CYBEX Solution B-fix 2021

CYBEX Solution B-fix 2021

Értékelés: 4,6
37 090 Ft 32 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Solution B-fix gyermek autósülés a Cybex márkától, amely a 2/3-os osztályba tartozik, 15–36 kg-os gyermekeknek megfelelő, tehát 3 – 12 éves kor közt. A biztonsá és stabilitás biztosítása érdekében az autósülés reteszek segítségével rögízthető.

CYBEX Solution M-Fix SL

CYBEX Solution M-Fix SL

Értékelés: 4,8
49 990 Ft 47 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Cybex Solution M-fix a SILVER kollekcióból. Optimalizált légkeringési rendszerrel ellátott. Az ISOFIX Connect System javítja az autósülés stabilitását és biztonságát. Magassága 12 helyzetbe állítható, valamint állítható fejtámlával ellátott.

CYBEX Solution M-fix 2021

CYBEX Solution M-fix 2021

Értékelés: 4,9
60 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Cybex Solution M-fix autósülés 2021 A Solution autósülés sorozatának legfontosabb biztonsági eleme, szabványosított CYBEX dönthető fejtámasz. Ez okosan megakadályozza a gyerek fejének eldőlését alvás alatt. Egyénileg állítható lineáris védelem oldalirányú ütközés során (L.S.P. System Plus) a biztonság és a kényelem legmagasabb szintjét biztosítja. ISOFIX Connect System javítja a stabilitást és az autósülés biztonságát. Az autósülés alkalmas ISOFIX csatlakozással nem rendelkező járművek számára is.

CYBEX Pallas S-fix 2021 Ferrari
126 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ezt nem szabad! Ehhez még túl kicsi! Gyakori mondatok ezek a szülők részéről gyermekük életének első évében. A gyerek Pallas S-fix autósülés több éven keresztül is jó szolgálatot tesz: mint 2in1 autósülést úgy tervezték, hogy a gyermek növekedésével egyidejűleg – 9 hónapos korától kezdve egészen 12 éves korig- használható legyen. A tökéletesített biztonsági párnák csökkentik a súlyos nyaki sérülések kockázatát a gyermek akadályozása nélkül. Alvás közben a szabadalmaztatott dönthető fejtámla vigyáz a gyermek biztonságára, mely megakadályozza, hogy a gyermek feje előre dőljön, illetve az autósülés biztonságos zónájában tartja, ami különösen fontos az oldalütközések esetén. A dönthető fejtámlán kívül az L.S.P. Systém is a fokozott biztonságot szolgálja, csökkentve az oldalütközések erejét.

CYBEX Sirona M2 i-Size+Base M 2021
142 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Cybex Sirona M2 i-Size+Base M 2021 autósülés 0 – 19 kg közötti gyermekeknek alkalmas (születéstől kb. 4 éves korig). Egyedi elemekkel rendelkezik, amelyek maximalizálják gyermeked védelmét, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem, és számos olyan lehetőséget kínál, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint növekszik a gyermekkel, és megkönnyíti a szülők utazását.

CYBEX Pallas M-fix 2021

CYBEX Pallas M-fix 2021

Értékelés: 4,5
97 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

2in1 Pallas M-fix izoflex autósülés az 1/2/3 kategóriában a német Stiftung Warentest cég 06/2015 tesztjének nyertese, valamint rengeteg díjat kapott a legismertebb európai fogyasztóintézményektől. Pallas M-fix a gyerekkel együtt nő és 11 éves korig biztonságot nyújt.

CYBEX Pallas M-fix SL 2021

CYBEX Pallas M-fix SL 2021

Értékelés: 4,7
71 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Pallas M-fix Silver Line autósülés, amely a gyermekeddel együtt növekszik és 11 éves korig használható (9 – 36 kg). Az 1. csoportban az autósülés állítható biztonsági pulttal van felszerelve. Gyerekeknek 15 kg-tól (kb. 3 éves kortól) az autósülést könnyen át lehet alakítani Solution M-Fix SL-re.

CYBEX Solution S i-Fix 2021

CYBEX Solution S i-Fix 2021

Értékelés: 4,9
67 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Solution S i-Fix 2021 autósülés gyerekeknek 3-tól 12 éves korig ajánlott. Egyedi elemekkel rendelkezik, amelyek maximalizálják gyermeked védelmét, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem, és számos lehetőséget kínál, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint növekszik a gyermekkel, és megkönnyíti a szülők utazását.

