DERMEDIC Születési krém száraz és atópiás bőrre SPF 15 Baby 50g
2 030 Ft

1 790 Ft

Akció

Születési krém száraz és atópiás bőrre SPF 15 Baby intenzíven hidratálja a bőrt és megakadályozza a viszkető száraz bőr kialakulását. Ez a krém hosszú távú és átfogó gondoskodást biztosít a gyermekek és a kisgyermekek bőrének túlzott szárazságával, atópiás ekcémájával vagy pszoriázisával.


DERMEDIC A hajhullás elleni sampon Capilarte 300 ml-es erősítése
2 150 Ft

Újdonság

A Capilarte erősítése A Capilarte érzékeny fejbőr, sérült és vékonyodó haj és hajhullás. Ez a sampon tökéletesen megtisztítja a hajat és megtisztítja a fejbőrt, miközben megakadályozza a korai hajhullást. Regenerálja és táplálja a hajat és serkenti a növekedést.


DERMEDIC Capilarte elleni sampon Capilarte 300 ml
2 150 Ft

Újdonság

Capilarte elleni sampon A Capilarte nyugtatja az érzékeny fejbőrt, és alaposan Capilarte haját, miközben eltávolítja a korpásodást. Táplálja és regenerálja a hajat, és puha és létfontosságú.


DERMEDIC Hajápoló Capilarte 300 ml
2 660 Ft

Újdonság

Sampon a haj növekedéséhez és stimulálásához A Capilarte serkenti a hajnövekedést. Úgy tervezték, hogy érzékeny fejbőr, hajhaja és hajhullás. Mossa tökéletesen a haját, és megtisztítja a fejbőrt, megakadályozza a korai hajhullást, miközben erősíti a hajszálakat. Regenerálja és táplálja a Vlasy.


DERMEDIC Hydrain2 tartós hatóanyag-leadású hidratáló krém 50 g
1 640 Ft

Újdonság

A Dermedic Hydrain2 tartós hatóanyag-leadású hidratáló krém érzékeny bőrre van tervezve. Ez növeli a szükséges gondosságot és mindenekelőtt a bőr által kívánt intenzív hidratációt. Az egyedülálló összetételének köszönhetően a száraz, feszült és irritált bőrpirosodásra hajlamos.


DERMEDIC Könnyű testápoló száraz atópiás bőr Baby 205 g
2 540 Ft

2 230 Ft

Akció

Könnyű testápoló balzsam száraz és atópiás bőrre A Baby erősen hidratáló és lágyító hatású. A balzsam enyhíti az ekcéma kellemetlen tüneteit (viszketés, a bőr szárazsága és érdessége), feszültségét és irritációját, és elősegíti a bőr regenerálódását.


DERMEDIC Kézi szappan lipid Linum Emolient 300 ml
2 030 Ft

Újdonság

Kézi szappan lipid Linum Emolient atopiás, száraz és nagyon száraz bőrre szánt. Ez ugyanakkor óvatosan, de hatékonyan tisztítja és ápolja a bőrt. Megakadályozza a bőr kiszáradását és eltávolítja a feszültséget.


DERMEDIC Linum Emolient 200 ml
2 150 Ft

Újdonság

Sampon Linum Emolient érzékeny fejbőr Linum Emolient nagyon óvatosan, de hatékonyan mossa le a haját. A fejbőrt nyugtatja és megvédi az irritációtól. Csökkenti a viszketést és a fejbőr égését, nem irritálja a szemet és nem okoz allergiát.


DERMEDIC Linum Emolient testápoló száraz és atópiás bőrre 400 g
3 300 Ft

Újdonság

Linum Emolient testápoló száraz és atópiás bőrre – gátolja a viszketés, a feszülő érzés és a bőrpír kialakulását.  A testápoló aktívan elősegíti a bőr természetes élettani funkcióit, intenzíven hidratálja és regenerálja azt.


DERMEDIC Normalizálja az olajos haj sampont a Capilarte 300 ml-es Capilarte ellen
2 410 Ft

Újdonság

A zsírtalan haj Capilarte normalizálása a Capilarte ellen alaposan megmossa a haját és megtisztítja a fejbőrt. Szintén szabályozza a felesleges sebum képződését és megakadályozza a korai hajhullást. Táplálja és regenerálja a Vlasy, helyreállítja a természetes szépségüket és puhaságukat.


DERMEDIC Nyugtató sampon a Capilarte 300ml-hez
2 150 Ft

Újdonság

Nyugtató sampon az érzékeny fejbőrre Capilarte miközben Capilarte érzékeny bőrt. Ez helyreállítja a haj szépségét és vitalitását – regenerálja és táplálja a hajat, és selymesen puha marad.


DERMEDIC Regeneráló kézkrém Linum Emolient 100 g
1 640 Ft

Újdonság

Linum Emolient regeneratív kézkrém különösen alkalmas atópiás, száraz és nagyon száraz bőrre. Intenzíven hidratálja, elősegíti a bőr regenerálódását és megakadályozza a repedést. Ez biztosítja a bőr számára a szükséges rugalmasságot és puhaságot, helyreállítja és védi.


DERMEDIC Zuhanyzó gél bőrvédő helyreállításhoz Linum Emolient 200 ml
1 900 Ft

Újdonság

Linum Emolient Skin Barrier tusfürdő különösen alkalmas atópiás, száraz és nagyon száraz bőrre. Óvatosan megmossa, és ezzel egyidejűleg megadja a szükséges hidratációt. Táplálja a bőrt, enyhíti a feszültséget és védi az irritációtól. Az eredmény egy bársonyos, puha és tiszta bőr.