DICKIE Közlekedési lámpa jelzőtáblákkal
3 890 Ft

A Dickie Közlekedési lámpa jelzőtáblákkal kitűnő módszer a közlekedési szabályok játékos gyakorlására! Kiválóan alkalmazható autós szőnyeghez, de anélkül is használható. A készlet tartalmaz egy 24 cm magas közlekedési lámpát és 8 db jelzőtáblát. A lámpa egyik fele az autós forgalmat, míg a másik a gyalogos forgalmat irányítja. Elemmel működik. 3 éves kortól ajánlott.


DICKIE AS Mentőautó 30cm
6 390 Ft

4 770 Ft

Mentőautó üresjáraton hang és fény effektusokkal lenyűgöznek minden gyereket, akik szeretik a mentést. Az autónak nyitható hátsó ajtajai vannak. Beteghordozók is benne vannak.


DICKIE MAN Air Pump Teherautó, 1:24
5 850 Ft

A Dickie MAN Air Pump Teherautó egy igazi billenős MAN teherautó élethű mása. A rakodótér lebillenthető, így gyermeke teljesen beleélheti magát a játékba. Jelzőtáblákat is mellékeltek hozzá, amiknek a kihelyezésével egy igazi útépítésen érezheti magát. Kiváló minőségű műanyagból készült, hossza 28 cm. 3 éves kortól ajánlott.


DICKIE Action Series Katonai vészhelyzeti autó, 33 cm
7 960 Ft

Dickie Action Katonai vészhelyzeti autó felhőtlen kikapcsolódást biztosít a katonaság után érdeklődő gyermekek számára. A játékon sziréna és lámpák is megtalálhatóak a nagyobb játékélmény érdekében. A beépített víztartály segítségével akár vizet is spriccelhetünk a kiszemelt célpontra. A játék használata 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánljuk.


DICKIE Action Series Mentőautó, 33 cm
8 160 Ft

Minőségi és tartós műanyagból készült Dickie Action Series Mentőautó részletgazdag és igényesen kivitelezett gyerekjáték. A mentőautó oldalán lévő gombok megnyomásakor szirénázást hallhatunk, miközben az autó tetején lévő lámpák villognak ezzel téve még izgalmasabbá a játékot. Gyerekeknek 3 éves kor fölött ajánlott az apró alkatrészek miatt.


DICKIE Action Series Mentőhelikopter, 41 cm
8 810 Ft

Minőségi és tartós műanyagból készült Dickie Action Series Mentőhelikopter részletgazdag és igényesen kivitelezett gyerekjáték. A helikopter oldalán lévő gomb megnyomásával a propeller forogi kezd, a mentőkosár pedig egy kar meghúzásával le- és felhúzható. Gyerekeknek 3 éves kor fölött ajánlott az apró alkatrészek miatt.


DICKIE AS Ambulance mentőautó 15 cm
3 184 Ft

2 980 Ft

Mentőautó hangefektussal. Szerezd be a mentőautó gyűjteményedbe az egyik legfontosabbat. Kapcsold be a szirénát és indulj menteni!


DICKIE AS Autódaru 15 cm
3 181 Ft

2 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szabadonfutó autódaru fény- és hanghatásokkal. Legjobb segítőtárs a rakomány átrakodásához. Építs magas épületet vagy csupán szállítsd át biztonságosan játékaidat. Rengeteg szórakozás vár rád!


DICKIE AS Autómentő 15 cm
3 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szabadonfutó autómentő kocsi fény- és hanghatásokkal. Szeretnéd átszállítani autócskáidat? Ez az autómentő tökéletes segítség lesz, amely neked sem hiányozhat. A mozgatható karnak és a manuális csörlőnek köszönhetően az egész munka gyerekjáték lesz.


DICKIE AS Dump Truck platós teherautó 16 cm
3 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Platós teherautó hangefektussal. Rakd fel a kockákat és szállítsd át őket oda, ahol szükséged van rájuk. Szórd ki a homokot és építs belőle várat. Ezzel a teherautóval szinte bármit eltudsz majd szállítani.


DICKIE AS Rendőrautó 15 cm
3 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendőrautó fény-, és hanghatásokkal. Gondoskodjon a rendről a gyerekszobában, és védje a törvényt. Kapcsolja be a fényjelzést, és váljon igazi rendőrré.


