DANFOSS 8.,TPOne-B-RF + RX1-S, 087N7854, intelligens. helyiségtermosztát vezeték nélküli vevővel, fehér
67 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A TPOne-B-RF intelligens digitális helyiség termosztátok új szintre emelik a felhasználóbarát fűtési vezérlést, és minden beltérben egyszerűen olvasható,a nagy fényerejű grafikus kijelzőnek köszönhetően, amely az ikonok által az összes információt megjeleníti.A kijelző háttérvilágítása minden gomb megnyomásakor aktiválódik.


DANFOSS Home link BR, 014G0272, kazán relé
38 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Danfoss Link BR egy olyan vezeték nélküli egység, amely a Danfoss Link (Living) és a Danfoss Link CC központi egységgel együtt dolgozik egy hőforrás, például kazán vagy hőszivattyú be- és kikapcsolására.


DANFOSS Home Link RS, 014G0580, helyiségtermosztát
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Danfoss Link RS Home egy elektronikus hőmérséklet érzékelő, amely méri a helység hőmérsékletét. Együttműködik a Danfoss Link Home rendszerrel.


DANFOSS Home Link RU, 014G0590, jelerősítő egység
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Danfoss Link™ CF-RU jelerősítő berendezés segítségével a központi vezérlőegység, a helység hőmérői és a többi kapcsolódó berendezés közt levő jel erősíthető.


DANFOSS Z-Wave termosztatikus fej
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

A DanfossLivingConnect Z termosztatikus fej kényelmes és intelligens hőmérsékletszabályozást tesz lehetővé, csak illeszd rá a radiátorra, és hagyd néhány napig tanulni.