamokkal és állathangokkal teli szórakoztató játék. Szállj fel a vonatra, menj végig a farmon és fedezd fel a rengeteg funkciót, amelyeket az elhaladó vonat aktivál. A kakas dalolni kezd és a többi bájos állatka is megszólal. A készlet mechanikus tevékenységekben gazdag, interakció lehetőségét biztosítja a gyermek számára és stimulálja fantáziáját.

Clementoni Verdák kvíz
4 120 Ft

Interaktív játék és komplett oktatási segédlet, rendkívül szórakoztató, Disney Pixar Verdák motívumokkal. Több mint 180 interaktív oktatási vetélkedő, amelyek szórakoztató módon az elektronikus tollal oldhatók meg. A gyermekek fokozatosan megtanulhatják az életkoruknak megfelelő alapvető fogalmakat, például alakzatokat, színeket, térbeli tájolást, számokat és a mennyiséget.

Clementoni Clemmy baby vödör kockákkal - autó
6 190 Ft 5 360 Ft

Clemmy baby kisautó puha Clemmy kockákkal. Ismerd meg a különböző alakokat és textúrákat, figyeld meg és fedezd fel őket. Az autó nyitható fedele egyben a Clemmy kockák építéséhez szolgál alapul. Az autó belsejében lévő térben minden kocka elrakható. A puha oldalsó ablakok lehetővé teszik a kockák berakását és kiszedését. A játék fejleszti a finommotorikát és a kéz-szem koordinációt.

Clementoni Jurassic Park 2 - Velociraptor
4 340 Ft

Az őskor még soha nem volt ilyen csodálatos! A Clementoni Jurassic park 2 – Velociraptor készlettel felfedezheted a Velociraptor fantasztikus csontvázát, amelyet összerakhatsz. Jegyezz fel és tanulj valami újat arról a környezetről, amelyben ez a hihetetlen őskori lény élt.

Clementoni Gyerek laboratórium - Slime készítő - mini szett
4 090 Ft 3 980 Ft

A Clementoni Gyerek laboratórium – Slime készítő – mini szettben sok érdekes kísérletet találsz. Játssz és kísérletezz, mint egy igazi kis tudós. Ezzel a készlettel szórakozható módon fedezheted fel a kémia és a viszkózus folyadékok titkait.

Clementoni Mechanikus laboratórium Monster truck 200 darabos
6 290 Ft 6 050 Ft

A hihetetlen Clementoni Mechanical Laboratory Monster truck egy kreatív készlet, amely szórakoztató módon megtanít arra, hogy közelebb kerülj a mechanikus és a mérnöki világhoz. Építs a több mint 200 darabból 10 fantasztikus és dinamikus Monster truck modellt, majd merülj el kalandban. A készlet tartalma egy differenciálmű, vezérlőrész, fogastengely és kardántengely.

Clementoni Pluto - húzható kutyus
5 890 Ft 5 590 Ft

A közkedvelt Plútó barát éshúzható kutyus. Gyermekeknek 10 hónapos kortól ajánlott. Plútó mancsai is feje mozgathatóak. Vicces hangokat ad ki, gyermekednek felhőtlen szórakozásban lesz része vele. Serkenti a finommotoros készségeket.

Clementoni Húzható kutyus
4 950 Ft

Imádnivaló húzható kutyus, amely elválaszthatatlan barátja lesz kisgyermekeinek! Séta közben a kiskutya lábai mozognak a csuklós testnek köszönhetően. Amikor az aranyos kiskutya megmozdul, szórakoztató hangokat hallhatsz. A játék támogatja a gyermekek szenzorikus érzékelését, fizikai koordinációját és fantáziáját.

Clementoni Jégvarázs 2 Mágikus kristály készlet
5 290 Ft 4 950 Ft

Ez a különleges Jégvarázs 2 kreatív varázskristály készlet lehetővé teszi a kislányoknak, hogy kristályokat készítsenek, és megalkossák a Jégvarázs csodálatos világát. Elza Jégkirálynővel a lányok hihetetlen sókristályokat alkotnak. A folyamat nagyon egyszerű és gyors. Csak merítsd el a formát vízben, majd hagyd néhány percig pihenni, és a kísérlet máris kész!

Clementoni Puzzle Double Fun – Cars 3
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hihetetlen puzzle és magasságmérő egyszerre. A gyermekek jól szórakoznak majd a Cars puzzle összerakása közben. A puzzle-t utána össze kell ragasztani és a falra erősíteni. Így a puzzle gyerek magasságmérőként is szolgál. A csomagolás tartalmazza a klipszeket a fényképek felerősítéséhez.

Clementoni FROZEN 2 SPA laboratórium
9 590 Ft 9 080 Ft

Különleges SPA laboratórium készlet a Frozen 2 engedélyével. A csomagolás saját kozmetikumok készítésére alkalmas összetevőket és eszközöket tartalmaz. A gyermekek készíthetnek parfümöket, szappant, pezsgő fürdőpatronokat és még sok más biztonságos kozmetikumot. Elza királynővel fagyos termékek is készíthetők!

Clementoni Akció és reakció, Indító készlet, 50 darabos
9 630 Ft

Újdonság

Ezzel a fantasztikus, tudományos Akció és reakció Indító golyópálya-készlettel a fizikai törvényszerűségek felfedezése egyszerűvé és szórakoztatóvá válik. Ez a készlet kompatibilis a többi Akció és reakció készlettel. Kapcsold be a fantáziádat és hozz létre az 50 alkatrész segítségével izgalmas pályákat looping csúszdával, ahol a golyó ellenáll a gravitációnak és növeli a sebességét, csigával és további akadályokkal, amelyekkel a golyónak meg kell birkóznia a pályája során.

Clementoni Felhúzható versenyautó
3 710 Ft

Húzd fel, engedd el és figyeld a piros versenyautó gyors rajtját. Nyomd meg a sofőr fejét és aktiváld a hangeffektusokat. A világító lámpák minden gyereket megörvendeztetnek. Ezzel a versenyautóval a szórakozás soha nem ér véget.