CYBEX Aton M 2021

CYBEX Aton M 2021

Értékelés: 5
59 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Cybex Aton M egy autósülés 0 – 13 kg súlyú gyerekek számára (születéstől 18 hónapos korig). Egyedülálló funkciókat biztosít a gyermekek maximális védelme érdekében, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem és számos lehetőség, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint együtt nő a gyermekkel, a szülök számára pedig nem egy utat tesz könnyebbé.

CYBEX Aton Base 2 Belted 2021 Bázis talp
35 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Cybex Aton Base 2 Belted gyerekülés alap tökéletes rögzítést nyújt a gyerekülésnek. Beszerelése egyszerű és gyors, könnyedén belecsatolhatjuk a gyerekülést az alapba a biztonsági öv segítségével, így biztosak lehetünk abban, hogy az ülés nem fog elmozdulni utazás közben. Az extra stabilitást nyújtó biztonsági láb hossza állítható, így bármilyen autóba beszerelhető.

CYBEX Aton Base 2 Rögzítőtalp
41 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Aton Base 2 rögzítőtalp megkönnyíti a gyerekülés bekötését az autóba. A Biztonsági láb az autó padlólemezének feszülve extra stabilitást nyújt a dokkolónak, így nem kell attól tartanunk, hogy a ráhelyezett gyerekülés elmozdul. A rögzítőtalpat az autó biztonsági övével tudjuk az üléshez erősíteni.

CYBEX Italtartó Priam/Balios S
5 890 Ft

A praktikus Cybex Italtartó könnyedén felszerelhető a Cybex Priamo vagy a Balios S babakocsik fogantyújának bármelyik oldalára.

CYBEX ISOFIX plasty 2021 Ülésvédő tok
2 890 Ft

A Cybex ISOFIX plasty 2021 ülésvédő tok segítségével megvédheti ülését az ISOFIX rendszer beszerelése során okozott károktól. Ez a műanyag megkönnyíti munkáját, hiszen a kis tárolókba belecsúsztatva az ISOFIX karjait, nem kell aggódnia az esetleges sérülések okozása miatt. Védi a szövetet és a bőrt, minden ISOFIX rendszerhez tökéletesen passzol.

CYBEX Rögzítő öv

CYBEX Rögzítő öv

Értékelés: 4,3
2 390 Ft

Cybex rögzítő öv segítségével a gyerekülés fejtámlája az autó ülésének fejtámlájához rögzíthető. Így fokozza a stabilitást és nem engedi elmozdulni az ülés felső részét sem. Az állítható övnek köszönhetően az legtöbb gyereküléshez megfelelő.

CYBEX Sirona M2 i-Size 2021 Ferrari
96 390 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az új CYBEX Sirona M2 i-Size megfelel a legújabb autósülésekre vonatkozó ECE R-129 európai előírásoknak. Ez az új „i-Size“ többek között meghatározza, hogy a gyermekeket kötelező 15 hónapos korukig kötelesek a menetiránnyal ellentétesen utaztatni, amelyet sok szakértő (pl. Which?, ADAC, Stiftung Warentest egyesület) a legbiztonságosabb szállítási módnak tart. Sirona születéstől – 105 cm, egész 4 éves korig ajánlott. A bázistalpat nem tartalmazza a csomag!

CYBEX Solution S-fix 2021 Ferrari
81 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Solution S-fix a gyermekkel együtt nő 3 – 12 év között és a szülőhöz hasonlóan fokozatosan alkalmazkodik a gyermek szükségleteihez. A Solution autósülés sikeres sorozatának legújabb tagja kitűnik funkcióinak köszönhetően, a kényelem és a biztonság számára. Az állítható fejtámasz megakadályozza a gyerek fejének előre dőlését alvás közben és állandóan az autósülés biztonságos szakaszában tartja azt. Ez mindenekelőtt az oldalirányú ütközésnél fontos, amely során a fejtámla és az L.S.P Rendszer fokozottan védi a gyermeket. A magasság 12 beállítási lehetősége egy kézzel lehetővé teszi a szülő és a növekvő gyerek számára a kényelmes utazást a járműben.

CYBEX Pallas M+Fix/Solution M+Fix Gyermek üléshuzat
14 290 Ft

Cybex Pallas M(-fix) és Solution M(-fix) nyári légáteresztő üléshuzat gyermekülések elengedhetetlen tartozéka. Kényelmet biztosít még a nyári kánikulában is. Kiválló minőségű 85%-ban pamut, 15%-ban poliészter.

