Coleman Standard Quad Chair

Coleman Standard Quad Chair

Értékelés: 4,5
7 790 Ft 7 290 Ft

A Standard Quad Chair összecsukható kemping széket kényelme miatt fogod megkedvelni. Acél szerkezetének hála teherbírása akár 113 kg. Hasznos kiegészítő a kartámlában elhelyezett italtartó. Praktikus hordozótáskával ellátott.

Coleman Cooler 52QT hűtőbox
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Passzív hűtőbox Coleman Cooler 52QT halászoknak és kempingezőknek is. Elég hűtőbetétet vagy jeget használni, és az ételek és italoka legnagyobb melegben is tökéletesen hűtöttek lesznek poliuretánból készült kiváló szigetelésnek köszönhetően.

Coleman Darwin 2

Coleman Darwin 2

Értékelés: 4,4
24 990 Ft

A Coleman Darwin 2 egy könnyű túrasátor. A kemény felületen történő felállítás során értékelni fogod az öntartó szerkezetet. A sátor vízhez és kerékpározáshoz is alkalmas, nagyon könnyű felállítani. Az előteret a hátizsákok tárolására használhatod ki.

Coleman Darwin 4+

Coleman Darwin 4+

Értékelés: 4,6
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Coleman Darwin 4+ egy tágas turistasátor, amely vízpartra vagy kempingbe alkalmas. Az öntartó szerkezetű hálóteret legfőképpen kemény talajon fogod értékelni, a beépített padlózattal ellátott tágas előtér kellemetlen időjárási viszonyok esetén, vagy kempingben lehet hasznos.

Coleman Event Shelter Sunwall Door L
14 330 Ft 13 390 Ft

A praktikus ablakos válaszfalak 365×169 cm méretűek, árnyékot vagy nagyobb személyes teret hoznak létre. Az anyag UV Guard kezeléssel ellátott, amely véd az UV sugárzással szemben. A Coleman Event Shelter Sunwall Door L je megfelelő kiegészítő sátorhoz.

Coleman Extra Durable Airbed Double
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kétszemélyes matrac Coleman Extra Durable Airbed Double könnyen összecsomagolható rendszerrel és átszúrás elleni védelemmel. Airtight rendszer tökéletes szelep zárást biztosít folyamatos szivárgás mentesen. A matrac méretei: 198×137×22 cm, összecsomagolást követően 38×28 cm.

Coleman Fyrepower PZ

Coleman Fyrepower PZ

Értékelés: 4,5
15 490 Ft

A Coleman Fyrepower PZ egy hatékony gázfőző, ami megbirkózik az időjárási viszontagságokkal és a nagyobb edényekkel is – mindenkinek jut elég. A nagyobb kényelem érdekében piezo gyújtással van felszerelve.

Coleman Gázpalack C 500 Performance
2 790 Ft 2 690 Ft

A C 500 Performance egy biztonságos gázpalack, amit a szelep csavaros rendszerének köszönhetően bármikor leválaszthatsz a fogyasztóról. Bután/propán keverékkel töltve ** 70/30 arányban** a nagy teljesítmény eléréséhez még a hidegebb napokon is.

Coleman Sling Chair Green

Coleman Sling Chair Green

Értékelés: 4,8
20 850 Ft 19 490 Ft

Coleman Sling Chair egy jól tárolható kempingszék, amely formázott kartámlákkal és magas háttámlával ellátott. Verhetetlenül kényelmes, összecsukható szék.

Coleman Classic Awning

Coleman Classic Awning

Értékelés: 4,3
19 990 Ft 19 490 Ft

Praktikus és vízálló sátortető rögzítőszalagokkal, amikkel beállítható a kívánt magasság és szélesség. 462×462 cm méretű és tökéletesen véd a esőtől és a tócsák keletkezésétől. A Coleman Classic Awning laminált tartórudakkal rendelkezik.

Coleman Coastline 8 Deluxe

Coleman Coastline 8 Deluxe

Értékelés: 4,5
155 990 Ft
+ ingyen szállítás

Coastline 8 Deluxe óriás sátor két levehető hálótérrel, magát összegörgető ablakkal és tágas nappali térrel. Akár két család is könnyedén elfér benne. Könnyen felállítható és tágas, így minden olyan személyt meglep majd, aki nem ismeri az alagutas sátor előnyeit. A 4 leválasztható hálófülkének köszönhetően jól variálható. Az egész sátor varrott padlózattal ellátott, amelynek hála a sátor belsejében minden időjárási viszonyoknál tökéletes tisztaság őrizhető meg.

