Devold Lány sapka BREEZE BABY BEANIE rózsaszín

Devold Lány sapka BREEZE BABY BEANIE rózsaszín

11 290 Ft

Lány szépen kialakított sapka a Devold márkától 100 % merinó gyapjúból készült, amely kellemesen melegen tartja a gyermekeidet. A praktikus szabás megvédi a fejet a hidegtől. Az egyszínű kötővel ellátott sapka ősztől tavaszig használható.

Forgalmazó: MALL
fiú sapka BREEZE BABY BEANIE kék
1x

Devold fiú sapka BREEZE BABY BEANIE kék

11 290 Ft

Fiú szépen kialakított sapka a Devold márkától 100 % merinó gyapjúból készült, amely kellemesen melegen tartja a gyermekeidet. A praktikus szabás megvédi a fejet a hidegtől. Az egyszínű kötővel ellátott sapka ősztől tavaszig használható.

Forgalmazó: MALL
Devold Lány funkcionális póló Breeze Junior T-shirt, 140, lila
3x

Devold Lány funkcionális póló Breeze Junior T-shirt

18 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Funkcionális lány póló a Devold márkától, rövid ujjakkal és kerek nyakkivágással. Légáteresztő Merinó gyapjúból készült, amely tökéletes hőszigetelést biztosít. A póló ideális sportruházat alaprétegeként.

Forgalmazó: MALL
Devold fiú funkcionális kezeslábas BREEZE BABA SLEEPSUIT, 68, kék

Devold fiú funkcionális kezeslábas BREEZE BABA SLEEPSUIT

21 290 Ft

A fiúk számára készült funkcionális, hosszú ujjú kezeslábas a Devold márkától, praktikus rögzítéssel, pattentokkal van ellátva a teljes hosszában. Lélegző merinó gyapjúból készül, amely tökéletes hőszigetelést biztosít, így kisfiad melegen lesz tartva.

Forgalmazó: MALL
Devold fiú funkcionális body DUO ACTIVE BABY BODY, 68, kék

Devold fiú funkcionális body DUO ACTIVE BABY BODY

13 190 Ft

Fiú funkcionális body a Devold márkától 100 % merinó gyapjúból készült, amely minden időjárás esetén kellemes a bőr számára, felmelegszik és tökéletesen alkalmazkodik a testhez. A body kényelmet nyújt a babának, puha és lélegző, praktikus patenttel a nyaknál és a lábak között.

Forgalmazó: MALL
Devold fiú funkcionális leggings BREEZE KID LONG JOHNS 92 kék

Devold fiú funkcionális leggings BREEZE KID LONG JOHNS

18 190 Ft

A fiú funkcionális nadrág a Devold márkától 100% merino gyapjúból készült, amely minden időjárás esetén kellemes a bőr számára, felmelegít és tökéletesen alkalmazkodik a testhez. A rugalmas derékpánt kényelmet nyújt számos szabadtéri tevékenység során.

Forgalmazó: MALL
Devold fiú funkcionális leggings DUO ACTIVE JUNIOR LONG JOHNS, 152, sötétkék

Devold fiú funkcionális leggings DUO ACTIVE JUNIOR LONG JOHNS

16 290 Ft

100 % merinó gyapjúból készült fiú leggings a minőségi Devold márkától a téli ruhatár nélkülözhetetlen része nemcsak a hegyekbe! Az anyaga nem szúrja a gyermekeket se, ezért első rétegként érzékeny bőrre is alkalmas. Derékban kényelmes gumival.

Forgalmazó: MALL
Devold fiú funkcionális overall NIBBA BABY WOOL PLAYSUIT, 62, kék

Devold fiú funkcionális overall NIBBA BABY WOOL PLAYSUIT

26 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

100 % merinó gyapjúból készült fiú overall a Devold márkától megbízhatóan felmelegít minden kisgyereket. Az anyaga nem szúr, a teljes hosszúságú cipzár megkönnyíti az öltözködést, és a kötött anyagok az ujjakon és nadrágon pedig megtartják a meleget. Az overall első rétegként is alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Devold Fiú funkcionális póló Breeze Junior T-shirt, 140, kék
1x

Devold Fiú funkcionális póló Breeze Junior T-shirt

18 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus funkcionális fiú póló a Devold márkától, rövid ujjakkal és kerek nyakkivágással. Légáteresztő Merinó gyapjúból készült, amely tökéletes hőszigetelést biztosít. A póló ideális sportruházat alaprétegeként.

Forgalmazó: MALL
Devold Fiú funkcionális póló BREEZE KID SHIRT, 92, kék

Devold Fiú funkcionális póló BREEZE KID SHIRT

18 190 Ft

Funkcionális fiú póló a Devold márkától, hosszú ujjakkal és kerek kivágással. Lélegző merinó gyapjúból készül, amely tökéletes hőszigetelést biztosít, így kisfiad melegen lesz tartva. Ideális sportruházat alaprétegeként.

Forgalmazó: MALL
Devold Fiú funkcionális póló Breeze Kid T-shirt, 92, kék

Devold Fiú funkcionális póló Breeze Kid T-shirt

13 790 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Funkcionális fiú póló a Devold márkától, hosszú ujjakkal és kerek nyakkivágással. Légáteresztő Merinó gyapjúból készült, amely tökéletes hőszigetelést biztosít. A póló ideális sportruházat alaprétegeként.

Forgalmazó: MALL
Fiú funkcionális póló Moving Mountain Kid Tee, 104, sötétkék

Devold Fiú funkcionális póló Moving Mountain Kid Tee

15 990 Ft

Funkcionális fiú póló "You can move the mountains” felirattal a Devold márkától, rövid ujjakkal. Légáteresztő Merinó gyapjúból készült, amely tökéletes hőszigetelést biztosít. Ideális sportruházat alaprétegeként.

Forgalmazó: MALL