Daylong Barnító barnító BB Fluid SPF 50+ Sensitiv e 50 ml
8 430 Ft

Barnító Sunblock BB folyadék SPF 50+ Light Medium a Daylong minden bőrtípusra, beleértve az érzékenyeket is. Ez a védőfolyadék könnyen elterjedt és gyorsan felszívódik, védelmet nyújtva a káros UVA és UVB sugárzás ellen. Szabályozza a bőr faggyúképződését, ami viszont megnöveli a bőrt.


Daylong Védő arc krém SPF 30 (Ultra Face) 50 ml
6 490 Ft

A magas arctisztító krémet az érzékeny arcbőr napi védelmére tervezték. Az összetevőknek köszönhetően védi a bőrt a szabadgyökök által okozott károktól, és megakadályozza a bőr idő előtti fényvédő hatását.


Daylong Védő fényvédő SPF 25 Ultra
8 160 Ft

A védő fényvédő SPF 25 Ultra mérsékelt védelmet biztosít a napfénytől. Minden bőrtípusra tervezték, illatosított, és a különleges technológiának köszönhetően rendkívül vízálló. A vízállóság még intenzív 8 órás fürdő után is megmarad.


Daylong Vízálló napvédő normál SPF 15 100 ml
6 440 Ft

A liposzómális napozó tejet mérsékelt védőhatással megakadályozza, hogy az ultraibolya sugárzás áthatoljon. E-vitamin tartalmának és az aloe vera kivonatainak köszönhetően hidratálja a bőrt.


Daylong Vízálló Ultra SpF 25 150 ml
6 310 Ft

A napozó spray védi a bőrt a nap sugarai által okozott károktól. Tinosorb S és Tinosorb M hatóanyagokat tartalmaz jó és tartós védelmet nyújtva.