Credo Solingen

Credo Solingen Luxus 3 darabos manikűrkészlet ezüst Carbon 3 tokban

Credo Solingen Luxus 3 darabos manikűrkészlet ezüst Carbon 3 tokban

8 520 Ft
Kiárusítás

A luxus manikűrkészletben megtalál mindent, amire szükség van a köröm ápolására.  Az ezüst műbőr tokban való tárolásnak köszönhetően az összes segédeszköz kéznél lesz még útközben is. A manikűrkészlet egy szép ajándék is lehet, amely minden nőnek örömet okoz.

Partnerünktől: Vivantis
Credo Solingen A luxus, 5-manikűr piros műbőr tokkal Tűz 5

Credo Solingen A luxus, 5-manikűr piros műbőr tokkal Tűz 5

17 430 Ft

A luxus manikűr készlet mindent megtalál, amire szükség van köröm kezelés. A kiszabása piros műbőr tokban van minden eszközt a kezét, és az úton. A burkolóanyag belsejének van bevonva puha bársony. Manikűr egy szép ajándék, amely kérjük minden nő.

Partnerünktől: Vivantis

1924-es alapítása óta a Credo Solingen mára már egy divatdiktátor és egyben a világ egyik legnagyobb szállítója a pedikűr- és manikűreszközök területén.

A Credo Solingen termékei egyaránt alkalmasak szakemberek és a végfelhasználók számára. A cég tulajdonát több szabadalom és ipari minta is képezi. A legtöbb termék előállítása és ellenőrzése Németországban folyik. Ez garantálja az állandó magas minőséget. Termékeik nem csak kiváló minőségűek, hanem innovatívak és divatosak is egyben.

A tervezés és gyártás során nem csak a jelenlegi trendeket veszik figyelembe, de a fenntartható eszközeikkel a környezetet is védik, gondolva az Ön jövőjére!