Colgate Naturals Charcoal fogkrém 75 ml
1 590 Ft

1 290 Ft

Natural Extracts Charcoal fogkrém a Colgate márkától gondoskodik a tökéletesen fehér és egészséges mosolyért. Az aktív szén a fogzománcon fejti ki hatását és segít a kíméletes fogfehérítésben. Egyúttal védi a fogakat a fogszuvasodással szemben.


Colgate Smiles Junior gyerek fogkefe 2-6 éves
1 290 Ft

990 Ft

Extra puha fogkefe a Colgate márkától 2-től 6 éves korú gyerekek számára. Ez a vidám fogkefe egészen biztosan megtanítja gyermekedet, hogyan kell helyesen fogat mosni. Tejfogak tisztítására alkalmas fogkefe.


Colgate Total active fresh fogkrém 75 ml
1 290 Ft

990 Ft

Total active fresh fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém megtisztítja a fogakat a foglepedéktől és friss leheletet biztosít. Véd a fogszuvasodással szemben.


Colgate Total interdental clean fogkrém 75 ml
1 290 Ft

990 Ft

A Total Interdental fogkrém a Colgate márkától teljeskörű 12-órás védelmet kínál a foglepedékkel szemben már 4 hétig tartó rendszeres használatot követően. Az alaposan tiszta fogközért a fogszuvasodás jelei nélkül.


Colgate Total original fogkrém 75 ml
1 290 Ft

990 Ft

Total fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém eltávolítja a foglepedéket és gondoskodik a fogínyről illetve a szájüreg egészségéről, egyúttal véd a fogszuvasodással szemben és friss leheletet biztosít.


Colgate Total plaque protection fogkrém 75 ml
1 290 Ft

990 Ft

Total plaque protection fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém megtisztítja a fogakat a foglepedéktől és gondoskodik a szájüreg egészségéről. Véd a fogszuvasodással szemben.


Colgate Total visible action fogkrém
1 290 Ft

990 Ft

Total visible action fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém láthatóan eltávolítja a foglepedéket és védi a fogat a szuvasodással szemben.


Colgate Total whitening fogkrém 75 ml
1 290 Ft

990 Ft

Total Whitening fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém eltávolítja a fogakról a lepedéket és segít visszaállítani eredeti fehérségüket. Véd a fogszuvasodással szemben és friss leheletet biztosít.


Colgate Smiles 3-5 év 50 ml
740 Ft

Colgate Smiles fogkrém tejfogakkal rendelkező gyerekek számára 3–5 éves kor között. Kiváló tisztító hatású, erősíti a fogzománcot és védi az érzékeny tejfogakat a fogszuvasodástól. A „mosolygós fogkrémek“ kellemes menta ízének köszönhetően a gyerekek megszeretik majd a mindennapi fogmosást és a szájhigiéniáról való gondoskodást. Térfogata 50 ml.


Colgate Smiles 6+ 50 ml
740 Ft

Fogkrém gyerekek számára 6 éves kortól. Kiválóan tisztít, erősíti a fogzománcot és hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez. Friss mentolos-gyümölcsös ízű és csillag alakú mentol darabok találhatók benne. Lepd meg a gyermekeidet és mutasd meg nekik, hogy a fogmosás szórakoztató is lehet. Térfogata 50 ml.


Colgate Slim Soft Charcoal Fogkefe, 3 db
2 044 Ft

1 890 Ft

Colgate Slim Soft Charcoal fogkefe egyedülálló technológiával készült. A vékonyított szálhegyek aktív szénnel vannak átitatva, melynek köszönhetően biztosított a mély és gyengéd tisztítás az íny mentén és a fogak között is, ezzel sokkal hatékonyabb és alaposabb tisztítást érhet el. A csomag 3 darab felnőtteknek készült fogkefét tartalmaz.


Colgate Max White Expert White Soft Mint fogkrém 75 ml
1 690 Ft

A Colgate Max White Expert White egy egyedi fogkrém Európában hidrogén-peroxiddal, speciálisan fogorvosok által használt összetevőkkel, amik máshogy hatnak az átlagoshoz képest. A legtöbb fehérítő fogkrémmel ellentétben eltávolítja a fogzománc alatti elszíneződéseket és az éveken át lerakódott sárga színt.


Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh fogkrém 75 ml
1 140 Ft

Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh fogkrém energikus citrus és menta ízzel, ami különösen alkalmas a fogmosás közbeni frissességet keresők számára. Ázsiai citromolajat és természetes aloe kivonatot tartalmaz. Tartalma 75 ml.


Colgate Smiles 0-2 év 50 ml
740 Ft

Fogkrém gyerekek számára 0–2 éves kor között. Kiválóan tisztít, erősíti a fogzománcot és hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez. Frissességet sugárzó ízű. A kék csomagolása, amin egy ragyogó mosolyú kisfiú látható, olyan mélyen szólítja meg a gyerekeket, hogy ezután szívesen fognak naponta legalább kétszer, reggel és este, fogat mosni, ami a szakértők által javasolt a szájhigiénia fenntartásához. Térfogata 50 ml.


Colgate Plax Multi Protection Cool Mint szájvíz 1 l
1 640 Ft

A Colgate Plax szájvíz – a klinikailag igazolt összetétele frissességet és hosszantartó védelmet nyújt a rossz szájszag ellen napi kétszeres használat esetén. Alkoholmentes. Térfogata 1000 ml.


Colgate Kids Barbie Elektromos gyerek fogkefe
2 616 Ft

2 090 Ft

Colgate Kids Barbie elektromos gyerek fogkefe kiválóan alkalmas gyermeke fogainak tisztítására. Barbie motívumával és rendkívül puha sörtéivel szórakozás lesz számára a mindennapos fogmosás. A fogkefe oszcilláló fejével hatékonyan és kíméletesen távolítja el a lepedéket, emellett kezelhetősége is egyszerű az be- és kikapcsoló gombnak köszönhetően.


Colgate Max White One Luminous fogrém 75 ml
1 140 Ft

A Max White One a SmartFoam habzó formulájával habot képez fogmosás közben, így alaposan tisztít mindenhol, még a fogak között is. Hatékonyan fehéríti a fog teljes felületét. Tartalma 75 ml.


Colgate Max White White and Protect fogkrém 75 ml
1 612 Ft

1 240 Ft

Colgate Max White fogkrém összetevői között optikai fehérítő szemcsék is találhatók, amik klinikailag igazolt hatásúak. Ezek a szemcsék fogmosás közben aktiválódnak és ideiglenes hatású kék habot hoznak létre. A fogaid fehérebbek lesznek, mint fogmosás előtt. Tartalma 75 ml.


Colgate Max White One fogkrém 75 ml
840 Ft

A Colgate Max White One Original fogkrém fehérséget fokozó formulája gyorsan eltávolítja az elszíneződéseket és segít megakadályozni a fogkőképződést. Fogaid 1 hét alatt 1 árnyalattal fehérebbé válnak. Tartalma 75 ml.


Colgate Max White One Optic fogkrém 75 ml
890 Ft

A Colgate® Max White One Optic fogrém klinikailag bizonyított hatékonyságú optikai fehérítőket ötvöz egyedülálló tisztító részecskékkel, biztonságosan távolítva el az elszíneződéseket, hogy fogaid simábbak, tisztábbak és láthatóan fehérebbek legyenek már az első használat után.


Colgate 360° Max White One fogkefe
990 Ft

Colgate 360° Max White One fogkefe fehérítő kelyhekkel és polírozó szálakkal. Biztonságosan távolítja el az elszíneződéseket és megelőzi a fogkő kialakulását. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.


Colgate Maximum Cavity Protection Junior fogkrém 50 ml
690 Ft

Az új Colgate Maximum Cavity Protection fogkrém gyerekek számára cukorsav semlegesítő technológiával, ami egyenesen a foglepedékben megtalálható cukorsavak ellen hat, amik a fogszuvasodás leggyakoribb okozói. Térfogata 50 ml.


Colgate Total Pro Gum Health fogselyem 50 m
1 240 Ft

A foglepedék fogak közti résekből való eltávolításának köszönhetően a fogselyem segít csökkenteni a fogínyt és a fogakat érintő problémák előfordulását. Könnyen bejut a fogak közé szakadás nélkül. Hossza 50 m.


Colgate Max White Expert White Cool Mint fogkrém 75 ml
1 390 Ft

A Colgate Max White Expert White egy egyedi fogkrém Európában hidrogén-peroxiddal, speciálisan fogorvosok által használt összetevőkkel, amik máshogy hatnak az átlagoshoz képest. A legtöbb fehérítő fogkrémmel ellentétben eltávolítja a fogzománc alatti elszíneződéseket és az éveken át lerakódott sárga színt.


