DBB Remond Bili szék, ülőkévé alakítható
14 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű átmenet az ülésből a bilibe való ülésre. Szerezd be ezt az átalakítható bilit. Először egy kényelmes bili fogantyúval, később egy lépcsővel ellátott WC, és amikor a kicsi már mindent megtanult, akkor ismét ülőkévé alakítható.

DBB Remond Elektromos sterilizátor 6 üveghez
19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elektromos gőzsterilizátor, amely 5 perc alatt eléri a forráspontot és a sterilizálás ideje 9 perc. Egyszerű vezérlés egyetlen gombbal, a befejezést követően a sterilizátor magától kikapcsol.

DBB Remond Etetőszék kormánykerékkel
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Etetőszék, ami kiegyenlíti a gyerekek közti magasságkülönbséget. Az etetőszék felhelyezhető egy átlagos székre, amihez szíjak segítségével rögzíthető. A székben ülve a kicsi rajzolhat, nézegethet könyveket, játszhat kockákkal az asztalnál.

DBB Remond Multifunkciós robotgép MultiChef 5in1
35 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Multifunkciós robotgép bébiétel készítéshez. Húsos bébiételt is képes előállítani. Sterilizál, minden típusú üveget felmelegít, fagyaszt, mixel, zúz és gőzben főz. A készülék vezérlése egyszerű, ami rengeteg bébiétel körüli műveletet megkönnyít egyetlen géppel.

DBB Remond Multifunkciós robotgép MultiChef 6in1
39 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A multifunkciós robotgép egy sokoldalú segítség. A robotgép gőzben főz, mixel, aprít, melegít, fagyaszt, sterilizál, melegen tartja az ételt. Rengeteg időt megtakarít számodra, mert az ételeket előre elkészítheted nagy mennyiségben. Értékelni fogod egyszerű vezérlését és öntisztító funkcióját, amely minden folyamat elvégzése után kitisztítja a víztartályt.

DBB Remond Sterilizátor, cumitartó doboz, katicabogár alakú
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus és aranyos cumis doboz számos felhasználási móddal. Belsejében akár 8 cumi, míg kívülről 4 cumi is belefér. Önts vizet az aljába és a mikrohullámú sütőbe helyezve gőzzel sterilizálhatod a cumikat. A fogantyú babakocsihoz vagy kiságyhoz rögzíthető.

DBB Remond Sterilizátor és melegítő Duo Steril 3az1ben
16 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sterilizátor és melegítő 3az1ben, amely felmelegíti a cumisüveget vagy a bébiételeket, bármely méretű üvegben is legyenek. Ezen felül képes gőzzel bébiételeket és egyebeket készíteni. Az intuitív megvilágításnak és LCD kijelzőnek hála könnyen vezérelhető. Automatikus kikapcsol hangjelzés kíséretében.

DBB Remond 3 darabos cumisüveg készlet Tritanból széles nyakkal
4 690 Ft

3 darabos cumisüveg készlet Tritanból, amelyek úgy néznek ki, mint az üveg. A cumisüvegek könnyűk, nagyon rezisztensek és alkalmasak sterilizálásra. Széles torokkal, antikólikás szilikon cumival, állítható áramlással és 30 ml-es skálával rendelkezik.

DBB Remond 6 darabból álló tálka készlet tetővel
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus színes dobozok tetővel gyermek ételek tárolására. Utazáshoz alkalmas, 120 ml űrtartalmú doboz, hűtőszekrénybe és mélyhűtőbe egyaránt alkalmas. Egyszerűen mikrohullámú sütőben melegíthető. Egyszerűen mosogatógépben tisztítható.

DBB Remond Baba fürdőkád 0-3 éves korig
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bébi fürdő a kicsiknek a születéstől 3 éves korig alkalmazható. A fürdőn csúszásmentes alj és fogantyú található. Van egy hely a szappannak és samponnak a tálca alján. Fürdés után csak a fürdőben lévő lefolyót használd. Örülhetsz gyermekeiddel l az esti úszás közben.

DBB Remond Baba pohár, 250 ml
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A pohár megkönnyíti az átmenetet a cumisüvegről A nyitott fogantyúkat a gyermek kis kezeihez vannak igazítva 4 hónapos kortól. Az átlátszó anyaga áttekintést nyújt a folyadékbevitelről.

DBB Remond Baby Lunch tetővel ellátott 400 ml edény
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus edény, amely nemcsak a kész étel tárolására szolgál, hanem a mikrosütőben vagy a klasszikus sütőben való melegítésre is. Nagyszerűen alkalmas az utazáshoz, a hermetikus záródásnak és szilikon tömítésnek köszönhetően a folyékony ételek is problémamentesen szállíthatóak.

