DJI OSMO Action

DJI OSMO Action

Értékelés: 4,9
101 990 Ft

Vízálló akció kamera 4K videó felvételeket és 2 Mpx-es fényképeket készít. A DJI Osmo Action kamerával lemerülhetsz akár 11 m mélységbe is, jól ellenáll az alacsony hőmérsékleteknek, és akár 16 % -kal hatékonyabb hűtéssel rendelkezik, így nem fog csak olyan egyszerűen túlmelegedni. 12Mpx garantálja a tökéletes teljesítményt minden körülmények között.

DJI Mavic Mini Fly More Combo

DJI Mavic Mini Fly More Combo

Értékelés: 4,9
194 990 Ft

Nagyon kompakt, könnyű és könnyen hordozható drón kiegészítőkkel, beleértve a hátizsákot. A DJI Mavic Mini súlya kevesebb, mint 250 g, 46 km/óra sebességgel repül, egy feltöltődéssel akár 30 percen keresztül üzemképes és a hatótávolsága 4 km. Akár 12 Mpx fényképeket és 2,7K Quad HD felbontású videókat készít és fel van szerelve 3 tengelyes stabilizátorral. Az alkalmazásban kész szerkesztési sablonok és professzionális fényképezési módok találhatók.

DJI Care Refresh (Mavic Mini) EU
16 490 Ft

A DJI Mavic Mini drónokra egyéves prémium garancia vonatkozik – akár 2 teljes drone cserére – fedezi a vízzel való érintkezés által okozott károkat is.

DJI Phantom 4 Pro V2.0

DJI Phantom 4 Pro V2.0

Értékelés: 5
581 990 Ft

DJI Pantom 4 PRO újradefiniálja a Phantom sorozatot, új magasságokba emelve a videó- és képminőséget, valamint a mesterséges intelligenciát. A tovább fejlesztett kamera 4K/60fps minőségben készít elképesztően magas minőségű videófelvételeket és 20 megapixeles, rendkívül részletgazdag fényképeket. Az új, Lightbridge HD videó rendszer segítségével akár 7km-es távolságból is irányítható és átjátszható a drón élőkép felvétele 2.4GHz vagy 5.8Ghz-es frekvencia sávokon. A Phantom 4 PRO új, dupla hátsó vizális érzékelőkkel lett felszerelve, valamint tovább fejlesztett ActiveTrack és TapFly funkciókkal bővült. Az új érzékelőknek köszönhetően 5 irányból képes érzékelni és felismerni az útjába kerülő akadályokat, és 4 különböző irányba képes elkerülni azokat. Az intelligens akkumulátor kapacitása 5870mAh-re bővült, amely 30 perc folyamatos repülést tesz lehetővé.

DJI Osmo Mobile 3

DJI Osmo Mobile 3

Értékelés: 4,9
51 490 Ft 42 490 Ft

Stabilizátor, amivel búcsút inthetsz a remegő videóknak. DJI Osmo Mobile 3 egy háromtengelyű gimbal, amely elektronikus képstabilizátorral van felszerelve. Könnyen kezelhető gombokkal és mozdulatokkal, és minőségi fényképeket és videókat készíthetsz általa akár 15 órán át. Összecsukható és könnyű, és számos effektus, szűrő és mód, például panoráma, lassú mozgás, timelapse vagy gyors aktív útvonal széles választékát kínálja.

DJI RYZE Tello Iron Man Edition - RC kvadkopter
52 990 Ft

Kicsi és könnyű drón hosszú üzemidővel. A DJI RYZE Tello Iron Man Edition – RC kvadkopter elektronikus stabilizációval ellátott HD kamerával rendelkezik, ami 5 Mpx felbontású és HD videó felvételére is képes. A drón 8 fajta átfordulásra képes, biztosan száll le még akkor is, ha a kapcsolat megszakadt, programozható, új trükkökre is megtanítható.

DJI Osmo Mobile 3 Combo

DJI Osmo Mobile 3 Combo

Értékelés: 4,7
63 490 Ft
+ ingyen szállítás

Stabilizátor és háromkaros állvány, amivel búcsút inthetsz a remegő videóknak. DJI Osmo Mobile 3 egy háromtengelyű gimbal, amely elektronikus képstabilizátorral van felszerelve. Könnyen kezelhető gombokkal és mozdulatokkal, és minőségi fényképeket és videókat készíthetsz általa akár 15 órán át. Összecsukható és könnyű, és számos effektus, szűrő és mód, például panoráma, lassú mozgás, timelapse vagy gyors aktív útvonal széles választékát kínálja.

