COTY D`Eau Mar Azul - szórófejes dezodor
1 200 Ft 970 Ft

A Chanson D´Eau Mar Azul egy virágos-gyümölcsös illat. A fejillat összetevői közé tartozik a kajszibarack, fekete ribizli és a mandarin. A szívillatban érezhető  frézia, damasztkuszi rózsa és gyöngyvirág. A kompozíciót a vanília, ámbra, pézsma kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

COTY D`Eau Original - szórófejes dezodor
1 200 Ft 970 Ft

A Chanson D´Eau Original egy virágos-gyümölcsös női illat.   A fejillat összetevői közé tartozik a  levendula, menta és narancs. A jázmin, a mangó és a kardamom illatjegyei érezhetőek a szívillatban. A kompozíciót a szantálfa és a tonkabab kombinációja zárja. ​Az illat 1995-ben került a piacra.

COTY D´Eau Amanecer - EDT
2 660 Ft 2 240 Ft

A Chanson D´Eau Amanecer egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej illat összetevői közé tartozik a  bergamot, körte, harmatos fű. A szívillatban a narancsvirág, gardénia és sárgabarack nektár érezhető. A kompozíciót a borostyán, pézsma és cédrus fa illat kombináció zárja.

COTY D´Eau Mar Azul - EDT
3 360 Ft

A Chanson D´Eau Mar Azul egy virágos-gyümölcsös illat. A fejillat összetevői közé tartozik a kajszibarack, fekete ribizli és a mandarin. A szívillatban érezhető  frézia, damasztkuszi rózsa és gyöngyvirág. A kompozíciót a vanília, ámbra, pézsma kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

COTY D´Eau Original - EDT
4 570 Ft

A Chanson D´Eau Original egy virágos-gyümölcsös női illat.   A fejillat összetevői közé tartozik a  levendula, menta és narancs. A jázmin, a mangó és a kardamom illatjegyei érezhetőek a szívillatban. A kompozíciót a szantálfa és a tonkabab kombinációja zárja. Az illat 1995-ben került a piacra.