Colgate Smiles Junior gyerek fogkefe 2-6 éves
1 090 Ft

Extra puha fogkefe a Colgate márkától 2-től 6 éves korú gyerekek számára. Ez a vidám fogkefe egészen biztosan megtanítja gyermekedet, hogyan kell helyesen fogat mosni. Tejfogak tisztítására alkalmas fogkefe.

Colgate Naturals Charcoal fogkrém 75 ml
1 090 Ft

Natural Extracts Charcoal fogkrém a Colgate márkától gondoskodik a tökéletesen fehér és egészséges mosolyért. Az aktív szén a fogzománcon fejti ki hatását és segít a kíméletes fogfehérítésben. Egyúttal védi a fogakat a fogszuvasodással szemben.

Colgate Total interdental clean fogkrém 75 ml
1 090 Ft

A Total Interdental fogkrém a Colgate márkától teljeskörű 12-órás védelmet kínál a foglepedékkel szemben már 4 hétig tartó rendszeres használatot követően. Az alaposan tiszta fogközért a fogszuvasodás jelei nélkül.

Colgate Total visible action fogkrém-18%
1 090 Ft 890 Ft

Akció

Total visible action fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém láthatóan eltávolítja a foglepedéket és védi a fogat a szuvasodással szemben.

Colgate Kids Batman fogkefe, elemes
2 290 Ft

A Colgate Kids Batman elemes fogkefe a népszerű képregényhős minden kis rajongójának örömet szerez. Ez a fogkefe a kiváló designon kívül minőségi kialakítást is kínál csemetéid egészséges fogaiért. A kicsi oszcilláló, extra puha sörtékkel ellátott fej tökéletesen megtisztítja a nehezen elérhető helyeket is és eltávolítja a fogakról a lepedéket. A keskeny markolat jól passzol a gyermek kezébe, az egyszerű be- és kikapcsolást lehetővé tevő nyomógombnak köszönhetően pedig a gyermek egyedül is használhatja a fogkefét.

Colgate Kids Barbie Elektromos gyerek fogkefe
2 090 Ft

Colgate Kids Barbie elektromos gyerek fogkefe kiválóan alkalmas gyermeke fogainak tisztítására. Barbie motívumával és rendkívül puha sörtéivel szórakozás lesz számára a mindennapos fogmosás. A fogkefe oszcilláló fejével hatékonyan és kíméletesen távolítja el a lepedéket, emellett kezelhetősége is egyszerű az be- és kikapcsoló gombnak köszönhetően.

Colgate Plax Herbal Fresh szájvíz 500 ml
1 490 Ft

A Colgate Plax szájvíz – 100%-ban természetes tea és citrom kivonattal van dúsítva, frissességet és hosszantartó védelmet nyújt a rossz szájszag ellen napi kétszeres használat esetén. Alkoholmentes. Térfogata 500 ml.

Colgate 360° Max White One fogkefe
1 290 Ft

Colgate 360° Max White One fogkefe fehérítő kelyhekkel és polírozó szálakkal. Biztonságosan távolítja el az elszíneződéseket és megelőzi a fogkő kialakulását. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.

Colgate Total Pro Gum Health fogselyem 50 m
1 290 Ft

A foglepedék fogak közti résekből való eltávolításának köszönhetően a fogselyem segít csökkenteni a fogínyt és a fogakat érintő problémák előfordulását. Könnyen bejut a fogak közé szakadás nélkül. Hossza 50 m.

Colgate Fogkrém Max Fresh Cool Mint 75 ml
740 Ft

A fogkrém mentol mini részecskéket tartalmaz. Ezek feloldódnak a tisztítás során, és felszabadítják a szájban a frissesség lavináját. Új Colgate Max Fresh szájvíz cseppekkel! Segít elpusztítani a rossz leheletet okozó baktériumokat.

Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh fogkrém 75 ml
1 090 Ft

Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh fogkrém energikus citrus és menta ízzel, ami különösen alkalmas a fogmosás közbeni frissességet keresők számára. Ázsiai citromolajat és természetes aloe kivonatot tartalmaz. Tartalma 75 ml.

Colgate Fogkefe Colgate 360° Black Medium Duopack
2 710 Ft

A Colgate 360° Black Medium Duopack fogkefe közepes lágysággal finoman eltávolítja a foltokat a zománc felületén és fényesebbé teszi a fogakat. Tisztítja nehezen hozzáférhető helyeket pl. a belső oldalt és a fogak között.

Colgate Maximum Cavity Protection Junior fogkrém 50 ml
990 Ft

Az új Colgate Maximum Cavity Protection fogkrém gyerekek számára cukorsav semlegesítő technológiával, ami egyenesen a foglepedékben megtalálható cukorsavak ellen hat, amik a fogszuvasodás leggyakoribb okozói. Térfogata 50 ml.

