Disney by Arnetta lány csizma Princess
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány csizma a Disney hercegnőket ábrázoló felvarróval. Még a hercegnőknek is szükségük van néha levenni a cipellőiket és kényelmes, meleg papucsba bújni, amellyel azonban nem veszítik el stílusokat és eleganciájukat.

Disney by Arnetta Cars fiú szandál
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klassz Verdás szandál, amely minden kis versenyző érdeklődését felkelti. Az egyszerű tépőzáras záródásnak Villám McQueen minden rajongója örülni fog. Sétákra és vízparti viseletre is alkalmas szandál.

Disney by Arnetta fiú overál Mickey Mouse
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Öltöztesd fel az apróságodat nagyszerű ruhákba csodálatos és játékos nyomtatással, és varázsolj számára egy nagyszerű napot.

Disney by Arnetta fiú pizsama Paw Patrol
3 690 Ft

A kényelmes reggelig tartó pihenéshez a legkényelmesebb pizsama szükséges. Játékos mintákkal, melyet minden gyermek imádni fog.

Disney by Arnetta fiú szandál Mickey Mouse
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elbűvölőszandál Mickey Mouse amit minden kisfiú szeretni fog. Ezeka pamutszandálok kényeztetik az apró lábakat az első lépésnél. Ideális meleg nyári napokra. A részben fedett vég védi a lábujjakat. Egyszerű tépőzáras bekapcsolás.

Disney by Arnetta lány póló Minnie
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Öltöztesd fel kicsidet stílusosan. Ez a pamut darab kényelmes, légáteresztő és kellemes szabása van.

Disney by Arnetta lányka szandál Frozen
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos szandál FROZEN mintával, melyet minden kislány imádni fog. Anna és Elza a híres Disney hercegnők a FROZEN-ből díszítik a cipő orrát, a pánton pedig virágok vannak. A szandálok alkalmasak városnéző kirándulásokra, akár papucsként is.

Disney by Arnetta Minnie lány szandál
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csodás Minnie mintájú szandált minden kislány megkedveli majd. Ez a pamut szandál kényeztetni fogja gyermeked lábát első lépései során. Ideális meleg nyári napokra. A részben fedett vég védi a lábujjakat. Egyszerű tépőzáras bekapcsolás.