Defunc PLUS Hybrid

Defunc PLUS Hybrid

Értékelés: 1
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ideális minden multitaskernek, akiknek számít a hangminőség és a handsfree hívásfogadás – a Defunc PLUS Hybrid hordozható vezetékes fülhallgató kitűnik a konkurencia közül a modern dizájnjával és a precíz mikrofonjával. A felszereltségéből nem hiányzik a 120cm-és vezeték 3,5mm-es jackkel és a rögzítő csipesz sem.

Defunc TRUE Bluetooth
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Hagyd magad elvarázsolni a svéd charme-mal és a kedvenc zenéid kitűnő hangzásával – a vezeték nélküli hordozható Defunc TRUE Bluetooth fülhallgató a skandináv dizájnjával és a hangzásával kelti fel a figyelmed. A felszereltségébe tartozik a 3 órás üzemidejű újratölthető akkumulátor és a powerbank tok, ami a fülhallgatót akár 20-szor is képes feltölteni, ami akár 60 óra üzemidőt jelent.

Defunc BT Earbud Basic Hybrid

Defunc BT Earbud Basic Hybrid

Értékelés: 4,2
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth fülhallgató mikrofonnal hands-free telefonáláshoz, ami nélkülözhetetlen partnereddé válik utazás közben Akár 4 óra zenelejátszásra is képes egyetlen töltéssel. A Defunc BT Earbud Basic Hybrid fülhallgató lehetővé teszi a dalok hangerejének beállítását a kábelen található 3 gombos vezérléssel.

Defunc BT Earbud Basic Sport

Defunc BT Earbud Basic Sport

Értékelés: 2,3
8 490 Ft

Bluetooth fülhallgató a fülkagylóban való rögzítéssel, ami szilárd illeszkedést biztosít még aktív sporttevékenység közben is. A Defunc BT Earbud Basic Sport mikrofonnal is rendelkezik hands-free telefonáláshoz. Egy feltöltéssel a fejhallgató akár 4 óra zenelejátszásra képes. A dalok hangerejét a kábel 3 gombos vezérlésével állíthatod be.

Defunc BT Earbud PLUS Sport
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth fülhallgató a fülkagylóban való rögzítéssel, ami szilárd illeszkedést biztosít még aktív sporttevékenység közben is. A Defunc BT PLUS Sport mikrofonnal is rendelkezik hands-free telefonáláshoz. Egy feltöltéssel a fejhallgató akár 7 órán át képes zenelejátszásra. A dalok hangerejét a kábel 3 gombos vezérlésével állíthatod be.

Defunc BT Headphone PLUS
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató Defunc BT Headphone PLUS akár 15 óra akkumulátor üzemidővel egy töltéssel, tiszta hangzással és mély basszusokkal. A kényelmes és puha fülpárnák gondoskodnak a kellemes viselésről hosszú viselés közben is. A hangerő szabályozható a fejhallgatón található vezérléssel.

Defunc MUTE Earbud
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató Defunc MUTE Earbud aktív zajcsökkentéssel, mikrofonnal handsfree telefonáláshoz és hangerőszabályozóval. A fülkagyló belső részéhez való rögzítés sportolás során is biztonságosan rögzíti a fülhallgatót. Az akkumulátor egy feltöltéssel 3 órán keresztül működik bekapcsolt ANC funkcióval.

Defunc BT Earbud PLUS Hybrid
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth fülhallgató mikrofonnal hands-free telefonáláshoz, ami nélkülözhetetlen partnereddé válik utazás közben Akár 7 óra zenelejátszásra is képes egyetlen töltéssel. A Defunc BT Earbud PLUS Hybrid fülhallgató lehetővé teszi a dalok hangerejének beállítását a kábelen található 3 gombos vezérléssel.

Defunc BT Earbud PLUS Music
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth fülhallgató a kényelmes zenehallgatásra optimalizálva. Akár 7 óra üzemidővel egyetlen töltéssel, miközben a zeneszámok hangerejét a kábelen található 3 gombos vezérléssel állíthatod. A Defunc BT PLUS Music mikrofonnal is rendelkezik hands-free telefonáláshoz.

Defunc TRUE GO

Defunc TRUE GO

Értékelés: 3,4
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató Defunc TRUE GO IPX4 védelemmel fröcsögő víiz ellen, mikrofonnal hands-free telefonáláshoz és érintéses hangerőszabályzóval. A szilikon talp szilárdabb tartást biztosít. Az akkumulátor üzemideje az újratölthető toknak köszönhetően 14 óra.

Defunc BT Earbud Basic Music
8 490 Ft

Bluetooth fülhallgató mikrofonnal hands-free telefonáláshoz, ami nélkülözhetetlen partnereddé válik utazás közben Akár 4 óra zenelejátszásra is képes egyetlen töltéssel. A Defunc BT Earbud Basic Music fülhallgató lehetővé teszi a dalok hangerejének beállítását a kábelen található 3 gombos vezérléssel.