Cutie Diamonds

Eleganciájuknak és szépségüknek köszönhetően a Cutie Diamonds tetszetős és nagyra értékelt ajándék lesz, amely sok kedves emléket és érzelmet hoz szeretteinek. A Cutie Diamonds név elsősorban a természetes gyémántokkal készült ékszerek első osztályú minőségét és egyedi tervezését jelenti, a legjobb cseh és európai ötvös hagyományok alapján. A márka a Tereza Maxová alapítványával együttműködve a hátrányos helyzetű gyermekeket is támogatja életük kezdetén. A Cutie Diamonds gyémánt ékszerek a legújabb technológiával készülnek. Az innováció és a hagyományos mesterségek kombinációja (különösen a klasszikus ötvös és ékszerész technológiával készült ékszerek precíz kézműves gyártásával) garantálja, hogy minőségi ékszereket kap, amelyek a tapasztalt kézművesek kezei alatt sokszor áthaladt a gyártás során.

A felső anyagok használata magától értetődő. Az ékszerek gyártásához felhasznált 14 karátos arany nem allergén, és alapos minőségellenőrzésen esik át. Az összes ékszer a Csehországi fémjelző hivatal érvényes fémjelöléseivel vannak ellátva, amelyek igazolják, hogy az anyag megfelel az érvényes cseh és európai jogszabályoknak és szabványainak.

A gyémántok megfelelnek a legigényesebb minőségi kritériumoknak (tisztaság, csiszolás, szín és súly, az úgynevezett 4C), és kitermelésüket a Kimberley-folyamatnak megfelelően garantálják, garantálva etikai és konfliktusmentes eredetüket megbízható beszállítóktól. Az ékszerek nemcsak remekül mutatnak, hanem viselésük során maximális kényelmet biztosítanak.

A CUTIE Diamonds ékszerek az élete egyedülálló pillanataihoz készültek.