Dettol Antibakteriális felület tisztító törlőkendő 4 x 84 db
8 275 Ft

4 290 Ft

Ez az antibakteriális felület tisztító törlőkendő a Dettol márkától 4 csomag, amik egyenként 84 db törlőkendőt tartalmaznak, elpusztítja a baktériumok 99,9 %-át beleértve az E.colit, szalmonellát, MRSA-t és a . Eltávolítja az allergének 90 %-át, úgymint a port, a polleneket és a szőrt is. Nem tartalmaz fehérítőket és színezőanyagokat sem, így alkalmas konyhai vágódeszka, vécéülőke, gyerekszékek, hűtő és hasonlók letisztítására.


Dettol Érintés nélküli szappanadagoló + Aloe Vera Szappan, 250 ml
4 237 Ft

3 690 Ft

Dettol érintés nélküli szappanadagoló tökéletes választás olyan helyre, ahol magas a fertőzésveszély vagy a baktériumok száma, mivel nincsen közvtelen kapcsolat a készülékkel. Az adagoló érintés nélkül tudja a szappant adni, ezzel is csökkentve a baktérimuok elterjedését. A csomaghoz tartozik egy 250 ml-es aloe vera szappan is, valamint 3 db AA elem.


Dettol Folyékony szappan utántöltő levendula kivonattal 500 ml
2 027 Ft

1 190 Ft

Antibakteriális szappan Aloe Vera illattal kezeidet megszabadítja a baktériumok és vírusok 99,9%-tól, egyúttal táplálja bőrödet és puhává varázsolja. Egyedi összetétele kezedet tökéletesen befedi finom habbal, valamint frissen és baktériummentesen hagyja.


Dettol Utántöltő adagolóba Vanília virág 250 ml
2 027 Ft

990 Ft

Antibakteriális szappan vanília illattal kezeidet megszabadítja a baktériumok és vírusok 99,9%-tól, egyúttal táplálja bőrödet és puhává varázsolja. Az utántöltő alkalmas automata Dettol szappan adagolóba.


Dettol Antibakteriális felület tisztító törlőkendő 36 drb
1 612 Ft

1 090 Ft

Dettol antibakteriális felület tisztító törlőkendő elpusztítja a baktériumok 99%-t, beleértve az E. colit, szalmonellát, MRSA-t és a megfázást okozó vírust. A fehérítő és színezék mentes törlőkendő ideális a gyors és higiénikus tisztításhoz.


Dettol Antibakteriális kézmosó gél kamilla kivonattal 50 ml
690 Ft

fertőtlenítő kézmosó gél a hármas hatásnak köszönhetően tisztítja a kezet, semlegesíti a szagokat megszünteti a vírusok, baktériumok és penész 99,9 %-át, víz és szappan használata nélkül. Nem hagy ragadós érzést a kézen.


Dettol Érintés nélküli kézmosó készülék + UT ( uborkás), 250 ml
4 237 Ft

2 790 Ft

Dettol érintésmentes, antibakteriális kézmosó készülék maximális védelmet nyújt a baktériumok ellen. Megfelel a legszigorúbb higiéniai szempontoknak , amelyeket akár az otthonában, a munkahelyén vagy egészségügyi intézményekben elvár. Egyszerűen csak helyezze a kezét az adagoló alá, a készülék automatikusan adagolja a szappant a kezére, anélkül, hogy hozzá kellene érnie . A Dettol folyékony szappan utántöltő az uborka frissességét árasztó illata mellett antibakteriális és hidratáló összetevőket is tartalmaz, így nem csak a baktériumok 99,99%-át pusztítja el, de bőrápoló hatású is egyben.


Dettol Antibakteriális felület tisztító törlőkendő 84 drb
2 737 Ft

1 590 Ft

Dettol antibakteriális felület tisztító törlőkendő elpusztítja a baktériumok 99%-t, beleértve az E. colit, szalmonellát, MRSA-t és az influenzát okozó vírust. A fehérítő és színezék mentes törlőkendő ideális a gyors és higiénikus tisztításhoz.


Dettol Folyékony szappan utántöltő Aloe Vera és E-vitamin 500 ml
2 027 Ft

1 190 Ft

Antibakteriális szappan Aloe Vera illattal kezeidet megszabadítja a baktériumok és vírusok 99,9%-tól, egyúttal táplálja bőrödet és puhává varázsolja. Egyedi összetétele kezedet tökéletesen befedi finom habbal, valamint frissen és baktériummentesen hagyja.


Dettol Kids Érintés nélküli szappanadagoló Kalandor 250 ml
3 990 Ft

2 490 Ft

Érintés nélküli szappanadagoló Dettol segít megóvni a baktériumoktól. Automatikusan rögzíti a kezedet, és kiadja a szükséges szappanadagot. A csomagolás tartalmaz szappanadagolót, utántöltőt szappannal, 3 x AA elemet és dekorációs matricákat. Aloe Vera illattal. Az adagoló térfogata250 ml.


Dettol Utántöltő adagolóba Uborka 250 ml
2 027 Ft

1 090 Ft

Antibakteriális szappan uborka illattal kezeidet megszabadítja a baktériumok és vírusok 99,9%-tól, egyúttal táplálja bőrödet és puhává varázsolja. Az utántöltő alkalmas automata Dettol szappan adagolóba.


Dettol Utántöltő szappan adagolóba Grep 250 ml
2 027 Ft

1 190 Ft

A Dettol utántöltő szappan illata az érintés nélküli adagolóba élénkítő grape illattal ideális megoldás a max. higiénia biztosítására otthonodban, eltávolítja ugyanis a baktériumok és vírusok 99,9%-t.


Dettol Utántöltő Tenger illat 500 ml
2 027 Ft

1 190 Ft

Antibakteriális szappan kezeidet megszabadítja a baktériumok és vírusok 99,9%-tól, egyúttal táplálja bőrödet és puhává varázsolja. Egyedi összetétele kezedet tökéletesen befedi finom habbal, valamint frissen és baktériummentesen hagyja.


Dettol Érintésmentes szappanadagoló utántöltő 4+1
4 764 Ft

3 090 Ft

Utántöltő a Dettol érintésmentes szappanadagolóhoz, ami kíméletes a bőrhöz. Az érintésmentes szappanadagoló felhasználja az összes szappan 98 %-át, így az nem megy kárba és pénzt spórol. Hatékonyan pusztítja el a baktériumokat.