Colgate Smiles 3-5 év 50 ml
890 Ft

Colgate Smiles fogkrém tejfogakkal rendelkező gyerekek számára 3–5 éves kor között. Kiváló tisztító hatású, erősíti a fogzománcot és védi az érzékeny tejfogakat a fogszuvasodástól. A „mosolygós fogkrémek“ kellemes menta ízének köszönhetően a gyerekek megszeretik majd a mindennapi fogmosást és a szájhigiéniáról való gondoskodást. Térfogata 50 ml.

Colgate Smiles 6+ Minions gyerek fogkefe 1+1
1 290 Ft

Extra puha fogkefe a kedvelt Minyonok mintával. A fogkefe 6 éves kortól ajánlott tejfogakkal és maradandó fogakkal rendelkező gyerekek számára. A csomag 1+1 darabot tartalmaz.

Colgate 360° Black fogkefe

Colgate 360° Black fogkefe

Értékelés: 4,8
1 290 Ft

A Colgate Black 360° forradalmat indított el a szájhigiénia terén. Egyedi fog, nyelv, íny és szájpadlás tisztító funkciójú, ezen felül eltávolítja a nyelven megtelepedett baktériumokat, amik a kellemetlen szájszagot okozzák. Finoman távolítja el a foltokat a fogzománcról és világosabb fogakat hagy maga után.

Colgate Box Max White Charcoal szett
5 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Legyen Önnek is szép és egészséges mosolya a Colgate Box Max White Charcoal szettel. A szett tartalma:

Max White Charcoal 3 × 75 ml fehérítő fogkrém aktív szénnel Colgate 360 Deep Clean Charcoal 3× fogkefe.

Colgate Dare to Love duopack
2 490 Ft 1245,00 Ft/darab

A menta ízű fogkrém a Colgate márkától valentini kiadásban párok számára. A fogkrémet úgy tervezték, hogy megakadályozza a fogszuvasodást, és a menta összetevőnek köszönhetően varázslatos friss lélegzetet biztosít. Kis hűvös részecskéket is tartalmaz piros szív formájában.

Colgate Fehérítő fogkrém Advanced 75 ml
680 Ft

Az Advanced Whitening fehérítő fogkrém védi a fogakat a fogszuvasodás és a plakk ellen, és úgy tervezték, hogy finoman fehéríti a fogakat. A fogkrém eltávolítja a pigment foltokat a fogakról. .

Colgate Fehérítő fogkrém Max White White Crystals 75 ml
740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Max White White Crystals fogkrém a hosszantartó sugárzó mosoly érdekében. A fogkrém apró, fehérítő erővel rendelkező részekkel van gazdagítva, amelyek a tisztítás során feloldódnak és segítenek helyreállítani a fogak természetes fehérségét.

Colgate Fekete fogkefe Zig Zag Charcoal 3 db
1 800 Ft

Zig Zag Charcoal fekete fogkefe fekete széntartalmú szálakkal rendelkezik. A V-alakú szálak eltávolítják foglepedéket a fogak közötti résből. Puha nyelvtisztítóval rendelkezik, amely finoman eltávolítja a szagokat okozó baktériumokat.

Colgate Fogkefe Bamboo Charcoal Soft
1 800 Ft 1 360 Ft

A Bamboo Charcoal Soft fogkefe 100% -ban természetes, biológiailag lebomló bambuszból készül. Ez a kefe nem tartalmaz műanyag csomagolást, ezért környezetbarát. Kúpos sörtéi vékony hegyekkel rendelkeznek, amelyek mély, de kíméletes tisztítást biztosítanak.

Colgate Fogkefe faszénnel Slim Soft Charcoal
1 350 Ft 1 200 Ft

A Slim Soft Charcoal aktívszenes fogkefe finoman tisztítja a fogakat és az íny széleit. Alaposan eltávolítja a fogkövet és segít megelőzni az ínygyulladást.

Colgate Fogkefe Soft 3D Density
1 800 Ft 1 540 Ft

A 3D Density Soft fogkefe finoman masszírozza az ínyeket és habot hoz létre az alapos tisztításhoz. A kicsi kerek fejnek (szélesség 3,5 mm) köszönhetően a hátsó fogakat is könnyen meg lehet tisztítani.

Colgate Fogkrém Dare to Love 98 ml
2 250 Ft 1 880 Ft

Nyissa meg szívét és ajándékozza meg a barátait, akik fontosak Önnek. Ajándékozzon limitált kiadású eredeti Colgate Dare to Love fogkrémet  Ez a fogkrém mentás gélt tartalmaz és szív lakú oldódó kristályokkal. A csomagolás hátsó oldalán van hely hogy az ajándékozottnak üzenetet hagyhasson.

