Dog Fantasy Etetőtál, Lila csíkos
6 390 Ft 5 290 Ft

Kiárusítás

Dog Fantasy Etetőtál modern kialakításával illeni fog a lakásbelső, bárhol is eteti meg kedvencét. Négylábú barátja lelkesen fog falatozni ebből a tálból. Több méretben kapható, így könnyedén megtalálhatja a megfelelőt.

Dog Fantasy Ferde etetőtál, Zöld
3 590 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dog Fantasy ferde etetőtál rozsdamentes acélból készült. Ferde kialakításának köszönhetően kedvence könnyen hozzáfér az elé rakott ételhez. Szép, zöld színű borítással.

Dog Fantasy Kutyaágy ovális párna sötétkék
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

vízálló kutyaágy praktikus és kényelmes a poliészter lágy rostjaival. Nem ragad bele a szőr, így könnyű takarítani. Dog Fantasy kutyaágy ovális párna sötétkék mosógépben mosható huzattal.

Dog Fantasy Etetőtál, Fa mintázat
3 990 Ft

Dog Fantasy Etetőtál modern kialakításával illeni fog a lakásbelsőhöz, bárhol is eteti meg kedvencét. Négylábú barátja lelkesen fog falatozni ebből a tálból. Több méretben kapható, így könnyedén megtalálhatja a megfelelőt.

Dog Fantasy Ferde etetőtál, Pink
3 590 Ft 3 190 Ft

Kiárusítás

Dog Fantasy ferde etetőtál rozsdamentes acélból készült. Ferde kialakításának köszönhetően kedvence könnyen hozzáfér az elé rakott ételhez. Szép, pink színű borítással.

Dog Fantasy Kutyaágy ovális párna piros
3 790 Ft

vízálló kutyaágy praktikus és kényelmes a poliészter lágy rostjaival. Nem ragad bele a szőr, így könnyű takarítani. Dog Fantasy kutyaágy ovális párna piros mosógépben mosható huzattal.

Dog Fantasy Kutyaágy ovális párna türkiz
3 790 Ft

vízálló kutyaágy praktikus és kényelmes a poliészter lágy rostjaival. Nem ragad bele a szőr, így könnyű takarítani. Dog Fantasy kutyaágy ovális párna türkiz mosógépben mosható huzattal.

Dog Fantasy Kutyaágy ovális párna zöld
4 390 Ft

vízálló kutyaágy praktikus és kényelmes a poliészter lágy rostjaival. Nem ragad bele a szőr, így könnyű takarítani. Dog Fantasy kutyaágy ovális párna zöld mosógépben mosható huzattal.

Dog Fantasy Kutyaodú Basic világosszürke
8 890 Ft

Kényelmes kutyaodú kivehető párnával, ami nagyon kellemes tapintású és azonnal a kutyusod kedvenc fekhelyévé válik. A kutyaodú puhaságát poliészterszálak adják. A világosszürke Dog Fantasy Kutyaodú Basic mosógépben is mosható.

Dog Fantasy Kutyapárna origami mix fekete-rózsaszín
3 790 Ft

Puha ovális kutyapárna figyelemfelkeltő dizájnnal. Az anyag nem hagyományos, nyomtatott origami mintával van ellátva. A párna puhaságát poliészterszálak adják. A Dog Fantasy Kutyapárna origami mix fekete-rózsaszín tökéletes minden kutyus számára.

Dog Fantasy Kutyapárna piktogram mix szürke-34%
3 790 Ft 2 490 Ft

Kiárusítás

Kényelmes tűzött kutyapárna ellenálló huzattal és figyelemfelkeltő piktogramos mintával. A töltet puha poliészter szálakból áll, ami maximális kényelmet nyújt a kedvencednek. A Dog Fantasy Kutyapárna piktogram mix szürke mosógépben mosható.

Dog Fantasy Ovális kutyafekhely szürke origami mintás
5 390 Ft

Origami mintás kutyafekhely kivehető és mosógépben mosható tűzött párnával. A töltet puha poliészter szálakból áll, ami maximális kényelmet nyújt a kedvencednek. A szürke Dog Fantasy origami mintás ovális kutyafekhely tökéletes minden kutyus számára.

Dog Fantasy Sofa etno barna

Dog Fantasy Sofa etno barna

Értékelés: 4,5
7 590 Ft

vízálló kutyaágy kedvence lesz a kedvencednek.
A puha kétoldalas poliészter párna maximális kényelmet biztosít. Dog Fantasy Sofa etno barna minden kutya számára alkalmas, és mosható a mosógépben.

Dog Fantasy Sofa origami kutyapárna rózsaszín-fekete mix
8 190 Ft

puha kutyaágynak masszív, mosható bevonata van. A derékrészen párnázott, ami nagy kényelmet nyújt a kiskutyád számára, ezt a kiegészítőt biztosan hamar megszereti. A Dog Fantasy Sofa origami kutyapárna rózsaszín-fekete mix alkalmas minden kutya számára.

Dog Fantasy Kutyaodú Basic sötétkék
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes kutyaodú kivehető párnával, ami nagyon kellemes tapintású és azonnal a kutyusod kedvenc fekhelyévé válik. A kutyaodú puhaságát poliészterszálak adják. A sötétkék Dog Fantasy Kutyaodú Basic mosógépben is mosható.

