Daylong Napvédő krém gyermekeknek SPF 30 50 ml
4 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kémiai szűrők nélküli napozó krém magas védelmet biztosít a gyermek bőrének égési sérülése és sérülése miatt. A benne található mikropigmentumok védőfóliát hoznak létre a bőrön, amely tükrözi a káros UV sugárzást. A krém kisgyermekek és csecsemők számára is alkalmas.

Daylong Barnító barnító BB Fluid SPF 50+ Sensitiv e 50 ml
9 310 Ft

Barnító Sunblock BB folyadék SPF 50+ Light Medium a Daylong minden bőrtípusra, beleértve az érzékenyeket is. Ez a védőfolyadék könnyen elterjedt és gyorsan felszívódik, védelmet nyújtva a káros UVA és UVB sugárzás ellen. Szabályozza a bőr faggyúképződését, ami viszont megnöveli a bőrt.

Daylong Arcvédő napvédő SPF 50+ Sensitiv e 50 ml
9 260 Ft 8 530 Ft

Az SPF 50+ Sensitiv e arckrém magas védelmet nyújt a bőr számára a napból, és a smink alapjaként szolgál. A bőrön való öregítéssel, a nap által kondicionált módon. Alkalmas továbbá a napi allergiában szenvedőknek is. Szaga van, és kellemes bársonyos érzetet hagy a bőrén.

Daylong Extreme SPF 50+ fényvédő nagyon érzékeny bőrre
12 100 Ft 11 590 Ft

A liposzómás tej védi a bőrt az UV sugaraktól. Különlegesen érzékeny bőrre tervezték, amely hajlamos a napi allergiára és a szélsőséges külső körülményekre, például a hegyekre vagy a trópusokra. Tartalmazza a Tinosorb S és Tinosorb M hatóanyagokat, amelyek védik a bőrt a napsütés ellen.

Daylong Napvédő SPF 30 Protect & Care
10 250 Ft 9 810 Ft

A Sunscreen SPF 30 Protect & Care biztosítja a hosszú távú és megbízható fényvédő védelmet. D a szükséges hidratálást biztosítja a bőrnek, vízálló és könnyedén elterjedt. Ennek köszönhetően alkalmazás gyors és egyszerű.

Daylong SPF 30 Sensitiv e fényvédő zselé krém 100 ml-rel
6 440 Ft

Az SPF 30 Sensitiv e bõr krém SPF 30 Sensitiv e zsíros és érzékeny bõrre lett kifejlesztve. A konzisztenciájának köszönhetően gyorsan felszívódik, és kellemes bársonyos érzetet hagy a bőrén. Alkalmas továbbá a napi allergiában szenvedőknek is.

Daylong SPF 50+ Sensitiv e fényvédő zselé krém 100 ml-rel
9 220 Ft 8 730 Ft

Az SPF 50+ érzékeny könnyű védő zselé krémet zsíros és érzékeny bőrre tervezték. A konzisztenciájának köszönhetően gyorsan felszívódik, és kellemes bársonyos érzetet hagy a bőrén. Alkalmas továbbá a napi allergiában szenvedőknek is.

Daylong Védő fényvédő SPF 25 Ultra
9 580 Ft 9 240 Ft

A védő fényvédő SPF 25 Ultra mérsékelt védelmet biztosít a napfénytől. Minden bőrtípusra tervezték, illatosított, és a különleges technológiának köszönhetően rendkívül vízálló. A vízállóság még intenzív 8 órás fürdő után is megmarad.

Daylong Vízálló Ultra SpF 25 150 ml
7 540 Ft

A napozó spray védi a bőrt a nap sugarai által okozott károktól. Tinosorb S és Tinosorb M hatóanyagokat tartalmaz jó és tartós védelmet nyújtva.