DICKIE Nagy rendőr bázis
27 190 Ft 24 750 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyméretű hordozható Rendőrségi bázis aktív funkciókkal és gazdag kiegészítőkkel. Ide tartozik négy autó és helikopter. Az alap könnyen összecsukható egy darabból, és a fogantyúval hordozható. Az állomás hang és fényeffektusokkal is rendelkezik.

DICKIE Auto SOS magyar változat, rendőrség
3 880 Ft

A mentőegységek sorába tartozó hang és fényeffektusokkal rendelkező lendkerekes autó. Indulj a tett helyszínére, kapcsold be a jelzőfényt és a szirénát, így senki nem fog figyelmen kívül hagyni. Légy készenlétben!

DICKIE Auto SOS magyar verzió, mentőszolgálat
4 010 Ft

A mentőegységek sorába tartozó hang és fényeffektusokkal rendelkező lendkerekes autó. Indulj a tett helyszínére, kapcsold be a jelzőfényt és a szirénát, így senki nem fog figyelmen kívül hagyni. Légy készenlétben!

DICKIE Auto SOS magyar verzió, tűzoltóság
3 880 Ft

A mentőegységek sorába tartozó hang és fényeffektusokkal rendelkező lendkerekes autó. Indulj a tett helyszínére, kapcsold be a jelzőfényt és a szirénát, így senki nem fog figyelmen kívül hagyni. Légy készenlétben!

DICKIE Auto Truck Heavy City teherautó 22 cm, zöld
4 990 Ft

Fa szállítására alkalmas MAN lendkerekes teherautó. A valósághű design minden kisfiút megörvendeztet! Szórakozz egész nap, és játssz barátaiddal. Ügyelj arra, hogy a rakomány ki ne borítsd út közben.

DICKIE Action Series Mentőautó, 33 cm
9 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi és tartós műanyagból készült Dickie Action Series Mentőautó részletgazdag és igényesen kivitelezett gyerekjáték. A mentőautó oldalán lévő gombok megnyomásakor szirénázást hallhatunk, miközben az autó tetején lévő lámpák villognak ezzel téve még izgalmasabbá a játékot. Gyerekeknek 3 éves kor fölött ajánlott az apró alkatrészek miatt.

DICKIE Action Series Mentőhelikopter, 41 cm
7 990 Ft 6 990 Ft

Kiárusítás

Minőségi és tartós műanyagból készült Dickie Action Series Mentőhelikopter részletgazdag és igényesen kivitelezett gyerekjáték. A helikopter oldalán lévő gomb megnyomásával a propeller forogi kezd, a mentőkosár pedig egy kar meghúzásával le- és felhúzható. Gyerekeknek 3 éves kor fölött ajánlott az apró alkatrészek miatt.

DICKIE AS Ambulance mentőautó 15 cm
3 350 Ft

Mentőautó hangefektussal. Szerezd be a mentőautó gyűjteményedbe az egyik legfontosabbat. Kapcsold be a szirénát és indulj menteni!

DICKIE AS Mentőautó 30cm

DICKIE AS Mentőautó 30cm

Értékelés: 4,3
6 580 Ft

Mentőautó üresjáraton hang és fény effektusokkal lenyűgöznek minden gyereket, akik szeretik a mentést. Az autónak nyitható hátsó ajtajai vannak. Beteghordozók is benne vannak.

DICKIE AS Szemetes autó 15 cm
3 350 Ft

Szemetesautó hang- és fényeffektusokkal. Tegyen rendet ennek az autónak a segítségével a szobában, amely igazán felkelti az érdeklődést.

DICKIE Auto Happy szállító 42 cm
11 650 Ft 9 010 Ft

A Happy sorozatba tartozó autószállító kamion szabadon futó. Minden olyan kisfiúnak megfelelő ajándék, aki saját autós készletet szeretne. Könnyen kezelhető, hangeffektekkel és fényeffektekkel ellátott. Kezdődhet a szórakozás!

DICKIE Auto Truck Heavy City teherautó 22 cm, narancssárga
5 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szemét szállítására alkalmas MAN lendkerekes teherautó. A valósághű design minden kisfiút megörvendeztet! Gondoskodj a szemétről az utcádban és segíts megőrizni a rendet.

DICKIE CLAAS traktor pótkocsival 36 cm
4 430 Ft

A pótkocsival felszerelt CLAAS traktor ideális kezdő gazdáknak és földműveseknek. A pótkocsinak köszönhetően szinte bármi szállítható vele. Nem csak ajándékként megfelelő a legkisebbek számára.