Coleman Comfort Bed Compact Double
12 990 Ft 12 490 Ft

Kétszemélyes felfújható matrac Coleman Comfort Bed Compact Double ideális pótágyként a háztartásba. Airtight rendszer tökéletes szelep zárást biztosít folyamatos szivárgás mentesen. A matrac méretei: 189×120×17 cm, összecsomagolást követően 38×30 cm.

Coleman Comfort Bed Double

Coleman Comfort Bed Double

Értékelés: 2
16 890 Ft 16 190 Ft

Felfújható duplamatrac Coleman Comfort Bed Double kellemes szemis felülettel ideális turisztikához kempingben, szintén szolgálhat pótágyként a háztartásban. Airtight rendszere a szelep záródását biztosítja, tehát alvás alatt az alattad lévő matrac nem ereszt le.

Coleman Darwin 2+

Coleman Darwin 2+

Értékelés: 5
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Coleman Darwin 2+ egy tágas turistasátor amely vízpartra vagy kempingbe alkalmas. Az öntartó szerkezetű hálóteret legfőképpen kemény talajon fogod értékelni, a tágas előtér kellemetlen időjárási viszonyok esetén, vagy kempingben lehet hasznos.

Coleman Darwin 3

Coleman Darwin 3

Értékelés: 4,7
30 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Coleman Darwin 3+ egy olyan ** turistasátor, amely vízpartra vagy kempingbe alkalmas. A kemény felületen történő felállítás során értékelni fogod az **öntartó szerkezetet. Könnyedén felállítható, a rudak tüskékkel rögzíthetőek

Coleman Event Shelter Sunwall Door XL
14 330 Ft 13 390 Ft

Sunwall Door egy nélkülözhetetlen kiegészítő az Event Shelteru Pro XL-hez, amellyel a maximumra növelheted a kedvezőtlen időjárással szembeni védelmet. Két ablakkal és cipzáras ajtóval ellátott változat, amely szükség esetén sötétíthető, így a belsejében szabályozható a fény.

Coleman Extra Durable Airbed Raised Double matrac
45 490 Ft 43 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Coleman Extra Durable Airbed Raised Double magasított kétszemélyes matrac poliészterből, belső laminálással. Sátorba vagy tartalék fekhelyként ideális vendégek számára. A beépített Wrap ´n´ Roll huzat megkönnyíti az összecsomagolását és a hordozását. A matrac méretei: 198×137×47 cm, összecsomagolást követően 38×36 cm.

Coleman Freez Pack M10 hűtő betét
1 290 Ft 690 Ft

hűtő betét hidegen tartja az élelmiszereket, a gyógyszereket és az italokat. A Coleman Freez Pack M10 nem toxikus, többszörösen használható és mosogatógépben mosható. A fagyasztás akár 4 órán át is tarthat.

Coleman Freez Pack M20 hűtő betét
1 390 Ft

hűtő betét hidegen tartja az élelmiszereket, a gyógyszereket és az italokat. A Coleman FREEZ PACK M20 nem toxikus, többszörösen használható és mosogatógépben mosható. A fagyasztás akár 4 órán át is tarthat.

Coleman Freez Pack M5 hűtő betét
690 Ft 590 Ft

hűtő betét hidegen tartja az élelmiszereket, a gyógyszereket és az italokat. A Coleman FREEZ PACK M5 nem toxikus, többszörösen használható és mosogatógépben mosható. A fagyasztás akár 4 órán át is tarthat.

Coleman Pack-Away Table For 4

Coleman Pack-Away Table For 4

Értékelés: 4,7
42 360 Ft 40 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az összecsukható kemping készlet 4 személynek alkalmas, különböző családi kirándulások során használható ki. Asztalt és mosható párnákkal ellátott két padot tartalmaz. Coleman Pack-Away Table For 4 összecsukást követően fogantyúval ellátott bőröndöt képez, így könnyen hordozható.