DICKIE AS rendőrautó SUV 30cm
6 390 Ft

5 660 Ft

SUV rendőrautó üresjáratban fény és hangeffektusokkal. Gondoskodj a szobádban a játékok közti rendre és védd a törvényt. Kapcsold be a villogót és te is légy a megfelelő rendőr.


DICKIE AS Szemetes autó 15 cm
3 184 Ft

2 550 Ft

Szemetesautó hang- és fényeffektusokkal. Tegyen rendet ennek az autónak a segítségével a szobában, amely igazán felkelti az érdeklődést.


DICKIE AS Tűzoltóautó 15 cm
3 184 Ft

2 300 Ft

Tűzoltóautó, mellyel igazi tűzoltónak érezheti magát. Töltse meg a víztartály és kezde meg az oltást. Útközben kapcsoljá be a fényjelzőt és a szirénát, hogy senki se hagyja figyelmen kívül.


DICKIE Happy szemeteskocsi 25 cm
7 990 Ft

6 580 Ft

A Happy játékautók sorába tartozó szemeteskocsi, mely motorosan előre és hátra mozgatható, valamint üresjáratban egyaránt használható. Gyönyörű darab a Dickie márkától, mely minden kis járművezetőt elszórakoztat. A hang és fény effektusoknak köszönhetően rengeteg felhőtlen szórakozásban lesz részük.


DICKIE Auto Happy szállító 42 cm
11 650 Ft

10 100 Ft

A Happy sorozatba tartozó autószállító kamion szabadon futó. Minden olyan kisfiúnak megfelelő ajándék, aki saját autós készletet szeretne. Könnyen kezelhető, hangeffektekkel és fényeffektekkel ellátott. Kezdődhet a szórakozás!


DICKIE Autószállító + 6 kisautó, tartozékokkal
4 778 Ft

4 240 Ft

Autószállító, 6 kisautóval és tartozékokkal, üresjáratú. Adjon teret gyermekei képzelőerőjének és kreativitásának, ezzel a szettel kisautóikat szállíthatják és aztán versenyezhetnek is velük.


DICKIE Giant Crane Óriásdaru, 100 cm
8 890 Ft

Dickie Giant Crane Óriásdaru, 1 méteres magasságával tökéletes ajándék lehet minden gyermek számára. A daru a talapzata segítségével akár 360°-ban is forgatható, az emelőhorog pedig előre és hátra is csúsztatható a karon. A kiváló minőségű műanyagból készült daruszerkezet távirányítóról irányítható.


DICKIE Happy Rescue 2 autó, kék
4 911 Ft
4 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hangokat és fényeket kibocsájtó autó a legkisebbeknek. Ébreszd fel magadban a versenyzőt már fiatal korodban. Válaszd ki a neked megfelelő színt és kezdődhet a játék. Az elülső oldalon festett szemek találhatóak, valamint az autó összenyomható, ennek köszönhetően a gyermek tapintóérzéke fejlődik.


DICKIE Lightstreak rendőrautó
5 502 Ft

4 250 Ft

Légy te is a törvény védője ezzel az egyedülálló szabadonfutó Rendőrautóval. A fényhatásoknak és a változó színeknek köszönhetően azonnal megszereted. Rengeteg szórakozásban lesz részed.


DICKIE Lightstreak versenyautó
5 502 Ft

4 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Itt az idő egy kis versenyre! Ez a szép Lightstreak versenyautó minden kisfiút magávalragad. Készíts versenypályát és legyen a tiéd a legjobb idő. A szobád most a pályáddá változik.


DICKIE RC Matuka

DICKIE RC Matuka

Értékelés: 4,5
10 990 Ft

9 290 Ft

Dickie RC autója a Disney népszerű animációs filmjéből, a Verdák 2-ből, Matukát formázza meg. Könnyű irányíthatósága biztosítja az önfeledt szórakozást. Négy irányba vezérelhető: előre, hátra, balra valamint jobbra. Távirányítója kétfrekvenciás, így két autóval is lehet egyszerre játszani, zavaró rádiójelek nélkül. A Turbo fokozatnak köszönhetően akár még Villám McQueent is lehagyja. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.


DICKIE RC Cars 3 Blesk McQueen Single Drive
6 490 Ft

6 100 Ft

Száguldozz ezzel a távirányítós autóval, melyet a Cars 3 film inspirált. A 14 cm-es RC Villám McQueen előre és hátra halad, valamint kanyarokat vesz be. Az 1 csatornás távvezérlő frekvenciája 27 MHz.


