DeCuevas 80535 Összecsukható játék babakocsi 3 az 1-ben, hátizsákkal
34 960 Ft
+ ingyen szállítás

Összecsukható játék babakocsi, hátizsákkal, az innovációs SKY 2020 kollekcióból, aranyos elefánt mintákkal. Az állítható magasabb fogantyúnak, valamint a mély- és sportos babakocsi kombinált funkciójának köszönhetően óvodáskorú lányoknak ajánlott, de náluk idősebb lányoknak is megfelelő, akik képesek ezeket jobban kihasználni játék közben. Összecsukás után kevés helyet foglal és autóval is praktikusan szállítható.

DeCuevas 80534 Összecsukható babakocsi játékbabáknak 3 az 1-ben Magic Maria táskával
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Magic Maria 2020 3 az 1-ben összecsukható babakocsi játékbabák számára a gyönyörű rózsaszín-ezüst kollekció egyik darabja tündérrel és békával. Ezt a kollekciót finom csillogó csipke díszíti szürke-ezüst színű flitterrel. Nagy előnye a lecsatolható mózeskosár, amelyben a baba biztonságosan hordozható. Összeszerelés után nem sok helyet foglal el, és autóval történő szállítás szempontjából is praktikus.

DeCuevas 80539 Összecsukható babakocsi játékbabáknak 3 az 1-ben Little Pet táskával
32 690 Ft 30 690 Ft
+ ingyen szállítás

3 az 1-ben Little Pet 2020 összecsukható babakocsi játékbabáknak a magasabb fogantyúnak, valamint a mély és a sportkocsi kombinált funkciójának köszönhetően jobban megfelel az óvodai lányoknak. Nagy előnye a lecsatolható mózeskosár, amelyben a baba biztonságosan hordozható. Összeszerelés után nem sok helyet foglal el, és autóval történő szállítás szempontjából is praktikus.

DeCuevas 80537 Összecsukható játék babakocsi 3 az 1-ben, hátizsákkal, TOP Collection
36 670 Ft 36 030 Ft

Összecsukható játék babakocsi 3 az 1-ben, amely az új, fényűző kollekcióba tartozik, ezüst elemekkel díszített. A magasabb fogantyúnak, valamint a mély- és sport babakocsi kombinált funkciójának köszönhetően óvodáskorú lányoknak ajánlott, akik képesek ezeket jobban kihasználni játék közben. Nagy előnye a lecsatolható mózeskosár, amelyben a baba biztonságosan hordozható. Összeszerelés után nem sok helyet foglal el, és autóval történő szállítás szempontjából is praktikus.

DeCuevas 53035 Összecsukható babaágy 5 funkcionális kiegészítővel
30 690 Ft
+ ingyen szállítás

Összecsukható babaágy, 5 funkcionális kiegészítővel, a SKY 2020 innovációs kollekcióból, modern szürkés fehér színekben, sokoldalú kiegészítői miatt nagyon kedvelt a csöppségek körében, a tárhelyet pedig a rendszerető anyukák értékelik.

DeCuevas 81535 modern összecsukható játék babakocsi 3 az 1-ben
47 540 Ft 46 710 Ft
+ ingyen szállítás

Modern sportos játék babakocsi, teljesen új modell az innovációs SKY 2020 kollekcióból, aranyos elefánt mintákkal. Az állítható magasabb fogantyúnak, valamint a mély- és sportos babakocsi kombinált funkciójának köszönhetően óvodáskorú lányoknak ajánlott, de náluk idősebb lányoknak is megfelelő, akik képesek ezeket jobban kihasználni játék közben.

DeCuevas Maria 2019 játék babaágy kispárnával
23 480 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Játék babaágy Maria 2019 kispárnával lehetővé teszi a babák számára a legédesebb alvást. A babakocsi egy világos rózsaszínű, gyönyörűen díszített gyűjtemény, egy kis hercegnővel.

