CuddleCo Comfi-Cush ülésbetét
9 190 Ft

CUDDLECo COMFI-CUSH memória ülésbetét enyhíti a nyomást és az egyenetlen felület hatásait, így gyermeked sokkal kényelmesebben fogja magát érezni a babakocsiban. Egész éves sokoldalúság kétoldalas designnal. – Az univerzális design szinte minden típusú kocsival kompatibilis.

CuddleCo Comfi-Extreme lábzsák babakocsiba
12 490 Ft

CUDDLE Lábzsák Comfi-Extreme babakocsiba egy minden időjárásba alkalmas lábzsák. Megvédeni a gyermekét, az eső, a szél és a hóesés ellen, emellett szükséges kényelmet nyújt. Kényelmes kettős cipzár és állítható kapucni. – Alkalmas gyermekek számára születéstől kezdve. Méretei: 90 × 50 × 4 cm.

CuddleCo Comfi-Snug 2v1 lábzsák babakocsiba
9 490 Ft

CUDDLE lábzsák Comfi-Snug 2v1 babakocsiba, 90 × 44 × 2,5 cm méretekkel nagyon könnyű és kompakt méreteinek köszönhetően egyszerű vele az utazás. Sokoldalú, stílusos és nagyon funkcionális – kényelemben és melegen tartja a babát. Alkalmas a gyermek születésétől.

CuddleCo Memória habos nyakpárna Bambus
3 290 Ft

CuddleCo memória habos nyakpárna Bambus gyermeked számára a legmegfelelőbb fejtámaszként szolgál, valamint a nyak és hátgerinc támaszaként, a puha és kényelmes bambusz textliának köszönhetően, melyből készült. Gyermekek számára ajánlott 1 éves kortól. A kényelmes és szabadabb utazásért gyermekekkel.

CuddleCo Habszivacs matrac Lullaby 120 x 60 cm
23 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lullaby 120 × 60 cm habszivacs luxus matrac kíméletes a gyermekek bőréhez. Kézzel készített (az UK-ban) puha bambusz szálak. A bambusz szálak természetesek, hipoallergének, antimikrobiálisak és légáteresztőek, segítenek frissen, tisztán és baktérium mentesen tartani a matracot. A Lullaby matrac a prémium termékek közé tartozik, vízálló rétegű, a bilire való szoktatás első napjaira ideális.

CuddleCo Polka Dots párna memória habból
14 990 Ft

Multifunkciós memória hab párna 5 v 1 sokoldalú, és úgy tervezett, hogy az anyuka számára minden kényelmét kiszolgálja, amely az éjszaka során alváskor fontos. Támaszként is használható szoptatáskor vagy etetéskor.

CuddleCo Rugós matrac Harmony 120 x 60 cm
41 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Harmony 120 × 60 cm rugós luxus matrac kíméletes a gyermekek bőréhez. Kézzel készített (az UK-ban) puha bambusz szálak. A bambusz szálak természetesek, hipoallergének, antimikrobiálisak és légáteresztőek, segítenek frissen, tisztán és baktérium mentesen tartani a matracot. A Harmony matrac a prémium termékek közé tartozik. A táskarugós matrac követi a gyermek testének formáját, így zavartalan alvást biztosít. A rugók alkalmazkodnak, ha a gyermek nő.

CuddleCo Rugós matrac Signature 120 x 60 cm
48 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Signature 120 × 60 cm rugós luxus matrac kíméletes a gyermekek bőréhez. Kézzel készített (az UK-ban) puha bambusz szálak. A bambusz szálak természetesek, hipoallergének, antimikrobiálisak és légáteresztőek, segítenek frissen, tisztán és baktérium mentesen tartani a matracot. A Signature matrac a prémium termékek közé tartozik. A táskarugós matrac követi a gyermek testének formáját, így zavartalan alvást biztosít. A rugók alkalmazkodnak, ha a gyermek nő.

CuddleCo Comfi-Change pelenkázó alátét
10 990 Ft

CuddleCo Pelenkázó alátét Comfi-Change memóriahabból – puha bambusz és memóriahab kombinációja, a legnagyobb puhaságot és kényelmet szolgáltatja, kényelem a gyermeked számára. Mosható, hipoallergén. Gyerekeknek születéstől kezdve.

CuddleCo Memory Ülésbetét babakocsiba
10 200 Ft

CuddleCo Memory Ülésbetét egy memóriahabos ülésszűkítő, amellyel a legkisebbek számára tehetjük kényelmessé a babakocsis utazást. A remek kivitelezés és a minőségi anyagok révén hosszú távon is ideális választás gyermeke számára. Tökéletesen felveszi a test alakját, használatával gyermeke igazán élvezheti a kényelmes utazás örömét.

CuddleCo Többfunkciós memória habpárna
12 990 Ft

CuddleCo Többfunkciós memória habpárna – hasznát veszed terhességnél, szülés után és csecsemőnél. Sokoldalú segédeszköz, melybe gyorsan beleszeretsz. Támaszt nyújt a női/gyermek testnek a legjobb kényelem érdekében. Selymesen puha bambusz rétegek, mosható huzat.