Colgate Fogkrém Max White Extra Care Enamel 75 ml
2 120 Ft 1 890 Ft

Zuby fehérek egy árnyalatra egy héten belül? Igen, ez az innovatív fogkrémmel is lehetséges. Ez egy univerzális paszta, tehát hatékonyan harcol a lepedékkel és a szuvasodással szemben is, tökéletesen sima fogakat hagyva.

Colgate Fogkrém Max White Sparkle Diamonds 75 ml
740 Ft

Max White Sparkle Diamonds fogkrém segít megerősíteni a fogzománc rétegeit a fogak gyenge pontjainak helyreállításával, ugyanakkor véd a a foltok ellen, minden eddiginél simább, fényesebb és fehérebb fogakat eredményez! .

Colgate Fogkrém Maximum Caviti Protection Junior 50 ml
820 Ft

A Maximum Caviti Protection Junior a fogszuvasodás elleni maximális védelemmel kifejezetten gyermekek számára készült. Semlegesíti a fogzománcot károsító cukorsavakat, kalciumot is tartalmaz, amely erősíti és megújítja a zománcot. .

Colgate Fogkrém Smile For Good Protection
1 390 Ft

fogkrém Colgate Smile for Good Protection összetevőinek tartalma 99,7 % -ban természetes eredetű, így a márka első újrahasznosítható fogkréme. Az összetétel csupán a legfontosabb összetevőkre korlátozódik. Fluoridot tartalmaz.

Colgate Fogkrém Smile For Good Whitening
1 390 Ft

fogkrém Colgate Smile for Good Whitening összetevőinek tartalma 99,7 % -ban természetes eredetű, így a márka első újrahasznosítható fogkréme. Az összetétel csupán a legfontosabb összetevőkre korlátozódik. A szódabikarbóna segít a fogfehérítésben. Fluoridot tartalmaz.

Colgate Fogkrém Total Original 20 ml
380 Ft

Az egészséges szájüreg kialakításához nem elegendő a fogak gondozása. Ezért az új Colgate Total Original fogkrém segít megelőzni a baktériumokat 12 órán keresztül nemcsak a fogakon, hanem a nyelven, az ínyen és a nyálkahártyákon is, a teljes szájüreg egészségére használható.

Colgate Kids Minyonok 250 ml
1 190 Ft

A Colgate Kids – Minyonok szájvíz effektív védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. Alkohol és színezőanyagok nélkül. Kiegészítő védelem a fogszuvasodás ellen a 6–12 év közötti gyerekek számára. 250 ml űrtartalmú.

Colgate Max White Expert White Cool Mint fogkrém 75 ml
1 690 Ft

A Colgate Max White Expert White egy egyedi fogkrém Európában hidrogén-peroxiddal, speciálisan fogorvosok által használt összetevőkkel, amik máshogy hatnak az átlagoshoz képest. A legtöbb fehérítő fogkrémmel ellentétben eltávolítja a fogzománc alatti elszíneződéseket és az éveken át lerakódott sárga színt.

Colgate Max White Expert White Soft Mint fogkrém 75 ml
1 690 Ft

A Colgate Max White Expert White egy egyedi fogkrém Európában hidrogén-peroxiddal, speciálisan fogorvosok által használt összetevőkkel, amik máshogy hatnak az átlagoshoz képest. A legtöbb fehérítő fogkrémmel ellentétben eltávolítja a fogzománc alatti elszíneződéseket és az éveken át lerakódott sárga színt.

Colgate Max White Extra Care Enamel fogkrém, 75 ml
1 690 Ft

A Colgate Max White Extra Care Enamel 75 ml fehérítő hatású fogkrém speciálisan a gyenge fogzománcú fogakról való gondoskodásra lett kifejlesztve. Ez a fogkrém hatékonyan eltávolítja a fogakról a felületi foltokat és egyben védi a fogakat a fogzománc elvesztésétől. Ennek a fogkrémnek a használata teljesen biztonságos a fogakra nézve és mindennapos használatra alkalmas. Láthatóan fehérebb és kiváló kondícióban lévő fogakat biztosít.

Colgate Max White Extra Care Sensitive fogkrém, 75 ml
1 690 Ft

Max White Extra Care Sensitive 75 ml fehérítő hatású fogkrém speciálisan az érzékeny fogak fehérítésére kifejlesztve. Ez a fogkrém hatékonyan eltávolítja a fogakról a kávé és tea által okozott felület elszíneződéseket, és egyben szakadatlan védelmet nyújt a fogak érzékenységével szemben. A fogkrém mindennapos használatra alkalmas és teljes mértékben biztonságos a fogzománcra nézve.

Colgate Max White One fogkrém 75 ml
1 190 Ft

A Colgate Max White One Original fogkrém fehérséget fokozó formulája gyorsan eltávolítja az elszíneződéseket és segít megakadályozni a fogkőképződést. Fogaid 1 hét alatt 1 árnyalattal fehérebbé válnak. Tartalma 75 ml.