DICKIE Nagy rendőr bázis

DICKIE Nagy rendőr bázis

Értékelés: 5
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Nagyméretű hordozható Rendőrségi bázis aktív funkciókkal és gazdag kiegészítőkkel. Ide tartozik négy autó és helikopter. Az alap könnyen összecsukható egy darabból, és a fogantyúval hordozható. Az állomás hang és fényeffektusokkal is rendelkezik.

DICKIE AS Tűzoltóautó 15 cm

DICKIE AS Tűzoltóautó 15 cm

Értékelés: 4,3
4 120 Ft

Tűzoltóautó, mellyel igazi tűzoltónak érezheti magát. Töltse meg a víztartály és kezde meg az oltást. Útközben kapcsoljá be a fényjelzőt és a szirénát, hogy senki se hagyja figyelmen kívül.

DICKIE AS Rendőrautó Street Force 33 cm
10 730 Ft 8 670 Ft

Ez az ezüst rendőrautó mindek kisfiú érdeklődését felkelti, aki rendőr akar lenni. Az autó fény és hanghatásokkal rendelkezik. Motorizált előre mozgása van, nyitható és mozgó részei vannak.

DICKIE AS Mentőautó 33cm
12 080 Ft 8 810 Ft

Ez a mentőautó előre irányba motorizált. Minden gyermek figyelmét felkelti, aki segíteni akar a betegeken Hordágy a csomagolás része. Az autó hátsó ajtaja kinyitható.

DICKIE Lightstreak rendőrautó
4 810 Ft

Légy te is a törvény védője ezzel az egyedülálló szabadonfutó Rendőrautóval. A fényhatásoknak és a változó színeknek köszönhetően azonnal megszereted. Rengeteg szórakozásban lesz részed.

DICKIE Action Series Mentőhelikopter, 41 cm
9 080 Ft

Minőségi és tartós műanyagból készült Dickie Action Series Mentőhelikopter részletgazdag és igényesen kivitelezett gyerekjáték. A helikopter oldalán lévő gomb megnyomásával a propeller forogi kezd, a mentőkosár pedig egy kar meghúzásával le- és felhúzható. Gyerekeknek 3 éves kor fölött ajánlott az apró alkatrészek miatt.

DICKIE Bob adóvevő Walkie Talkie
7 490 Ft 5 690 Ft

Adóvevő a közkedvelt Bob mesterrel. Beszélgess az akár 250 m távolságban lévő barátaiddal is. Rengeteg szórakozásban lehet részed, találj ki olyan játékokat, amelyek során hasznát veheted az adóvevőnek!

DICKIE AS Mentőautó 30cm

DICKIE AS Mentőautó 30cm

Értékelés: 4,5
6 600 Ft 5 770 Ft

Mentőautó üresjáraton hang és fény effektusokkal lenyűgöznek minden gyereket, akik szeretik a mentést. Az autónak nyitható hátsó ajtajai vannak. Beteghordozók is benne vannak.

DICKIE Tűzoltóautó, 31 cm

DICKIE Tűzoltóautó, 31 cm

Értékelés: 4,8
6 190 Ft

Dickie Tűzoltóautó aprólékos kidolgozása által valósághű élményben részesíti gyermekét. A rendkívül szórakoztató játékot kihúzható létra, megtölthető fecskendő, fényhatások és hanghatások jellemzik. A 31 cm hosszú tűzoltóautó 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.

DICKIE Action Series Mentőautó, 33 cm
8 760 Ft 8 260 Ft

Minőségi és tartós műanyagból készült Dickie Action Series Mentőautó részletgazdag és igényesen kivitelezett gyerekjáték. A mentőautó oldalán lévő gombok megnyomásakor szirénázást hallhatunk, miközben az autó tetején lévő lámpák villognak ezzel téve még izgalmasabbá a játékot. Gyerekeknek 3 éves kor fölött ajánlott az apró alkatrészek miatt.

