Paraméterek meghatározása
Rögzítő hevederek, szíjak, Fekete MELIO Esővédő huzat mély babakocsihoz Transparent | transparent
Rögzítő hevederek, szíjak, Fekete

A CYBEX márka rögzítő hevederek a gyermek fejtámlát az autó háttámlájához kötik, és ezáltal megakadályozzák az autóülés mozgását.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL
MELIO Esővédő huzat mély babakocsihoz Transparent | transparent MELIO Esővédő huzat mély babakocsihoz Transparent | transparent
MELIO Esővédő huzat mély babakocsihoz Transparent | transparent

Melio 1 Cot mély babakocsihoz rögzíthető esővédő huzat hatékony védelmet nyújt a széllel és az esővel szemben.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL
CYBEX ATON B2 I-SIZE, incl. BASE ONE MELIO Esővédő huzat mély babakocsihoz Transparent | transparent
CYBEX ATON B2 I-SIZE, incl. BASE ONE

CYBEX bemutatja az új Aton B2 i-Size gyermekülés. A legújabb biztonsági szabványok szerint kifejlesztve. Lineáris oldalsó ütközésvédelemmel van felszerelve, hogy megbízhatóan megvédje gyermeked menet közben.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL
ATON M I-SIZE, Autumn Gold 2021 ATON M I-SIZE, Autumn Gold 2021
ATON M I-SIZE, Autumn Gold 2021

A Cybex Aton M i-Size egy autósülés 0 – 13 kg súlyú gyerekek számára (születéstől 18 hónapos korig). Egyedi elemekkel rendelkezik, amelyek maximalizálják gyermeked védelmét, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem, és számos olyan lehetőséget kínál, mint az állítható magasságú fejtámla a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint növekszik a gyermekkel, és megkönnyíti a szülők utazását.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL
CYBEX Pallas S-fix ATON M I-SIZE, Autumn Gold 2021
CYBEX Pallas S-fix

Cybex Pallas S-fix egy autósülés 9 – 36 kg súlyú gyerekek számára (9-től 12 éves korig). Egyedi elemekkel rendelkezik, amelyek maximalizálják gyermeked védelmét, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem, és számos olyan lehetőséget kínál, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint növekszik a gyermekkel, és megkönnyíti a szülők utazását.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL
CYBEX Aton 5 Magnolia Pink 2021 ATON M I-SIZE, Autumn Gold 2021
CYBEX Aton 5 Magnolia Pink 2021

A Cybex Aton 5 egy autósülés 0 – 13 kg súlyú gyerekek számára (születéstől 18 hónapos korig). Egyedülálló funkciókat biztosít a gyermekek maximális védelme érdekében, mint például az oldalsó ütközés elleni védelem és számos lehetőség, beleértve az állítható magasságú fejtámlát a legjobb kényelem érdekében. Az autósülés szó szerint együtt nő a gyermekkel, a szülök számára pedig nem egy utat tesz könnyebbé.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL
Sirona SX2 i-Size, 2021, Autumn Gold Sirona SX2 i-Size, 2021, Autumn Gold
Sirona SX2 i-Size, 2021, Autumn Gold

Könnyen beállítható, öröm használni. A Sirona SX2 i-Size 360°-ban forgatható, így az autósülés beszerelése és a gyermek rögzítése nem jelent stresszt. A megbízható biztonsági funkciók egyszerű kezeléssel kombinálva biztosítják a gondtalan utazási élményt. A Sirona SX2 i-Size lehetővé teszi, hogy gyermeked hátrafelé néző helyzetben üljön, ami növeli a biztonságot frontális ütközés esetén. Ha az autósülést a menetiránynak megfelelően fordítod, az energiacsökkentő technológia biztonságosabb utazást biztosít. Ha az autósülést a menetiránynak megfelelően fordítod, az energiacsökkentő technológia biztonságosabb utazást biztosít.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL
CYBEX Sirona S2 i-Size 2021 Sirona SX2 i-Size, 2021, Autumn Gold
CYBEX Sirona S2 i-Size 2021

Mondjon búcsút a hátproblémáknak és a hátfájásnak már az utazás kezdetén. A Sirona S2 i-Size autósülés zseniális, egykezes, 360°-os forgatható mechanizmussal rendelkezik a gyors be- és kiszállás érdekében. Ez az új titkos fegyvered a könnyű és kényelmes beszálláshoz. A Sirona S2 i-Size lehetővé teszi, hogy gyermeke hátrafelé néző helyzetben üljön, ami növeli a biztonságot frontális ütközés esetén. Ha az autósülést a menetiránynak megfelelően fordítod, az energiacsökkentő technológia biztonságosabb utazást biztosít. Ha az autósülést a menetiránynak megfelelően fordítod, az energiacsökkentő technológia biztonságosabb utazást biztosít.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL
CYBEX ATON BASE 2-FIX Black | black Sirona SX2 i-Size, 2021, Autumn Gold
CYBEX ATON BASE 2-FIX Black | black

Az Aton base 2-fix megegyezik az Isofix Base-el, amely maximális kényelmet nyújt az ATON autósülés egyszerű, biztonságos és gyors rögzítéséhez az autóban.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL
Újdonság
AVI esővédő AVI ONE BOX PUMA Puma
AVI esővédő

Az esővédő biztosítja gyermeked védelmét az időjárás viszontagságaitól. A Cybex AVI esővédő fényvisszaverő elemekkel rendelkezik a láthatóság és a biztonság növelése érdekében.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL
Újdonság
AVI ONE BOX PUMA Puma AVI ONE BOX PUMA Puma
AVI ONE BOX PUMA Puma

Kifejezetten futó és aktív szülők számára tervezett kocogó babakocsi. A Cybex AVI ONE BOX PUMA Puma 6 hónapos kortól körülbelül 22 kg-ig (kb. 4 éves korig) alkalmas. Könnyű alumínium váz és levegővel töltött kerekek a sima futás érdekében. Stratégiailag elhelyezett fényvisszaverő elemek a gyenge fényviszonyok között történő használathoz. Ultrakompakt méretűre összecsukható.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL
Újdonság
AVI rovarháló AVI ONE BOX PUMA Puma
AVI rovarháló

A szúnyogháló megvédi gyermekét a rovaroktól. A Cybex AVI rovarháló könnyű, légáteresztő és könnyen felszerelhető. A fényvisszaverő elemek jobb láthatóságot biztosítanak egész nap.

Átvehető akár: 7.12.

Partnerünktől: MALL

A német CYBEX márkát 2000-ben alapították. A cég gyermekek és újszülöttek számára fejleszt és forgalmaz biztonságos és innovatív termékeket. A legnépszerűbb termékek közé tartoznak a gyerekülések, minden korosztály számára, és a baba sétálók, luxus táskák gyermekek számára.

A márka büszkélkedhet a rangos Kind & Jugend Innovációs Díj-jal.