DETOA Mágneses puzzle Fajáték
3 290 Ft

3 050 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa mágneses puzzle segítségével! A 40, színes, fából készült darabokkal szabadjára engedheted a fantáziádat. A praktikus asztali tartóval még jobban mutatnak alkotásaid. Ösztönzi a kreativitást, fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Kisvakond utazásai Mágneses fajáték
3 980 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa Kisvakond utazásai mágneses fajáték segítségével! A színes, fából készült darabokkal szabadjára engedheted a fantáziádat. Készítsd el mindenki kedvenc vakodja és barátja kalandos utazásait! A praktikus asztali tartóval még jobban mutatnak alkotásaid. Ösztönzi a kreativitást, fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Medvék Mágneses puzzle
3 180 Ft

Detoa Medvék olyan kirakós fajáték, amely 37 színes, mágneses fadarabból áll, valamint egy szintén mágneses asztali tartóból. A darabok felhasználásával medvéket lehet kirakni, illetve egyéb vidám formák is készíthetőek, a gyerekek fantáziájától függően. Gyerekeknek 3 éves kortól ideális választás, segíti fejleszteni a kreatív gondolkodást és a motoros készségeket.


DETOA Játékasztal

DETOA Játékasztal

Értékelés: 5
4 240 Ft

Szereljük meg az elromlott tárgyakat! Ez a vidám színű, élethű szerszámokkal, szögekkel, csavarokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt Detoa fa játékasztal munkapadként, szerelőasztalként és ügyességi játékként is funkcionál. A szerszámok alkalmasak a valóságos kispari munkálatok eljátszására és a barkácsolásra. Az izgalmas szett rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.


DETOA Dinoszauruszok mágneses puzzle
4 242 Ft

3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Dinoszauruszok mágneses puzzle mágneses táblát, állványt és mágnessel ellátott fából készült 44 színes darabot tartalmaz. A mágnesekből saját fantázia szerint lehet képeket alkotni.


DETOA Ember, gyere az állatkertbe!
2 460 Ft

Szórakoztató játék gyerekeknek, a Ki nevet a végén? játékhoz hasonló. Két játék az egyben !!A figurák a dobott szín vagy az állat képe alapján közlekednek, így még a legkisebb játékosoknak is alkalmas. Nagyon szép design. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Fajáték építőkocka 100 db-os
3 890 Ft
3 790 Ft

Detoa Fa építőkocka 100 db különböző színű és formájú elemből áll, amelyek minden bizonnyal kiváló szórakozási lehetőséget nyújtanak minden gyermek számára. 3 éves kortól ajánlott. Cseh termék.


DETOA Fajáték kirakós, Kastyél
5 390 Ft
5 270 Ft

Detoa fa kirakós játékkal gyermeke igazi építésznek érezheti magát. A 120 darab építőelemből a legkülönbféle építmények születhetnek meg, csak a képzelet szab határt alkotásoknak. Gyermekek számára 5 éves kortól ajánlott.


DETOA Fa mágneses ábécé
3 090 Ft

Akció

Új oktatási játék, amelynek köszönhetően a gyermekek szórakoztató módon tanulják meg a betűket, valamint a szavak, mondatok képzését. A termék megfelel az EU játékok biztonságáról szóló követelményeinek.


DETOA Fa vonat kisvakonddal és barátaival
3 340 Ft

Hárman utaznak a vonaton: a Kisvakond, az egér és a béka. A vonattal nemcsak utazni lehet, bizonyos fokig szédszethető, és összerakható. Ezzel a gyerekek kreativitását fejleszti. A nagyobb élmény érdekében az utasok is mozgathatóak.


DETOA Fakockák XL 45 darab
4 367 Ft

2 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fakockákkal való játék során a gyerekek fejlesztik a fantáziájukat és a finommotorikájuk. A csomag 45 különböző formájú darabot tartalmaz érdekes színekben. Ezzel az építőjátékkal a gyerekek igazán kreatívan szórakozhatnak.


DETOA Húzós játék fekete pókkal
2 705 Ft

2 510 Ft

Detoa fajátéka igazi klasszikus. Ahogy a gyerek maga után húzza, a fekete pók lábai a kerekeken mozognak. 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Julie hernyó Húzós játék
4 402 Ft

3 940 Ft

Detoa fajátéka igazi klasszikus. Ahogy a gyerek maga után húzza, Julie hernyó lábai a kerekeken mozognak. 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Kisvakond és a helikopter Fajáték
5 310 Ft

Detoa Kisvakond és a helikopter fajátékot minden gyermek imádni fogja! Kedves, vidám színeinek köszönhetően minden sétát mókás kalandá varázsol. Kiváló minőségű anyagokból készült. Gyermekek számára 1 éves kortól ajánlott.


DETOA Kisvakond Fajáték, 55 cm
4 950 Ft

Detoa Kisvakond fajátékot kedves, vidám színeinek köszönhetően, az egy évesnél idősebb gyermekek egyszerűen imádni fogják, hiszen minden séta alkalmával bárhová magukkal vihetik. Ezentúl a Kisvakond lesz a gyermekek kedvenc pajtása, mely igazi vidámságot hoz az életükbe csilingelő csengettyűivel, és mindemellett a kretatív gondolkodást is fejleszti. Továbbá kiváló minőséget képvisel, mely minden EU-s előírásnak megfelel, biztosítva a gyerekek maximális biztonságát.


DETOA Kisvakond memóriajáték, 40 db-os
4 040 Ft

Detoa memóriajáték 40 db festett falapocskából áll, melyeken Kisvakond található. Használatával játékosan fejleszthető a gyerekek memóriája, és mivel párokat kell megtalálni, így nem unják el gyorsan magukat. Minden falap széle lekerekített, megelőzendő a sérüléseket.


DETOA Kisvakond, ne öntsd ki! Ügyességi játék
4 510 Ft

Detoa Kisvakond, ne öntsd ki! ügyességi játékkal az Ön gyermeke is játszva fejlesztheti egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját! A játék menete: először a legfiatalabb játékos dob egy színt, majd egy ennek megfelelő hengert helyez a játék tetejére – a cél, hogy az egyensúly megmaradjon és a hengerek ne guruljanak le! 2–4 személy részére ajánlott, de egyedül is jó szórakozás. A termék fából készült, mellőzi a veszélyes anyagokat. 4 éves kortól ajánlott.


DETOA Kisvakond útközben mágneses fajáték
2 650 Ft

A Detoa mágneses fajátéka, a Kisvakond útközben fémlemezkéi segítségével gyermekünk megtanulja képekben összerakni a Kisvakondnak és Barátainak kalandjait utazásuk során. A játék maximálisan támogatja a kicsi képzeletének és kézügyességének fejlődését. 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Kisvakondos Fa-autó
5 130 Ft

A Detoa Kisvakondos Fa-autó élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Az autó szétszedhető alkatrészekből áll, így fejleszti a kicsi kézügyességét, logikai készségét és kreativitását egyaránt. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Kisvakondos fa mozdony
3 190 Ft

2 650 Ft

Detoa Kisvakondos fa mozdony élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Mágneses állatmese színház
3 980 Ft

Detoa mágneses állatmese színház minden korosztály számára ajánlható, vidám és szórakoztató játék. Találkozz Kisvakonddal és barátaival, játszatok együtt, meséljetek el történeteket barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.


DETOA Mágneses kastély színház
3 050 Ft

Detoa Mágneses Kastély Színház minden korosztály számára kiváló szórakozási lehetőséget nyújt. Repülj vissza az időben és játszd el a királyi családok mindennapjait! Az ötféle mágneses figurát a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudja irányítani, így a karakterek maguktól mozognak a színpadon.


DETOA Mágneses Piroska és a Farkas színház
4 440 Ft

Detoa mágneses Piroska és a Farkas meseszínház minden korosztály számára ajánlott, vidám és szórakoztató játék. A mágneses játék figuráival előadható a Piroska és a Farkas meséje barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.


DETOA Mágneses puzzle ZOO

DETOA Mágneses puzzle ZOO

Értékelés: 5
3 290 Ft
3 220 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa Mágneses puzzle ZOO segítségével. Egy nagyon népszerű állatos játék gyerekeknek, ami fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. A játék tartalmaz egy mágneses táblát és 44 darab fa alkatrészt mágnesekkel, amivel összeállíthatóak az egyes állatkerti állatok és épületek. A játék 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Mágneses számolás a Kisvakonddal
1 990 Ft

Akció

Új oktatási játék, ahol a gyermekek szórakoztató módon tanulnak meg számolni. Mindezt a népszerű Kisvakond karakterrel és kisegér segítőjével. A termék megfelel az EU játékok biztonságáról szóló követelményeinek.


DETOA Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték
3 280 Ft

Detoa Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték lényege, hogy a gyermekek megtanulják a tárgyak, állatok, ételek kategóriába sorolását. Fejlesztő játékok egyike, amely játszva tanítja a kicsiket a későbbiekben használható és szükséges tudásra. A játék 36 darab fából készült kockát tartalmaz. Színei kefejezett segítik a gyermekek koncentráló képességét.


DETOA Pexeso Közlekedési memóriajáték
2 810 Ft

Detoa Pexeso Közlekedési táblák memóriajáték, egy fából készült, 36 elemes memóriajáték, mely segít a gyermekeknek megismerni a közlekedési táblákat. Később, ezeket az ismereteket kamatoztathatják a gyakorlatban is, így könnyebbé válik nekik a tájékozódás a városi közlekedésben. A játék segít fejleszteni a gyermekek képességeit, könnyebben fogják felismerni a formákat, illetve megtanulják a közlekedési táblákat.


DETOA Pexeso Memóriajáték, 40 darabos
3 580 Ft

A Detoa Pexeso40 db festett lapocskából álló memóriajáték. A fa lapokon különböző figurák, állatok, gyümölcsök, járművek láthatóak, melyek kézzel festettek. A játék kiválóan fejleszti a gyermekek memóriáját, és hosszabb időre képes lekötni a figyelmet. Nem alkalmas 3 év alatt a lapok kis mérete miatt.


DETOA Számláló 100 golyó
3 580 Ft

Korunk fejlett technológiájának ellenére, a számláló továbbra is része a tanszereknek és alapvető segítőknek a számolással való megismerkedés során. Támogatja a logikus gondolkodást, segít az első feladatok kiszámításánál és dekoratív kivitelű.


DETOA Kisvakond horgászjáték
3 510 Ft

Detoa Kisvakond horgászjáték egy szórakoztató mágneses játék gyerekeknek. A mágneses rúddal ügyeskedve a halak kihorgászhatók a dobozból, ezáltal fejleszve a motoros készségeket és a koncentrációt. A játék célja, hogy a játékos a lehető legtöbb halat fogja ki a lehető legrövidebb idő alatt. A játék apró elemeket tartalmaz.