DeCuevas 85039 Összecsukható babakocsi játékbabáknak Little Pet táskával
30 690 Ft
+ ingyen szállítás

Az összecsukható babakocsi játékbabáknak Little Pet 2020 hátizsákkal, egy teljesen új rózsaszín-lazac kollekcióból származik, kissé sportos ihlettel. Az alacsony fogantyúnak és a könnyű súlynak köszönhetően fiatalabb lányoknak is megfelelő.

DeCuevas Utazóágy játékbabák számára 50035
9 350 Ft 9 060 Ft

Utazóágy játékbabák számára a SKY 2020 innovációs kollekció része, szürkésfehér színekben, gyönyörű kiegészítőként szolgál a kislányok szobájában. A letisztult dizájnt két kis elefánt és rózsaszín kiegészítő elemek törik meg az oldalakon, amelyeknek köszönhetően nagyon vidáman hat.

DeCuevas 54929 Fa ágy játékbabáknak, HÁZ kiegészítőkkel Martin
39 630 Ft 35 290 Ft
+ ingyen szállítás

Fa ágy babáknak HÁZ, kiegészítőkkel, Martin 2019, amely a nagyon sikeres Martin kollekcióba tartozik, amelyre jellemző a szürke és a világoskék színek kombinációja vidám felhőkkel, rózsaszín csillagokkal és világoskék cseppekkel. Csodás kiegészítő a gyerekszobába.

DeCuevas 87033 Mély babakocsi játékbabáknak Martina
33 110 Ft 32 090 Ft
+ ingyen szállítás

Mély babakocsi játékbabáknak a Martina feltűnő színes kollekcióból származik Az alacsony fogantyúnak köszönhetően inkább kisebb lányoknak és nagyosztályos ovis lányoknak alkalmas. A dizájnos kivitelezése a gyűjtés célokra is vásárolt babakocsik közé rangsorolja.

DeCuevas Utazó szett 3 az 1ben Reborn
13 890 Ft
+ ingyen szállítás

Az utazó szett 3 az 1ben Reborn 2019, babák számára, egy nagyon praktikus segítő hosszabb kirándulásoknál egy kisbabával Könnyű kezelhetőség. Elegáns szürke-fehér gyűjtemény hattyúkkal.

DeCuevas 51134 Utazóágy játékbabáknak kupolával és Magic Maria kiegészítőkkel
19 400 Ft 16 190 Ft

Az utazóágy játékbabáknak kupolával és kiegészítőkkel a gyönyörű rózsaszín-ezüst Magic Maria 2020 mesekollekcióból tündérrel és békával, és a flitteres csillogó csipkeszegéllyel minden kislányt megörvendeztet majd. A forgó kerekeknek köszönhetően nem kell majd a gyerekszobában állnia, hanem egyszerűen átviheted majd a játékbabád egy másik helységbe is. Alacsony konstrukciójának köszönhetően a legkisebb hölgyek számára készült.

DeCuevas 51234 Újszülött ágy játékbabáknak Magic Maria együttalvás funkcióval
19 690 Ft
+ ingyen szállítás

Az újszülött ágy játékbabáknak együttalvás funkcióval a gyönyörű rózsaszín-ezüst mesebeli kollekció egy darabja. Ez lehetővé teszi az ágy oldalának lehajtását, az ágy lábainak és magasságának állíthatóságát három magassági fokozatba. Ennek köszönhetően könnyen elhelyezhető a gyerek ágya mellé.

DeCuevas 53034 Összecsukható kiságy játékbabáknak 5 funkcionális Magic Maria kiegészítőkkel
30 690 Ft
+ ingyen szállítás

A Magic Maria 2020 összecsukható babakocsi játékbabák számára 5 funkcionális kiegészítővel a gyönyörű rózsaszín-ezüst kollekció egyik darabja tündérrel és békával. Ezt a kollekciót finom csillogó csipke díszíti szürke-ezüst színű flitterrel. Különböző kiegészítőinek és tárolóhelyének köszönhetően népszerű a kislányok körében.