DICKIE Háromemeletes verzió, magyar változat
5 760 Ft 5 240 Ft

Rendőrőrs/garázs. A kézzel működtethető lift kényelmes szállítást biztosít a három emelet közt. Hívd meg barátaidat és élvezzétek együtt a szórakozás!

DICKIE Lightstreak versenyautó
5 502 Ft 4 160 Ft

Itt az idő egy kis versenyre! Ez a szép Lightstreak versenyautó minden kisfiút magávalragad. Készíts versenypályát és legyen a tiéd a legjobb idő. A szobád most a pályáddá változik.

DICKIE MAN Air Pump Teherautó, 1:24
5 700 Ft 4 790 Ft

A Dickie MAN Air Pump Teherautó egy igazi billenős MAN teherautó élethű mása. A rakodótér lebillenthető, így gyermeke teljesen beleélheti magát a játékba. Jelzőtáblákat is mellékeltek hozzá, amiknek a kihelyezésével egy igazi útépítésen érezheti magát. Kiváló minőségű műanyagból készült, hossza 28 cm. 3 éves kortól ajánlott.

DICKIE Repülőtér játékkészlet
4 041 Ft 3 350 Ft

Repülőtér játékkészlet. Most lehetőséged adódik bejutni a felszállási terület belsejébe. Szállj fel, gondoskodj az egész repülőtér karbantartásáról, és élvezd a szórakozást.

DICKIE SOS mentőállomás

DICKIE SOS mentőállomás

Értékelés: 4
7 590 Ft 5 510 Ft

Mentőállomás minden fiú számára, akik egy napon nagy rendőrök vagy mentősök szeretnének lenni. Az állomás fény és hangeffektusokkal van ellátva. Bele fér a rendőrautó és a tűzoltóautó is.

DICKIE AS Tűzoltóautó 15 cm
3 610 Ft

Tűzoltóautó, mellyel igazi tűzoltónak érezheti magát. Töltse meg a víztartály és kezde meg az oltást. Útközben kapcsoljá be a fényjelzőt és a szirénát, hogy senki se hagyja figyelmen kívül.

DICKIE AS tűzoltóautó 36 cm, fény, hang, kézi szivattyú
11 290 Ft

Hátrahúzhatós funkcióval ellátott tűzoltóautó létrával tökéletes szórakozás lesz minden önkéntes tűzoltó számára. Első pillantásra beleszeret a hang és fényhatásokba, amelyeket az autó bocsát ki. A kézi vezérlésű funkcionális fecskendővel valódi tűzoltóként fogja magát érezni.

DICKIE Auto Truck Heavy City teherautó 22 cm, piros
3 610 Ft

Szelektív hulladékra alkalmas tartályokat szállító MAN lendkerekes teherautó. A valósághű design minden kisfiút megörvendeztet! Gondoskodj a szemétről az utcádban és segíts megőrizni a rendet.

DICKIE Midnight Racer autó
3 051 Ft 2 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Különböző hangokat kiadó és zenélő felhúzható kisautó. Szép versenyautó, amelyért minden kisfiú rajongani fog. Szerezd be te is a tiédet és száguldj mint a versenyeken szokás.

DICKIE RC Bob az építész markoló-kotró Single Drive, 1 kan
7 490 Ft 5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bob az építész markoló-kotró távirányítással Bob az építész licenciával bizonyosan elvarázsolja a sorozat rajongóit. Bob építész egyik barátja a Te otthonodba is beköltözhet! Egyszerűen vezérelhető, amellyel rengeteg szórakozást élhetsz át. Indítsd el és és menj segíteni a barátaidnak.

DICKIE RC Cars 3 Jackson Hrom Single Drive 1:32, 1kan
6 319 Ft 5 090 Ft

Jackson Hrom távirányítós autó a Cars 3 engedéllyel. Ez az autó garantáltan megszóllítja a rajzfilm kedvelőit. Az autó előre halad, hátrafelé kanyarodik. 27 GHz frekvencia.

DICKIE RC Titan Fireman Sam Hajó, 1:16
17 190 Ft 15 470 Ft

Dickie RC Titan Fireman Sam Hajó, 1:16 a távirányító segítségével tökéletesen irányítható. Sam a tűzoltó a gyerekek segítségére siet a tűzoltásban! A fények és a vízágyú segítségével igazán önfeledt lehet a játék! A játék 5 éves kor felett ajánlott.

DICKIE RC Transformers Grimlock Versenyautó-67%
34 090 Ft 11 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dickie Transformers Grimlock Versenyautó a jól ismert robotokkal felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyermek részére. Egy egyszerű mozdulattal megváltoztathatod, attól függően, hogy versenyautó vagy éppen robot formájában szeretnél vele játszani. Kiváló minőségű műanyagból készült ezáltal rendkívül tartós termék.

