Difrax Tartalék szelep cumisüvegekhez, 2db
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tartalék szelep, amely a Difrax Natural és Wide, valamint a Easy Grip cumisüvegekkel kompatibilis. Az étel folyamatos fogyasztására szolgál. Tartalék szelep cumisüvegekhez, 2 db,a mely megakadályozza a kólika, a gyomorgörcsök és más problémák kialakulását, amelyek az etetés során felmerülhetnek. Praktikus design.

Difrax Sötétben világító cumi Natural 12+
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Difrax anatómiai kialakítású cumi teljesen kielégíti a baba igényeit. A Glow in the Dark cumifej elnyeli a fényt és világít a sötétben, így könnyebben megtalálható sötétben. A cumi kerek és domború formájú, így a baba könnyebben elfogadja a cumit. A cumi pontos méreteit a Difrax orvosi csoport szakértői fejlesztették ki, és kifejezetten 12–18 hónapos csecsemők számára készültek.

Difrax Sötétben világító cumi Natural 18+
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A természetes anatómiai kialakítású Difrax cumi teljes egészében megfelel a csecsemő szívási igényeinek. A cumi formája kerek és domború, így a baba gyorsabban elfogadja a cumit. A Glow in the Dark cumi elnyeli a fényt és világít a sötétben, így könnyebben megtalálod a cumit sötétben. A nagyméretű cumi és a kemény szilikonnal töltött szívófej kifejezetten 18 hónaposnál idősebb babák számára lett tervezve.

Difrax Plüss cumilánc
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cumilánc biztosítja, hogy a cumi mindig kéznél legyen, tiszta maradjon és ne vesszen el. A Difrax plüss cumilánc praktikus és biztonságos, és könnyen összekapcsolható a cumival.. A másik végét egy egyszerű csatt segítségével hozzákapcsolhatjuk a kicsi ruhájához. A színes szalagok biztosan lekötik a kicsiket és szórakoztatják őket.

Difrax Baby Special Elliot ajándék szett
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Difrax Elliot Special ajándék szett ideális ajándék babának és mamának egyaránt. Az ajándékcsomagolásban megtalálsz mindent, amire szükség lehet a baba megnyugtatásához.

Difrax Cumi Natural 0+
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szilikon cumi a csecsemő megnyugtatására, lekötésére és a megnyugtatására. A Difrax Cumi Natural 0+ újszülött cumi nagy kivágással van ellátva, aminek köszönhetően a kicsi cumizás közben szabadon lélegezhet az orrán keresztül. A két nyílás lehetővé teszi a levegő keringését és ezáltal megakadályozza a baba bőrének irritációját. A cumit hetente legalább egyszer forró vízben sterilizálni, hogy megakadályozza a baktériumok terjedését.

Difrax Baby Special Mario ajándék szett
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Difrax Mario Special ajándék szett ideális ajándék babának és mamának egyaránt. Az ajándékcsomagolásban megtalálsz mindent, amire szükség lehet a baba megnyugtatásához.

Difrax Csecsemő Anti-kólika cumisüveg, 170 ml
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy speciális szeleppel ellátott palack, amely megakadályozza a levegő bejutását az ételbe, és így megvédi a babát a kólikától. Difrax cumisüveg. Az anti-kólika 170ml-es cumisüveg ergonomikus formájú, segíti a baba természetes helyzetét, hasonlóan a szoptatáshoz. A palack tartalmaz egy S méretű cumit, amely segíti a gyermeket.

Difrax Cumi Dental 0+
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dentális ​​cumi, amely hozzájárul az állkapocs, a fogak, a szájpadlás és a nyelv izmainak megfelelő fejlődéséhez. Két további nyílással van ellátva, amelyek lehetővé teszik a levegő átjutását és megelőzik a gyermekek bőrének irritációját. Difrax Cumi Dental 0+ má lepke formájú, amely tökéletesen illeszkedik minden arctípushoz.

Difrax Cumi Dental újszülött
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szilikon cumi, amely a gyermek megnyugtatására szolgál. Az első 3 hónapban a csecsemőnek nagyon erős a szívó reflexe, ez a cumi segítségére lesz ebben az időszakban. A Difrax Dental újszülött jellegzetes kivágással rendelkezik, ennek köszönhetően a baba az orrán keresztül lélegezhet. Két nyílás biztosítja a légkeringést és így megakadályozza a bőrirritációt.

Difrax Cumi Natural 18+
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Difrax márkájú anatómiailag formázott Natural cumi 18 hónaposnál idősebb gyermekek számára megfelelő. A cumik kerek és domború szívórésze kifejezetten a cumi leszoktatás megkönnyítésére szolgál. Segít a fogzáskor is.

Difrax Cumi Natural I LOVE 18+
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az anatómiai kialakítású Difrax cumi teljes egészében megfelel a csecsemő szívási igényeinek. A szívóka alakja kerek és domború, a csecsemő számára édesanyja mellére hasonlít, így gyorsan hozzászokik a cumihoz. A cumi méretét és a szívó részt a Difrax orvosi csoportjának szakértői tervezték csecsemőknek 18 hónapos kortól.

