David Beckham Intimately Beckham For Men - EDT 30 ml
2x

David Beckham Intimately Beckham For Men - EDT

3 120 Ft

Az illat tükrözi  a David szexepilét.  Ez egy fás-keleti illat, amely melegséget és érzékiséget sugároz.  A bergamott, a lédús grapefruit és a jellegzetes fűszeres kardamon intenzív frissességével és csillogásával nyílik meg az illat.  Felébresztik az érzékeket és az élet iránti vágyat.

Partnerünktől: Vivantis
-54%
David Beckham Bold Instinct - EDT 75 ml

David Beckham Bold Instinct - EDT

17 310 Ft
7 810 Ft

A David Beckham Bold Insinct új illata a merész férfiösztön megnyilvánulása, amely tapasztalat útján szerezhető és fejleszthető. A karizmatikus illat a whiskey füstös, földes jegyeinek keveredése a fűszerekkel és fás tónusokkal. Olyan férfiaknak, akik tudják, mit akarnak.

Partnerünktől: Vivantis
-23%
David Beckham Instinct - dezodor spray 150 ml

David Beckham Instinct - dezodor spray

1 280 Ft
980 Ft

A bátorság és az energia tiszta koncentrációja.  Az olasz bergamottnak köszönhetően az illatból áramlik a frissesség,eközben a narancs és a mandarin csillogó keveréke örömteli bevezető illatot alkot.

Partnerünktől: Vivantis
David Beckham Homme dezodor spray 75 ml

David Beckham Homme dezodor spray

1 490 Ft
1 430 Ft

A David Beckham Homme egy fás-fűszeres illat férfiaknak. Az illat bevezetője citrusos és fűszeres, míg szívjegyében a kasmírfa, a rozmaring és a bőr érezhető. Ezután a fás alap fejlődik ki, amely pézsmát, pacsulit és mahagónit rejt magában. Az illatot 2011-ban mutatták be.

Partnerünktől: Vivantis
-10%
Beyond Forever - EDT 90 ml

David Beckham Beyond Forever - EDT

4 520 Ft
4 040 Ft
Akció

2016-ban a David Beckham márka bemutatta a következő  férfi illatot, ezúttal  Beyond Forever név alatt. Ez az illat tele van  frissességgel és a fougere illatok közé tartozik.   Magába foglalja a pacsuli, vetiver, bőr, ibolya, páfrány, szalmavirág illatjegyeket és egyéb összetevőket.

Partnerünktől: Vivantis
-12%
David Beckham Classic Blue - EDT 90 ml

David Beckham Classic Blue - EDT

4 500 Ft
3 920 Ft

David Beckham 2013-ban mutatta be a Classic illatot, amelyet a stílusos férfiaknak szenteltek. Most egy új Classic Blue illattal érkezik, amelyet klasszikus stílusa és eleganciája inspirált a modern részletekkel kombinálva.

Partnerünktől: Vivantis
-21%
Inspired By Respect - EDT 60 ml
2x

David Beckham Inspired By Respect - EDT

3 750 Ft
2 950 Ft

Az Inspired by Respect  a David Beckham márkától egy citrusos jellegzetes illat levendula és borostyán összetevőkkel, amely ideális minden magabiztos férfi számára. A fejillatban rejtőzik a bergamott, grapefruit és a jellegzetes levendula.

Partnerünktől: Vivantis
Classic - EDT 90 ml

David Beckham Classic - EDT

3 780 Ft

A David Beckham márka bemutatja a Classic férfi illatot. Ez az EDT friss, fás illat, amelyet és minden sport-beállítottságú férfinak szántak – akár az aktív sportolók vagy a sport rajongók számára.  Ez egy laza és ugyanakkor frissítő illat. 2013-ban került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
-22%
David Beckham Homme - EDT 30 ml
2x

David Beckham Homme - EDT

3 150 Ft
2 430 Ft

Homme a David Beckham márkától egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A fejillata citrusos- fűszeres, a szívillata kasmírfát,  rozmaringot és  bőrt tartalmaz. Ezután az illat egy fás alapillattá változik át, amely magában foglalja a pézsmát, pacsulit és a mahagóni fát. Az illat 2011-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
-21%
David Beckham Az Essence - EDT 30 ml
2x

David Beckham Az Essence - EDT

3 150 Ft
2 480 Ft

A David Beckham The Essence egy friss, fougere férfi illat a David Beckham márkától. 2012-ben lett bemutatva a nagyközönségnek, és a márka korábban kiadott illatai közé került be.

Partnerünktől: Vivantis
-29%
Classic Blue - dezodor spray 150 ml

David Beckham Classic Blue - dezodor spray

1 340 Ft
940 Ft

David Beckham 2013-ban bemutatta a Classic illatot, amely olyan férfiaknek készült, akiknek van stílusuk. Most egy új illattal jött elő  Blue Classic név alatt, amelyet a klasszikus stílus és az elegancia ihletett, modern részletekkel kombinálva.

Partnerünktől: Vivantis
-26%
David Beckham Beyond - dezodor 150 ml

David Beckham Beyond - dezodor

1 340 Ft
990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Beyond illat David Beckham termékcsaládjából  a férfi vonzerejének, erejének és bizalmának szimbóluma. Parfüm Beyond friss és aromás tónusokat foglalja magába.  A csábítás és a tökéletesség egyedülálló keveréke a mojito és a grapefruit frissítő tónusaival nyílik meg.

Partnerünktől: Vivantis