DeCuevas 53134 Első babaágyam Magic Maria kiegészítőkkel
21 390 Ft
+ ingyen szállítás

Az Első babaágyam, a gyönyörű rózsaszín-ezüst Magic Maria 2020 mesekollekcióból tündérrel és békával a flitteres csillogó csipkeszegélynek, és a különféle kiegészítőinek és tárolóhelyének köszönhetően népszerű a lányok körében. Ezt a kollekciót finom csillogó csipke díszíti szürke-ezüst színű flitterrel.

DeCuevas 55129 Fa bölcső játékbabáknak, kiegészítőkkel Martin
16 090 Ft
+ ingyen szállítás

Fa bölcső babáknak, kiegészítőkkel, a nagyon sikeres Martin 2019 kollekcióból, amelyre jellemző a szürke és a világoskék színek kombinációja vidám felhőkkel, rózsaszín csillagokkal és világoskék cseppekkel. A bölcső mindkét oldalán fehér felhő található, amely éppen alszik.

DeCuevas 85034 Összecsukható babakocsi játékbabáknak Magic Maria táskával és kiegészítőkkel
26 690 Ft
+ ingyen szállítás

Az összecsukható babakocsi játékbabák számára táskával és kiegészítőkkel a gyönyörű rózsaszín-ezüst Magic Maria 2020 mesekollekcióból tündérrel és békával, az alacsony fogantyújának és könnyű súlyának köszönhetően kisebb lányok számára is alkalmas. Ezt a kollekciót finom csillogó csipke díszíti szürke-ezüst színű flitterrel.

DeCuevas 90096 Összecsukható golf babakocsi a Martina babákhoz
6 130 Ft

Az összecsukható golf babakocsi Martina babáknak gyönyörű világoskék színnel, rendkívül praktikus sportos összecsukható babakocsi. Szinte semmilyen helyet nem foglal az autóban, ezért ideális babakocsi a családi kirándulásra is. Méretének köszönhetően kisebb lányok számára is megfelelő.

DeCuevas 51034 Utazóágy játékbabáknak baldachinnal és Magic Maria kiegészítőkkel
26 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utazóágy játékbabáknak baldachinnal és kiegészítőkkel a gyönyörű rózsaszín-ezüst mesekollekcióból tündérrel és békával, és flitteres csillogó csipkeszegéllyel. A forgó kerekeknek köszönhetően nem kell csupán a gyerekszobában állnia, hanem egyszerűen átviheted a játékbabáddal együtt egy másik helyiségbe is.

DeCuevas 55329 Fa emeletes ágy játékbabáknak, kiegészítőkkel Martin
19 400 Ft 16 490 Ft

Fa emeletes ágy babáknak, kiegészítőkkel, Martin 2019, amely a nagyon sikeres Martin kollekcióba tartozik, amelyre jellemző a szürke és a világoskék színek kombinációja vidám felhőkkel, rózsaszín csillagokkal és világoskék cseppekkel. Az emeletes ágy mindkét oldala fehér csillag formájú, amely vidám és mosolygós. A két fekhelyet kicsi fehér létra köti össze.

DeCuevas 80237 Babakocsi játékbabáknak napernyővel és kiegészítőkkel TOP Collection
51 560 Ft 39 770 Ft
+ ingyen szállítás

Babakocsi játékbabáknak napernyővel és kiegészítőkkel TOP Collection 2020 az új luxus kollekcióból származik, ezüst elemekkel díszítve. A magas fogantyúnak köszönhetően nagyobb lányok számára is megfelelő. A dizájnos kivitelezése a gyűjtés célokra vásárolt babakocsik közé rangsorolja.

DeCuevas Martina-S babakocsi ikreknek
29 350 Ft
+ ingyen szállítás

Összecsukható babakocsi ikreknek készült a Mario 2019 hercegnő gyűjteményéből. A fogantyú magasságának köszönhetően alkalmazható óvodáskorú gyermekek számára. A babakocsi kezelése nagyon egyszerű.

