Decléor Aroma Cleanse (Exfoliating Cream) 50 ml
6 890 Ft
6 550 Ft

Akció

Aroma Cleanse peeling krém eltávolítja a szennyeződést és az elhalt bőrsejteket a bőrből. Z lassítja a bőr faggyúképződését, felhúzza a felnagyított pórusokat és simítja a bőr felületét. Segíti a sejtek megújulását.


Decléor Aroma Cleanse (Soothing Micellar Water) 200 ml
6 490 Ft

5 860 Ft

Akció

Az Aroma Cleanse nyugtató micelláris vizet kifejezetten az érzékeny bőrre fejlesztette ki, és parabéneket nem tartalmaz. Könnyen tisztítja és puhítja az érzékeny bőrt, megnyugtatja és védi az irritációt. Ezenkívül nem párolja el a pórusokat, nem hagy zsíros bevonatot és a bőr nem szárad.


Decléor Aroma Pure té (Imperfections Roll-On) 10 ml
4 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Aroma Pure té Emulsion csökkenti a pattanások látható nyomait, helyben jeleníti meg a foltokat, vörös foltokat, pattanásokat és egyéb bőrfoltokat. Hűsíti, nyugtatja, csökkenti a bőr irritációját és bőrpírjait. Kifejezetten vegyes és zsíros bőrre tervezték.


Decléor Aromessence Mandarine ( Smoothing Night Balm) 15 ml
9 170 Ft

Éjszakai simítás A mandarin balzsam a bőr pihenés közbeni éjszaka ellen küzd. Simítja a ráncokat, hidratálja és regenerálja a bőrt. A balzsam puha textúrájú és nagyon tápláló. A fonat friss illatot ad a könnyű illatú mandarinnal. .


Decléor Aromessence Mandarine ( Smoothing Oil Serum) 15 ml
13 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Aromessence simítás A Mandarine Oil Serum a Decléor mindenféle érett, ráncos bőrfelületet tartalmaz. Harcol az öregedő tünetekkel, csökkenti a ráncokat és simítja a bőrt. Hozzáteszi az erőt és a rugalmasságot, valamint a szükséges hidratálást, ami szükséges ebben a küzdelemben.


Decléor Brightening Peeling Life sugárzás (Double Radiance Scrub) 50 ml
6 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Life Radiance Skin Peeling alaposan eltávolítja a piszkot és az elhalt bőrsejteket a bőrfelületről. D fogyasztja a szükséges mennyiségű hidratálást, nem zsíros összetétele van. Használat után a bőr sima lesz, kiegyensúlyozott, világos és bársonyosan puha.


Decléor (Hand Cream) 100 ml
4 110 Ft

Decléor kézkrém tökéletesen hidratálja a keze bőrét, és biztosítja a szükséges táplálékot. Gyorsan felszívódik, és nem hagyja a kezedben a zsírérzetet. Ráadásul a káros környezeti hatások ellen játszanak.


Decléor Hydra Floral (Eye Gel Cream) 15 ml
9 540 Ft

A szemkrém gél alaposan hidratálja és védi a szem területét. Ez megnyugtatja és enyhíti a duzzanatot és biztosítja a bőre számára a szükséges gondosságot.


Decléor Hydra Floral (SPF30 Anti-Pollution Hydrating Fluid) 50 ml
11 800 Ft

Az SPF 30 Hydra Floral hidratáló védőfolyadék megakadályozza a piszok belélegzését a bőrbe és védi a bőrt a káros UVB sugaraktól. Pleť felfrissül és mélyen hidratál, nem párolja el a pórusokat, és visszaadja a bőr természetes fényét. A lepšuje a bőr szerkezete és kisimítja a finom ráncokat.


Decléor Hydra Floral White Petal (Dark Spot Targeter) 15 ml
9 300 Ft

Hydra Floral White Petal olyan termék, amely a hiperpigmentáció, a sötét foltok és a bőr pattanása ellen dolgozik . Pontosan a bőr problémás területeire összpontosít, és egységesíti a bőr tónusát, tökéletesen simává teszi. Rendkívül finom szerkezetű, ezért könnyen felszívódik.


Decléor Hydra Floral White Petal (Skin Perfecting Concentrate ) 30 ml
14 250 Ft
13 560 Ft

Akció

Hagyja, hogy a bőr kényeztesse a kifinomult Hydra Floral White Petal koncentrátumot. A hialuronsavnak köszönhetően a bőr mélyen hidratálódik, és növeli a bőr rugalmasságát és természetes fényerejét. A kisebb hibákat is lefedi, és láthatóan csökkenti a sötét foltokat.


Decléor Pleť OIC víz érett bőrre Aroma Cleanse (Youth Lotion) 200 ml
7 040 Ft

Pleť OIC víz érett bőrre Aroma Cleanse segít eltávolítani a szennyeződéseket a maradványoknak a bőr és a smink. Pleť finoman tonizálja és megakadályozza a kiszáradást, általában lágyítja és hidratálja a bőrt. A yplňuje finom vonalak, ráncok és kisimítja ki az arc kontúrjait.


Decléor Tisztító tej Aroma Cleanse (Youth Cleansing Milk) 200 ml
6 910 Ft

Aroma Cleanse tisztítja a bőrt a faggyú és a szennyeződés nélkül szárítás nélkül. Összetételének köszönhetően megnyugtatja és védi a bőrt. Regenerálja és jelentősen csökkenti a kisebb ráncokat és vonalakat. A bőr belsejében lévő nedvességet bezárja, és megakadályozza a felesleges szárítást.