CYBEX Solution B-fix Volcano Black 2021
163x

CYBEX Solution B-fix 2021

55 990 Ft

Solution B-fix gyermek autósülés a Cybex márkától, amely a 2/3-os osztályba tartozik, 15–36 kg-os gyermekeknek megfelelő, tehát 3 – 12 éves kor közt. A biztonsá és stabilitás biztosítása érdekében az autósülés reteszek segítségével rögízthető.

Forgalmazó: MALL
CYBEX Pallas G i-Size 2022, Navy Blue

CYBEX Pallas G i-Size

128 990 Ft
Utolsó darab!

A CYBEX PALLAS G i-Size autósülés a sorozat új generációja. Továbbfejlesztett állítható biztonsági pulttal, könnyebb kezelhetőséget biztosít, és 40%-kal csökkenti a nyaksérülések kockázatát. Amint a gyermek eléri a 21 kg súlyt, a pult eltávolítható és üléssé alakítható, magas háttámlával. Az autóba könnyen telepíthető ISOFIX és Top Tether segítségével.

Forgalmazó: MALL
CYBEX Balios S Lux SLV Classic Beige 2021

CYBEX Balios S Lux SLV Classic Beige 2021

193 990 Ft

Balios S Lux SLV Classic Beige gyerek babakocsi a német Cybex márkától, sokoldalú felhasználás a 4v1 utazó rendszernek köszönhetően, melynek köszönhetően a babakocsi sportüléssel, autósüléssel és Cot S mózeskosárral is használható. A babakocsi egyszerűen egy kézzel összecsukható egy önálló álló csomagba.

Forgalmazó: MALL
CYBEX PALLAS B2-FIX+ Steel Grey 2021
8x

CYBEX PALLAS B2-FIX+

81 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab!

A CYBEX márkájú PALLAS B2-FIX+ autósülés állítható biztonsági számlálóval rendelkezik, amely elnyeli a légzsákhoz hasonló ütés erejét. Amint a gyermek eléri a 15 kg súlyt, a pult eltávolítható és üléssé alakítható, magas háttámlával. Telepítés az autóba ISOFIX segítségével

Forgalmazó: MALL
CYBEX Solution X2-fix 2021, Rumba Red
1x

CYBEX Solution X2-fix 2021

78 990 Ft

Számos innovatív biztonsági jellemzőjének köszönhetően a Solution X2-Fix a legjobb eredményeket érte el az európai gyermekbiztonsági teszten a 2/3-as csoportban (06/2011). A Solution sorozatú autósülések legfontosabb biztonsági jellemzője a CYBEX szabadalmaztatott állítható fejtámla, amely okosan megakadályozza, hogy a gyermek feje alvás közben is előre essen. Az autósülés további oldalvédőket is kínál, amelyek az oldallégzsákokhoz hasonlóan hatékonyan elnyelik az oldalirányú ütközés energiáját. Az ISOFIX Connect rendszer javítja az autósülés stabilitását és biztonságát. Az autósülés ISOFIX csatlakozóval nem rendelkező járművekkel is kompatibilis.

Forgalmazó: MALL
CYBEX Pallas B-fix Volcano Black 2021
57x

CYBEX Pallas B-fix 2021

77 490 Ft

Pallas B-fix autósülés a Cybex márkától, amely 1/2/3-as csoportba tartozik, tehát 9–36 kg súlyú, körülbelül 9 hónap – 12 év korú gyermekeknek ajánlott. A biztonság és a stabilitás biztosítása érdekében retesszel rögzíthető a járműben.

Forgalmazó: MALL
CYBEX Rögzítő hevederek, szíjak, Fekete

CYBEX Rögzítő hevederek, szíjak, Fekete

8 990 Ft

A CYBEX márka rögzítő hevederek a gyermek fejtámlát az autó háttámlájához kötik, és ezáltal megakadályozzák az autóülés mozgását.

Forgalmazó: MALL
CYBEX PALLAS B2-FIX Volcano Black 2021
3x

CYBEX PALLAS B2-FIX

75 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab!

A CYBEX márkájú PALLAS B2-FIX autósülés állítható biztonsági számlálóval rendelkezik, amely elnyeli a légzsákhoz hasonló ütés erejét. Amint a gyermek eléri a 15 kg súlyt, a pult eltávolítható és üléssé alakítható, magas háttámlával. Telepítés az autóba ISOFIX segítségével

Forgalmazó: MALL
CYBEX Sirona S i-Size Magnolia Pink 2021
14x

CYBEX Sirona S i-Size

200 990 Ft
Utolsó darab!

A Cybex Sirona S i-Size egy autósülés 0 – 18 kg súlyú gyerekek számára (születéstől 4 hónapos korig). Egyedi elemekkel rendelkezik, amelyek maximalizálják gyermeked védelmét, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem, és számos olyan lehetőséget kínál, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint növekszik a gyermekkel, és megkönnyíti a szülők utazását.

Forgalmazó: MALL
CYBEX Solution G i-Fix, Navy Blue, 2021
15x

CYBEX Solution G i-Fix 2021

84 990 Ft

A Solution G i-Fix autósüléssel gyermeked a legmagasabb kényelemben részesül vezetés közben – ugyanakkor a fejlett biztonsági funkcióknak köszönhetően a maximális biztonság garantált. Gyermeked maximális kényelemben ülhet hátul az állítható ülésnek köszönhetően. A szabadalmaztatott dönthető fejtámla biztosítja, hogy a fej még alvás közben is biztonságos helyzetben maradjon. Az oldalsó védelemnek és az ülés magassági beállítási lehetőségének köszönhetően hosszú évekig biztonságosan közlekedhetsz az utakon.

Forgalmazó: MALL
CYBEX Aton M 2021, Navy Blue
10x

CYBEX Aton M 2021

60 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab!

Együtt a Base M alappal és a Sirona M2 i-Size autósüléssel az Aton M innovatív funkciót kínál fel, amely az M-Line moduláris rendszernek köszönhetően együtt nől a gyermekkel. Ez a rendszer két olyan autósülést kínál, amelyek kompatibilisek a Base M modellel, és együtt biztonságos, kényelmes és hosszabb ideig tartó hátrafelé néző utazást biztosítanak gyermeked számára. A CYBEX, a gb és más ismert márkákkal együtt az Aton M egy utazási rendszer részeként is használható.

Forgalmazó: MALL
CYBEX ATON M i-Size, River Blue 2021
2x

CYBEX ATON M i-Size

79 490 Ft
Utolsó darab!

A Cybex Aton M i-Size egy autósülés 0 – 13 kg súlyú gyerekek számára (születéstől 18 hónapos korig). Egyedi elemekkel rendelkezik, amelyek maximalizálják gyermeked védelmét, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem, és számos olyan lehetőséget kínál, mint az állítható magasságú fejtámla a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint növekszik a gyermekkel, és megkönnyíti a szülők utazását.

Forgalmazó: MALL

A német CYBEX márkát 2000-ben alapították. A cég gyermekek és újszülöttek számára fejleszt és forgalmaz biztonságos és innovatív termékeket. A legnépszerűbb termékek közé tartoznak a gyerekülések, minden korosztály számára, és a baba sétálók, luxus táskák gyermekek számára.

A márka büszkélkedhet a rangos Kind & Jugend Innovációs Díj-jal.