Davines Alchemic (Copper Shampoo) 280 ml
5 490 Ft

Alchemic Copper Hair sampon pH-ja 5,3. Közvetlen pigmenteket tartalmaz, amelyek aktivátor használata nélkül növelik a haj színét. Alkalmas természetes és színes hajra, amely hidratálja és táplálja.

Davines Alchemic ( Gold en Conditioner) 250 ml
6 860 Ft

Alchemic Gold and Honey Blonde Alchemic balzsam közvetlen pigmenteket tartalmaz, amelyek aktivátor nélkül adják hozzá a hajszínét. Alkalmas természetes és színes hajra, amely hidratálja. Megkönnyíti a haj fésülését, táplálja és segíti a megosztott végeket.

Davines Alchemic haj és ( Gold en Shampoo) 280 ml
5 490 Ft

Az Alchemic haj arany- és mézes szőke árnyalatát kiemelő sampon pH-ja 5,3. Közvetlen pigmenteket tartalmaz, amelyek aktivátor használata nélkül növelik a haj színét. Alkalmas természetes és színes hajra, amely hidratálja és táplálja.

Davines Alchemic (Red Conditioner) 250 ml
6 860 Ft

Alchemic hajkondicionáló javítja a vörös és mahagóni árnyalatot olyan közvetlen pigmentekkel, amelyek aktivátor használata nélkül növelik a haj színét. Alkalmas természetes és színes hajra, amely hidratálja. Megkönnyíti a haj fésülését, táplálja és segíti a megosztott végeket.

Davines Alchemic (Red Shampoo) 280 ml
5 490 Ft

Alchemic haj sampon erősíti a vörös és a mahagóni árnyalatot 5,3 pH mellett. Közvetlen pigmenteket tartalmaz, amelyek aktivátor használata nélkül növelik a haj színét. Alkalmas természetes és színes hajra, amely hidratálja és táplálja.

Davines Essential Hair care (Conditioner) 250 ml
5 490 Ft

Essential Hair care Dede nem terheli a hajat, megkönnyíti a fésülést, és selymesen puha lesz. Mindennapi használatra alkalmas bármilyen hajra, citrus illatú, szulfátotól és parabénektől mentes.

Davines Essential Hair care Melu (Conditioner) 250 ml
6 450 Ft 5 680 Ft

Essential Hair care Melu kondicionáló táplálja és regenerálja a hajat, megkönnyíti a fésülést és csökkenti a száradási időt. Ugyanakkor megvédi őket a hőkárosodástól, nem terheli a hajat, és puha és fényes marad.

Davines (Hand Balm) Oi 75 ml
5 490 Ft

Az Oi kézbalzsam minden bőrtípusra alkalmas. Táplálja a kéz bőrét, védi a napfénytől, a széltől és a téltől, és tartós hidratációt biztosít.

Davines Hidratáló maszk haj és a fejbőr Let It Go The Circle ( Hair Mask) 50 ml
2 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Let It Go Circle hidratáló haj- és fejbőrmaszkot minden hajtípusra tervezték. Nem csak a hajat, hanem a fejbőrt is gondozza – hidratálja, nyugtatja és táplálja. Az édes narancs aromája segít ellazítani az elmét, megszabadulni a negatív gondolatoktól és a stressztől.

Davines Könnyű hidratáló haj olaj More Inside (Oil Non Oil) 250 ml
5 760 Ft

More Inside Light hidratáló hajolaj alkalmas minden hajtípusra, különösen a finom és a repülõ hajra. Ezzel nedves vagy sima hatást hoz létre, és megszelídíti a repülő hajat. Biztosítja a haj textúráját és hidratálását, nem terheli és nem hagy fehér nyomokat a hajában.

Davines (Moisturizing Balm Hair, Face & Body ) 150 ml
5 630 Ft

Hidratáló balzsam a hajra, az arcra és a testre Authentic alkalmas minden hajtípusra és minden bőrtípusra. Ez a többcélú balzsam mélyen regenerálja, hidratálja és táplálja a hajat, valamint a bőrt és a testet.

Davines More Inside (Medium Hold Pliable Paste) 125 ml
7 550 Ft

More Inside Medium Hair More Inside alakját és meghatározását stressz nélkül növeli. Ez hagyja a haját természetesen rugalmasan és rugalmasan, teljes ellenőrzést adva a megjelenés felett, és természetes fényt ad a hajának. Parabénektől és színezékektől mentes.

Davines More Inside (Relaxing Moisturizing Fluid) 125 ml
6 180 Ft 5 760 Ft

More Inside Relaxáló és hidratáló folyadék simítja és megakadályozza a súrolódást. Erőt, lágyságot és hidratációt nyújt minden hajtípushoz, és alkalmas minden típusú haj és meleg levegő kezelésére. Segít a hajszerkezet védelmében, száraz és nedves hajra is használható.

Davines Natura l tech (Renewing Conditioning Treatment) 250 ml
7 000 Ft

Natura l tech minden hajtípusra alkalmas, különösen a törékeny és törékeny hajra. A balzsam erősíti, táplálja és hidratálja a mély hajat és a fejbőrt. Rendszeres használat esetén helyreállítja a haj lágyságát, fényét és volumenét. Vlasy láthatóan egészségesebb és tele van élettel.

Davines ( Nourish ing Oil Hair, Face & Body ) 140 ml
9 750 Ft

Tápláló haj-, arc- és testolaj Authentic egy multifunkcionális termék, amely selymesen fényes, táplált és bársonyos hajot hagy. Az Authentic termékcsalád 98% – 100% természetes összetevőket tartalmaz. Az olaj biológiailag lebontható, szulfát, műfesték, szilikon és ásványolaj mentes.

Davines (Replenishing Butter Face, Hair & Body ) 200 ml
8 100 Ft

A finom autentikus vaj helyreállítása az arc, a haj és a test szépségének és örömének multifunkcionális sorozatából tisztító, hidratáló, tápláló és védő funkcióval rendelkezik a bőrön és a hajon. Az Authentic termékcsalád 98% – 100% természetes összetevőket tartalmaz.

Davines Stimulációs gél haj növekedését Natura l tech ( Energizing Gel) 150 ml
7 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Natura l tech stimulálja az öblítés nélküli hajnövekedési gélt, hogy regenerálja és erősítse a fejbőrét, és serkentse az új haj növekedését. Hozzáteszi a telítettséget és a keménységet a finom vagy feszült hajhoz, és hidratálja a fejbőrt. Stimuláló és antioxidáns hatású, és parabénektől mentes.