DIAGO Bevásárló táska/háló babakocsira
28x

DIAGO Bevásárló táska/háló babakocsira

3 290 Ft

A DIAGO bevásárló táska/háló nagyszerű segítő lesz a rendszeres vásárlások során. Lehetővé teszi a nagy mennyiségű termék tárolását. Az elasztikus háló könnyen tépőzárral rögzíthető a babakocsihoz.

Forgalmazó: MALL
Szúnyogháló univerzális babakocsi / kiságy, fehér
52x

DIAGO Szúnyogháló univerzális babakocsi / kiságy

3 290 Ft

A DIAGO univerzális szúnyogháló megbízhatóan védi a gyermeket a rovarcsípések ellen. A szúnyogháló könnyen használható babakocsikhoz, utazóágyakhoz (max. méret 60×120 cm). A háló poliészterből készül és az EN71 szabványnak megfelelően készül.

Forgalmazó: MALL
DIAGO Szúnyogháló autósüléshez, fehér
6x

DIAGO Szúnyogháló autósüléshez

3 190 Ft
Utolsó darab!

A DIAGO univerzális szúnyogháló autósüléshez megbízhatóan védi a gyermeket a rovarcsípések ellen. A szúnyogháló minden 0 és 0+ csoportba tartozó autósülésre alkalmas. A rendkívül finom szemnek köszönhetően még a kis rovarok sem kerülhetik el.

Forgalmazó: MALL
Cool&Dry izzadásgátló pad, UNIVERZÁLIS
59x

DIAGO Cool&Dry izzadásgátló pad, UNIVERZÁLIS

8 490 Ft

A Diago COOL & Dry szőny a gyermeked kedvence lesz, különösen a legforróbb nyári napokon. Az univerzális mosó tökéletesen eltávolítja az izzadságot és biztosítja a légáramlást. A gyermek kevésbé izzad, és szárazon ül a babakocsiban vagy az autóülésben.

Forgalmazó: MALL
Univerzális babakocsi esővédő fólia / NEW
6x

DIAGO Univerzális babakocsi esővédő fólia / NEW

5 090 Ft

A Diago univerzális 3 az 1-ben babakocsi esővédő fólia véd a kedvezőtlen időjárástól. Az esővédő fólia tépőzárral könnyen rögzíthető a babakocsihoz. Az oldalán légáteresztő háló biztosítja a légáramlást.

Forgalmazó: MALL
Autó árnyékoló „függöny”
62x

DIAGO Autó árnyékoló „függöny”

6 490 Ft

A DIAGO autó árnyékoló / függöny megnyugtató árnyékot biztosít az úton, és megvédi gyermekét a káros UV-sugárzástól. A függöny könnyen rögzíthető és adaptálható az autó ablakának méretéhez.

Forgalmazó: MALL
Autós rendszerező és tablet tartó
7x

DIAGO Autós rendszerező és tablet tartó

7 290 Ft

Praktikus autós rendszerező és tablet tartó a Diago márkától, mely segít szórakoztatni a gyermekeidet autóvezetés közben. A rendszerező egy tablet számára alkalmas átlátszó zsebből, két oldalsó hálóból és egy cipzárral záródó nagy zsebből áll.

Forgalmazó: MALL
DIAGO Babakocsi kerékhuzat 4 db
6x

DIAGO Babakocsi kerékhuzat 4 db

5 290 Ft

4db babakocsi kerékhuzat a Diago márkától. Ezek a kerékhuzatok teljes védelmet nyújtanak bármilyen felületnek – padló, csomagtartó és egyéb. A huzatok nagyon könnyen fel- és levehetők a fékkel ellátott gumiszalagoknak köszönhetően. A huzatok fekete színűek, és rendkívül tartós, vízálló poliészterből készültek.

Forgalmazó: MALL
DIAGO Babakocsi napernyő, FEKETE
53x

DIAGO Babakocsi napernyő, FEKETE

4 290 Ft

A Diago babakocsi napernyő poliészterből készült. A fekete napernyő 50+ UV védelemmel rendelkezik. A napernyő könnyen összecsukható a tetején lévő csat segítségével.

Forgalmazó: MALL
Babakocsi hálózsák DELUXE - szürke
2x

DIAGO DELUXE baba hálózsák-

12 490 Ft

A DIAGO babakocsi tökéletesen védi a gyermeket a hidegtől. A külső réteg vízálló poliészterből készül, a belső része kiváló minőségű poláris gyapjúból készül a kényelem érdekében. A táskában 7 lyuk található a biztonsági övek számára.

Forgalmazó: MALL
Esővédő fényvisszaverő elemekkel PREMIUM

DIAGO Esővédő fényvisszaverő elemekkel PREMIUM

5 790 Ft

Rendkívül praktikus esővédő fényvisszaverő elemekkel a DIAGO márkától. Az esővédő esős vagy szeles időjáráshoz alkalmas. Védi a gyermekedet a rossz időjárástól, és ezáltal biztosítja a komfortérzetet és a kényelmet a babakocsiban. A fényvisszaverő elemeknek köszönhetően biztonságosabbá válik még az esti séták során is. Az esővédő nyílása cipzáras záródással rendelkezik, így minden mély- vagy sportkocsihoz alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Esővédő sport/golf babakocsihoz

DIAGO Esővédő sport/golf babakocsihoz

5 290 Ft

Univerzális esővédő sport vagy golf babakocsikhoz a Diago márkától. Ez az esővédő ideális segédeszköz rossz időjárás esetén. Minden sétán megvédi gyermekedet az esőtől és széltől. Az esővédő tépőzárral rögzíthető a babakocsihoz.

Forgalmazó: MALL