DICKIE Transformers Bumblebee Versenyautó
3 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dickie Transformers Bumblebee Versenyautó felhőtlen kikapcsolódást garantál minden gyermek részére. A beltéri használatra tervezett játék kiváló minőségű műanyagból készült ezáltal rendkívül tartós. 3 éves kortól ajánljuk minden kis versenyző számára.

DICKIE Transformers Sideswipe Távirányítós autó
12 620 Ft 11 250 Ft

Dickie Transformers Sidewipe Távirányítós autó ideális választás minden kis versenyző számára. Sidewipe rendkívül jól irányítható, sima felületeken villám gyorsan száguldozik. Kiváló minőségű műanyagból készült, ezáltal rendkívül tartós termék.

DICKIE Walkie Talkie Outdoor

DICKIE Walkie Talkie Outdoor

Értékelés: 2,8
6 952 Ft 5 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek kék walkie talkie szuper ajándék a kis kémeknek. A walkie talkie hatótávolsága akár 250m nyitott térben. A rádió 433 MHz-es frekvencián működnek. Zavaró zaj.

DICKIE Giant Crane Óriásdaru, 100 cm
9 990 Ft 9 010 Ft

Dickie Giant Crane Óriásdaru, 1 méteres magasságával tökéletes ajándék lehet minden gyermek számára. A daru a talapzata segítségével akár 360°-ban is forgatható, az emelőhorog pedig előre és hátra is csúsztatható a karon. A kiváló minőségű műanyagból készült daruszerkezet távirányítóról irányítható.

DICKIE RC hajó Sea Cruiser 34 cm
10 690 Ft 8 060 Ft

RC hajó Sea Lord, melynek hossza 34 cm, méretaránya 1:48. Sportos designban, kiváló tulajdonságokkal. A készlet teljes, beleértve az elemeket. Könnyen kezelhető, gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott.

DICKIE Tűzoltóautó, 31 cm

DICKIE Tűzoltóautó, 31 cm

Értékelés: 4,8
6 310 Ft

Dickie Tűzoltóautó aprólékos kidolgozása által valósághű élményben részesíti gyermekét. A rendkívül szórakoztató játékot kihúzható létra, megtölthető fecskendő, fényhatások és hanghatások jellemzik. A 31 cm hosszú tűzoltóautó 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.

DICKIE AS rendőrautó SUV 30cm
6 390 Ft 5 100 Ft

SUV rendőrautó üresjáratban fény és hangeffektusokkal. Gondoskodj a szobádban a játékok közti rendre és védd a törvényt. Kapcsold be a villogót és te is légy a megfelelő rendőr.

DICKIE Autószállító + 6 kisautó, tartozékokkal
4 778 Ft 4 020 Ft

Autószállító, 6 kisautóval és tartozékokkal, üresjáratú. Adjon teret gyermekei képzelőerőjének és kreativitásának, ezzel a szettel kisautóikat szállíthatják és aztán versenyezhetnek is velük.

DICKIE Lightstreak rendőrautó
5 502 Ft 4 020 Ft

Légy te is a törvény védője ezzel az egyedülálló szabadonfutó Rendőrautóval. A fényhatásoknak és a változó színeknek köszönhetően azonnal megszereted. Rengeteg szórakozásban lesz részed.

DICKIE Tuner Lightstreak autó

DICKIE Tuner Lightstreak autó

Értékelés: 4,8
5 590 Ft 4 430 Ft

Ennek a tuningolt versenyautónak a segítségével minden futam győztese leszel. A Tuner Lightstreak autó szobád díszévé válik. Rengeteg szórakozásban lesz részed, csupán gyűjtsd össze a kollekció minden modelljét.

DICKIE Tűzoltóautó mikrofonnal 43 cm
9 010 Ft

A tűzoltóautó mikrofonnal egy kedvelt gyerekjáték. Melyik kisfiú ne vágyna arra legalább egy pillanatig, hogy hős tűzoltó lehessen és megmenthessen egy házat a tűzvésztől. A tűzoltók mindig a gyors mentéshez felszerelt autót választanak. Az autó fény és hangeffektusokkal rendelkezik.

DICKIE AS Szemetes autó 39 cm

DICKIE AS Szemetes autó 39 cm

Értékelés: 4,5
12 190 Ft 9 240 Ft

A narancssárga szemetes autó képes nagyon könnyen kidönteni a sárga szemetestartályt a hulladéktárolójába. Ki nem akart közülünk szemetes lenni, amikor kicsi volt? Ezzel valósítsd meg minden kicsi érdekledő álmait, aki ezt a szakmát szeretné csinálni ezzel a csodálatos autóval, amely hang és fényhatásokkal is rendelkezik!