DeCuevas Utazókészlet babáknak Maria 2019
9 790 Ft

A Princess kollekcióból származó Maria 2019 babák utazási szett ideális kiegészítő hosszabb utazásokhoz. Könnyű kezelhetőség A babakocsi egy világos rózsaszínű, gyönyörűen díszített gyűjtemény, egy kis hercegnővel.

DeCuevas 55134 Fa babaágy játékbabáknak Magic Maria kiegészítőkkel
16 740 Ft 14 670 Ft

Az fa babaágy játékbabáknak kiegészítőkkel a gyönyörű rózsaszín-ezüst Magic Maria 2020 mesekollekcióból tündérrel és békával, és a flitteres csillogó csipkeszegéllyel, egyedi kialakításának köszönhetetően minden bizonnyal lenyűgöz majd. Mindkét ágyvég béka alakú-

DeCuevas 55429 Fa etetőszék játékbabáknak Martin
13 190 Ft 12 190 Ft

Fa etetőszék játékbabáknak a nagyon sikeres Martin kollekcióból, amelyre jellemző a szürke és a világoskék színek kombinációja vidám felhőkkel, rózsaszín csillagokkal és világoskék cseppekkel. A szék támlája kék csepp formájú, amely vidám és mosolygós. A nagyobb babáknak lábtámasz is rendelkezésére áll. A kis párna kényelmes ülést biztosít.

DeCuevas 90096 Összecsukható golf babakocsi a Carol babákhoz
6 660 Ft

Az összecsukható golf babakocsi babáknak Carol gyönyörű világoskék színnel, rendkívül praktikus sportos összecsukható babakocsi. Szinte semmilyen helyet nem foglal az autóban, ezért ideális babakocsi a családi kirándulásra is. Méretének köszönhetően kisebb lányok számára is megfelelő.

DeCuevas 90096 Összecsukható golf babakocsi a Classic Romantic babákhoz
6 290 Ft

Az összecsukható golf babakocsi Classic Romantic babáknak gyönyörű világoskék színnel, rendkívül praktikus sportos összecsukható babakocsi. Szinte semmilyen helyet nem foglal az autóban, ezért ideális babakocsi a családi kirándulásra is. Méretének köszönhetően kisebb lányok számára is megfelelő.

DeCuevas Martin utazó szett 3 az 1-ben
11 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az utazó szett Martin 3 az 1-ben, babák számára, egy nagyon praktikus segítő hosszabb kirándulásoknál egy kisbabával Könnyű kezelhetőség. A szett egy vidám szürke-halványkék darab, tele aranyos felhőkkel, esőcseppekkel és csillagokkal.

DeCuevas 52034 Összecsukható utazótáska kerekekkel Magic Maria
8 590 Ft

A Magic Maria 2020 összecsukható babakocsi kerekekkel a gyönyörű rózsaszín-ezüst kollekció egyik darabja tündérrel és békával. Az idei kollekciót finom csillogó csipke díszíti szürke-ezüst színű flitterrel. A táskába számos tárgy befér, a kerekeknek hála pedig könnyedén hordozható.

DeCuevas 53929 Utazótáska játékbabának, kiegészítőkkel Magic MArtin
19 810 Ft 16 540 Ft

Utazótáska babáknak, kiegészítőkkel, Martin 2019, amely a nagyon sikeres Martin kollekcióba tartozik, amelyre jellemző a szürke és a világoskék színek kombinációja vidám felhőkkel, rózsaszín csillagokkal és világoskék cseppekkel. A felszereltség, amelyet kínál, elegendő gondoskodást biztosít a babának az utazások során. Ezen felül méretének hála valóban rengeteg tárgy belefér, még a baba is.

