-19%
Cuba Black - EDT 100 ml

Cuba Black - EDT

2 260 Ft
1 830 Ft

Kuba Black egy citrus-fás eau de toilette férfiaknak összetéveszthetetlen aromája az eredeti flakon formájában egy szivar. A bevezetés jelentése citrus bergamot, jázmin virág szív tartozik, és végül megszűnik illata fás jegyekkel.

Partnerünktől: Vivantis
-6%
Cuba Gold - EDT 35 ml

Cuba Gold - EDT

1 290 Ft
1 200 Ft

Kölnivíz jelek Kuba Arany Kuba virágos-fás illat férfiaknak. Kuba illat flakon utánozza nagyon szorosan szivarok és ezért a szag annyira keresettek. Ez egy eredeti ajándék, amely kérjük minden ember, aki szereti az eredetiség és a találékonyság.

Partnerünktől: Vivantis
-15%
Cuba Red - EDT 100 ml

Cuba Red - EDT

2 200 Ft
1 860 Ft

A jól ismert Cuba márka Cuba Red eau de toilette az egyik bolyhos-fás illat férfiaknak. Minden palack kubai illat szivar alakú. Minden férfi számára készültek, akik tudják, mit akarnak, és keményen dolgoznak érte.

Partnerünktől: Vivantis
-12%
Cuba Orange - EDT 100 ml

Cuba Orange - EDT

2 100 Ft
1 840 Ft

A Cuba Orange fűszeres-fás illat férfiaknak a Kuba márkától. A nyitó hangokban a jázmin szantálfával, a szív cédrusfából készült, a végén pedig a parfümgyűrűk és a parfüm rögzíti a fűszereket. Hagyja magát elragadtatni a kubai narancs szivar különleges és összetéveszthetetlen aromájával.

Partnerünktől: Vivantis
Cuba Heartbreaker - EDP 100 ml

Cuba Heartbreaker - EDP

2 270 Ft
2 160 Ft

A Heartbreaker egy virágos-gyümölcsös illat nőknek. A fejillata rózsaborsból, narancsból és piros ribizliből készül. A szívillatban rejtőzik a  jázmin, bazsarózsa, ibolya és zöld tea. Az alapillatot kibővíti a borostyán, cédrus és pézsma.

Partnerünktől: Vivantis
-8%
Cuba Royal - EDT 100 ml

Cuba Royal - EDT

2 350 Ft
2 140 Ft

A kubai Royal Eau De Toilette spray keleti-fűszeres illat, amelyet igazi uraknak terveztek. Ha a Royal illatot használja, mindig a figyelem középpontjában lesz. Hagyja magát elmerülni hangjaiban!.

Partnerünktől: Vivantis