Clementoni MC Snuffin Puzzle 4 az 1-ben
4 042 Ft

3 450 Ft

A Clementoni Supercolor sorozatba tartozó MC Snuffin szabadalmaztatott gyermek puzzle. A kis rajongók rengetek mulatságot élnek át a jelenetek kirakásánál a kedvenc animációs hősnőjükkel. A csomag 4 különböző darabszámú puzzlet tartalmaz.


Clementoni Clemmy Baby Húzható teknős kockákkal
6 590 Ft

4 910 Ft

A Clementoni Clemmy Baby húzható teknős kockákkal a legkisebbeknek készült, akik legelső építőjátékukkal már 6 hónapos kortól játszhatnak és fejleszthetik kézügyességüket. A kockák puha, gumiszerű anyagból készültek, kifejezetten azért, hogy rágókaként is használhassa őket a kicsi. A teknős amellett, hogy a kockák tárolására is alkalmas, gyermeke kedves játszótársa lesz.


Clementoni Hófehérke szőnyeg puzzle
6 249 Ft

2 950 Ft

Jó minőségű szőnyeg puzzle a Hófehérke meséből. Élénk és ragyogó színekkel ellátott, keményített kartonból készült puzzle a Super Color sorozatból. Segít fejleszteni a gyerekek kézügyességét és képzelőerejét. Összeállítás utáni mérete 70 × 100 cm.


Clementoni Verdák szőnyeg puzzle
6 640 Ft

Kiváló minőségű szőnyeg puzzle a közkedvelt Verdák meséből. Élénk és ragyogó színekkel ellátott, keményített kartonból készült puzzle a Super Color sorozatból. Segít fejleszteni a gyerekek kézügyességét és képzelőerejét. Összeállítás utáni mérete 70 × 100 cm.


Clementoni Az én első távirányítóm
2 970 Ft

Az elektronikus távirányító szuper szórakozás gyerekeknek 10 hónapos kortól. A távirányító 10 számmal ellátott billentyűvel és 4 színes gombbal rendelkezik. Számos hang- és fényeffektus. Támogatja a finommotoros készségeket, a hallást és a vizuális érzékelést.


Clementoni Clemmy 20-as kocka szett
6 090 Ft

4 200 Ft

Clementoni Clemmy 20-as kocka szett ideális akár a legkisebbeknek is, hiszen puha anyagból készült így észre sem veszik, ha rálépnek, vagy ráülnek. Teljesen biztonságos játék. Akár rágókaként is használható mikor bújnak ki a fogak. Könnyen tisztán tartható, gumis anyagból készült építőkockák.


Clementoni Clemmy baby - aktív vödör alakzatokkal
5 310 Ft

praktikus műanyag vödörben puha színes kockák találhatók. A fedelén különböző formájú nyílások találhatók, amibe a kicsi belehelyezheti a kockákat, így fejlesztve a finommotorikáját és más készségeit.


Clementoni Elektromos csörgőjáték
4 190 Ft

3 220 Ft

Clementoni Elektromos csörgőjáték pillanatok alatt megragadja kisbaba figyelmét. A 3 különböző játék gombnyomásra aktiválható és eltérő hangokat bocsát ki, puha gumis borítása nem okoz kárt a gyermeknek, ha beleharap. A játékot könnyedén és gyorsan tartóra szerelheti.


Clementoni Minnie - az első telefonom
6 240 Ft

Minnie – az első telefonom 6 interaktív gombot tartalmaz, amelyek világítanak, megtanítják** az első betűket, számokat, formákat és színeket. Szimulálja az érintőképernyőt. A gyermekek fejlesztik manuális készségeiket és finommotoros készségeiket. – Gyermekeknek **9 hónapos kortól ajánlott.


Clementoni Műanyag építőkocka, 30 db
3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Clementoni Műanyag építőkocka remek szórakozást nyújt kis gyermekeinknek, hiszen kiélhetik kreatívitásukat, ezáltal fejleszthetik a képességeiket. A kockák rendkívül puha anyagból készültek, így nem okoznak sérülést. Könnyen tisztítható, akár mosógépben is moshatjuk. A csomag 30 db építőkockát tartalmaz.


Clementoni Pluto - húzható kutyus
5 310 Ft

A közkedvelt Plútó barát éshúzható kutyus. Gyermekeknek 10 hónapos kortól ajánlott. Plútó mancsai is feje mozgathatóak. Vicces hangokat ad ki, gyermekednek felhőtlen szórakozásban lesz része vele. Serkenti a finommotoros készségeket.


