DERMEDIC Hydrain2 tartós hatóanyag-leadású hidratáló krém 50 g
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Dermedic Hydrain2 tartós hatóanyag-leadású hidratáló krém érzékeny bőrre van tervezve. Ez növeli a szükséges gondosságot és mindenekelőtt a bőr által kívánt intenzív hidratációt. Az egyedülálló összetételének köszönhetően a száraz, feszült és irritált bőrpirosodásra hajlamos.

DERMEDIC Regeneráló kézkrém Linum Emolient 100 g
1 790 Ft

Linum Emolient regeneratív kézkrém különösen alkalmas atópiás, száraz és nagyon száraz bőrre. Intenzíven hidratálja, elősegíti a bőr regenerálódását és megakadályozza a repedést. Ez biztosítja a bőr számára a szükséges rugalmasságot és puhaságot, helyreállítja és védi.

DERMEDIC Születési krém száraz és atópiás bőrre SPF 15 Baby 50g
2 200 Ft

Születési krém száraz és atópiás bőrre SPF 15 Baby intenzíven hidratálja a bőrt és megakadályozza a viszkető száraz bőr kialakulását. Ez a krém hosszú távú és átfogó gondoskodást biztosít a gyermekek és a kisgyermekek bőrének túlzott szárazságával, atópiás ekcémájával vagy pszoriázisával.

DERMEDIC Zuhanyzó gél bőrvédő helyreállításhoz Linum Emolient 200 ml
2 070 Ft

Linum Emolient Skin Barrier tusfürdő különösen alkalmas atópiás, száraz és nagyon száraz bőrre. Óvatosan megmossa, és ezzel egyidejűleg megadja a szükséges hidratációt. Táplálja a bőrt, enyhíti a feszültséget és védi az irritációtól. Az eredmény egy bársonyos, puha és tiszta bőr.