DICKIE RC Matuka

DICKIE RC Matuka

Értékelés: 4,3
10 990 Ft 9 410 Ft

Dickie RC autója a Disney népszerű animációs filmjéből, a Verdák 2-ből, Matukát formázza meg. Könnyű irányíthatósága biztosítja az önfeledt szórakozást. Négy irányba vezérelhető: előre, hátra, balra valamint jobbra. Távirányítója kétfrekvenciás, így két autóval is lehet egyszerre játszani, zavaró rádiójelek nélkül. A Turbo fokozatnak köszönhetően akár még Villám McQueent is lehagyja. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.

DICKIE RC Cars 3 Blesk McQueen Single Drive
6 490 Ft 6 180 Ft

Száguldozz ezzel a távirányítós autóval, melyet a Cars 3 film inspirált. A 14 cm-es RC Villám McQueen előre és hátra halad, valamint kanyarokat vesz be. Az 1 csatornás távvezérlő frekvenciája 27 MHz.

DICKIE RC Cars 3 Feature Villám McQueen 1:16, 26cm, 3kan
27 190 Ft 24 130 Ft

Villám McQueen távirányításos autó a Verdák 3 filmből garantáltam megszólítja a rajzfilm minden rajogóját. Új tulajdonosa számára fényhatásokat, hanghatásokat, szolgáltat, driftel, remeg és további remek funkcióval rendelkezik a remek száguldozás érdekében. Rendezz felejthetetlen versenyeket és nyerd meg a legértékesebb trófeát. Megbirkózol az összes buktatóval? Első akarsz lenni?

DICKIE RC Desert Supreme 20 cm, 2 kan
10 190 Ft 7 790 Ft

Terepjáró távirányítással, ideális játék, amellyel a kis versenyzők rengeteg szórakozást élnek át. Rendezz felejthetetlen versenyeket és nyerd meg a legértékesebb trófeát. Ha első akarsz lenni megbírkózol az összes buktatóval?

DICKIE RC - Sam a tűzoltó, Jupiter tűzoltóautó
14 090 Ft 10 580 Ft

Minden kis tűzoltónak szüksége van egy igazi tűzoltóautóra. Jupiter, a tűzoltóautó a kedvelt Sam, a tűzoltó c. sorozatból. Az 1:24-hez méretarányú autó távirányítással működik, valamint hang- és fényeffektusokat ad ki. Az irányítást a két csatornás 27 MHz-es frekvencián működő adóvevő biztosítja.

DICKIE Vonat City 45 cm

DICKIE Vonat City 45 cm

Értékelés: 4,9
5 502 Ft 4 820 Ft

Részletesen kidolgozott szabadonfutásos Regio vonat, az ajtók és a tető funkcionális nyitásával. A valódi vonat utánzatának minden kisgyerek örülni fog. Alkalmas nem csak ajándékozásra.

Mr. Fritz Sieber és fia, 5 alkalmazottal 1982-ben alapított a Simba Toys játékcéget. 1993-ban a vállalathoz csatlakozott a Dickie Toys más cégekkel együtt, mint a - Eichhorn, BIG, Smoby, Majorette. Az összefonódás eredményeképp a SIMBA-Dickie-GROUP jelenleg minden területét lefedi a játékpiacnak. A társaság a világ egyik legnagyobb játékgyártójává vált. Ma a vállalat működése a világ több mint 22 országában működik.

A Dickie Toys játékok különösen a fiúk számára érdekesek - autómentők, terepasztalok és városok, mezőgazdasági- és építőipari járművek, repülőgépek, RC modellek, garázsok, stb.

Mr. Fritz Sieber és fia, 5 alkalmazottal 1982-ben alapított a Simba Toys játékcéget. 1993-ban a vállalathoz csatlakozott a Dickie Toys más cégekkel együtt, mint a - Eichhorn, BIG, Smoby, Majorette. Az összefonódás eredményeképp a SIMBA-Dickie-GROUP jelenleg minden területét lefedi a játékpiacnak. A társaság a világ egyik legnagyobb játékgyártójává vált. Ma a vállalat működése a világ több mint 22 országában működik.

A Dickie Toys játékok különösen a fiúk számára érdekesek - autómentők, terepasztalok és városok, mezőgazdasági- és építőipari járművek, repülőgépek, RC modellek, garázsok, stb.