Diadermine Nyugtató micellás víz pH5 400 ml
2 340 Ft

A Diadermine pH 5 nyugtató micellás víz micellákat tartalmaz, amelyek vonzzák és körülveszik a szennyeződéseket, sminket és a faggyút. A glicerin formulának köszönhetően a bőr hidratált, védett és a bőr feszültsége csökken. Bőrbarát, ezt a Diadermine laboratóriumi tesztek igazolják.

Diadermine Ráncfeltöltő nappali krém Super Filler 50 ml
6 060 Ft

A Lift+ Super Filler ráncfeltöltő nappali krém kiváló alternatívája a hialuron injekcióknak. mindez bizonyított 6 éves kutatás alapján 16 klinikai vizsgálat során 477 fogyasztó segítségével. A Lift + Super Filler nappali krém egy speciális alternatív megoldás a bőr öregedése ellen.

Diadermine Sminklemosó szemre 125 ml
1 650 Ft

Eltávolítja az összes sminket anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna a bőrön. Alkalmas kontaktlencsét viselők számára is egyaránt. .

Diadermine Textil arcápoló maszk aktív hialuronnal 1 db
1 230 Ft

Ránctalanító kezelés azonnal kitöltő és emelő hatással: aktív hialuron anyagokkal dúsítva, ez a LIFT + textil arcápoló maszk, amely regenerálja a bőrt, és simító hatást biztosít a ráncok ellen már az első használat után. Eredmények: feltöltött ráncok és feszesebb bőr.

Diadermine Textil maszk kollagénoptimalizálóval 1 db
1 230 Ft

A textil maszk kollagénoptimalizálóval Lift + egy ránctalanító kezelés, azonnali simítóhatással: a kollagén optimális koncentrációjával. Ez a Lift+ textil arcápoló maszk kisimítja a bőrt már az első használat után. Eredmények: azonnali sima és ránctalan bőr.