DICKIE RC - Sam a tűzoltó, Jupiter tűzoltóautó
11 700 Ft

Minden kis tűzoltónak szüksége van egy igazi tűzoltóautóra. Jupiter, a tűzoltóautó a kedvelt Sam, a tűzoltó c. sorozatból. Az 1:24-hez méretarányú autó távirányítással működik, valamint hang- és fényeffektusokat ad ki. Az irányítást a két csatornás 27 MHz-es frekvencián működő adóvevő biztosítja.

DICKIE AS rendőrautó SUV 30cm
5 770 Ft

SUV rendőrautó üresjáratban fény és hangeffektusokkal. Gondoskodj a szobádban a játékok közti rendre és védd a törvényt. Kapcsold be a villogót és te is légy a megfelelő rendőr.

DICKIE AS Szemetes autó 15 cm

DICKIE AS Szemetes autó 15 cm

Értékelés: 4,5
4 670 Ft

Szemetesautó hang- és fényeffektusokkal. Tegyen rendet ennek az autónak a segítségével a szobában, amely igazán felkelti az érdeklődést.

DICKIE Vonat City 45 cm

DICKIE Vonat City 45 cm

Értékelés: 4,9
5 500 Ft

Részletesen kidolgozott szabadonfutásos Regio vonat, az ajtók és a tető funkcionális nyitásával. A valódi vonat utánzatának minden kisgyerek örülni fog. Alkalmas nem csak ajándékozásra.

DICKIE Volvo csuklós szállítójármű, 23 cm
4 690 Ft 3 980 Ft

Volvo engedéllyel rendelkező alapjáratú csuklós szállítójármű. Manuálisan mozgatható rakodótérrel rendelkezik. Ez a rakodó még a legnehezebb szállítmánnyal is elbír. Fény- és hangeffektusokat ad ki.

DICKIE Autószállító + 6 kisautó, tartozékokkal
4 810 Ft

Autószállító, 6 kisautóval és tartozékokkal, üresjáratú. Adjon teret gyermekei képzelőerőjének és kreativitásának, ezzel a szettel kisautóikat szállíthatják és aztán versenyezhetnek is velük.

DICKIE RC auto Rocking Flippy 15 cm
6 880 Ft

Ez az autó távirányítású. Az autó forgó tengelyekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a forgást és a billenő trükköket. Ez a jármű minden fiút boldoggá tesz.

DICKIE Ford Raptor útépítős készlet
10 730 Ft 7 840 Ft

A Ford Raptor autó egy pótkocsival és egy Wacker Neuson EZ17 kotrógéppel rendelkezik és üresjáratban van. Hang- és fényhatásokkal van ellátva. A csomag tartalmaz egyéb kiegészítőket, köztük egy építőmunkás figuráját, egy lapátot és egy hidraulikus kalapácsot.

DICKIE Mercedes V8 lószállító utánfutóval
10 730 Ft 8 810 Ft

A Mercedes-Benz AMG 500 4×4 autó üresjáratban van. Rendelkezik egy lószállító utánfutóval és benne egy lóval. Az utánfutónak és az autónak nyitható ajtaja van. A csomag tartalmaz egy zsoké figurát és egyéb kiegészítőket is. Az autó fény- és hang effektusokkal van ellátva.

DICKIE Walkie Talkie Outdoor

DICKIE Walkie Talkie Outdoor

Értékelés: 2,3
6 600 Ft

Gyermek kék walkie talkie szuper ajándék a kis kémeknek. A walkie talkie hatótávolsága akár 250m nyitott térben. A rádió 433 MHz-es frekvencián működnek. Zavaró zaj.

DICKIE Volvo kerekes rakodógép, 23 cm
4 690 Ft 4 190 Ft

Volvo engedéllyel rendelkező alapjáratú kerekes rakodógép. Manuálisan mozgatható kar. Ez a rakodó még a legnehezebb szállítmánnyal is elbír. Fény- és hangeffektusokat ad ki.