DJI Mavic Mini - DIY Creative Kit
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kreatív készlet a DJI Mavic Mini drónhoz. A készletben színes matricák és filcek találhatók, amelyekkel saját ízlésedhez igazíthatod drónodat.

DJI Mavic 2 ZOOM, 4K kamera

DJI Mavic 2 ZOOM, 4K kamera

Értékelés: 5
432 990 Ft

Zoom, zoom, zoom – igen, először nagyíthatunk képet a drónnal. A Z3 kamera 24 – 48 mm objektívvel (F2,8/F3,8) dupla optikai közelítést kínál a népszerű Mavica testében. Ebben a verzióban az alap CMOS 1/2.3 chip maradt 12 Mpix felbontással, de ugyanúgy, mint a Mavic 2 Pro, a Zoom verzió is az új OcuSync 2.0 rendszerrel van felszerelve. Így megnőtt a távolság, repülési hossz, gyorsaság és a maximális magasság, ahol a drónnal repülhetsz.

DJI Osmo Action - LiPo akkumulátor 1300 mAh
13 490 Ft

Cserélhető li-po akkumulátor meghosszabbítja a DJI Osmo Action akció kamerád működési idejét egy jó hosszú darabbal. DJI Osmo Action – A LiPo akkumulátor 1300 mAh kapacitása 1 300 mAh, és ideális tartalékként, vagy fő akkumulátorként.

DJI Osmo Pocket 3,5mm adapter
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Adapter mikrofon csatlakoztatására a DJI Osmo Pocket kamerához. DJI Osmo Pocket – a 3,5 mm-es adapter kibővíti a külső mikrofonok csatlakoztatásának lehetőségeit a legjobb hangzásért bármilyen körülmények között.

DJI Hordtáska az Osmo Mobile 3 számára
11 990 Ft

Utazási tok a DJI Osmo Mobile 3 stabilizátorához, hogy megvédje azt az ütésektől és a mechanikai sérülésektől. A táska cipzáras, praktikus hurokkal rendelkezik, és megörvendeztet a kis méreteivel és alacsony súlyával.

DJI DJI Inspire 2 - Hordtáska
131 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mostantól nem okozhat problémát, kedvenc drónjának utaztatása, ennek a szuper DJI Hordtáskának köszönhetően. Könnyű, de ugyanakkor megfelelő védelmet nyújt készüléke számára. Elnyeli az ütést és a vibrációt a szállítás során.

DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2

Értékelés: 4,3
324 990 Ft

Kiváló minőségű drón tartozékokkal. A DJI Mavic Air 48 Mpx-es felvételeket és 4K UHD 60 fps felbontású videókat készít. Egy feltöltéssel akár 34 percig repül, miközben 68 km/h sebességet ér el. Üzemmódok egész sorát kínálja, javított HDR, a fényképezett színtér észlelését, a videóra rögzítendő tárgy figyelését vagy HyperLapse 8K. Észleli az akadályokat, a felvételeket pedig akár 10 km távolságra közvetíti.

DJI Mavic Air 2 Fly More Combo
406 990 Ft

Kiváló minőségű drón teljes felszereléssel (táska, tartalék akkumulátor, ND szűrők, 6 propeller stb.). A DJI Mavic Air 48 Mpx-es felvételeket és 4K UHD 60 fps felbontású videókat készít. Egy feltöltéssel akár 34 percig repül, miközben 68 km/h sebességet ér el. Üzemmódok egész sorát kínálja, javított HDR, a fényképezett színtér észlelését, a videóra rögzítendő tárgy figyelését vagy HyperLapse 8K. Észleli az akadályokat, a felvételeket pedig akár 10 km távolságra közvetíti.

DJI Mavic Air Fly More Combo, Arctic White
388 990 Ft 342 990 Ft

Kicsi, összecsukható dron , 4K kamerával ellátva, mely 3-tengelyes stabilizátoron van elhelyezve, nagy teljesítményű FlightAutonomy 2.0 érzékelő rendszerrel és 21 perces repülési idővel bír. Adó, mobiltelefon vagy gesztus segítségével vezérelhető. A modell újdonságokkal rendelkezik, mint a Slow-Mo.

