DANFOSS Z-Wave termosztatikus fej
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

A DanfossLivingConnect Z termosztatikus fej kényelmes és intelligens hőmérsékletszabályozást tesz lehetővé, csak illeszd rá a radiátorra, és hagyd néhány napig tanulni.


DANFOSS Home Link RU, 014G0590, jelerősítő egység
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Danfoss Link™ CF-RU jelerősítő berendezés segítségével a központi vezérlőegység, a helység hőmérői és a többi kapcsolódó berendezés közt levő jel erősíthető.


DANFOSS Home Link RS, 014G0580, helyiségtermosztát
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Danfoss Link RS Home egy elektronikus hőmérséklet érzékelő, amely méri a helység hőmérsékletét. Együttműködik a Danfoss Link Home rendszerrel.


DANFOSS Home link BR, 014G0272, kazán relé
38 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Danfoss Link BR egy olyan vezeték nélküli egység, amely a Danfoss Link (Living) és a Danfoss Link CC központi egységgel együtt dolgozik egy hőforrás, például kazán vagy hőszivattyú be- és kikapcsolására.


DANFOSS 8.,TPOne-B-RF + RX1-S, 087N7854, intelligens. helyiségtermosztát vezeték nélküli vevővel, fehér
67 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A TPOne-B-RF intelligens digitális helyiség termosztátok új szintre emelik a felhasználóbarát fűtési vezérlést, és minden beltérben egyszerűen olvasható,a nagy fényerejű grafikus kijelzőnek köszönhetően, amely az ikonok által az összes információt megjeleníti.A kijelző háttérvilágítása minden gomb megnyomásakor aktiválódik.