DINO FROZEN II JÁTÉK

DINO FROZEN II JÁTÉK

Értékelés: 4,6
3 690 Ft 3 450 Ft

Csatlakozzál az Elzához és Annához a Jégvarázs 2 meseből és a barátaikhoz a varázslatos erdőbe, tele varázslatos energiával. Segíts nekik összekapcsolni négy mágikus elemet víz, tűz, föld és szél, hogy megmentsék az Arendell királyságát az ősi varázslattól.

DINO FROZEN II 12 Fa kockák

DINO FROZEN II 12 Fa kockák

Értékelés: 4,2
3 390 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fa kockák a Jégvarázs 2 mese képeivel rendelkezik A csomagolás 12 darab kockát és képet tartalmaz, amelyek szerint a gyerekek összerakhatják a kockákat. Mindez kartondobozban van csomagolva.

DINO Kisvakond Fajáték építőkocka, 12 db
3 720 Ft

A DinoKisvakond Fa építőkocka játékosan fejleszti a gyermek logikai készségeit úgy, hogy közben kiváló szórakozást nyújt. A szett 12 építőelemet tartalmaz, melyek fából készültek. 3 éves kortól ajánlott.

DINO Klask - társasjáték

DINO Klask - társasjáték

Értékelés: 5
20 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az izgalmas Klask mágneses játékban összemérhetitek ügyességeteket. A játékos az asztallap alatt vezeti bábuját és 4 lehetséges módon szerezhet pontot. A játék célja 6 pont elérése az ellenfél előtt.

DINO Tatra 148 kotrógép 30 cm
4 790 Ft 3 320 Ft

A kis építők építkezéseik közben használhatják ezt a kiváló segítőt – sárga színű Tartra 148, mely mozgó vállal rendelkezik. A kotrógép forgó kabinnal ellátott, az első kanálnak hála valóban képes homokot kotorni a homokozóban.

DINO Auto 148, 73cm narancsszínű
12 390 Ft 7 990 Ft

A piros színű DINO Tátra 148 Játékautó az azonos nevű Tátra csehszlovák teherautó pontos mása. A platója billenthető, amibe így a gyermek belepakolhatja kedvenc játékait vagy más rakományt. A jaték egyaránt használható lakásban és szabadtéren is.

DINO Peppa pig gyerek játék

DINO Peppa pig gyerek játék

Értékelés: 3,3
3 113 Ft 2 890 Ft

Közkedvelt játék gyerekeknek Peppával és az ő barátaival. A játék során a gyerekek megtanulják az állatokat, a hangokat, a színeket, és gyakorolják az észrevételt és a kombinációs készségeket.

DINO Állatos mesekocka

DINO Állatos mesekocka

Értékelés: 4,2
3 290 Ft

Teddies Állatos mesekocka fejleszti a gyerekek készségeit. A fából készült kockák minden oldalán aranyos rajzok láthatók, melyekből összesen 6 fajta kép állítható össze a 12 darab fakockából. A kirakó nagyszerű szórakozás a gyermekeknek, miközben fejlődik képzelőerejük, kreativitásuk és koordinációjuk. A játék 3 éves kortól ajánlott.

DINO Játékautó, Narancssárga, 30 cm
4 490 Ft 3 990 Ft

A Dino Játékautó, Narancssárga, 30 cm az azonos nevű Tátra csehszlovák teherautó pontos mása. A platója billenthető, amibe belepakolhatod kedvenc játékaidat vagy más rakományt. A gyerekek egyaránt használhatják lakásban, vagy szabadtéren.

DINO Kisvakond és a vonat fa kirakós, 20 db
5 390 Ft 4 650 Ft

Dino Kisvakond és a vonat fa kirakós minden gyermek kedvence lesz. A 20 darab fa kocka kirakása után egy színes és vidám képet fog kapni gyermeke. A kirakós nem csak szórakoztat, gyermekét türelemre és kitartásra is neveli, valamint fejleszti a készségeit. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.

DINO Kisvakond és barátja fa építőkocka játék, 12 db
2 650 Ft

A Dino Kisvakond és barátja fa építőkocka játékosan fejleszti a gyermek logikai készségeit úgy, hogy közben kiváló szórakozást nyújt. A szett 12 építőelemet tartalmaz, melyek fából készültek. 3 éves kortól ajánlott.

DINO Tatra 148 Játékautó, Piros/Kék, 30cm
3 990 Ft 3 490 Ft

A piros és kék színű Dino Tatra 148 Játékautó az azonos nevű Tátra csehszlovák teherautó pontos mása. A 30 cm hosszú játék platója billenthető, amibe belepakolhatod kedvenc játékaidat vagy más rakományt. A gyerekek egyaránt használhatják lakásban vagy szabadtéren.

