Cool Victory Iskolatáska, Futball
5 420 Ft 3 800 Ft

Cool Victory Iskolatáska, Futball kifejezetten az első osztályos diákok számára lett kifejlesztve. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kevésbé terheli gyermeke hátát, a lehető legoptimálisabban eloszlatva a súlyt. Fényvisszaverő elemekkel felszerelt a biztonság érdekében.

Cool It Hűtőtáska, 7 l

Cool It Hűtőtáska, 7 l

Értékelés: 3,6
3 490 Ft 2 290 Ft

Cool It Hűtőtáska tökéletes választás utazáshoz, strandoláshoz, nyaraláshoz. A nyár legmelegebb napján is hidegen tartja a benne tárolt üdítőitalokat és harapnivalót. 7 l-es, nem nagy méretű és igen praktikus kialakítású termék. Hűtő technológiája garantálja, hogy a táska tartalma akár 12 órán keresztül is friss és hideg maradjon.

Cool Fox Co. Seriffes gurulós iskolatáska
5 420 Ft 4 490 Ft

Cool Seriffes gurulós iskolatáska tökéletes elsőosztályos gyermekek számára. A nagy cipzáras zsebében elfér minden amit az iskolába vinni kell, két oldalzsebében pedig az apróbb tárgyak. A párnázott vállpántok, a tömör, kihúzható fogantyú és kerekek kényelmes használatot biztosítanak.

Cool Victory Iskolatáska, RockBabe
5 420 Ft 3 800 Ft

Cool Victory Iskolatáska, RockBabe kifejezetten az első osztályos diákok számára lett kifejlesztve. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kevésbé terheli gyermeke hátát, a lehető legoptimálisabban eloszlatva a súlyt. Fényvisszaverő elemekkel felszerelt a biztonság érdekében.

Cool Fox Co. tenyérlenyomatos gurulós iskolatáska
5 420 Ft 3 800 Ft

Cool Tenyérlenyomatos gurulós iskolatáska tökéletes elsőosztályos gyermekek számára. A nagy cipzáras zsebében elfér minden amit az iskolába vinni kell, két oldalzsebében pedig az apróbb tárgyak. A párnázott vállpántok, a tömör, kihúzható fogantyú és kerekek kényelmes használatot biztosítanak.

Cool Victory Iskolatáska, Vintage sports
5 420 Ft 3 800 Ft

Cool Victory Iskolatáska, Vintage sports kifejezetten az első osztályos diákok számára lett kifejlesztve. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kevésbé terheli gyermeke hátát, a lehető legoptimálisabban eloszlatva a súlyt. Fényvisszaverő elemekkel felszerelt a biztonság érdekében.

Cool Bambi Iskolatáska, Futball
6 410 Ft 4 490 Ft

Cool Bambi Iskolatáska, Futball kifejezetten az első osztályos diákok számára lett kifejlesztve. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kevésbé terheli gyermeke hátát, a lehető legoptimálisabban eloszlatva a súlyt. Fényvisszaverő elemekkel felszerelt a biztonság érdekében.

Cool Victory Iskolatáska, Just Girls
5 420 Ft 3 800 Ft

Cool Victory Iskolatáska, Just Girls kifejezetten az első osztályos diákok számára lett kifejlesztve. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kevésbé terheli gyermeke hátát, a lehető legoptimálisabban eloszlatva a súlyt. Fényvisszaverő elemekkel felszerelt a biztonság érdekében.