COLUMBIA Lány pulóver Glacial Fleece Half Zip, L, lazacrózsaszín
1x

COLUMBIA Glacial Fleece Half Zip lány pulóver

7 190 Ft

lány pulóver nyakig érő cipzárral és magas gallérral rendelkezik. 100% mikrofleecből készült és kellemes meleget nyújt hidegebb napokon. A Columbia Glacial Fleece Half Zip lány pulóver ideális szabadtéri tevékenységekhez és kirándulásokhoz.

Forgalmazó: MALL

A Columbia Sportwear Company-t 1938-ban, Portland (Oregon, USA) városában alapították. Tulajdonosai és alkalmazottai a kezdetektől fogva arra összpontosítottak, hogy kitolják a termékek határait az innováció, a minőség és a funkcionalitás segítségével.

Filozófiájukat a következőképpen lehet összefoglalni: "Hiszünk abban, hogy gyakorlatias ötleteink és az új dolgok kipróbálása a hajtóereje a fejlődésnek és ez az oka annak, amiért termékeink több mint 100 országban jelen vannak." Az egyedi ruházati cikkeknek, cipőknek és sportfelszereléseknek, amelyeket terveztek egyetlen célja az, hogy ügyfeleik testének védelmet biztosítják - meleg, száraz, hűvös vagy esős időben.

Önt is hajtja a kíváncsiság, hogy milyen egy Columbia túrabakancs, egy snowboard kabát vagy egy sínadrág, amely kinézetre is tökéletes?

Nézzen körül a MALL.HU webáruházban!