DC Chelsea G Shoe Gp2 Grey/Pink
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lány sportcipő sima bőrből és textilből készült külső résszel, amelyen szellőzőnyílások vannak. Az egyszerűbb befűzés érdekében fémkarikákkal van ellátva. Magától értetődő a merevített nyelv és a boka körüli párnázás is. A DC Chelsea G Shoe Gp2 puha talpbetétje maximális kényelmet biztosít az egész napon át tartó igénybevétel során.


DC fiú póló
7 890 Ft

Klasszikus póló ikonikus DC logóval nagyszerű partner a mindennapokra.


DC fiú sildes sapka
9 490 Ft

Sildes sapka minden cool srácnak kellemes szellős pamut anyagból, alkalmas gördeszkázásra, vagy csak a stílus finomhangolásához.


DC fiú sildes sapka
8 090 Ft

Sildes sapka minden cool srácnak kellemes anyagból, alkalmas gördeszkázásra, sétálásra, vagy csak a stílus finomhangolásához.


DC Heathrow G Shoe Pba Pale Banana
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lány sportcipő, melynek felső része hálós anyaggal van bevonva a megbízható szilárdság biztosítása érdekében. Az Unilite cipőtalp nemcsak érdekes külsőt ad a cipőnek, hanem elsősorban rezgéscsillapító rétegként szolgál járás vagy futás közben. A DC Heathrow G Shoe Pba ráadásul megakadályozza a lábfej izzadását a speciális, antibakteriális betétnek köszönhetően.


DC Heathrow Se B Shoe Nrd Navy/Red
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú sportcipő szellőző hálós anyagból. A felsőrész egy velúr réteggel van bevonva, amely megbízható szilárdságot biztosít. Az Unilite középtalp nemcsak sportos megjelenést kölcsönöz a cipőnek, hanem mindenekelőtt kis súlyt. DC Heathrow Se B Shoe Nrd hatékonyan csillapítja az ütéseket, és ezenkívül eltávolítja a belsejéből a nedvességet, ami nagyszerű lesz egy egésznapos kiránduláson.


DC Tonik Tx B Shoe Xskr Grey/Black/Red
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú tornacipő szilárd textil felső résszel. Biztosítja a cipő légáteresztő képességét a mindennapi használat során is. Az 5 lyukú fűzés és a hosszú nyelv egyben elér egészen a lábig, aminek köszönhetően a cipő tökéletesen illeszkedik. A DC Tonik Tx B Shoe Xskr talp a hosszabb élettartama érdekében módosítva van és a cipőorr meg van erősítve.


DC Trase Tx B Shoe Bkw Black/White
14 790 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek sportcipő fiúknak textil felső résszel és magas talppal. A klasszikus 4 lyukú fűzéssel garantálja a szilárdságot és stabilitást a futás és a járás során. A kényelem érdekében puha talpbetéttel van ellátva. A láb és az ujjak jobb érzékenységét egy vulkanizált talp biztosítsa. A DC Trase Tx B Shoe Bkw ráadásul old school kivitelben van, amely alkalmas a legtöbb ruházati típushoz.


DC Trase Tx G Shoe Pwd Powder Blue
14 790 Ft

Lány tornacipő textil külső résszel és magasabb talppal, amely a talp teljes kerületét védi. A gyors behúzást lehetővé tevő fűzőkarikák a gyermeked felgyorsult életviteléhez lettek igazítva. A puha talpbetét maximális kényelmet biztosít iskolába menet vagy akár a játszótéri kalandok során. A DC Trase Tx G Shoe Pwd a fokozott érzékenység érdekében vulkanizált talppal van ellátva.


DC Trase Tx Se G Shoe Pba Pale Banana
14 790 Ft
+ ingyen szállítás

Lány tornacipők textil felsőrésszel és magas talppal, amely védi a lábat az egész kerületén. A klasszikus 4 lyukú fűzéssel garantálja a szilárdságot és stabilitást a futás és a járás során. A puha talpbetét biztosítja a maximális kényelmet az egész napos játék során. DC Trase Tx Se G Shoe Pba **vulkanizált talppal ** rendelkezik a talp és lábujj jobb érzékenysége érdekében.


DC Visual tre ss fiú póló
8 390 Ft

Újdonság

Klasszikus póló ikonikus DC logóval nagyszerű partner a mindennapokra. A pamut anyagnak és a szuper lenyomatnak köszönhetően bármilyen alkalomhoz remek.