DeCuevas 60034 3az1ben Utazó szett babáknak, Magic Maria
13 050 Ft 11 690 Ft

A Magic Maria 2020 3 az 1-ben utazó szett játékbabák számára a gyönyörű rózsaszín-ezüst kollekció egyik darabja tündérrel és békával. Ezt a kollekciót finom csillogó csipke díszíti szürke-ezüst színű flitterrel. A hordozható szék helyettesíti az otthoni széket, így a babát báthová magaddal viheted.

DeCuevas 90096 Összecsukható golf babakocsi a SKY babákhoz
6 690 Ft

Az összecsukható golf babakocsi SKY babáknak gyönyörű világoskék színnel, rendkívül praktikus sportos összecsukható babakocsi. Szinte semmilyen helyet nem foglal az autóban, ezért ideális babakocsi a családi kirándulásra is. Méretének köszönhetően kisebb lányok számára is megfelelő.

DeCuevas Martin bababölcső
7 690 Ft

A Martin – 2019 bababölcső praktikus segítő csecsemők elaltatására és etetésére. A kezelése nagyon egyszerű. A babakocsi egy vidám szürke-halványkék darab, tele aranyos felhőkkel, esőcseppekkel és csillagokkal.

DeCuevas 86035 Az első babakocsim hátizsákkal és kiegészítőkkel
20 090 Ft
+ ingyen szállítás

Összecsukható játék babakocsi, hátizsákkal, az innovációs SKY 2020 kollekcióból, amelynek ebben az évben aranyos elefánt minták díszítik emblémáját. Az alacsony fogantyúnak, a stabil konstrukciónak és a könnyű súlyának köszönhetően kishölgyeknek ajánlott.

DeCuevas 86139 Little Pet Az első babakocsim hátizsákkal és kiegészítőkkel
17 390 Ft
+ ingyen szállítás

Az alacsony fogantyúnak, a stabil konstrukciónak és a könnyű súlynak köszönhetően a babakocsi és a kiegészítők jobban megfelelnek a kicsi és kisebb lányoknak. Ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy sétálni induljon a plüss barátaival anélkül, hogy piszkosak lennének a séta során. Ezenkívül a hordozható mózeskosár lehetővé teszi kitömött háziállatok szállítását az autóban. Ez a babakocsi rendkívül szórakoztató.

DeCuevas 81435 Modern sportkocsi babáknak 3 az 1-ben
48 090 Ft
+ ingyen szállítás

A babák modern sportkocsija egy teljesen új modell az innovatív SKY 2020 kollekcióból, amelynek emblémáján aranyos baby elefántok vannak. Az állítható magasabb fogantyúnak és a funkcionális kiegészítőknek köszönhetően óvodáskorú lányoknak, de nagyobb lányoknak is alkalmas, akik mindezt kihasználják játék közben.

DeCuevas 80335 összecsukható játék babakocsi 3 az 1-ben, hátizsákkal
53 390 Ft
+ ingyen szállítás

Összecsukható játék iker babakocsi, hátizsákkal, az innovációs SKY 2020 kollekcióból, aranyos elefánt mintákkal. Az állítható magasabb fogantyúnak, valamint a mély- és sportos babakocsi kombinált funkciójának köszönhetően óvodáskorú lányoknak ajánlott, de náluk idősebb lányoknak is megfelelő, akik képesek ezeket jobban kihasználni játék közben. A levehető, hordozható mózeskosárban biztonságosan szállíthatók a babák.

DeCuevas 86034 Első összecsukható babakocsim játékbabáknak Magic Maria táskával és kiegészítőkkel
20 090 Ft
+ ingyen szállítás

Az Első összecsukható babakocsim játékbabák számára táskával és kiegészítőkkel a gyönyörű rózsaszín-ezüst Magic Maria 2020 mesekollekcióból tündérrel és békával, az alacsony fogantyújának és könnyű súlyának köszönhetően kisebb lányok számára is alkalmas. Ezt a kollekciót finom csillogó csipke díszíti szürke-ezüst színű flitterrel.