DERMEDIC Zuhanyzó gél bőrvédő helyreállításhoz Linum Emolient 200 ml-17%
2 580 Ft 2 130 Ft

Linum Emolient Skin Barrier tusfürdő különösen alkalmas atópiás, száraz és nagyon száraz bőrre. Óvatosan megmossa, és ezzel egyidejűleg megadja a szükséges hidratációt. Táplálja a bőrt, enyhíti a feszültséget és védi az irritációtól. Az eredmény egy bársonyos, puha és tiszta bőr.

DERMEDIC Linum Emolient testápoló száraz és atópiás bőrre 400 g
4 470 Ft 4 070 Ft

Linum Emolient testápoló száraz és atópiás bőrre – gátolja a viszketés, a feszülő érzés és a bőrpír kialakulását.  A testápoló aktívan elősegíti a bőr természetes élettani funkcióit, intenzíven hidratálja és regenerálja azt.

DERMEDIC Regeneráló kézkrém Linum Emolient 100 g-17%
2 230 Ft 1 850 Ft

Linum Emolient regeneratív kézkrém különösen alkalmas atópiás, száraz és nagyon száraz bőrre. Intenzíven hidratálja, elősegíti a bőr regenerálódását és megakadályozza a repedést. Ez biztosítja a bőr számára a szükséges rugalmasságot és puhaságot, helyreállítja és védi.

DERMEDIC Erősítő  hajhullás elleni sampon Capilarte 300 ml
2 920 Ft 2 780 Ft

A Capilarte erősítése A Capilarte érzékeny fejbőr, sérült és vékonyodó haj és hajhullás. Ez a sampon tökéletesen megtisztítja a hajat és megtisztítja a fejbőrt, miközben megakadályozza a korai hajhullást. Regenerálja és táplálja a hajat és serkenti a növekedést.

DERMEDIC Hydrain2 tartós hatóanyag-leadású hidratáló krém 50 g
2 230 Ft 2 130 Ft

A Dermedic Hydrain2 tartós hatóanyag-leadású hidratáló krém érzékeny bőrre van tervezve. Ez növeli a szükséges gondosságot és mindenekelőtt a bőr által kívánt intenzív hidratációt. Az egyedülálló összetételének köszönhetően a száraz, feszült és irritált bőrpirosodásra hajlamos.

DERMEDIC Könnyű testápoló száraz atópiás bőr Baby 205 g
3 440 Ft 3 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű testápoló balzsam száraz és atópiás bőrre A Baby erősen hidratáló és lágyító hatású. A balzsam enyhíti az ekcéma kellemetlen tüneteit (viszketés, a bőr szárazsága és érdessége), feszültségét és irritációját, és elősegíti a bőr regenerálódását.

DERMEDIC Normalizálja az olajos haj sampont a Capilarte 300 ml-es Capilarte ellen
3 260 Ft

A zsírtalan haj Capilarte normalizálása a Capilarte ellen alaposan megmossa a haját és megtisztítja a fejbőrt. Szintén szabályozza a felesleges sebum képződését és megakadályozza a korai hajhullást. Táplálja és regenerálja a Vlasy, helyreállítja a természetes szépségüket és puhaságukat.

DERMEDIC Születési krém száraz és atópiás bőrre SPF 15 Baby 50g-18%
2 740 Ft 2 240 Ft

Születési krém száraz és atópiás bőrre SPF 15 Baby intenzíven hidratálja a bőrt és megakadályozza a viszkető száraz bőr kialakulását. Ez a krém hosszú távú és átfogó gondoskodást biztosít a gyermekek és a kisgyermekek bőrének túlzott szárazságával, atópiás ekcémájával vagy pszoriázisával.