Colgate 360° Interdental puha fogkefe
1 140 Ft

A Colgate 360° Interdental fogkefe 4× mélyebbre képes hatolni. A borotvált végű sörték vékonyabbak mint az átlagos fogkefékben. A lila sörték mélyre hatolnak a fogak és az íny között . A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.


Colgate Natural Extracts Radiant White fogkrém 75 ml
990 Ft

Ha a ragyogó mosolyoddal szeretnéd elvarázsolni a világot és ki szeretnéd használni a szád frissességét, akkor értékelni fogod a Colgate Natural Extracts Radiant White fehérítő fogkrémet só és ázsiai tengeri hínár kivonattal. Tartalma 75 ml.


Colgate 360° Black fogkefe
1 240 Ft

A Colgate Black 360° forradalmat indított el a szájhigiénia terén. Egyedi fog, nyelv, íny és szájpadlás tisztító funkciójú, ezen felül eltávolítja a nyelven megtelepedett baktériumokat, amik a kellemetlen szájszagot okozzák. Finoman távolítja el a foltokat a fogzománcról és világosabb fogakat hagy maga után.


Colgate Kids Minyonok 250 ml
1 487 Ft

1 140 Ft

A Colgate Kids – Minyonok szájvíz effektív védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen. Alkohol és színezőanyagok nélkül. Kiegészítő védelem a fogszuvasodás ellen a 6–12 év közötti gyerekek számára. 250 ml űrtartalmú.


Colgate Kids Spiderman Elektromos gyerek fogkefe
2 616 Ft

2 090 Ft

Colgate Kids Spiderman elektromos gyerek fogkefe kiválóan alkalmas gyermeke fogainak tisztítására. Pókember motívumával és rendkívül puha sörtéivel szórakozás lesz számára a mindennapos fogmosás. A fogkefe oszcilláló fejével hatékonyan és kíméletesen távolítja el a lepedéket, emellett kezelhetősége is egyszerű az be- és kikapcsoló gombnak köszönhetően.


Colgate Max White White Expert fogkefe
1 862 Ft

1 390 Ft

Fogkefe a hatékony fogfehérítésért. A fogkefe speciális sörtéket tartalmaz, ami segítenek a foglepedék és a felszíni elszíneződések eltávolításában és finoman csiszolják a fog felszínét. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.


Colgate Smiles 3-5 Generic fogkefe 1+1
1 290 Ft

Extra puha fogkefe kedvelt gyerek mintával. A fogkefe 3–5 éves gyerekek számára ajánlott, akik még csak tanulják a fogmosás csínját-bínját. A csomag 1+1 darabot tartalmaz.


Colgate Smiles 6+ Minions gyerek fogkefe 1+1
1 240 Ft

Extra puha fogkefe a kedvelt Minyonok mintával. A fogkefe 6 éves kortól ajánlott tejfogakkal és maradandó fogakkal rendelkező gyerekek számára. A csomag 1+1 darabot tartalmaz.


Colgate Smiles Junior 6+ fogkefe
862 Ft

690 Ft

Extra puha fogkefe kedvelt gyerek mintával. A fogkefe 6 éves kortól ajánlott tejfogakkal és maradandó fogakkal rendelkező gyerekek számára. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.


Colgate Total original fogkrém 2 drb
1 590 Ft

1 290 Ft

Total fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém eltávolítja a foglepedéket és gondoskodik a fogínyről illetve a szájüreg egészségéről, egyúttal véd a fogszuvasodással szemben és friss leheletet biztosít. A csomagolás 2 db-ot tartalmaz.


Colgate Total whitening fogkrém 2 drb
1 590 Ft

1 290 Ft

Total Whitening fogkrém akár 12 órán át tartó teljeskörű védelmet biztosító összetétellel. A Colgate fogkrém eltávolítja a fogakról a lepedéket és segít visszaállítani eredeti fehérségüket. Véd a fogszuvasodással szemben és friss leheletet biztosít. A csomagolás 2 db-ot tartalmaz.


Colgate Plax Herbal Fresh szájvíz 500 ml
1 120 Ft

Akció

A Colgate Plax szájvíz – 100%-ban természetes tea és citrom kivonattal van dúsítva, frissességet és hosszantartó védelmet nyújt a rossz szájszag ellen napi kétszeres használat esetén. Alkoholmentes. Térfogata 500 ml.