Coleman Sunwall for FastPitch Shelter L
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kompakt vászon ponyva. A Coleman Sunwall a FastPitch Shelter L számára tartós poliészterből készült. Egyszerűen és könnyen rögzíthető (pattintós kapcsok) a sátor szerkezetéhez és ezáltal növelhető a beárnyékolt hely / szélárnyék A ponyva az 1,2 kg súlyának köszönhetően könnyen hordozható és 450 mm-es PU-alu bevonattal rendelkezik.

Coleman Hayden 3

Coleman Hayden 3

Értékelés: 4,5
42 490 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Hayden 3 turista sátor 3 személy számára jól bevált szerkezet enyhe időjárási viszonyokhoz Két bejárat, tört ív, előtérben padló, fedett bejárata kényelmes többnapos kempingezést tesz lehetővé

Coleman Kick Back Chair PDQ

Coleman Kick Back Chair PDQ

Értékelés: 5
10 990 Ft 9 190 Ft

Kényelmes összecsukható szék, ami minden körülmény között kényelmes ülést biztosít. A Coleman Kick Back Chair PDQ erős alumínium vázzal és ellenálló poliészter üléssel. Nem hiányzik a praktikus napilap zseb sem. A csomagolás része a praktikus fogantyú és a hordozó zsák is.

Coleman Oak Canyon 4 sátor
171 990 Ft 161 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Coleman Oak Canyon 4 nagyon tágas alagutas családi sátor 4 személy számára robusztus acél szerkezettel és praktikus tetővel, amely védi a sátor bejáratát. Szabadalmaztatott BlackOut Bedroom sötétített hálószoba technológiával és nagy panorámás ablakkal az előtérben.

Coleman Silverton Comfort 150
17 210 Ft 16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hálózsák márkás üreges szálból. A Coleman Silverton Comfort 150 az egész turisztikai szezon alatt felmelegít, tartós és egyszerűen karbantartható. Kompressziós csomagolással rendelkezik, cipzára beakadásmentes technológiával készült és védett a hőhatásoktól.

Coleman Event Shelter Pro L

Coleman Event Shelter Pro L

Értékelés: 4,5
60 990 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Event Shelter L elegáns és funkcionális sátor, amely egyetlen szolid "garden-party"ról sem hiányozhat. Megbízhatóan megvédi vendégeidet és barátaidat, akiknek körülbelül húsz négyzetméternyi tető kerül a fejük fölé

Coleman Frisco

Coleman Frisco

Értékelés: 4,2
12 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú múmia hálózsák. A Coleman Frisco legfeljebb 150 cm-es személyeknek alkalmas, színeinek hála minden kis utazónak megfelelő. Összehúzható kapucni, cipzárfedő, minőségi anyag kétrétegű szerkezettel – még hidegebb napokon is hőkomfortot biztosít

Coleman Galileo 4

Coleman Galileo 4

Értékelés: 4
97 770 Ft 93 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Coleman Galileo 4 egy 4személyes kényelmes kempingsátor, amely alagutas szerkezetének hála könnyen felállítható. A külvilággal való kapcsolatot a sötétíthető panoráma ablakok biztosítják. A fő bejárat megemelésével praktikus előtető jön létre.

Coleman Kobuk Valley 3 plus
55 990 Ft 53 490 Ft
+ ingyen szállítás

Turista sátor 3 személy számára Coleman Kobuk Valley 3 plus egy előszobával, szabadalmaztatott sötétített hálószoba BlackOut Bedroom technológiával, valamint egy speciális UVGuard™ külső kezeléssel, hogy megakadályozza a napfény által okozott szövetromlást.

Coleman Monviso 3 sátor

Coleman Monviso 3 sátor

Értékelés: 4,9
71 490 Ft 68 090 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Coleman Monviso 3 egy univerzális stabil sátor. Az öntartó szerkezetű hálóteret legfőképpen kemény talajon fogod értékelni, a tágas előtér kellemetlen időjárási viszonyok esetén, vagy kempingben lehet hasznos. Még eső esetén is megfelelő szellőzést biztosít.