Clementoni Puzzle Double Fun – Cars 3
3 840 Ft

Hihetetlen puzzle és magasságmérő egyszerre. A gyermekek jól szórakoznak majd a Cars puzzle összerakása közben. A puzzle-t utána össze kell ragasztani és a falra erősíteni. Így a puzzle gyerek magasságmérőként is szolgál. A csomagolás tartalmazza a klipszeket a fényképek felerősítéséhez.


Clementoni Puzzle Double Fun – Jégvarázs
3 840 Ft

Hihetetlen puzzle és magasságmérő egyszerre. A gyermekek jól szórakoznak majd a Frozen puzzle összerakása közben. A puzzle-t utána össze kell ragasztani és a falra erősíteni. Így a puzzle gyerek magasságmérőként is szolgál. A csomagolás tartalmazza a klipszeket a fényképek felerősítéséhez.


Clementoni Puzzle MAXI Dr. Plüssi 100 részes
3 712 Ft

3 450 Ft

Gyerek puzzle a MAXI kollekcióból nagy darabokkal. A Dr. Plüssi képes puzzle legkönnyebben sima padlón rakható össze. A puzzle összerakása segít a gyermek kézügyességét és a megfigyelő készségét. Az anyagok minősége és a nyomtatás exkluzív technikája biztosítja a tartós szépséget és a szép élénk színeket.


Clementoni Puzzle MAXI Szófia hercegnő 30 darabos
3 712 Ft

3 450 Ft

Gyerek puzzle a MAXI kollekcióból nagy darabokkal. A Szófia hercegnő képes puzzle legkönnyebben sima padlón rakható össze. A puzzle összerakása segít a gyermek kézügyességét és a megfigyelő készségét. Az anyagok minősége és a nyomtatás exkluzív technikája biztosítja a tartós szépséget és a szép élénk színeket.


Clementoni Puzzle Vitorlás 1500 darabos
4 949 Ft

4 640 Ft

A lélegzetelállító puzzle egy szép jachtot ábrázol, 1500 darabos. A puzzle segít fejleszteni a kézügyességet és a kreativitást. Az összerakás után összeragasztható és dekorációként is használható.


Clementoni Kapu - lőj gólt!

Clementoni Kapu - lőj gólt!

Értékelés: 4,5
16 290 Ft

15 280 Ft

Lőj gólt! Fantasztikus focikapu különböző aktivitásokkal. A gyerekek szórakoznak és megtanulják felismerni a számokat, betűket, alakzatokat, színeket és egy sor teljesen új szavat az interaktív gomboknak köszönhetően. Infravörös érzékelő és barátságos mozgó elemek segítenek a gyerekeknek a foci felfedezésében és miután gólt lőtt, kommunikál vele.


Clementoni Műanyag építőkocka, 60 db
6 640 Ft

A Clementoni Műanyag építőkocka remek szórakozást nyújt kis gyermekeinknek, hiszen kiélhetik kreatívitásukat, ezáltal fejleszthetik a képességeiket. A kockák rendkívül puha anyagból készültek, így nem okoznak sérülést. Könnyen tisztítható, akár mosógépben is moshatjuk. A csomag 60 db építőkockát tartalmaz.


Clementoni Clemmy Építő kockák figurákkal
6 130 Ft

Clementoni Clemmy egy kisgyermekek számára kifejlesztett színes, farm témájú építőkocka különböző méretű építőelemekkel és aranyos figurákkal. A gyermekek nyugodtan ráléphetnek, ráülhetnek, vagy ráharaphatnak, hiszen rendkivül puha. Fejleszti a képzelőerőt és a kreativitást, valamint a finom motoros mozgást. Ezzel a készlettel gyermeke megismerkedhet a farm gazdasággal, biztonságos játék közben.


Clementoni Clemmy Plus 30 darabos építőkocka vödörben
6 990 Ft

3 910 Ft

Clementoni építőkockák kellemes fogású, puha anyagból készülnek, így az sem okoz fájdalmat, ha a gyerek véletlenül ráül vagy rálép. A velük való játék kiválóan fejleszti a kicsi kognitív és motoros képességeit, nem mellesleg pedig remek szórakozás. A vödör 30 darab építőkockát tartalmaz.


Clementoni Puha építőkészlet - Farm
7 040 Ft

Clementoni puha építőkészlet, kisebb gyermekeknek való. A 42 db-os puha, és színes farm építőkocka készlet különböző méretű építőelemekkel áll a kisgyermekek rendelkezésére. Puha és színes, így a legkisebbek is élvezettel játszhatnak vele. Ráléphetnek, ráülhetnek, annyira puha, hogy észre sem veszik! A gyermekek bátran használhatják, mert a képzeletet, a kreativitást és a finom motoros mozgást nagyon jól fejleszti.