DINO Tatra Dömper, Rózsaszín
9 890 Ft 8 390 Ft

Dino Tatra játékdömperben szállíthatunk homokot, köveket, játékokat ,de akár magunk is belepattanhatunk. Erős kialakítása akár 100kg-ot is elbír, billenő platóját kiengedve pedig könnyedén kiszórhatjuk tartalmát. Rózsaszín festése miatt minden kislány tettszését elnyeri.

DINO Tatra játékautó 148 katonai 30 cm
4 190 Ft 3 390 Ft

A kis katonák kihasználhatják ezt a kiváló segéd járművet a küldetésükön – a legendás Tatra 148-at, ami 30 cm nagyságú és zöld színű. Ezzel a hadi járművel minden művelet sikeres lesz!

DINO Cars 3: Piston cup race
2 650 Ft

Mielőtt elindulnál az autóddal, még egy csomó időd van. A viharos hangulatú versenyeket gyermekeid már most átélhetik. Szerezd be neki a népszerű kisautót. A játéktervvel ellátott versenypálya színes játékkockával ellátott, melyen pontok helyett képek szerepelnek.

DINO Minnie és Daisy társasjáték
4 990 Ft 3 190 Ft

Dino Minnie és Daisy társasjáték kifejezetten kis gyerekek számára készült. A színes képek hamar felkeltik a kicsik érdeklődését, a játékmenet ráadásul sok-sok felhőtlen, szórakoztató órát kínál. A fergeteges végjátékban végül az nyer, aki legelőször gyűjti össze mindegyik divatos kiegészítőt! Versenyre fel!

DINO Tatra Dömper, Kék

DINO Tatra Dömper, Kék

Értékelés: 5
9 890 Ft 8 390 Ft

Dino Tatra Dömperben szállíthatunk homokot, köveket, játékokat, de akár magunk is belepattanhatunk. Erős kialakítása akár 100kg-ot is elbír, billenő platóját kiengedve pedig könnyedén kiszórhatjuk tartalmát. Kék festése miatt minden kislfiú tettszését elnyeri.

DINO Tatra Dömper, Zöld

DINO Tatra Dömper, Zöld

Értékelés: 4,9
9 890 Ft 8 390 Ft

Dino Tatra játékdömperben szállíthatunk homokot, köveket, játékokat, de akár magunk is belepattanhatunk. Erős kialakítása akár 100kg-ot is elbír, billenő platóját kiengedve pedig könnyedén kiszórhatjuk tartalmát. Rózsaszín festése miatt minden kislány tettszését elnyeri.

DINO Tatra 148 Játékautó, Piros
9 990 Ft 8 390 Ft

A piros színű DINO Tátra 148 Játékautó az azonos nevű Tátra csehszlovák teherautó pontos mása. A platója billenthető, amibe így a gyermek belepakolhatja kedvenc játékait vagy más rakományt. A jaték egyaránt használható lakásban és szabadtéren is.

DINO Fekete fehér lovak 1000 darabos
3 738 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

fekete fehér lovakat ábrázoló puzzle, a lovak szerelmeseinek nagy kedvence lesz. Az éles elméjűségen kívül az összerakás során a türelmet és a koncentráció készséget is gyakorolhatod. – Szórakozás az egész családnak.

DINO Kisvakond nyaral puzzle, 2 x 48 db
2 520 Ft

Dino Kisvakond nyaral puzzle egy 2 × 48 darabos motoros készséget fejlesztő játék. Remek elfoglaltság a gyermekeknek, de családi kikapcsolódásnak is tökéletes.

DINO Kocsmai verekedés 1000 db
3 738 Ft 3 190 Ft

Szerezd be ezt a puzzle-t a híres cseh művész, Josef Lada képével és élj át otthon egy sokkal jobb szórakozást, mint ami az ábrázolt sörözőben zajlik. A puzzle kirakásakor csak lazítanod kell

DINO Plitvicei-tavak 1000 db
4 190 Ft

Puzzle a Plitvicei-tavak ábrázolásával. Elbűvölő vízesés- és tólépcső található a képen, befejezés után bekeretezve egyedülálló dekoráció lehet. A kirakás nem csak kikapcsolódás, de titkos tréning is lesz agy agynak.

DINO Tigrisek secret collection 100 db
3 738 Ft 3 190 Ft

Keresd az elrejtett titkokat! A dzsungelben pihenő tigris család minden állatszerető kedvence lesz. Az összerakás, ragasztás és bekeretezés után ideális dekoráció lehet, például a gyerekszobában.

DINO Zsiráfok panoramic 1000 darabos
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zsiráf bébivel a fekete-fehér kép motívuma, melyet 1000 darabból lehet összerakni. Az összerakott puzzle kép a gyerekszoba szép díszévé válhat. Szuper szórakozás az egész családnak.

DINO Tatra sátor alagúttal 112x94x170 cm
9 590 Ft

Vidám gyermeksátor alagúttal és Tatra teherautók motívumaival, amely minden kis autórajongónak örömet szerez! Könnyen felállítható és szétszedhető, otthoni és szabadtéri használatra egyaránt alkalmas.