DBB Remond Baby Snack, 4 tálból álló készlet, tányér, kanál
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus készlet kifejezetten a gyermekkel való utazáshoz. Az ételeket külön fedéllel ellátott edényben tárolhatod, akár le is fagyaszthatod. A tányér és a dobozok fedél nélkül a mikrohullámú sütőben való étel melegítésére használhatók. Felszolgálás kistányéron a mellékelt kiskanállal. Minden része mosogatógépben mosható.

DBB Remond Bili - mosoly
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes bili háttámlával 6. hónapnál idősebb gyerekek számára. Praktikus mosoly alakú nyílás segít a mozgatásban és a tisztításban.

DBB Remond Cumi adagoló, átlátszó szilikon
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus és egyszerű módja annak, hogy a gyermekednek gyógyszert adj egy cumi adagoló segítségével. A pontos, átlátszó mérőpohár segítségével megkönnyíted a gyermekednek a szirup adagolást.

DBB Remond Cumisüveg 240 ml
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cumisüveg 240 ml űrtartalmú, boroszilikát üvegből készült, mechanikusan és termikusan is ellenálló. A praktikus palack csavaros kupakkal, szilikon szívófejjel és higiénikus fedéllel ellátott, lepkés mintájú, így a gyermekek már első naptól kezdve szeretni fogják.

DBB Remond dBb Remond Utazó játszószőnyeg tetővel és UV védelemmel
18 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus pokróc rögtön gyermek születését követően. A kényelmes játszószőnyeg UV védett tetővel van ellátva, és a sátraknak köszönhetően könnyen rögzíthető. Emellett egy padló matrac is van, hogy kényelmessé tegye a tartózkodást a földön. Élvezd a nyarat és szerezz kényelmet, valamint friss levegőt legkisebbjeidnek a kertben vagy a víznél.

DBB Remond előke
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy pamut előke állati motívummal. A hurok rögzítő lehetővé teszi, hogy a megfelelő tépőzárat állítsd be a gyermek nyakához. A kettős vastagságú nyaki részek tökéletesen védik a baba ruháit.

DBB Remond Etetőcumi
2 190 Ft

Az etetőcumi a különböző ételek felfedezésére szolgál még azelőtt, hogy kisbabád egyedül elkezdene rágni. Tegyél gyümölcs-, zöldség-, sajt- vagy kalácsdarabokat a hálóba vagy szilikon cumiba, a babák nyála feloldja őket és anélkül érezhetik az ízüket, hogy megfulladnának a nagyobb daraboktól.

DBB Remond Étkészlet
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A képekkel ellátott étkészlettel minden gyermek örömmel fog enni. A tányér és a tál tapadásmentes talpazattal és levehető kerettel ellátottak. A fülekkel ellátott nem csepegő csésze könnyedén megfogható két kézzel. A villa és a kanál ergonomikus kialakításúak.

DBB Remond Étkészlet Maci
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy étkészlet gyermekeknek macira emlékeztető formában kialakítva. Ezzel az étkészlettel nincs szükséged semmi másra, tartalmaz mindent, amire szükséged van a babád számára. Elég csak megfőzni és felszolgálni.

DBB Remond Étkező tálca kanállal és villával
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A négyszögletes gyermek tálca ételre alkalmas három darab résszel, bögrére, valamint evőeszközökre alkalmas résszel ellátott, csúszásgátló fogantyúval kiegészített, Minden erősen egymáshoz rögzített, a tálca nem tud felborulni. Az ételre alkalmas részek cica motívumot hoznak létre.

DBB Remond Felfújható baba fürdőkád utazáshoz
5 490 Ft

Két felfújható szelep, a matrac alján lévő lefolyó, a háttámla és a fejtámla felfújható, amelyet egy kis lakásban használhatsz, utazás közben vagy a kertben vagy a házban. Könnyűségének és tömörségének köszönhetően mindenhová magaddal viheted, 6 hónapos gyermekeknek is alkalmas.

DBB Remond Felfújható gumicsónak
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus gumicsónak, kerttel vagy tengerrel ellátott fürdőszobákhoz, hanem a higiéniai mozgás lehetősége is. Használat után egyszerűen ürítsd le a tálcát a tálca alján lévő lyukkal, és függőlegesen függeszd fel, és a tálca egyszerűen megszárad. Tárolás, olyan állatok hangzásával, amelyek minden kisgyereknek tetszenek.

DBB Remond Felfújható gyermek fürdőkád utazáshoz
17 690 Ft

Kényelmes fürdő a gyermekek számára születésüktől kb. 18 hónapig. Praktikus összecsukható fürdő, amely nem sok helyet foglal el, egy kisebb lakáshoz, de utazáskor is alkalmas. Élvezd az úszás örömét a gyermekeddel.

DBB Remond Gyerek bili és piszoár 2 az 1-ben
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Innovatív 2 az 1-ben bili a kisfiadnak Először a klasszikus bili, fiúk számára, amiket könnyedén lehet állvánnyal a falra felszerelni. A fiúk nagyszerűen érzik magukat.