DICKIE Repülőtér játékkészlet
3 570 Ft

Repülőtér játékkészlet. Most lehetőséged adódik bejutni a felszállási terület belsejébe. Szállj fel, gondoskodj az egész repülőtér karbantartásáról, és élvezd a szórakozást.

DICKIE AS Ambulance mentőautó 15 cm
3 430 Ft

Mentőautó hangefektussal. Szerezd be a mentőautó gyűjteményedbe az egyik legfontosabbat. Kapcsold be a szirénát és indulj menteni!

DICKIE Auto Happy szállító 42 cm
9 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Happy sorozatba tartozó autószállító kamion szabadon futó. Minden olyan kisfiúnak megfelelő ajándék, aki saját autós készletet szeretne. Könnyen kezelhető, hangeffektekkel és fényeffektekkel ellátott. Kezdődhet a szórakozás!

DICKIE RC Toxic Flash 24 cm, 2 kan
11 980 Ft

Terepjáró távirányítással, ideális játék, amellyel a kis versenyzők rengeteg szórakozást élnek át. Rendezz felejthetetlen versenyeket és nyerd meg a legértékesebb trófeát. Megbirkózhatsz az összes buktatóval, amelyek az első helyért való törekvés során várnak rád?

DICKIE Transformers Sideswipe Távirányítós autó
11 910 Ft 11 290 Ft

Dickie Transformers Sidewipe Távirányítós autó ideális választás minden kis versenyző számára. Sidewipe rendkívül jól irányítható, sima felületeken villám gyorsan száguldozik. Kiváló minőségű műanyagból készült, ezáltal rendkívül tartós termék.

DICKIE AS Betonkeverő 16 cm
3 610 Ft 3 490 Ft

A keverő nem hiányozhat egyetlen építkezésen sem. És ezért hurrá, irány az építkezés! Az autónak manuális forgódobja van. A játék támogatja a gyermekek fantáziájának és képzelőerejének fejlődését.

DICKIE RC Desert Supreme 20 cm, 2 kan
7 990 Ft

Terepjáró távirányítással, ideális játék, amellyel a kis versenyzők rengeteg szórakozást élnek át. Rendezz felejthetetlen versenyeket és nyerd meg a legértékesebb trófeát. Ha első akarsz lenni megbírkózol az összes buktatóval?

DICKIE Tuner Lightstreak autó

DICKIE Tuner Lightstreak autó

Értékelés: 4,8
5 090 Ft

Ennek a tuningolt versenyautónak a segítségével minden futam győztese leszel. A Tuner Lightstreak autó szobád díszévé válik. Rengeteg szórakozásban lesz részed, csupán gyűjtsd össze a kollekció minden modelljét.

DICKIE Auto Ford F150 Pick up Party Rock Anthem
10 730 Ft 8 530 Ft

Pick up Ford F150 autó motorizált előre és hátra haladásra. Ez a játékautó táncelőadást tart a szobában. Party Rock Anthem zeneszámot játszik le. Fény effektusokkal és rezgő hangszórókkal rendelkezik.

DICKIE Lightstreak versenyautó
5 500 Ft

Itt az idő egy kis versenyre! Ez a szép Lightstreak versenyautó minden kisfiút magávalragad. Készíts versenypályát és legyen a tiéd a legjobb idő. A szobád most a pályáddá változik.

DICKIE AS Dömper 16 cm
3 610 Ft 3 190 Ft

Ennél a dömpernél a nagy szállítmány nem jelent problémát. Egy építkezés kihagyhatatlan járműve ez a segítő. A jármű üresen jár. A be- és kirakodás manuálisan történik. És most akcióra fel.

DICKIE AS Kerekes rakodó 16 cm
3 610 Ft 3 490 Ft

Ez az építkezési rakodó önjáró. Légy kitűnő segítség minden nehéz munkánál. Manuális vezérléssel. Az autó fény- és hang effektusokkal van ellátva.

