Denim Deo 150ml pézsma
821 Ft 677 Ft

A Denim Musk férfi dezodor, amely citrusfélékből és aromás színekből áll, amelyeket lágyítanak, enyhén érzi a frissességet és védi azt egész nap. Az illat akár több órán keresztül is tarthat. Ne irritálja a bőrt. Használat előtt rázza fel. Vigyen fel dezodorálószert közvetlenül a bőrre.

Denim SG 250ml fekete
684 Ft 567 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Denim Black 250 ml-es, kellemes illatú tusfürdő biztosítja a friss érzést minden használat után, amely akár több órán keresztül is tarthat. A bőr puha, rugalmas és hidratált marad. Gazdag habja mosja le a szennyeződéseket, ugyanakkor nem szárítja meg a bőrt. Vigye fel a nedves bőrre és öblítse le

Denim SG 250ml arany
684 Ft 567 Ft

A 250 ml térfogatú Denim GOLD tusfürdő gondoskodik a férfiak bőréről és megőrzi annak természetes tulajdonságait. A gazdag habnak köszönhetően tökéletesen lemossa az egész testet, és bónuszként revitalizálja a fáradt izmokat. Töltse fel a zuhany alatt, legyen friss és készen áll a további kalandok

Denim SG 250ml pézsma
684 Ft 567 Ft

Férfi tusfürdő, Denim Musk 250 ml, minden felhasználás után kellemes illattal, a bőrt puha, rugalmas és hidratált marad. Gazdag habbal, amely lemossa a szennyeződést, és nem szárítja meg a bőrt. Dermatológiailag tesztelt és a pH semleges a bőrön.

Denim SG 250ml törzs
668 Ft 550 Ft

Férfi tusfürdő, Denim Tribe 250 ml, citrusfélékkel és levendulaval kezeli a bőrt, hidratálva és puhává teszi azt. Gazdag hab, bőrgyógyászatilag tesztelt és a bőr pH semleges. Gazdagítva patchuli és keleti erdők hangjaival.

Denim SG 250ml Wild
668 Ft 550 Ft

Férfi tusfürdő Denim Wild 250 ml frissességet ad a bőrnek, hidratálva, tiszta és puha lesz. Friss, fűszeres, fás illatú, cédrusfa, szerecsendió és kasmír alapon.