CYBEX Balios S Lux SLV 2021

CYBEX Balios S Lux SLV 2021

Értékelés: 2
159 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Balios S Lux SLV 2021 gyerek babakocsi a német Cybex márkától, sokoldalú felhasználás a 4v1 utazó rendszernek köszönhetően, melynek köszönhetően a babakocsi sportüléssel, autósüléssel és Cot S mózeskosárral is használható. A babakocsi egyszerűen egy kézzel összecsukható egy önálló álló csomagba.

CYBEX Balios S Lux BLK 2021
138 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Balios S Lux BLK 2021 gyerek babakocsi a német Cybex márkától, sokoldalú felhasználás a 4v1 utazó rendszernek köszönhetően, melynek köszönhetően a babakocsi sportüléssel, autósüléssel és Cot S mózeskosárral is használható. A babakocsi egyszerűen egy kézzel összecsukható egy önálló álló csomagba.

CYBEX Balios S Lux SLV Classic Beige 2021
159 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Balios S Lux SLV Classic Beige 2021 gyerek babakocsi a német Cybex márkától, sokoldalú felhasználás a 4v1 utazó rendszernek köszönhetően, melynek köszönhetően a babakocsi sportüléssel, autósüléssel és Cot S mózeskosárral is használható. A babakocsi egyszerűen egy kézzel összecsukható egy önálló álló csomagba.

CYBEX Aton 5 2021 gyermekülés huzat
14 490 Ft

Cybex Aton 5 2021 gyermekülés huzat minimálisra csökkenti az autósülés túlmelegedési esélyét a forró nyári napokon.

CYBEX Aton M i-Size 2021 Ferrari
77 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

moduláris innováció megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek. Az Aton M i-Size a legújabb rendelkezésre álló biztonsági technológiákat kínálja. A Base M bázissal együtt (külön kapható) az új európai szabványos i-méret (ECE R-129), amely a gyermekek 15 hónapos, hátrameneti helyzetben történő kötelező szállítását biztosítja. Az Aton M i-Size 45–87 cm magasságú újszülöttek és gyermekek számára alkalmas (legfeljebb 13 kg-ig).

CYBEX Balios S Lux BLK Classic Beige 2021
138 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Balios S Lux BLK Classic Beige 2021 gyerek babakocsi a német Cybex márkától, sokoldalú felhasználás a 4v1 utazó rendszernek köszönhetően, melynek köszönhetően a babakocsi sportüléssel, autósüléssel és Cot S mózeskosárral is használható. A babakocsi egyszerűen egy kézzel összecsukható egy önálló álló csomagba.

CYBEX Nyári huzat Pallas S+Fix/Solution S+Fix
14 290 Ft

Eredeti nyári huzat a Cybex cégtől alkalmas a Pallas S+Fix/Solution S+Fix márkájú autósülések számára. Annak anyaga a forró napokon kellemesen lehűt és maximális kényelmet biztosít. 85 % pamutból és 15 % poliészterből készült.

CYBEX LEMO Wood 2021

CYBEX LEMO Wood 2021

Értékelés: 5
73 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

4az1-ben székrendszer, amely úgy lett megtervezve, hogy használható legyen az asztalnál jóval azután is, hogy gyermekednek már nem lesz szüksége segítségre az ülésben. A nyugágy egyszerű felcsatolását követően a Lemo szék már újszülött kortól használható. A 6 hónapostól idősebb gyermekek számára elegendő csupán a Baby Set-et felhelyezni a székre. Ahogy gyermeked betölti a 3 éves kort, leveheted a Baby Set-et és beállíthatod a szék magasságát, mélységét és a lábtámasz magasságát. Megközelítőleg 5 éves korban levehető a lábtámasz és a Lemo széket az egész család használhatja. Tökéletes megoldás újszülött kortól egészen 99 éves korig A Cybex bútor megkönnyíti életedet!

CYBEX Pallas S-fix 2021

CYBEX Pallas S-fix 2021

Értékelés: 4,9
109 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Cybex Pallas S-fix 2021 egy autósülés 9 – 36 kg súlyú gyerekek számára (9-től 12 hónapos korig). Egyedülálló funkciókat biztosít a gyermekek maximális védelme érdekében, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem és számos lehetőség, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint együtt nő a gyermekkel, a szülök számára pedig nem egy utat tesz könnyebbé.