DICKIE RC Cars 3 Ultimate Villám McQueen 1:16, 26 cm, 3 csatornás
23 504 Ft
22 580 Ft
+ ingyen szállítás

Villám McQeen táv vezérléssel, 3 csatornás, méretaránya 1:16, hossza 26 cm. – 2,4 GHz frekvencia Fényhatások, driftek, hanghatások és más nagyszerű vezetési funkciók. Ellenálló műanyagból készült.


DICKIE Turbo Mack Truck Távirányítós autó
18 990 Ft

14 980 Ft
+ ingyen szállítás

Dickie RC Turbo Mack Truck Távirányítós autó a Verdák című animációs filmből mindenki kedvenc kamionát Turbo Mack-et formázza meg. Kiválóan irányítható, sima felületeken villám gyorsan száguldozik. A játékélményt a hang és fényeffektek teszik teljessé. 4 éves kortól ajánljuk minden kis versenyző számára.


DICKIE RC Mercedes AMG GT3 Távirányítós autó, 1:16
30 550 Ft
+ ingyen szállítás

Dickie RC Mercedes AMG GT3 távirányítós autó egy 1:16- hoz méretarányú jármű, ami akár 10 km/ órával is tud száguldani. A dobozban található elemek behelyezését követően azonnal használható, így utána garantált a felhőtlen szórakozás. Hogy az igazi versenyhelyzetet szimulálhassuk, a kerék induláskor füstöt is tud kibocsátani. Az első és hátsó lámpák világítanak, kanyarodáskor villognak ezzel is hozzájárulva a valósághű élményhez. 6 éves kortól ajánlott.


DICKIE RC Red Titan Távirányítós autó, 1:16
14 990 Ft
14 320 Ft

Dickie RC Red Titan 1:16 távirányítós autó egy 1:16-hoz méretarányú jármű, amely egy igazi off-road kicsinyített mása. Csepp- és porállósága és ütésálló PVC váza lehetővé teszi akár a kerti használatot is. A játék maximális sebessége 10 km/ óra. 6 éves kortól ajánlott.


DICKIE RC Sand Rider 1:24, 24cm, 2kan
11 390 Ft

9 950 Ft

Beltéri autó távvezérléssel ideális ajándék, amellyel a kis versenyzők rengeteg szórakozást élhetnek át. Az autó műanyag testtel felfüggesztett átalakítással rendelkezik. 1:24-es méretarányban készült. – Maximális sebesség 12 km/óra.


DICKIE RC Titan Fireman Sam Hajó, 1:16
17 190 Ft

15 270 Ft

Dickie RC Titan Fireman Sam Hajó, 1:16 a távirányító segítségével tökéletesen irányítható. Sam a tűzoltó a gyerekek segítségére siet a tűzoltásban! A fények és a vízágyú segítségével igazán önfeledt lehet a játék! A játék 5 éves kor felett ajánlott.


DICKIE RC Transformers Grimlock Versenyautó
34 090 Ft

25 340 Ft

Dickie Transformers Grimlock Versenyautó a jól ismert robotokkal felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyermek részére. Egy egyszerű mozdulattal megváltoztathatod, attól függően, hogy versenyautó vagy éppen robot formájában szeretnél vele játszani. Kiváló minőségű műanyagból készült ezáltal rendkívül tartós termék.


DICKIE Repülőtér játékkészlet
4 041 Ft

3 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Repülőtér játékkészlet. Most lehetőséged adódik bejutni a felszállási terület belsejébe. Szállj fel, gondoskodj az egész repülőtér karbantartásáról, és élvezd a szórakozást.


DICKIE SOS mentőállomás
7 590 Ft

6 560 Ft

Mentőállomás minden fiú számára, akik egy napon nagy rendőrök vagy mentősök szeretnének lenni. Az állomás fény és hangeffektusokkal van ellátva. Bele fér a rendőrautó és a tűzoltóautó is.


DICKIE Távirányítós Mega Daru, 120cm
15 930 Ft

A Dickie Távirányítós Mega Daru 120 cm-es magasságával tényleg óriásinak mondható. Távirányító segítségével 360 fokban mozgatható. A fülke ajtaja kinyitható, amibe még akár egy 7 cm-es figurát is belehelyezhetünk. Működéséhez elem szükséges. Az Ön gyermeke is garantáltan imádni fogja! 3 éves kortól ajánlott.


