Legnépszerűbb termékek

-5%
Crosley Gig
2x

Crosley Gig

68 990 Ft
64 990 Ft
Ingyen szállítás

Az 1950-es és 1960-as évek bútorai által inspirált Crosley Gig lemezjátszó minimalista kivitelezésű, elegánsan lekerekített élekkel, világos fa utánzattal és kontrasztos matt fekete előlappal. Rendelkezik még három gombbal,amellyel kezelheted a hangerőt, átkapcsolhatsz a lemez, AUX audio bemenet vagy a beépített Bluetooth vevő között.

Forgalmazó: MALL
Crosley Portfolio, krémszínű
7x

Crosley Portfolio

50 490 Ft
Ingyen szállítás

Megörvendezteti a hipsztereknek, a retromániásokat és az audiofileket, akik hűek a tisztességes hanghoz a vinylekről – a bőröndös gramofon Crosley Portfolio egy stílusos kiegészítője a belső térnek és egy teljesen hordozható audio készülék kiváló hangminőséggel. 3 fordulat/perc sebességgel, szíj meghajtással, Bluetooth bemenettel és MM hordozhatóval rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Crosley Cruiser Deluxe, világos bíbor színű
13x

Crosley Cruiser Deluxe

38 990 Ft
Ingyen szállítás

Hallgass bele a hanglemezgyűjteményedbe a Crosley Cruiser Deluxe gyönyörű és erőteljes retró lemezjátszóval bőröndben, hordozható kivitelben. A lemezjátszó 3 sebességgel rendelkezik 33, 45 és 78 fordulattal percenként, szíj meghajtóval, gyémánt tűvel, Autostoppal, Bluetooth technológiával, fejhallgató kimenettel és RCA Outtal.

Forgalmazó: MALL
Crosley C62, fekete/barna
3x

Crosley C62

90 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Időtálló, klasszikus kialakítású készülék, stabil acél lemeztányérral és mágneses hordozóval – ez a nagy teljesítményű lemezjátszó Crosley C62, amely két lejátszási sebességgel büszkélkedhet 33 és 45 fordulat/perc sebességgel és Bluetooth technológia a mobiltelefonról történő vezeték nélküli zenei streaminghez. A zenét hangosan játssza le a 2 külső hangszórónak köszönhetően.

Forgalmazó: MALL
Crosley Voyager, zsálya
20x

Crosley Voyager

35 990 Ft
Ingyen szállítás

Elég csak felnyitni a felső fedelet, és a gyönyörű retro bőröndből hirtelen még szebb Crosley Voyager retro szíj meghajtású lemezjátszó lesz, 3 lemez lejátszási sebességgel 33, 45 és 78 fordulat/perc. A készülék Bluetooth vezeték nélküli technológiával büszkélkedhet, és a beépített hangszóróknak köszönhetően hangosan játssza le a zenét és RCA kimenettel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Crosley T150, fekete/matt
4x

Crosley T150

71 990 Ft
Ingyen szállítás

Bár a Crosley T150 gramofon a minimalista kialakítása miatt nagyon hasonlít a T100 modellhez, az alkatrészei lényegesen jobb kivitelezésen mentek keresztül, biztosítva a jobb hallgatást és a hosszabb élettartamot. A két sebességes gramofon (33 és 45 ford./perc) 7", 10" vagy 12” bakelit lemezeket játszik le, így örömmel lejátszhatod rajta az egész otthoni lemez gyűjteményedet

Forgalmazó: MALL