CLICFORMERS 110

CLICFORMERS 110

Értékelés: 4,9
11 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ellenálló 110 részes belga építőkocka, amelyből meglepően sok, különböző jellegű modellt állíthatsz össze. Tekintettel a részek 4 különböző csatlakoztatási módjára igazán szabadra engedheted a fantáziádat és szinte bármilyen virágcsokrot, állatot, ékszer összeállíthatsz belőle, egészen az érdekes autókig, hajóig, rakétáig vagy űrhajóig.

CLICFORMERS 150

CLICFORMERS 150

Értékelés: 4,5
16 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ellenálló 150 részes belga építőkocka, amelyből nagy mennyiségű, különböző jellegű modellt állíthatsz össze. A magasabb számú részre való tekintettel szétágazódó építmények váratlanul nagy méreteit is képes vagy elérni!

CLICFORMERS 90

CLICFORMERS 90

Értékelés: 4,3
8 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ellenálló 90 részes belga építőkocka, amelyből meglepően sok, különböző jellegű modellt állíthatsz össze. Tekintettel a részek 4 különböző csatlakoztatási módjára igazán szabadra engedheted a fantáziádat és szinte bármilyen virágcsokrot, állatot, ékszer összeállíthatsz belőle, egészen az érdekes autókig, hajóig, rakétáig vagy űrhajóig.

CLICFORMERS Blossom 150

CLICFORMERS Blossom 150

Értékelés: 5
17 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Strapabíró 150 darabos belga építőkészlet pasztellszínű részekkel, melyekből rengeteg, különböző jellegű és meglepő méretű modell építhető fel. Az egyes részek 4 különböző módon kapcsolhatók össze, így szabadon engedheted fantáziádat, melynek szinte semmi nem szab határt.

CLICFORMERS Box 200

CLICFORMERS Box 200

Értékelés: 5
27 020 Ft 26 070 Ft

Ellenálló 200 részes belga építőkocka praktikus dobozban, amelyből nagy mennyiségű, különböző jellegű modellt állíthatsz össze. Tekintettel a 4 különböző csatlakoztatási elvre nagyobb korlátozások nélkül szabadon engedheted a fantáziádat.

CLICFORMERS Építkezési autók
11 180 Ft

Tematikus belga építőkocka különböző építkezési autók és gépek építésére. 70 darabot tartalmaz a speciális kiegészítőket és a nagy funkcionális kerekeket is beleértve. Állíts össze egy buldózert, traktort vagy akár egy kotrógépet!

CLICFORMERS Mentők

CLICFORMERS Mentők

Értékelés: 4,7
9 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tematikai belga építőkocka speciális mentőalakulat járműveket állíthat össze (tűzoltók, mentő technika). 70 darabot tartalmaz a speciális kiegészítőket és a nagy funkcionális kerekeket is beleértve. Állíts össze tűzoltó autókat szirénákkal és további járműveket!

CLICFORMERS Mini állatok
4 010 Ft 3 400 Ft

Tartós belga építőjáték, melyek segítségével különböző állatokat építhetsz meg. 30 darabot tartalmaz a funkcionális részeket is beleértve. A darabok összekapcsolásának 4 különböző módjának köszönhetően viszonylag kevés számú darabból számos hazai és egzotikus állat szerelhető össze.

CLICFORMERS Mini rovarok
4 010 Ft 3 670 Ft

Tartós belga építőjáték, melyek segítségével különböző rovarokat építhetsz meg. 30 darabot tartalmaz a funkcionális részeket is beleértve. A darabok összekapcsolásának 4 különböző módjának köszönhetően viszonylag kevés számú darabból is meglepően sok különböző rovar modellje szerelhető össze – beleértve a bogarak, a lepkék és a lárvák is.

CLICFORMERS Mini univerzum
4 770 Ft

Tartós belga építőkészlet, amelyből tucatnyi különböző űrhajó, rakéta és önjáró modul építhető. 30 darabot tartalmaz a funkcionális részeket is beleértve. A darabok összekapcsolásának 4 különböző módjának köszönhetően viszonylag kevés számú darabból az űrkutatási technikák sokféle modellje szerelhető össze.

CLICFORMERS Rendőrség

CLICFORMERS Rendőrség

Értékelés: 5
11 050 Ft

Tematikus belga építőkocka különböző speciális rendőr járművek építésére. 70 darabot tartalmaz a speciális kiegészítőket és a nagy funkcionális kerekeket is beleértve. A Clicformers rendőr szettel több rendőrautó is felépíthető, melyek szirénával is elláthatók.

CLICFORMERS Speed Wheels

CLICFORMERS Speed Wheels

Értékelés: 5
7 220 Ft 6 540 Ft

Tematikus belga építőkocka különböző típusú versenyautó karosszériák építésére irányul. Tartalma 34 rész beleértve a funkcionális kiegészítőket, a verseny kerekeket és abroncsokat tiszteletreméltó átmérővel. A Speed Wheel szettel gyermeked egy egész napos versenyen vehet részt!