Coleman Basalt Single

Coleman Basalt Single

Értékelés: 5
24 790 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyon meleg hálózsák egyedi Anti Odour technológiával, amely megakadályozza a szagok keletkezését. Coleman Basalt Single a minőségi szigetelésnek, kétrétegű szerkezetnek és kapucninak köszönhetően hőkomfortot szolgáltat tavasztól egészen télig.

Coleman Da Gama 4

Coleman Da Gama 4

Értékelés: 4,7
110 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Coleman Da Gama 4 egy kényelmes kemping sátor, amely a formázott acél rudaknak hála nagyon könnyen felépíthető. A külvilággal való kapcsolatot a sötétíthető panoráma ablakok biztosítják. Beépített padlóval ellátott magas, kényelmes előtér.

Coleman Glow In The Dark

Coleman Glow In The Dark

Értékelés: 4,7
13 770 Ft 11 490 Ft

Gyermek hálózsák, amely a sötétben világít. Coleman Glow In The Dark elűzi a sötéttől való félelmet és jobb orientációt biztosít. Max. 150 cm személyek számára ajánlott, az összehúzható kapucninak és a kényelmes mandzsettának köszönhetően hőkomfortot biztosít. Beakadásmentes cipzár kialakítása könnyen becipzározható és a hálózsák könnyen összetekerhető.

Coleman Mini Camp Table

Coleman Mini Camp Table

Értékelés: 4,4
16 280 Ft 15 190 Ft

Az összecsukható kempingasztal csavarozható lábakkal ellátott, amelyek illeszkednek az egyenetlen felülethez. Hálós polccal rendelkezik, amely a tárgyak tárolására szolgál. A Coleman Mini Camp Table az összecsukást követően bőrönd méretű, könnyen tárolható.

Coleman Tasman 4 sátor

Coleman Tasman 4 sátor

Értékelés: 4,6
62 490 Ft 59 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Coleman Tasman 4 egy tágas kempingsátor, amely vízpartra vagy kempingbe alkalmas. Az alagutas szerkezet a belső tér hatékony kihasználását teszi lehetővé. A tágas előteret kedvezőtlen időjárási viszonyok közt fogod értékelni. Az alagutas szerkezet növeli a széllel és vízzel szembeni tartósságot.

Coleman Bering 4

Coleman Bering 4

Értékelés: 4,7
103 990 Ft 99 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Coleman Bering 4 egy nagy kempingsátor négyszemélyes családok számára alkalmas. A két széles ágy a nagyobb személyes tér érdekében egy külön tér választja el őket, ahol tárolhatsz kerékpárt, főzhetsz, vagy pihenhetsz is.

Coleman Bering 6

Coleman Bering 6

Értékelés: 4
123 850 Ft 117 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Coleman Bering 6 egy nagy kempingsátor hatszemélyes családok számára alkalmas. A két széles ágy a nagyobb személyes tér érdekében egy külön tér választja el őket, ahol tárolhatsz kerékpárt, főzhetsz, vagy pihenhetsz is.

Coleman Hayden 4
61 266 Ft 55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Hayden 4 sátor boltíves, amely emeli a hálószoba térségét, 4 személy számára. Előtérbe való bejárata a mellékelt rudak megemelésével kis tetővé alakítható. Bevált és igazolt szerkezet, kupola formájú sátor.

Coleman Aravis 2 sátor

Coleman Aravis 2 sátor

Értékelés: 4
47 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Coleman Aravis 2 egy könnyű és stabil sátor. Előtérrel és két bejárattal ellátott, amelyet legfőképpen kedvezőtlen feltételeknél fogsz értékelni. Alacsony magassága előny szél esetén, könnyű súlya hosszú utazás során fog örömet szerezni. Kerékpározóknak alkalmas, az oldalsó térben a hátizsák tárolhatóak.

Coleman Rocky Mountain 5 Plus
168 990 Ft
+ ingyen szállítás

Családi sátor Coleman Rocky Mountain 5 Plus 5 személy számára alagút szerkezettel egy praktikus tetővel, amely lefedi a sátor bejáratát. Szabadalmaztatott BlackOut Bedroom sötétített hálószoba technológiával és nagy panorámás ablakkal az előtérben.

