Dog Fantasy Kutyaágy ovális párna sötétkék
4 490 Ft

vízálló kutyaágy praktikus és kényelmes a poliészter lágy rostjaival. Nem ragad bele a szőr, így könnyű takarítani. Dog Fantasy kutyaágy ovális párna sötétkék mosógépben mosható huzattal.

Dog Fantasy Kutyapárna Basic sötétkék
5 690 Ft

Kutyapárna, amit magában és ovális fekhelyben is használhatsz. Tűzött párna, ami a poliészter szál töltetének köszönhetően nagyon puha, ami tökéletes kényelmet biztosít a kedvencednek. A Dog Fantasy sötétkék Basic kutyapárna mosógépben mosható.

Dog Fantasy Kutyaodú Basic világosszürke
9 590 Ft

Kényelmes kutyaodú kivehető párnával, ami nagyon kellemes tapintású és azonnal a kutyusod kedvenc fekhelyévé válik. A kutyaodú puhaságát poliészterszálak adják. A világosszürke Dog Fantasy Kutyaodú Basic mosógépben is mosható.

Dog Fantasy Kutyaodú Basic sötétkék
17 490 Ft

Kényelmes kutyaodú kivehető párnával, ami nagyon kellemes tapintású és azonnal a kutyusod kedvenc fekhelyévé válik. A kutyaodú puhaságát poliészterszálak adják. A sötétkék Dog Fantasy Kutyaodú Basic mosógépben is mosható.

Dog Fantasy Sofa etno barna

Dog Fantasy Sofa etno barna

Értékelés: 4,4
7 590 Ft 7 490 Ft

vízálló kutyaágy kedvence lesz a kedvencednek.
A puha kétoldalas poliészter párna maximális kényelmet biztosít. Dog Fantasy Sofa etno barna minden kutya számára alkalmas, és mosható a mosógépben.

Dog Fantasy Ovális kutyafekhely rózsaszín mix piktogram mintás
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Piktogram mintás kutyafekhely kivehető és mosógépben mosható tűzött párnával. A töltet puha poliészter szálakból áll, ami maximális kényelmet nyújt a kedvencednek. A rózsaszín Dog Fantasy mix piktogram mintás ovális kutyafekhely tökéletes minden kutyus számára.

Dog Fantasy Sofa origami kutyapárna rózsaszín-fekete mix
8 890 Ft

puha kutyaágynak masszív, mosható bevonata van. A derékrészen párnázott, ami nagy kényelmet nyújt a kiskutyád számára, ezt a kiegészítőt biztosan hamar megszereti. A Dog Fantasy Sofa origami kutyapárna rózsaszín-fekete mix alkalmas minden kutya számára.

Dog Fantasy Húzó játék polip zöld-fehér 45 cm
2 290 Ft

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék polip zöld-fehér 45 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Kutyapárna piktogram mix rózsaszín
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes tűzött kutyapárna ellenálló huzattal és figyelemfelkeltő piktogramos mintával. A töltet puha poliészter szálakból áll, ami maximális kényelmet nyújt a kedvencednek. A Dog Fantasy Kutyapárna piktogram mix rózsaszín mosógépben mosható.

Dog Fantasy LED nejlon nyakörv narancssárga
2 590 Ft

Világító nejlon nyakörv a biztonságos sétákhoz szürkületben és sötétben. USB tölthetőség és 3 világító program narancssárga színben.

Dog Fantasy Húzó játék színes 2 csomó 35 cm
1 890 Ft 1 290 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék színes 2 csomó 35 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy LED nejlon nyakörv rózsaszín
2 090 Ft

Világító nejlon nyakörv a biztonságos sétákhoz szürkületben és sötétben. USB tölthetőség és 3 világító program rózsaszín színben.

Dog Fantasy Kutyaágy ovális párna piros
3 890 Ft

vízálló kutyaágy praktikus és kényelmes a poliészter lágy rostjaival. Nem ragad bele a szőr, így könnyű takarítani. Dog Fantasy kutyaágy ovális párna piros mosógépben mosható huzattal.

Dog Fantasy Kutyapárna Basic piros
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kutyapárna, amit magában és ovális fekhelyben is használhatsz. Tűzött párna, ami a poliészter szál töltetének köszönhetően nagyon puha, ami tökéletes kényelmet biztosít a kedvencednek. A Dog Fantasy piros Basic kutyapárna mosógépben mosható.

Dog Fantasy Kutyaágy ovális párna türkiz
3 790 Ft

vízálló kutyaágy praktikus és kényelmes a poliészter lágy rostjaival. Nem ragad bele a szőr, így könnyű takarítani. Dog Fantasy kutyaágy ovális párna türkiz mosógépben mosható huzattal.

Dog Fantasy Ovális kutyafekhely türkiz origami mintás
18 990 Ft 15 990 Ft

Origami mintás kutyafekhely kivehető és mosógépben mosható tűzött párnával. A töltet puha poliészter szálakból áll, ami maximális kényelmet nyújt a kedvencednek. A türkiz Dog Fantasy origami mintás ovális kutyafekhely tökéletes minden kutyus számára.

Dog Fantasy Ovális kutyafekhely barna mix piktogram mintás
9 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Piktogram mintás kutyafekhely kivehető és mosógépben mosható tűzött párnával. A töltet puha poliészter szálakból áll, ami maximális kényelmet nyújt a kedvencednek. A barna Dog Fantasy mix piktogram mintás ovális kutyafekhely tökéletes minden kutyus számára.

Dog Fantasy Húzó játék Juta 2 tenisz cipő 28 cm
2 690 Ft 1 690 Ft

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta 2 tenisz cipő 28 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Sofa origami kutyapárna zöld-fekete mix
10 990 Ft

puha kutyaágynak masszív, mosható bevonata van. A derékrészen párnázott, ami nagy kényelmet nyújt a kiskutyád számára, ezt a kiegészítőt biztosan hamar megszereti. A Dog Fantasy Sofa origami kutyapárna zöld-fekete mix alkalmas minden kutya számára.

Dog Fantasy Kutyaágy ovális párna zöld
4 490 Ft

vízálló kutyaágy praktikus és kényelmes a poliészter lágy rostjaival. Nem ragad bele a szőr, így könnyű takarítani. Dog Fantasy kutyaágy ovális párna zöld mosógépben mosható huzattal.

Dog Fantasy LED nejlon nyakörv piros
2 690 Ft

Világító nejlon nyakörv a biztonságos sétákhoz szürkületben és sötétben. USB tölthetőség és 3 világító program prios színben.

Dog Fantasy Csomó

Dog Fantasy Csomó

Értékelés: 5
1 890 Ft 1 290 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Csomó segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék fogantyú + labda 37 cm
2 790 Ft 2 390 Ft

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék fogantyú + labda 37 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék színes, hanggal, 2 csomó 40 cm
2 490 Ft 1 590 Ft

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék színes, hanggal, 2 csomó 40 cm segít a rágóizmok megerősítésében.