DICKIE AS Kukásautó 39 cm

DICKIE AS Kukásautó 39 cm

Értékelés: 5
12 080 Ft 8 940 Ft

Ki ne szeretett volna gyerekkorában szemetes lenni? Zöld kukásautó az Action Series sorozatból. Hang és fényhatásokkal, lehajtható kiürítő és nyitható hátsó panel.

DICKIE Tűzoltó Sam Adóvevő Walkie Talkie
8 990 Ft 7 020 Ft

Gyerek adóvevő közkedvelt kialakításban tűzoltó Sammel. Szuper ajándék a kis kémek számára. Titkos eseményeket szervezhetnek akár 250 m hatótávolságban szabad térben.

DICKIE Sam, a tűzoltó Tűzoltóállomás
14 890 Ft 13 770 Ft

Kétszintes gyönyörű tűzoltóállomás a népszerű Tűzoltó Sam-el. Helikopter leszállóhellyel és kilövőpályával rendelkezik. A csomagolás fém Jupiter tűzoltóautót és további tartozékokat tartalmaz.

DICKIE RC Titan Fireman Sam Hajó, 1:16
17 210 Ft

Dickie RC Titan Fireman Sam Hajó, 1:16 a távirányító segítségével tökéletesen irányítható. Sam a tűzoltó a gyerekek segítségére siet a tűzoltásban! A fények és a vízágyú segítségével igazán önfeledt lehet a játék! A játék 5 éves kor felett ajánlott.

DICKIE CLAAS traktor pótkocsival 36 cm
4 810 Ft

A pótkocsival felszerelt CLAAS traktor ideális kezdő gazdáknak és földműveseknek. A pótkocsinak köszönhetően szinte bármi szállítható vele. Nem csak ajándékként megfelelő a legkisebbek számára.

DICKIE RC autó Land Water Stunt 22 cm
19 280 Ft

A távirányítós autó 1:18 méretaránnyal rendelkezik. Az autó rollover funkcióval rendelkezik, így minden akadály csupán játék lesz számára. Nagyon jól fogsz szórakozni ezzel az autóval.

DICKIE Autóbusz FC Bayern Touring Bus 30 cm
5 360 Ft 4 120 Ft

Lendkerekes piros autóbusz az FC Bayern labdarúgó klub színeiben nyitóajtókkal. Ez az autóbusz nem hiányozhat egyik kis vezető vagy rajongó gyűjteményéből sem.

Mr. Fritz Sieber és fia, 5 alkalmazottal 1982-ben alapított a Simba Toys játékcéget. 1993-ban a vállalathoz csatlakozott a Dickie Toys más cégekkel együtt, mint a - Eichhorn, BIG, Smoby, Majorette. Az összefonódás eredményeképp a SIMBA-Dickie-GROUP jelenleg minden területét lefedi a játékpiacnak. A társaság a világ egyik legnagyobb játékgyártójává vált. Ma a vállalat működése a világ több mint 22 országában működik.

A Dickie Toys játékok különösen a fiúk számára érdekesek - autómentők, terepasztalok és városok, mezőgazdasági- és építőipari járművek, repülőgépek, RC modellek, garázsok, stb.

Mr. Fritz Sieber és fia, 5 alkalmazottal 1982-ben alapított a Simba Toys játékcéget. 1993-ban a vállalathoz csatlakozott a Dickie Toys más cégekkel együtt, mint a - Eichhorn, BIG, Smoby, Majorette. Az összefonódás eredményeképp a SIMBA-Dickie-GROUP jelenleg minden területét lefedi a játékpiacnak. A társaság a világ egyik legnagyobb játékgyártójává vált. Ma a vállalat működése a világ több mint 22 országában működik.

A Dickie Toys játékok különösen a fiúk számára érdekesek - autómentők, terepasztalok és városok, mezőgazdasági- és építőipari járművek, repülőgépek, RC modellek, garázsok, stb.