DICKIE Transformers Bumblebee Versenyautó
3 778 Ft

3 260 Ft

Dickie Transformers Bumblebee Versenyautó felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyermek részére. A beltéri használatra tervezett játék kiváló minőségű műanyagból készült ezáltal rendkívül tartós. 3 éves kortól ajánljuk minden kis versenyző számára.


DICKIE Tűzoltóautó, 31 cm
5 890 Ft
5 700 Ft

Dickie Tűzoltóautó aprólékos kidolgozása által valósághű élményben részesíti gyermekét. A rendkívül szórakoztató játékot kihúzható létra, megtölthető fecskendő, fényhatások és hanghatások jellemzik. A 31 cm hosszú tűzoltóautó 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.


DICKIE CLAAS traktor pótkocsival 36 cm
4 286 Ft

3 190 Ft

A pótkocsival felszerelt CLAAS traktor ideális kezdő gazdáknak és földműveseknek. A pótkocsinak köszönhetően szinte bármi szállítható vele. Nem csak ajándékként megfelelő a legkisebbek számára.


DICKIE Háromemeletes verzió, magyar változat
5 760 Ft
5 590 Ft

Rendőrőrs/garázs. A kézzel működtethető lift kényelmes szállítást biztosít a három emelet közt. Hívd meg barátaidat és élvezzétek együtt a szórakozás!


DICKIE Sam tűzoltó, tűzoltó állomás
13 580 Ft

Kétszintes tűzoltó állomás Sam a tűzoltó engedéllyel és kiegészítőkkel. A készlet egy Wallaby fém helikoptert is tartalmaz. Az állomás kétemeletes, különböző kijáratokat és bejáratokat, autóindítót és egyebeket tartalmaz.


DICKIE Walkie Talkie Outdoor
6 952 Ft

5 660 Ft

Gyermek kék walkie talkie szuper ajándék a kis kémeknek. A walkie talkie hatótávolsága akár 250m nyitott térben. A rádió 433 MHz-es frekvencián működnek. Zavaró zaj.


DICKIE Auto SOS magyar változat, rendőrség
3 970 Ft

A mentőegységek sorába tartozó hang és fényeffektusokkal rendelkező lendkerekes autó. Indulj a tett helyszínére, kapcsold be a jelzőfényt és a szirénát, így senki nem fog figyelmen kívül hagyni. Légy készenlétben!


DICKIE Auto SOS magyar verzió, mentőszolgálat
3 970 Ft

A mentőegységek sorába tartozó hang és fényeffektusokkal rendelkező lendkerekes autó. Indulj a tett helyszínére, kapcsold be a jelzőfényt és a szirénát, így senki nem fog figyelmen kívül hagyni. Légy készenlétben!


DICKIE Auto SOS magyar verzió, tűzoltóság
3 970 Ft

A mentőegységek sorába tartozó hang és fényeffektusokkal rendelkező lendkerekes autó. Indulj a tett helyszínére, kapcsold be a jelzőfényt és a szirénát, így senki nem fog figyelmen kívül hagyni. Légy készenlétben!


Mr. Fritz Sieber és fia, 5 alkalmazottal 1982-ben alapított a Simba Toys játékcéget. 1993-ban a vállalathoz csatlakozott a Dickie Toys más cégekkel együtt, mint a - Eichhorn, BIG, Smoby, Majorette. Az összefonódás eredményeképp a SIMBA-Dickie-GROUP jelenleg minden területét lefedi a játékpiacnak. A társaság a világ egyik legnagyobb játékgyártójává vált. Ma a vállalat működése a világ több mint 22 országában működik.

A Dickie Toys játékok különösen a fiúk számára érdekesek - autómentők, terepasztalok és városok, mezőgazdasági- és építőipari járművek, repülőgépek, RC modellek, garázsok, stb.

Mr. Fritz Sieber és fia, 5 alkalmazottal 1982-ben alapított a Simba Toys játékcéget. 1993-ban a vállalathoz csatlakozott a Dickie Toys más cégekkel együtt, mint a - Eichhorn, BIG, Smoby, Majorette. Az összefonódás eredményeképp a SIMBA-Dickie-GROUP jelenleg minden területét lefedi a játékpiacnak. A társaság a világ egyik legnagyobb játékgyártójává vált. Ma a vállalat működése a világ több mint 22 országában működik.

A Dickie Toys játékok különösen a fiúk számára érdekesek - autómentők, terepasztalok és városok, mezőgazdasági- és építőipari járművek, repülőgépek, RC modellek, garázsok, stb.