Crosley C6
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Beépített erősítővel a Crosley C6 lemezjátszóhoz csak elegendő csatlakoztatni a hangszórókat és készen állsz bármilyen parti kezdésére. Első pillantásra magával ragad az elegáns diófa felületkezelése. A lemezjátszó rendelkezik minden olyan funkcióval, amit keresel, és ezért megfogsz lepődni a megfizethetőségén.


Crosley Gig
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az 1950-es és 1960-as évek bútorai által inspirált Crosley Gig lemezjátszó minimalista kivitelezésű, elegánsan lekerekített élekkel, világos fa utánzattal és kontrasztos matt fekete előlappal. Rendelkezik még három gombbal,amellyel kezelheted a hangerőt, átkapcsolhatsz a lemez, AUX audio bemenet vagy a beépített Bluetooth vevő között.


Crosley T150
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bár a Crosley T150 Lemezjátszó köszönhetően a minimalista dizájnjánaknagyon hasonlít a T100 modellre, a komponensei jelentősen minőségi feldolgozást kaptak, amivel be van biztosítva a minőségesebb zenehallgatás és a hosszabb élettartam. A kétsebességes lemezjátszó (33 és 45 fordulat./perc) lejátszik 7", 10" vagy 12" bakelit lemezt, így örömmel lejátszhatod az összes otthoni lemez gyűjteményedet.


Crosley Portfolio lemezjátszó
47 490 Ft

Örömet szerez a hipstereknek, a retro szerelmeseinek, valamint az audifoleknek, akik hűek a becsületes vinil hangzáshoz – a Crosley Portfolio táska alakú gramofon egy beltéri stílusos kiegészítő. Hordozható eszköz, amely kiváló hangminőséget biztosít. 3 állítható sebességgel rendelkezik, égszíjhajtású , Bluetooth és MM átvitelre képes.


Crosley T100
58 490 Ft

Minimalizmus a kivitelben, maximalizmus a felszereltségben – épp ez jellemzi a Crosley T 100 designos lemezjátszót, amely vezeték nélküli Bluetooth technológiával, beépített erősítővel és 2× 15W teljesítményű sztereó hangszórókkal ellátott. A készülék szíj maghajtóval, gyémánt tűvel, RCA kimenettel és 2 sebességgel rendelkezik.