DJI Mavic Air, Onyx Black
284 990 Ft

Kicsi, összecsukható dron , 4K kamerával ellátva, mely 3-tengelyes stabilizátoron van elhelyezve, nagy teljesítményű FlightAutonomy 2.0 érzékelő rendszerrel és 21 perces repülési idővel bír. Adó, mobiltelefon vagy gesztus segítségével vezérelhető. A modell újdonságokkal rendelkezik, mint a Slow-Mo.

DJI Mavic Air - Védőív
6 190 Ft

2 darab védőív DJI Mavic Air drónhoz. A védőív védi a drónt és annak környezetét. Használatával kevésbé valószínű, hogy a drón például az ágakba akad vagy valami beleütközik, az embereknél csökkenti a forgó propellerek általi sérülések esélyét.

DJI Mavic Mini - Propeller szett
5 990 Ft

8 darab tartalék propeller DJI Mavic Mini drónhoz, amelyeknek köszönhetően akkor is tud repülni, ha a drón ágakba ütközik, vagy az ütközés által megsérül a propeller. A csomagolásban 12 csavart is találsz. Könnyen rögzíthető.

DJI Mavic Mini - Snap adapter
6 590 Ft

Snap adapter a DJI Mavic Mini drónhoz. Az adapter segítségével különböző tartozékokat csatlakoztathatsz a drónod tetejére, mint például LED kijelzőt vagy építőblokkot.

DJI Mavic Mini - Töltőállomás
16 490 Ft 15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Töltőállomás a DJI Mavic Mini drónhoz, elegáns ipari designnal. Kompakt méretek, biztonságos töltés.

DJI Mavic Többaljzatos töltő
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A DJI Mavic modellekhez készült kis méretű töltő könnyen hordozható. Egyszerre akár négy intelligens akkumulátort is feltölthet segítségével. Biztonságosan és fokozatosan tölt, így őrizve meg az akkumulátorok hosszú élettartamát.

DJI Osmo Action - adapter CYNOVA külső mikrofonhoz
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Adapter külső mikrofonhoz, ami lehetővé teszi külső mikrofon csatlakoztatását a DJI Osmo Action kamerához. DJI Osmo Action – adapter CYNOVA külső mikrofonhoz USB-C csatlakozóval és 3,5 mm porttal, illetve egy második USB-C csatlakozóval rendelkezik az adatátvitel érdekével. Kompatibilis a DJI Osmo Action Frame-mel.

DJI Osmo Action - CYNOVA Mini műanyagállvány
10 490 Ft

Ez a praktikus műanyagállvány a DJI Osmo Action akciókamerához alkalmas, és kompakt méreteivel szerez örömet a felhasználónak. DJI Osmo Action – CYNOVA Mini műanyag állvány ideális a hosszú záridejű felvételek, panorámaképek és time-lapse videó készítésére.

DJI Osmo Action - CYNOVA védőtok
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szilikon védőtok a DJI Osmo Action akciókamerához alkalmas, amelyet megvéd a sérüléstől. DJI Osmo Action – A CYNOVA védőtok elegáns fekete színű és egy pánt egészíti ki. Megvédi kamerádat a szennyeződésektől és a mechanikus sérülésektől.

DJI Osmo Action - Kameratartó készlet
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az ügyes tartókészlet segít megvédeni DJI Osmo Action akciókamerádat bármilyen körülmény között. DJI Osmo Action – A kameratartó készlet védőtokból és rögzítőrendszerből áll, aminek köszönhetően kamerád mindig biztonságban lesz.

DJI Osmo Action - Öntapadós konzol szett
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezt a rendeletet a tagállamok vámhatóságaira és a DJI Osmo Action -re kell alkalmazni. DJI Osmo Action – Az öntapadó konzolkészlet konzolból áll a sík és ívelt felületekhez, amelynek köszönhetően a fényképezőgépet szinte bármilyen felületre elhelyezheted. Ezenfelül könnyen telepíthető szett.

DJI Osmo Action - Tartalék csatlakozófedél
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a tartalék csatlakozófedél segít megvédeni DJI Osmo Action akciókamerádat ideértve minden nyílását és csatlakozóját. DJI Osmo Action – Tartalék csatlakozófedél megakadályozza a por lerakódását a csatlakozókban és akkor jelent nélkülözhetetlen segítséget, ha az eredeti alkatrész elkallódna.

DJI Osmo Action - Töltőkészlet
45 490 Ft
+ ingyen szállítás

Intelligens akkumulátor meghosszabbítja a DJI Osmo Action akció kamerád működési idejét egy jó hosszú darabbal. DJI Osmo Action – A töltőkészlet töltőből, két akkumulátorból áll és két tok tartozik az adott akkumulátorokhoz. Ez egy praktikus és egyszerű megoldás, amely lehetővé teszi a lehető legtöbb energiát csomagold el magaddal az utazásaid során.

