D`Eau Original - szórófejes dezodor 75 ml

COTY D`Eau Original - szórófejes dezodor

1 290 Ft

A Chanson D´Eau Original egy virágos-gyümölcsös női illat.   A fejillat összetevői közé tartozik a  levendula, menta és narancs. A jázmin, a mangó és a kardamom illatjegyei érezhetőek a szívillatban. A kompozíciót a szantálfa és a tonkabab kombinációja zárja. ​Az illat 1995-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
D´Eau Original - EDT 100 ml

COTY D´Eau Original - EDT

3 390 Ft

A Chanson D´Eau Original egy virágos-gyümölcsös női illat.   A fejillat összetevői közé tartozik a  levendula, menta és narancs. A jázmin, a mangó és a kardamom illatjegyei érezhetőek a szívillatban. A kompozíciót a szantálfa és a tonkabab kombinációja zárja. Az illat 1995-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
D´Eau Amanecer - EDT 100 ml

COTY D´Eau Amanecer - EDT

3 740 Ft

A Chanson D´Eau Amanecer egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej illat összetevői közé tartozik a  bergamot, körte, harmatos fű. A szívillatban a narancsvirág, gardénia és sárgabarack nektár érezhető. A kompozíciót a borostyán, pézsma és cédrus fa illat kombináció zárja.

Partnerünktől: Vivantis
D`Eau Amanecer - szórófejes dezodor 75 ml

COTY D`Eau Amanecer - szórófejes dezodor

1 720 Ft
Utolsó darab!

A Chanson D´Eau Amanecer egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej illat összetevői közé tartozik a  bergamot, körte, harmatos fű. A szívillatban a narancsvirág, gardénia és sárgabarack nektár érezhető. A kompozíciót a borostyán, pézsma és cédrus fa illat kombináció zárja.

Partnerünktől: Vivantis
D´Eau Mar Azul - EDT 100 ml

COTY D´Eau Mar Azul - EDT

5 290 Ft

A Chanson D´Eau Mar Azul egy virágos-gyümölcsös illat. A fejillat összetevői közé tartozik a kajszibarack, fekete ribizli és a mandarin. A szívillatban érezhető  frézia, damasztkuszi rózsa és gyöngyvirág. A kompozíciót a vanília, ámbra, pézsma kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
D`Eau Mar Azul - szórófejes dezodor 75 ml

COTY D`Eau Mar Azul - szórófejes dezodor

1 720 Ft

A Chanson D´Eau Mar Azul egy virágos-gyümölcsös illat. A fejillat összetevői közé tartozik a kajszibarack, fekete ribizli és a mandarin. A szívillatban érezhető  frézia, damasztkuszi rózsa és gyöngyvirág. A kompozíciót a vanília, ámbra, pézsma kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis