DJ-Dutchjeans fiú pulóver TD2309
6 890 Ft

Cipzáras fiú pulóver a DJ Dutchjeans márkától, amely minden ruhásszekrény nélkülözhetetlen darabjává válik. Ez a kék színű modell feltűnő csíkkal az elején első pillantásra felkelti az érdeklődést. A kellemes pamut kényelmet garantál a mindennapos viselet során.

DJ-Dutchjeans fiú póló TD2216A
4 390 Ft

A DJ Dutchjeans klasszikus, rövid ujjú női pólója minden szekrény elengedhetetlen részévé válik. A fehér kivitel, jellegzetes csíkkal az elülső részről, első látásra elragad. A pamutot és az elasztánt kombináló anyag kényelmet nyújt a mindennapi viseletben.

DJ-Dutchjeans fiú póló TD2218
4 390 Ft

A DJ Dutchjeans klasszikus, rövid ujjú női pólója minden szekrény elengedhetetlen részévé válik. A sárga kivitel, jellegzetes felirattal az elülső részen, első látásra elragad. A pamutot és az elasztánt kombináló anyag kényelmet nyújt a mindennapi viseletben.

DJ-Dutchjeans fiú póló TD2223A
4 390 Ft

Rövid ujjú fiú póló a DJ Dutchjeans márkától hagyományos szabással, amely minden ruhásszekrény nélkülözhetetlen darabjává válik. Ez a kék színű modell feltűnő csíkkal az elején első pillantásra felkelti az érdeklődést. A póló 100 % pamutból készül, amely kéyelmet biztosít a mindennapos viselet során.

DJ-Dutchjeans fiú póló TD2226A
4 890 Ft

Rövid ujjú fiú póló a DJ Dutchjeans márkától hagyományos szabással, amely minden ruhásszekrény nélkülözhetetlen darabjává válik. Ez a piros színű modell feltűnő csíkokkal az elején első pillantásra felkelti az érdeklődést. A pamutot és elasztánt kombináló anyag kényelmes viseletet biztosít minden nap.

DJ-Dutchjeans fiú pulóver TD2304
6 190 Ft

Hosszú ujjú fiú pulóver a DJ Dutchjeans márkától, amely minden ruhásszekrény nélkülözhetetlen darabjává válik. Ez a szürke színű modell feltűnő felirattal az elején első pillantásra felkelti az érdeklődést. A pamutot és elasztánt kombináló anyag kényelmes viseletet biztosít minden nap.

DJ-Dutchjeans fiú rövidnadrág TD2416
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A DJ Dutchjeans fiú rövidnadrág minden szekrény elengedhetetlen részévé válik. A szürke kivitelezés dekoratív csíkkal az oldalán, amely első pillantásra lenyűgöz. A pamutot és az elasztánt kombináló anyag kényelmet nyújt a mindennapi viselet során.

DJ-Dutchjeans fiú rövidnadrág TD2419
4 390 Ft

Fiú rövidnadrág a DJ Dutchjeans márkától, ami minden ruhatár elengedhetetlen részévé válik majd. A fekete színének és az oldalán található díszcsíknak köszönhetően már első látásra felkelti magára a figyelmet. A pamut és elasztán anyagkombináció kényelmes viselést biztosít minden nap.

DJ-Dutchjeans fiú rövidnadrág TD2422
6 890 Ft

Fiú rövidnadrág a DJ Dutchjeans márkától, ami minden ruhatár elengedhetetlen részévé válik majd. A kék színének és a zsebeinek köszönhetően már első látásra felkelti magára a figyelmet. A pamut és elasztán anyagkombináció kényelmes viselést biztosít minden nap.

DJ-Dutchjeans lány póló TD2202
3 990 Ft

DJ Dutchjeans klasszikus, rövid ujjú női pólója minden szekrény elengedhetetlen részévé válik. A fehér kivitel, jellegzetes csíkkal az elülső részről, első látásra elragad. A pamutot és az elasztánt kombináló anyag kényelmet nyújt a mindennapi viseletben.

DJ-Dutchjeans lány póló TD2203
4 390 Ft

DJ Dutchjeans klasszikus, rövid ujjú női pólója minden szekrény elengedhetetlen részévé válik. A rózsaszín kivitel, jellegzetes felirattal az elülső részen, első látásra elragad. A pamutot és az elasztánt kombináló anyag kényelmet nyújt a mindennapi viseletben.

DJ-Dutchjeans lány póló TD2206
4 390 Ft

DJ Dutchjeans klasszikus, rövid ujjú női pólója minden szekrény elengedhetetlen részévé válik. A rózsaszín kivitel, jellegzetes felirattal az elülső részen, első látásra elragad. A pamutot és az elasztánt kombináló anyag kényelmet nyújt a mindennapi viseletben.

DJ-Dutchjeans lány póló TD2213
4 890 Ft

DJ Dutchjeans klasszikus, rövid ujjú lány pólója minden szekrény elengedhetetlen részévé válik. Leopárdos kivitelezés, amely vonzza a tekinteteket. Kényelmes anyag, mindennapi hordásra alkalmas.

DJ-Dutchjeans lány pulóver TD2301
5 390 Ft

Hosszú ujjú lány pulóver a DJ Dutchjeans márkától, amely minden ruhásszekrény nélkülözhetetlen darabjává válik. Ez a rózsaszín modell csillogó felirattal az elején első pillantásra felkelti az érdeklődést. A pamutot és elasztánt kombináló anyag kényelmes viseletet biztosít minden nap.

DJ-Dutchjeans lány rövidnadrág TD2401
4 190 Ft

Lány rövidnadrág a DJ Dutchjeans márkától, amely minden ruhásszekrény nélkülözhetetlen darabjává válik. A rózsaszín modell trópusi levelek nyomtatott mintájával első pillantásra felkelti az érdeklődést. A pamutot és elasztánt kombináló anyag kényelmes viseletet biztosít minden nap.

DJ-Dutchjeans lány rövidnadrág TD2402
4 190 Ft

Lány rövidnadrág a DJ Dutchjeans márkától, amely minden ruhásszekrény nélkülözhetetlen darabjává válik. Ez a sötétkék modell dekoratív szalaggal az oldalán első pillantásra felkelti az érdeklődést. A pamutot és elasztánt kombináló anyag kényelmes viseletet biztosít minden nap.

DJ-Dutchjeans lány sportnadrág TD2406
4 990 Ft

A DJ Dutchjeans lány melegítőnadrág minden szekrény elengedhetetlen részévé válik. A trópusi levelekkel rendelkező rózsaszínű formatervezés első látásra felkelti érdeklődésedet. A pamutot és az elasztánt kombináló anyag kényelmet nyújt a mindennapi viselet során.