CYBEX Sirona S i-Size 2021 Ferrari
171 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sirona S i-Size – autósülés, amely együtt nő a gyermekkel – Búcsúzz el a gyermek nehéz ki- és beültetésétől amelyet gyakran hátfájás kísér. Az egykezes pozicionálásnak köszönhetően az innovatív 360° forgatható mechanizmus kényelmes be- és kiültetést biztosít az autósülésből, és így csökkenti a szülők hátfájását. Mivel a menetiránynak ellentétesen bekötött pozíció a legbiztonságosabb az utazás szempontjából, a Sirona S i-Size autósülés ezt biztosítja a maximum 105 cm, kb. 4 éves gyermekek számára is. Driving Direction Control (DDC) meggátolja az autósülés menetirányba fordítását, mielőtt a gyermek el nem éri legalább a 16 hónapos kort és a 76 cm magasságot. Menetirányba fordításnál (3 pozíció) az Energy Reduction Technology funkció nagyobb védelmet nyújt. Ez a legnagyobb elölről érő ütésnél aktiválódik: hogy csökkentse a gyermek nyakát érő terhelését, a fejtámla enyhén lejjebb csúszik, majd rögzül.

CYBEX LEMO Snack Tray 2021
13 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lemo Tray felcsatolható kiegészítő tálca a Lemo Baby Szetthez. Mindkét kiegészítő mosogatógépben mosható és több színben is elérhető.

CYBEX Aton 5 2021

CYBEX Aton 5 2021

Értékelés: 4,8
51 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Cybex Aton 5 egy autósülés 0 – 13 kg súlyú gyerekek számára (születéstől 18 hónapos korig). Egyedülálló funkciókat biztosít a gyermekek maximális védelme érdekében, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem és számos lehetőség, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint együtt nő a gyermekkel, a szülök számára pedig nem egy utat tesz könnyebbé.

CYBEX Esőköpeny Cloud Q/Aton 2021
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Védelem az eső ellen minden Cybex márkájú 0+ osztályú autósülés számára.

CYBEX Sirona S i-Size 2021

CYBEX Sirona S i-Size 2021

Értékelés: 4,9
147 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Cybex Sirona S i-Size 2021 egy autósülés 0 – 18 kg súlyú gyerekek számára (születéstől 4 hónapos korig). Egyedülálló funkciókat biztosít a gyermekek maximális védelme érdekében, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem és számos lehetőség, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint együtt nő a gyermekkel, a szülök számára pedig nem egy utat tesz könnyebbé.

CYBEX Snogga 2021

CYBEX Snogga 2021

Értékelés: 5
28 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Snogga Cybex hálózsák ideális menedéket jelent az első szabadtéri kalandhoz. A hálózsák minden babakocsiba illeszkedik. A csecsemő számára tökéletes szigetelést nyújt a Thinsulate™, amely –10 °C-ig kényelmes menedéket nyújt.

CYBEX Aton M 2021 Nyári huzat

CYBEX Aton M 2021 Nyári huzat

Értékelés: 4,5
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cybex nyári légeresztő huzat megfelelő az Aton M autóülésekhez 0–13 kg. A nyári napokon kellemessé teszi az ülést a gyermekülésben.

CYBEX Cybex Base M 2021 autósülés telepítő
62 890 Ft
+ ingyen szállítás

Cybex Base M 2021 autósülés telepítő segíségével rögzíthető a gyermekülés. Jelzőfényének köszönhetően miindig tudhatja, megfelelően van e az ülés behelyezve.

CYBEX Eezy S+ 2 BLK 2021

CYBEX Eezy S+ 2 BLK 2021

Értékelés: 4,5
110 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Eezy S+ 2 BLK 2021 babakocsi a német Cybex márkától ideális családi utazásokra és kirándulásokra. A nagy rugós kerekek és a 3az1-ben utazórendszer az egykezes beállítással együtt a babával töltött minden egyes kirándulást kellemesebbé tesz.

CYBEX LEMO komfort székpárna 2021
12 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cybex LEMO a kényelmes bélés elképesztően kényelmes ülőhelyzetet biztosít a gyerek számára. Egyszerűen helyezze be a Cybex márkájú székekbe, és akár egy nagy asztalnál is uralkodhat. Mosógépben 30°C-on mosható

CYBEX LEMO Snack Tray 2021
13 390 Ft

Lemo Tray felcsatolható tálca a Lemo Baby Szetthez. Mind a két kiegészítő mosogatógépben mosható és több színben is elérhető.

CYBEX Nyári huzat Sirona M/M2 i-Size 2021
14 290 Ft

2 év garancia

Légáteresztő nyári huzat a Cybex vállalattól, Sirona M i-Size autósülésre alkalmas. Tartsd kényelemben és hűvösben gyermekedet a forró nyári napok során.