DJI Osmo Action - Víz alatti tok 60 m-ig
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vízálló védőtok DJI Osmo Action akciókamerák számára, lehetővé teszi az akár 60 m mélyre merülést. DJI Osmo Action – víz alatti tok 60 m mélységig hőelvezető rácsokkal ellátva, tehát a kamera nem párásodik be és nem melegszik fel. Szilárd üvege fényerőt és a kijelző védelmét biztosítja.

DJI Osmo Pocket - Kiegészítők kiegészítő tárháza
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kiegészítő készlet a DJI Osmo Pocket akció kamerákhoz. DJI Osmo Pocket – A kiegészítő készlet kiegészítőkre alkalmas tartót, vezeték nélküli modulust, valamint vezérlő modulust tartalmaz. Természetesen 32GB microSD memóriakártyával felszerelt.

DJI Osmo Pocket Lightning redukció
8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Redukció a kamera és az okostelefon csatlakoztatásához a DJI Osmo Pocket akciókamerákhoz. DJI Osmo Pocket – A Lightning redukció lehetővé teszi az iOS operációs rendszeren futó, Apple Lightning csatlakozóval ellátott okostelefonok csatlakoztatását a kamerához.

DJI Osmo Pocket ND szűrőkészlet
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

ND szűrőkből álló ügyes készlet a DJI Osmo Pocket kamerához, amelyek lehetővé teszik az expozíció jobb beállítását. DJI Osmo Pocket – ND szűrőkből álló készlet, amely ND4, ND8, ND16 és ND32 szűrőket tartalmaz, amelyek korlátozzák a rögzített fény mennyiségét, és segítik a legjobb felvételek elkészítését bármilyen megvilágítási körülmények között.

DJI Osmo Pocket - nedvességcsökkentő betétek
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Betét készlet a nedvesség csökkentésre az akciókamera számára. DJI Osmo Pocket vízálló tokkal kombinálva. DJI Osmo Pocket – Nedvességcsökkentő betétek megakadályozzák a tok nedvesedését, ami tökéletesen éles felvételeket biztosít még a víz alatt is. Az ismételt használat csökkenti a betét hatékonyságát. Használat előtt szükséges szárazon tartani.

DJI Osmo Pocket Tartozék tartó
12 990 Ft

A praktikus tartó segíti a DJI Osmo Pocket kamerát kiegészíteni minden szükségessel a legjobb akciófelvételek elkészítéséhez. DJI Osmo Pocket – Tartozék tartó, amely lehetővé teszi a különböző kiegészítők csatlakoztatását, beleértve a sisakhoz alkalmas stabilizátort is.

DJI Osmo Pocket Teleszkópos rúd
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ügyes teleszkópos rúd, amely kiegészíti a DJI Osmo Pocket kamerát. DJI Osmo Pocket – A teleszkópos rúd lehetővé teszi a stabilizátor vezérlését. Intuitív gombokkal felszerelt a fogantyún és 1/4″ menettel ellátott az állványhoz való rögzítéshez. A változó hosszúságnak köszönhetően számos vonzó felvételt készíthetsz.

DJI Osmo Pocket Töltő tok
48 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A praktikus tok nemcsak a DJI Osmo Pocket tárolására, hanem töltésére is szolgál. DJI Osmo Pocket – A töltőtok praktikus állomásként funkcionál, amelyben a fényképezőgépen kívül két microSD memóriakártya, négy ND szűrő és két csatlakozó tárolható a telefonhoz történő csatlakoztatáshoz.

DJI Osmo Pocket USB-C redukció
4 790 Ft

Redukció a kamera és az okostelefon csatlakoztatásához a DJI Osmo Pocket akciókamerákhoz. DJI Osmo Pocket – Az USB-C redukció lehetővé teszi az Android operációs rendszeren futó, USB-C csatlakozóval ellátott okostelefonok csatlakoztatását a kamerához.

DJI Osmo Pocket Vezérlő modul
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

A praktikus vezérlő lehetővé teszi a felfüggesztés és a DJI Osmo Pocket kamera közvetlen beállítását . DJI Osmo Pocket – A vezérlőmodul intuitív kerékkel és gombokkal van felszerelve a felfüggesztés és a kamera vezérléséhez. Így beállíthatod a tengelyeket vagy a középpontot, és tovább beállíthatod a fotózási módot.

