Cuba Black - EDT
1 670 Ft 1 200 Ft

Kuba Black egy citrus-fás eau de toilette férfiaknak összetéveszthetetlen aromája az eredeti flakon formájában egy szivar. A bevezetés jelentése citrus bergamot, jázmin virág szív tartozik, és végül megszűnik illata fás jegyekkel.

Cuba Blue - EDT
2 180 Ft

Kuba Blue egy fűszeres keleti illat férfiaknak a márka Kubában. A nyitó hangok, hogy képviselje fűszeres hangok, a szív áll fás hangok kombinált vanília és végül a rozvoní és a pézsma parfüm rögzített. Kényeztesse magát ebben a konkrét és összetéveszthetetlen aromájú szivar Kuba Blue.

Cuba Gold - EDT
2 230 Ft

Kölnivíz jelek Kuba Arany Kuba virágos-fás illat férfiaknak. Kuba illat flakon utánozza nagyon szorosan szivarok és ezért a szag annyira keresettek. Ez egy eredeti ajándék, amely kérjük minden ember, aki szereti az eredetiség és a találékonyság.

Cuba Heartbreaker - EDP
2 090 Ft

A Heartbreaker egy virágos-gyümölcsös illat nőknek. A fejillata rózsaborsból, narancsból és piros ribizliből készül. A szívillatban rejtőzik a  jázmin, bazsarózsa, ibolya és zöld tea. Az alapillatot kibővíti a borostyán, cédrus és pézsma.

Cuba Orange - EDT
1 950 Ft

Cuba Orange je kořenito-dřevitá vůně pro muže od značky Cuba. V úvodních tónech se představují jasmín se santalovým dřevem, srdce je tvořeno cedrovým dřevem a v závěru se rozvoní a parfém zafixuje koření. Nechte se unést touto specifickou a nezaměnitelnou vůní doutníku Cuba Orange.

Cuba Red - EDT
2 040 Ft

Toaletní voda Cuba Red od známé značky Cuba se řadí mezi chyprově-dřevité vůně pro muže. Všechny flakony vůní Cuba jsou ve tvaru doutníku. Jsou určena pro všechny muže, kteří vědí, co chtějí a jdou si tvrdě za tím.

Cuba Royal - EDT
1 390 Ft 1 110 Ft

Toaletní voda s rozprašovačem Royal od značky Cuba je orientálně-kořenitá vůně, která je určena pro opravdové gentlemany. Pokud použijete vůni Royal, budete vždy středem pozornosti. Nechte se ponořit do jejích tónů!.