Difrax Cumi Natural újszülött
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szilikon cumi, amely a gyermek megnyugtatására szolgál. Az első 3 hónapban a csecsemőnek nagyon erős a szívó reflexe, ez a cumi segítségére lesz ebben az időszakban. A Difrax Natural újszülött két lyukkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a levegő keringését és így megakadályozzák a baba bőrének irritációját. A baktériumok transzferjének megakadályozása érdekében javasoljuk, hogy legalább heti egy alkalommal sterilizáld a cumit.

Difrax Cumi Natural UNI 0+
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szilikon cumival a csecsemő megnyugtatására és a szopási reflexének kielégítésére. A Difrax Natural UNI 0+ újszülött cumi nagy kivágással van ellátva, aminek köszönhetően a kicsi cumizás közben szabadon lélegezhet az orrán keresztül. A két nyílás lehetővé teszi a levegő keringését és ezáltal megakadályozza a baba bőrének irritációját. A cumit hetente legalább egyszer forró vízben sterilizálni, hogy megakadályozza a baktériumok terjedését.

Difrax Cumi Natural UNI 18+
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Természetes anatómiai formájú Difrax cumi, teljes mértékben megfelel a baba cumizási igényeinek. A cumi kerek és domború formájú, így a baba könnyebben elfogadja a cumit. A nagyméretű cumitárcsa és a kemény szilikonos cumifej kifejezetten 18 hónapnál idősebb csecsemők számára készült, és segítenek a cumiról való leszokásban.

Difrax Cumi Natural UNI újszülött
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pillangó alakú cumi szilikonból. Képes megnyugtatni és szórakoztatni. Két nyílással felszerelt, amelyek lehetővé teszik a levegő átjutását és megvédik a baba bőrét az irritációval szemben. A cumi kivágásának köszönhetően a baba kényelmesen lélegezhet az orron keresztül szopáskor. A Difrax Pacifier Natural UNI újszülött cumi praktikus kialakításával és lágy színével fog mindenkit lenyűgözni.

Difrax Dental cumi 18+
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cumi, amely kemény bimbóval rendelkezik, ezért ideális azoknak a babáknak, akik leszokóban vannak a cumiról. Végül, ha nőnek a fogak, nyomást gyakorolnak az ínyre. A Difrax Dental 18+ cumi praktikus formájú, jellegzetes vágással, amely lehetővé teszi a csecsemőnek, hogy szívás közben az orrán keresztül lélegezzen. Ajánlott naponta ellenőrizni a cumi állapotát.

Difrax Dental szilikon cumi - S - 2db
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Difrax Dental Small szilikon cumi Difrax üvegekhez speciálisan azon babák számára lett kifejleztve, melyek nyugtalanul, illetve mohón isznak és könnyen félre nyelnek De olyan gyermekek számára is, akiknél az S szabványméret túl gyorsan folyik.

Difrax S-cumisüveg Anti-colic I Love - 250 ml
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Difrax cumisüveg immáron hosszú évek óta közkedvelt a babák, mamák és apukák körében a praktikus S formájának és anti-colic szelepének köszönhetően az üveg aljában. Ez a két elem együtt biztosítja a babák számára a biztonságos táplálék bevitelt. Használhatod akár a születéstől kezdve és bevált a szoptatással egy időben történő használata is. Később zabkása és sűrűbb ételek felszolgására is alkalmas. Új I love you design.

Difrax Szilikon cumi Natural - L - 2db
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Natural L -es méretű szilikon cumi 6 hónapos kortól ajánlott, alkalmas sűrű táplálékra, mint a kása és püré. Az etetőcumit a Difrax orvosi szakemberei tervezték és biztonságos, enyhén puha szilikonból készült, BPA használata nélkül.

Difrax Állítható áramlású S-alakú cumisüveg 1-2-3 Natural 250 ml
4 490 Ft

Újdonság

Variflow áramlásszabályozó rendszerrel ellátott Difrax S alakú 1–2–3 cumisüveget a szülők különböző sűrűségű ételekkel történő etetésre használják. Tejhez vagy teához válaszd az 1-es pozíciót, hígabb kásához vagy pürésített leveshez válaszd a 2-es pozíciót, a sűrűbb kásához pedig a 3-as pozíciót. Így csak egy cumisüvegre lesz szükség különböző sűrűségű ételekhez.

Difrax Szilikon cumi Natural - M - 2db
2 790 Ft

Újdonság

A Difrax M méretű szilikon cumi ráillik akármilyen Difrax S-cumisüvegre, gyengés, puha a felülete és formájával az anyai mellre emlékezteti a babákat. A kicsik gyorsan megszokják ezt a cumit, ezért nagyon jól kombinálható a cumisüvegből történő etetés és a szoptatás.

Difrax Szilikon cumi Natural - S - 2db
2 790 Ft

Újdonság

A Difrax S méretű szilikon cumi ráillik akármilyen Difrax S-cumisüvegre, gyengéd, puha a felülete és formájával az anyai mellre emlékezteti a babákat. A kicsik gyorsan megszokják ezt a cumit, ezért nagyon jól kombinálható a cumisüvegből etetés és a szoptatás.