DJI Osmo Pocket Vezeték nélküli modul
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

A praktikus vezeték nélküli modul lehetővé teszi a DJI Osmo Pocket kamera csatlakoztatását okostelefonhoz Bluetooth és Wi-Fi kapcsolaton keresztül. DJI Osmo Pocket – A vezeték nélküli modul vezeték nélküli kameravezérlést kínál, így szélesebb felvételi lehetőségeket biztosít. A USB-C csatlakozónak köszönhetően a kamera tölthető. Állványként is működik.

DJI Osmo Pocket Vízálló tok
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Vízálló tok, amely kiegészíti a DJI Osmo Pocket kamerát. DJI Osmo Pocket – A vízálló tok lehetővé teszi a 60 m mélységig való süllyedést, amelynek köszönhetően teljesen lélegzetelállító képeket készíthetőek a vízvilágból.

DJI Phantom 4 Pro+ V2.0
683 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

DJI Pantom 4 PRO+ távirányítóval egy 5,5" érintőképernyős kijelzővel van felszerelve. A tovább fejlesztett kamera 4K/60fps minőségben készít elképesztően magas minőségű videófelvételeket és 20 megapixeles, rendkívül részletgazdag fényképeket. Az új, Lightbridge HD videó rendszer segítségével akár 7km-es távolságból is irányítható és átjátszható a drón élőkép felvétele 2.4GHz vagy 5.8Ghz-es frekvencia sávokon. A Phantom 4 PRO+ új, dupla hátsó vizuális érzékelőkkel lett felszerelve, valamint tovább fejlesztett ActiveTrack és TapFly funkciókkal bővült. Az új érzékelőknek köszönhetően 5 irányból képes érzékelni és felismerni az útjába kerülő akadályokat, és 4 különböző irányban képes elkerülni azokat. Az intelligens akkumulátor kapacitása 5870mAh-re bővült, mely 520mAh-rel nagyobb a Phantom 4 akkumulátorához képest, 30 perces folyamatos repülést lehetővé téve.

DJI Mavic 2 PRO

DJI Mavic 2 PRO

Értékelés: 5
524 990 Ft

Kompakt drón, összecsukható szerkezettel. Maximális sebesség 72 km/óra, maximális repülési idő 31 perc és repülésmagasság 6000 m. Ütközésmentes érzékelők minden irányba. Nagyon csendes repülés. Egy hüvelykes CMOS chip 28mm-es Hasselblad lencsével, állítható fényellenzővel F2.8-F11 és 20 Mpix felbontással. Továbbfejlesztett rendszer OcuSync 2.0.

DJI Phantom 3 Advanced Drón
343 990 Ft
+ ingyen szállítás

Phantom 3 Advanced drón 3 tengelyes, csuklós stabilizátorra felerősített kamerája minden körülmények között gyönyörű éles, 2,7K (2704 x1520 pixel) felbontású felvételeket készít. A Lightbridge átviteli technológiának köszönhetően valós időben nézhetjük, tabletünkön vagy mobiltelefonunkon, amit a drónunk „lát“. A Phantomot minden körülmények között biztonságban tudhatja, hisz amennyiben merül az akkumulátor, vagy gyengülne a jel a drón automatikusan visszatér a kiindulási pontra. Élőkép átjátszása csak kompatibilis eszközökre lehetséges, bővebben a leírás végén.

DJI Háromkaros állvány az Osmo Mobile 3 számára
8 890 Ft

3 karos állvány a DJI Osmo Mobile 3 stabilizátorához. A háromlábú készülék tökéletes stabilitást biztosít a telefonod számára, így különösen alkalmas a hosszú expozíciós idővel történő fényképezésre. Használhatod videó felvételhez, tájkép felvételhez, vagy felvételhez éjszaka és szürkületben.

DJI Mavic Air - Quick-Release propellerek
3 890 Ft

2 darab tartalék propeller DJI Mavic Air drónhoz, amelyeknek köszönhetően akkor is tud repülni, ha a drón ágakba ütközik, vagy az ütközés által megsérül a propeller. Könnyen rögzíthető.

DJI Autós töltő 12 V (Mavic 2)
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Autós töltő, amely feltölti a DJI Mavic 2 akkumulátorát menet közben. A töltő 80W töltési teljesítményt biztosít, túlmelegedés elleni védelemmel és alacsony feszültség-védelemmel rendelkezik.