Defunc BT Earbud PLUS Hybrid, fehér
1x

Defunc BT Earbud PLUS Hybrid

12 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth fülhallgató mikrofonnal hands-free telefonáláshoz, ami nélkülözhetetlen partnereddé válik utazás közben Akár 7 óra zenelejátszásra is képes egyetlen töltéssel. A Defunc BT Earbud PLUS Hybrid fülhallgató lehetővé teszi a dalok hangerejének beállítását a kábelen található 3 gombos vezérléssel.

Forgalmazó: MALL
Defunc BT Earbud PLUS Music, fehér

Defunc BT Earbud PLUS Music

12 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth fülhallgató a kényelmes zenehallgatásra optimalizálva. Akár 7 óra üzemidővel egyetlen töltéssel, miközben a zeneszámok hangerejét a kábelen található 3 gombos vezérléssel állíthatod. A Defunc BT PLUS Music mikrofonnal is rendelkezik hands-free telefonáláshoz.

Forgalmazó: MALL
Defunc BT Earbud PLUS Sport, fehér

Defunc BT Earbud PLUS Sport

12 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth fülhallgató a fülkagylóban való rögzítéssel, ami szilárd illeszkedést biztosít még aktív sporttevékenység közben is. A Defunc BT PLUS Sport mikrofonnal is rendelkezik hands-free telefonáláshoz. Egy feltöltéssel a fejhallgató akár 7 órán át képes zenelejátszásra. A dalok hangerejét a kábel 3 gombos vezérlésével állíthatod be.

Forgalmazó: MALL
Defunc MUTE Earbud, fekete

Defunc MUTE Earbud

25 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató Defunc MUTE Earbud aktív zajcsökkentéssel, mikrofonnal handsfree telefonáláshoz és hangerőszabályozóval. A fülkagyló belső részéhez való rögzítés sportolás során is biztonságosan rögzíti a fülhallgatót. Az akkumulátor egy feltöltéssel 3 órán keresztül működik bekapcsolt ANC funkcióval.

Forgalmazó: MALL
Defunc TRUE GO, kék
6x

Defunc TRUE GO

19 990 Ft
19 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató Defunc TRUE GO IPX4 védelemmel fröcsögő víiz ellen, mikrofonnal hands-free telefonáláshoz és érintéses hangerőszabályzóval. A szilikon talp szilárdabb tartást biztosít. Az akkumulátor üzemideje az újratölthető toknak köszönhetően 14 óra.

Forgalmazó: MALL
Defunc TRUE Bluetooth, arany

Defunc TRUE Bluetooth

22 990 Ft

Hagyd magad elvarázsolni a svéd charme-mal és a kedvenc zenéid kitűnő hangzásával – a vezeték nélküli hordozható Defunc TRUE Bluetooth fülhallgató a skandináv dizájnjával és a hangzásával kelti fel a figyelmed. A felszereltségébe tartozik a 3 órás üzemidejű újratölthető akkumulátor és a powerbank tok, ami a fülhallgatót akár 20-szor is képes feltölteni, ami akár 60 óra üzemidőt jelent.

Forgalmazó: MALL