DBB Remond Gyerek cumisüveg PP 270 ml, szilikon cumi NN
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

270 ml-es cumisüveg szilikon cumival és 15 mikroszeleppel az alján, amelyek szabályozzák az italáramlást és 2 nyílással, amelyek biztosítják, hogy a tej vagy más ital hasonlóan folyjon, mint az anya melléből. A henger alak megkönnyíti az üveg tisztítását.

DBB Remond Gyerek cumisüveg PP 360 ml, kaucsuk cumi 4+ hónap
2 190 Ft

Könnyű 360 ml-es cumisüveg szabadalmaztatott rendszerrel és puha, anti-kólikás cumival természetes kaucsukból 15 mikroszeleppel. A cumisüveg a 4. hónaptól kezdve használható és olyan funkciókkal készült, amelyek három különböző áramlási sebességet tesznek lehetővé az élelmiszertől és a baba szükségleteitől függően.

DBB Remond Gyerek cumisüveg PP 360 ml, szilikon cumi 4+ hónap
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű 360 ml-es cumisüveg szabadalmaztatott rendszerrel és puha, anti-kólikás cumival természetes szilikonból 15 mikroszeleppel. A cumisüveg a 4. hónaptól kezdve használható és olyan funkciókkal készült, amelyek három különböző áramlási sebességet tesznek lehetővé az élelmiszertől és a baba szükségleteitől függően.

DBB Remond Gyerek WC ülőke szűkítő
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek WC ülőke szűkítő. Kompatibilis miden átlagos WC ülőkével. Rögzítő kör, ami stabilitást biztosít. Megkönnyíti a biliről a klasszikus WC-re való áttérést

DBB Remond Gyermek cumisüveg 125 ml széles torokkal Tritánból
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek cumisüveg 125 ml Tritánból, ami úgy néz ki, mint az üveg. Az üveg könnyű, nagyon ellenálló és sterilizálásra alkalmas. Széles torokkal, antikólikás szilikon cumival, állítható áramlással és 30 ml-es skálával rendelkezik.

DBB Remond Gyermek cumisüveg 330 ml széles torokkal Tritánból
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek cumisüveg 330 ml széles torokkal Tritánból, ami úgy néz ki, mint az üveg. A cumisüvegek könnyűk, nagyon rezisztensek és alkalmasak sterilizálásra. Széles torokkal, antikólikás szilikon cumival, állítható áramlással és 30 ml-es skálával rendelkezik.

DBB Remond Gyermek cumisüveg Dodo PP 120 ml
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek cumisüveg 120 ml polipropilénből. Az üveg könnyű, kimondottan ellenálló és sterilizálásra alkalmas. Szilikon antikólikás cumival, 30 ml-s mérőoszloppal.

DBB Remond Gyermek cumisüveg Dodo PP 270 ml
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek cumisüveg 270 ml polipropilénből. Az üveg könnyű, kimondottan ellenálló és sterilizálásra alkalmas. Szilikon antikólikás cumival, 30 ml-s mérőoszloppal.

DBB Remond Gyermek cumisüveg Nature 150 ml széles torokkal Tritánból
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek cumisüveg 150 ml Tritánból, ami úgy néz ki, mint az üveg. Az üveg könnyű, nagyon ellenálló és sterilizálásra alkalmas. Széles torokkal, antikólikás szilikon cumival, állítható áramlással és 30 ml-es skálával rendelkezik.

DBB Remond Gyermek cumisüveg Nebe 300 ml széles torokkal Tritánból
2 690 Ft

Gyermek cumisüveg 300 ml széles torokkal Tritánból, ami úgy néz ki, mint az üveg. Az üveg könnyű, nagyon ellenálló és sterilizálásra alkalmas. Széles torokkal, antikólikás szilikon cumival, állítható áramlással és 30 ml-es skálával rendelkezik.

DBB Remond Kaucsuk cumi Super 6+, 2db
1 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Antikólikás Super cumi sűrű ételre 6 hónapos kortól A cumi nyílása T alakú. A gyermek a sűrűbb ételek és kásák evésekor nem fárad el annyira.

DBB Remond Kaucsuk cumi Vario 4+, 2 db
1 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Anti-kólikás Vario cumi sűrű tejre, kására vagy levesre. A cumin keresztüli áramlás az alapján változik, hogy a gyerek szájában melyik oldalra van fordítva a cumi. A cumi 4 hónapos kortól ajánlott.

DBB Remond Kézi mellszívó üveggel 120 ml
14 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus kézi mellszívó állítható szívásfokozattal, természetes szívási ritmussal mint a gyerekeknél. A szilikon fej masszázsbuborékkal stimulálja a tejképződést. Teljesen sterilizált.

DBB Remond Kötős előke
1 790 Ft

Előke nagy zsebbel, ami megfog minden ételmaradékot, amik evés közben lehullanak. Könnyen tisztítható, rugalmas anyagú, az oldalán kötőkkel, ami jól illik majd minden kisgyereknek.