Cowin E7 ANC

Cowin E7 ANC

Értékelés: 4,2
22 990 Ft

Az ANC aktív zajcsökkentő rendszernek köszönhetően, amellyel a Cowin E7 ANC vezeték nélküli Bluetooth 4.0 fejhallgató rendelkezik, a környezeti zajok zavarása nélkül élvezheted a zenét. A fejhallgató beépített, tölthető Li-Ion akkumulátorral ellátott. Működési ideje 30 h. A puha fülpárnáknak köszönhetően a fejhallgató nagyon kényelmes.

Cowin E7 HE8D ANC
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kicsi, könnyű és azokhoz is illik, akik szívesen mozognak – a felhasznált anyagoknak köszönhetően vezetékmentes Bluetooth fülhallgató Cowin E7 HE8D ANC tökéletesen tart sportolásnál, valamint ellenáll az izzadásnak és a nedvességnek. Beépített tölthető akkumulátor a fülhallgatót 5 ó üzemmódban tartja, az üzemidőt a mellékelt powerbank további 10 ó meghosszabbítja.

Cowin E7 PRO ANC

Cowin E7 PRO ANC

Értékelés: 4,4
27 490 Ft

Csukd be a szemed és vedd körül magad kristálytiszta zenével – az ANC aktív környező zajszűrés, élj át ezzel a Cowin E7 PRO ANC Bluetooth fülhallgatóval szó szerint zenei extázis. Fülhallgató szép kivitelezésben, puha fülpárna résszel és tölthető Li-Ion elemmel, akár 30 ó üzemmóddal.

Cowin MD-6110
22 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zenél neked a kertben, túra közben és nyugodtan a tengerparton is – a Cowin MD-6110 modern vezeték nélküli Bluetooth 4.1 hangszóró a strapabíró alumíniumtestnek köszönhetően gyakori hordozásra alkalmas, valamint 16 W teljesítményű kiegyensúlyozott hangzással is dicsekedhet. Beépített mikrofonja, AUX In bemenete, TF-kártyaolvasója és tölthető Li-Ion akkuja van 10 órás üzemidővel.

Cowin SE7 ANC

Cowin SE7 ANC

Értékelés: 5
36 990 Ft 32 990 Ft

Tökéletesen tiszta hangzás környező zajok nélkül a csúcsminőségű Cowin SE7 ANC Bluetooth 5.0 fejhallgatóval, ami ANC technológiával és több, mint 30 óra üzemidővel büszkélkedhet. 1,2 m-es audió kábellel is rendelkezik, a valósághű hangzást a minőség romlása nélkül az aptX HiFi garantálja, a mikrofon pedig lehetővé teszi a handsfree telefonálást .