Dettol Érintés nélküli szappanadagoló + Aloe Vera Szappan, 250 ml-16%
3 690 Ft 3 090 Ft

Akció

Dettol érintés nélküli szappanadagoló tökéletes választás olyan helyre, ahol magas a fertőzésveszély vagy a baktériumok száma, mivel nincsen közvtelen kapcsolat a készülékkel. Az adagoló érintés nélkül tudja a szappant adni, ezzel is csökkentve a baktérimuok elterjedését. A csomaghoz tartozik egy 250 ml-es aloe vera szappan is, valamint 3 db AA elem.

Dettol NoTouch csomag gyerekeknek
5 466 Ft 5 290 Ft

A NoTouch érintésmentes szappanadagolót kifejezetten a gyerekek baktériumokkal szembeni védelmére tervezték . A Dettol NoTouch a pontos adagolásnak köszönhetően atöltet akár 98 %.át is elhasználja, finom a bőrnek. Parabének, szilikonok, alkáli sók és ásványi olajok nélkül. A csomagolás 4 utántöltőt és díszítő matricákat tartalmaz.

Dettol Utántöltő adagolóba Vanília virág 250 ml
1 490 Ft

Antibakteriális szappan vanília illattal kezeidet megszabadítja a baktériumok és vírusok 99,9%-tól, egyúttal táplálja bőrödet és puhává varázsolja. Az utántöltő alkalmas automata Dettol szappan adagolóba.

Dettol Antibakteriális felület tisztító törlőkendő Lime és Menta 500 ml
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Dettol univerzális permetező tisztítószer eltávolítja a baktériumok és vírusok 99,9% -át és az allergének 90%-át, például por, állati szőr és pollen. Továbbá, a lime és a menta kellemes illatának köszönhetően a kellemesen illata lesz a megtisztított felületnek.

Dettol Kids Érintés nélküli szappanadagoló Kalandor 250 ml
3 290 Ft

Érintés nélküli szappanadagoló Dettol segít megóvni a baktériumoktól. Automatikusan rögzíti a kezedet, és kiadja a szükséges szappanadagot. A csomagolás tartalmaz szappanadagolót, utántöltőt szappannal, 3 x AA elemet és dekorációs matricákat. Aloe Vera illattal. Az adagoló térfogata250 ml.

Dettol Kids Patron a szappanadagolóba Szappanbűvész 250 ml
1 590 Ft

Antibakteriális szappan kamillával megszabadítja a kezeidet 99,9% baktériumtól és vírustól, de egyúttal táplálja a bőrödet és puhán hagyja. A töltőanyagok alkalmasak a Dettol automata szappanadagolókhoz.

Dettol Kids ZOO Érintés nélküli szappan adagoló Kalandor 250 ml
3 190 Ft

Újdonság

A Dettol érintésmentes szappan adagoló ideális társ a fürdőszobádba. Az adagoló készülék elsősorban gyermekek számára alkalmas, hogy segítsen a problémamentes kézmosásban. A szappan kíméletes a csecsemő bőréhez, de durva a mikrobákhoz. Az adagoló térfogata 250 ml. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Dettol Kids ZOO Utántöltő az érintés nélküli szappanadagolóba, Honey, 250 ml-17%
1 690 Ft 1 390 Ft

Akció

Dettol Kids Honey utántöltő az érintés nélküli szappanadagolóba *250 ml-es kiszerelésben. Korlátozott számban kapható utántöltő, amely mézkivonatot is tartalmaz. Eltávolítja a gyermekek kezeiről a baktériumok és vírusok 99,9 %-át, ráadásul táplálja, és ezáltal puhává is varázsolja bőrüket. Az utántöltő a **Dettol automata szappanadagolóba alkalmas.

Dettol Utántöltő szappan adagolóba Grep 250 ml
1 390 Ft

A Dettol utántöltő szappan illata az érintés nélküli adagolóba élénkítő grape illattal ideális megoldás a max. higiénia biztosítására otthonodban, eltávolítja ugyanis a baktériumok és vírusok 99,9%-t.

Dettol Antibakteriális felület tisztító törlőkendő 36 drb
1 290 Ft

Dettol antibakteriális felület tisztító törlőkendő elpusztítja a baktériumok 99%-t, beleértve az E. colit, szalmonellát, MRSA-t és a megfázást okozó vírust. A fehérítő és színezék mentes törlőkendő ideális a gyors és higiénikus tisztításhoz.

Dettol Antibakteriális felület tisztító törlőkendő 4 x 84 db
6 490 Ft

Ez az antibakteriális felület tisztító törlőkendő a Dettol márkától 4 csomag, amik egyenként 84 db törlőkendőt tartalmaznak, elpusztítja a baktériumok 99,9 %-át beleértve az E.colit, szalmonellát, MRSA-t és a . Eltávolítja az allergének 90 %-át, úgymint a port, a polleneket és a szőrt is. Nem tartalmaz fehérítőket és színezőanyagokat sem, így alkalmas konyhai vágódeszka, vécéülőke, gyerekszékek, hűtő és hasonlók letisztítására.

Dettol Érintésmentes szappanadagoló utántöltő 4+1
4 190 Ft 4 090 Ft

Utántöltő a Dettol érintésmentes szappanadagolóhoz, ami kíméletes a bőrhöz. Az érintésmentes szappanadagoló felhasználja az összes szappan 98 %-át, így az nem megy kárba és pénzt spórol. Hatékonyan pusztítja el a baktériumokat.

Dettol Folyékony szappan utántöltő levendula kivonattal 500 ml
1 490 Ft 1 390 Ft

Antibakteriális szappan Aloe Vera illattal kezeidet megszabadítja a baktériumok és vírusok 99,9%-tól, egyúttal táplálja bőrödet és puhává varázsolja. Egyedi összetétele kezedet tökéletesen befedi finom habbal, valamint frissen és baktériummentesen hagyja.

Dettol Antibakteriális kézgél 50 ml
1 290 Ft

A Dettol antibakteriális kézgél 60 másodperc alatt elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,9% víz használata nélkül biocid hatással. Ideális használat utazás során.

Dettol Antibakteriális felület tisztító törlőkendő 84 drb
2 737 Ft 2 290 Ft

Dettol antibakteriális felület tisztító törlőkendő elpusztítja a baktériumok 99%-t, beleértve az E. colit, szalmonellát, MRSA-t és az influenzát okozó vírust. A fehérítő és színezék mentes törlőkendő ideális a gyors és higiénikus tisztításhoz.

Dettol Utántöltő adagolóba Uborka 250 ml
1 490 Ft 1 390 Ft

Antibakteriális szappan uborka illattal kezeidet megszabadítja a baktériumok és vírusok 99,9%-tól, egyúttal táplálja bőrödet és puhává varázsolja. Az utántöltő alkalmas automata Dettol szappan adagolóba.

Dettol Utántöltő Tenger illat 500 ml
1 990 Ft 1 490 Ft

Antibakteriális szappan kezeidet megszabadítja a baktériumok és vírusok 99,9%-tól, egyúttal táplálja bőrödet és puhává varázsolja. Egyedi összetétele kezedet tökéletesen befedi finom habbal, valamint frissen és baktériummentesen hagyja.