Cotoons Autó kirakós, kék

Cotoons Autó kirakós, kék

Értékelés: 4,5
4 710 Ft 4 660 Ft

Cotoons márkájú, színes kirakós autó, minőségi anyagból. A játék dolgoztatja a gyerek fantáziáját, fejleszti a motorikát és megtanítja őket felismerni a különböző formákat.

Cotoons Multifunkciós játékasztal kék
18 680 Ft
+ ingyen szállítás

Vidám játékasztal a legkisebbeknek Cotoons figurákkal. Az elektronikus és mechanikus funkciók segítenek a gyerekek finommotorikájának fejlesztésében. Az asztalon a kicsik találnak dobot, fogaskerekeket, képességfejlesztő játékot és még sok mást.

Cotoons Vízi játék

Cotoons Vízi játék

Értékelés: 4,3
8 000 Ft

A Cotoons Vízi játék izgalmas elemeivel szórakoztatóbbá teszi a fürdést vagy a medencés pancsolást a kicsik számára. Középső gombját megnyomva a víz a zuhanyrészbe pumpálódik, így megtölthető az akvárium, melyben egy kis halacska úszkál, vagy a vizimalmot működtető tartály. Kiváló minőségű műanyagból készült.

Cotoons Ház kirakós, kék

Cotoons Ház kirakós, kék

Értékelés: 4,6
7 330 Ft

Cotoons Ház tele van meglepetésekkel. A gyerek megtanulja megkülönböztetni a formákat (a megfelelő kulcsot kell használni a megfelelő ajtóhoz) és színeket. A 4 színes Cotoons figura tovább fejleszti a képzelőerőt.

Cotoons Ház kirakós elektronikus, kék
7 330 Ft

A közkedvelt Cotoons márkájú ház kirakós, új kivitelen, új funkciókkal. A ház teteje fény- és hanghatással rendelkezik. A megfelelő forma, megfelelő nyíláson való behelyezésével elkezd világítani az ablak és megszólal a zene vagy aktiválódik a hang.

Cotoons Bébikomp 2 az 1-ben, zöld
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

bébikomp, megkönnyíti a gyermek első lépéseit a Cotoons karakterekkel, hang- és fényhatásokkal. A kerékzárrendszer megfelelő támogatást nyújt, amikor a gyermek felkel, és megakadályozza a gyermek leessen és sérülést szenvedjen.

Cotoons Fehér xilofon
7 460 Ft

Színes gyermek xilofon a Cotoons népszerű karaktereinek motívumával a legfiatalabb zenészek számára. Tartalmaz 2 pálcát és 2 dobot. A zene segít a megfelelő beszédfejlesztésben.