Decléor Aromassence Neroli Amara (Hydrating Night Balm) 15 ml
12 760 Ft

Az Aromassence Neroli Amara Night hidratáló balzsamot kifejezetten a száraz bőr igényeire fejlesztették ki. Ez a balzsam intenzíven hidratálja a bőrt alvás közben. Világítja és revitalizálja a bőrt – hagyja a bőrt selymes, puha és nyugodt.

Decléor Aromessence Encens ( Nourish ing Rich Body Oil) 100 ml
10 640 Ft

Aromessence Encens tápláló testápolóolajat esszenciális illóolajjal száraz bőrre fejlesztették ki. Intenzíven táplálja és hidratálja, regenerálja és ugyanakkor megnyugtatja az irritált bőrt. Nem hagy zsíros érzést a bőrön, mivel azonnal felszívódik.

Decléor Aromessence Magnolia (Youthful Night Balm)
28 380 Ft

A természetes balzsam éjszakai táplálkozás alvás közben táplálja és csillapítja a bőrt. Hatékonyan ellensúlyozza az öregedés hatásait, biztosítva a bőr energiáját és fényes, fiatalos megjelenését.

Decléor Aromessence Mandarine ( Smoothing Oil Serum) 15 ml
15 180 Ft

Az Aromessence simítás A Mandarine Oil Serum a Decléor mindenféle érett, ráncos bőrfelületet tartalmaz. Harcol az öregedő tünetekkel, csökkenti a ráncokat és simítja a bőrt. Hozzáteszi az erőt és a rugalmasságot, valamint a szükséges hidratálást, ami szükséges ebben a küzdelemben.

Decléor ( Body Refining Oil Serum) 100 ml
18 440 Ft

Aromessence Svelt Body Oil szérum illóolajokat tartalmaz minden bőrtípusra. A szérum szépíti a bőrt és segít visszaállítani annak fiatalos megjelenését. Kiegyenlíti és tisztítja a cellulit bőrét, helyreállítja a rugalmasságot és szilárdságot, és újjáéleli annak tónusát.

Decléor Brightening Peeling Life sugárzás (Double Radiance Scrub) 50 ml
6 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Life Radiance Skin Peeling alaposan eltávolítja a piszkot és az elhalt bőrsejteket a bőrfelületről. D fogyasztja a szükséges mennyiségű hidratálást, nem zsíros összetétele van. Használat után a bőr sima lesz, kiegyensúlyozott, világos és bársonyosan puha.

Decléor Energizáló gél Aroma Solutions (Energising Gel) 150 ml
12 760 Ft

Přípravek pro ošetření celého těla a obličeje pro vyhlazení nedokonalostí. Gel zásobuje hluboké tkáně aktivními složkami, které podporují tvorbu přírodního kolagenu. Má viditelně zpevňující účinek, který se násobí pravidelným používaním.

Decléor Zpevňující testápoló krém Flavor Svelt ( Body Firming Oil-In-Cream) 200 ml
15 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Aroma Svelt Body Zpevňující krém javítja a bőr rugalmasságát, és fiatalos megjelenést kölcsönöz. P Omaha harci vízvisszatartás, ezzel minimalizálva a narancsbőr megjelenése és kisimítja a bőrt. Szintén megszáradja a bőrt a szükséges mennyiségű hidratálással és lágyítja és puhítja.