Defender FreeMotion B611 Bluetooth Fülhallgató
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Defender Freemotion B611 Bluetooth fülhallgató egy modern kialakítású, fülbe helyezhető, vezeték nélküli, kompakt eszköz Bluetooth technológiával. Ideális választás mindennapi használathoz, valamint sportoláshoz egyaránt. Kialakítása rendkívül kicsi és könnyű, jól illeszkedik a fej illetve fül formájához. A rendkívül széles frekvenciatartománynak köszönhetően kristálytiszta hangzást biztosít. Beépített Li-ion akkumulátorral rendelkezik, melynek üzemideje körülbelül 7 óra. Micro USB csatlakozón keresztül feltölthető.


Defender Optimus USB 2.0 Kártyaolvasó
1 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Töltse fel PC-re fotóit és videóit egyszerűen és gyorsan! A kicsi és praktikus Defender Optimus kártyaolvasó jó adadátviteli sebességet kínál memóriakártyái és számítógépe között kedvező áron. Az eszköz kompatibilis a legtöbbféle memóriakártyával.


Defender Combo Tiny Kártyaolvasó
2 990 Ft

Defender Combo Tiny Kártyaolvasó egy eszközben egyesíti a kis méretet és a jól használható funkcionalitást. Az eszköz támogatja a legelterjettebb kártyatípusokat, valamint a nagy kapacitású memóriakártyákat is. Az USB porton keresztül csatlakoztatható eszköz beépített írás/olvasás visszajelzővel rendelkezik.