Coleman Tatra 3 sátor

Coleman Tatra 3 sátor

Értékelés: 5
91 250 Ft 87 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Coleman Tatra 3 hegyekbe alkalmas sátor. A tágas előteret kedvezőtlen körülmények közt, vagy kempingben fogod értékelni, az öntartó szerkezet kiváló kemény talajon, a könnyű súly hosszabb utazások során előny. 3 személynek megfelelő. A szerkezet kiváló stabilitással bír a széllel szemben.

Coleman CXS+ 200 LED HEADLAMP
12 190 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi ellenálló homloklámpa. Coleman CXS+ 200 LED HEADLAMP akár 200 lm fényárammal és 40 m láthatósággal. A homloklámpa BatteryLock rendszerrel ellátott, amely megakadályozza az energiavesztést. A homloklámpa előnye a beállíthatóság (5 fényintenzitási mód), és IPX4 vízállósági tanúsítvány.

Coleman Raleigh 5
116 990 Ft 97 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Coleman Raleigh 5 egy ötszemélyes családi sátor. A sátor nagy ablakos, magas kupolás előszobából és alagúttal elválasztott hálószobából áll. Az előszoba teljesen lezárható, hogy semmilyen külső dolog se zavarhasson.

Coleman Sundome

Coleman Sundome

Értékelés: 4,7
10 990 Ft 9 990 Ft

A Sundome nagyon könnyű sátor típusú tető amely kellemetlen időjárás eseté a talaj hosszú részének lezárásával egyszerű sátorrá alakítható. Megbízhatóan véd a hideg széllel vagy az erős nappal szemben. Hasznos kisgyermekes családoknak vagy kitartó horgászoknak.

Coleman Twist+ 300 LED

Coleman Twist+ 300 LED

Értékelés: 4,7
15 490 Ft 14 490 Ft

Praktikus multifunkciós asztali lámpa. Coleman Twist+ 300 LED 300 lm fényerővel rendelkezik, és egészen 8 m-ig elvilágít. Tartós anyagból készült, így használható mind a műhelyben, mind a kempingezésnél. A lámpa egy integrált Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amely könnyen feltölthető az USB porton keresztül.

Coleman Darwin 3+

Coleman Darwin 3+

Értékelés: 4,9
41 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Coleman Darwin 3+ egy tágas turistasátor amely vízpartra vagy kempingbe alkalmas. Az öntartó szerkezetű hálóteret legfőképpen kemény talajon fogod értékelni, a tágas előtér kellemetlen időjárási viszonyok esetén, vagy kempingben lehet hasznos.

Coleman Push+ 200 LED lámpa
11 990 Ft

Praktikus asztali lámpa. A Coleman Push+ 200 kiválóan megvilágítja a teret és a takarékos diódáknak hála akár 400 órán át képes világítani. A lámpa 200 lm fényerővel rendelkezik, a beállított világítás módtól függően egészen 9 m-ig elvilágít. A lámpa előnye az átgondolt BatteryLock technológia, amely véd az önkisüléssel szemben.

Nem sok olyan szabadtéri márka létezik, amelyek története több száz évre visszavezethető. A múlt század legelején, 1901-ben William C. Coleman volt az első, aki néhány darab hordozható petróleum lámpával jelent meg a piacon.

Másik mérföldkövek a történelmükben, az 1942-es év volt, amikor 5000 Coleman kályhát gyártottak az amerikai hadsereg számára. A ma gyártott Coleman kültéri berendezések a legújabb technológiák alkalmazásával kerülnek le a gyártósorról. Több mint 100 éves tapasztalatukkal és referenciáikkal sok ember mutatja ki kivételes elkötelezettségét és elégedettséget a minőség iránt.

Nem sok olyan szabadtéri márka létezik, amelyek története több száz évre visszavezethető. A múlt század legelején, 1901-ben William C. Coleman volt az első, aki néhány darab hordozható petróleum lámpával jelent meg a piacon.

Másik mérföldkövek a történelmükben, az 1942-es év volt, amikor 5000 Coleman kályhát gyártottak az amerikai hadsereg számára. A ma gyártott Coleman kültéri berendezések a legújabb technológiák alkalmazásával kerülnek le a gyártósorról. Több mint 100 éves tapasztalatukkal és referenciáikkal sok ember mutatja ki kivételes elkötelezettségét és elégedettséget a minőség iránt.