CYBEX Nyári huzat Sirona S i-Size 2021
14 290 Ft

Eredeti nyári huzat a Cybex cégtől alkalmas a Sirona S i-Size márkájú autósülések számára. Annak anyaga a forró napokon kellemesen lehűt és maximális kényelmet biztosít. 85 % pamutból és 15 % poliészterből készült.

CYBEX Aton M i-Size 2019
82 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

moduláris innováció megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek. Az Aton M i-Size a legújabb rendelkezésre álló biztonsági technológiákat kínálja. A Base M bázissal együtt (külön kapható) az új európai szabványos i-méret (ECE R-129), amely a gyermekek 15 hónapos, hátrameneti helyzetben történő kötelező szállítását biztosítja. Az Aton M i-Size 45–87 cm magasságú újszülöttek és gyermekek számára alkalmas (legfeljebb 13 kg-ig).

CYBEX Aton M i-Size 2021

CYBEX Aton M i-Size 2021

Értékelés: 5
67 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Cybex Aton M i-Size egy autósülés 0 – 13 kg súlyú gyerekek számára (születéstől 18 hónapos korig). Egyedülálló funkciókat biztosít a gyermekek maximális védelme érdekében, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem és számos lehetőség, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint együtt nő a gyermekkel, a szülök számára pedig nem egy utat tesz könnyebbé.

CYBEX Balios S 2021 Esőköpeny
11 490 Ft

Eredeti esőköpeny a CYBEX Balios S babakocsihoz, amely a Balios S babakocsi sportkocsi változatára alkalmas. Ez az esőköpeny optimális védelmet nyújt kisbabádnak a kedvezőtlen időjárással szemben.

CYBEX Carry Cot S 2019
54 490 Ft
+ ingyen szállítás

A gyermek életének első hónapjaiban (születéstől egészen kb. 6 hónapig) a mély babakocsi a legjobb fekvőhely útjai során. Megfelelő árnyékoló tetővel a gyermek számára ideális UPF50+ védelmet biztosít a nap és a szél ellen. Cot S markolat a napellenző felett helyezkedik el, melynek köszönhetően a mózeskosár könnyedén hordozható és felhelyezhető a babakocsi aljára.

CYBEX LEMO komfort székpárna 2021
13 390 Ft

Lemo székpárna megnövelt kényelmet biztosít a gyermeknek, 30 °C-on mosógépben mosható, és kétféle színváltozatban kapható.

CYBEX Maira.click Lavastone

CYBEX Maira.click Lavastone

Értékelés: 5
43 790 Ft 41 890 Ft
+ ingyen szállítás

A MAIRA.click egy bepattintható babahordozó a CYBEX Gold termékcsaládból. Az egyszerű bepattintható mechanizmus lehetővé teszi a gyors illesztést és a babahordozó eltávolítását. A többfunkciós fejtámla és a nyaktámasz testreszabható a gyermek méretéhez.

CYBEX Sirona S i-Size SensorSafe 2020
165 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Cybex Sirona S i-Size SensorSafe 2020 egy autósülés 0 – 18 kg súlyú gyerekek számára (születéstől 4 hónapos korig). Egyedülálló funkciókat biztosít a gyermekek maximális védelme érdekében, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem és számos lehetőség, beleértve a intelligens rögzítőcsattokat, amely javítja a gyerek biztonságét a járműben. Az autósülés szó szerint együtt nő a gyermekkel, a szülök számára pedig nem egy utat tesz könnyebbé.

CYBEX Szúnyogháló Cloud Q/Aton 2021
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Optimális védelem a zavaró rovarok ellen. Az elasztikus anyagnak köszönhetően alkalmas minden Cybex márkájú 0+ osztályú autósülés számára.

A német CYBEX márkát 2000-ben alapították. A cég gyermekek és újszülöttek számára fejleszt és forgalmaz biztonságos és innovatív termékeket. A legnépszerűbb termékek közé tartoznak a gyerekülések, minden korosztály számára, és a baba sétálók, luxus táskák gyermekek számára.

A márka büszkélkedhet a rangos Kind & Jugend Innovációs Díj-jal.

A német CYBEX márkát 2000-ben alapították. A cég gyermekek és újszülöttek számára fejleszt és forgalmaz biztonságos és innovatív termékeket. A legnépszerűbb termékek közé tartoznak a gyerekülések, minden korosztály számára, és a baba sétálók, luxus táskák gyermekek számára.

A márka büszkélkedhet a rangos Kind & Jugend Innovációs Díj-jal.