Dog Fantasy Kutyapárna Basic piros
3 290 Ft

Kutyapárna, amit magában és ovális fekhelyben is használhatsz. Tűzött párna, ami a poliészter szál töltetének köszönhetően nagyon puha, ami tökéletes kényelmet biztosít a kedvencednek. A Dog Fantasy piros Basic kutyapárna mosógépben mosható.

Dog Fantasy Kutyapárna Basic sötétkék
3 290 Ft

Kutyapárna, amit magában és ovális fekhelyben is használhatsz. Tűzött párna, ami a poliészter szál töltetének köszönhetően nagyon puha, ami tökéletes kényelmet biztosít a kedvencednek. A Dog Fantasy sötétkék Basic kutyapárna mosógépben mosható.

Dog Fantasy Kutyapárna origami mix fekete-zöld
3 790 Ft

Puha ovális kutyapárna figyelemfelkeltő dizájnnal. Az anyag nem hagyományos, nyomtatott origami mintával van ellátva. A párna puhaságát poliészterszálak adják. A Dog Fantasy Kutyapárna origami mix fekete-zöld tökéletes minden kutyus számára.

Dog Fantasy Kutyapárna piktogram mix rózsaszín
3 790 Ft

Kényelmes tűzött kutyapárna ellenálló huzattal és figyelemfelkeltő piktogramos mintával. A töltet puha poliészter szálakból áll, ami maximális kényelmet nyújt a kedvencednek. A Dog Fantasy Kutyapárna piktogram mix rózsaszín mosógépben mosható.

Dog Fantasy Ovális kutyafekhely barna mix piktogram mintás
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Piktogram mintás kutyafekhely kivehető és mosógépben mosható tűzött párnával. A töltet puha poliészter szálakból áll, ami maximális kényelmet nyújt a kedvencednek. A barna Dog Fantasy mix piktogram mintás ovális kutyafekhely tökéletes minden kutyus számára.

Dog Fantasy Ovális kutyafekhely rózsaszín mix piktogram mintás
5 390 Ft

Piktogram mintás kutyafekhely kivehető és mosógépben mosható tűzött párnával. A töltet puha poliészter szálakból áll, ami maximális kényelmet nyújt a kedvencednek. A rózsaszín Dog Fantasy mix piktogram mintás ovális kutyafekhely tökéletes minden kutyus számára.

Dog Fantasy Ovális kutyafekhely türkiz origami mintás
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Origami mintás kutyafekhely kivehető és mosógépben mosható tűzött párnával. A töltet puha poliészter szálakból áll, ami maximális kényelmet nyújt a kedvencednek. A türkiz Dog Fantasy origami mintás ovális kutyafekhely tökéletes minden kutyus számára.

Dog Fantasy Sofa origami kutyapárna zöld-fekete mix
8 190 Ft

puha kutyaágynak masszív, mosható bevonata van. A derékrészen párnázott, ami nagy kényelmet nyújt a kiskutyád számára, ezt a kiegészítőt biztosan hamar megszereti. A Dog Fantasy Sofa origami kutyapárna zöld-fekete mix alkalmas minden kutya számára.

Dog Fantasy LED nejlon nyakörv narancssárga
2 990 Ft 2 590 Ft

Világító nejlon nyakörv a biztonságos sétákhoz szürkületben és sötétben. USB tölthetőség és 3 világító program narancssárga színben.

Dog Fantasy LED nejlon nyakörv piros
2 890 Ft 2 590 Ft

Világító nejlon nyakörv a biztonságos sétákhoz szürkületben és sötétben. USB tölthetőség és 3 világító program prios színben.

Dog Fantasy LED nejlon nyakörv rózsaszín
2 990 Ft 2 090 Ft

Világító nejlon nyakörv a biztonságos sétákhoz szürkületben és sötétben. USB tölthetőség és 3 világító program rózsaszín színben.

Dog Fantasy Csomó
1 690 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Csomó segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék cop 37 cm
1 590 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. Dog Fantasy Húzó játék cop 37 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék, dobálható labda, rövid 21 cm
1 590 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék, dobálható labda, rövid 21 cmcm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék, dobálható, színes 55 cm
1 690 Ft

Újdonság

Húzó játék, amellyel kiválóan lefoglalhatod négylábú barátodat. Természetes pamutból készült, jól ellenáll a húzásnak, amelyet leginkább a közös játék során próbálhatsz ki. A Dog Fantazy Húzó játék, dobálható, színes 55 cm a nap nagy részében lefoglalja a kutáydat.

Dog Fantasy Húzó játék fogantyú + labda 37 cm
2 790 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék fogantyú + labda 37 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék Juta cop 30 cm
1 690 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta cop 30 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék Juta, dobálható labda, rövid 28 cm
1 490 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta, dobálható labda, rövid 28 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék kör színes 16 cm
1 890 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Rugalmas és erős pamutból készült, ami jól ellenáll a húzásnak. A Dog Fantasy Húzó játék kör színes 16 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék polip zöld-fehér 45 cm
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék polip zöld-fehér 45 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék súlyzó 25 cm
2 190 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. Dog Fantasy Húzó játék súlyzó 25 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék színes 2 csomó 35 cm
1 890 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék színes 2 csomó 35 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék színes, hanggal, 2 csomó 40 cm
2 490 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék színes, hanggal, 2 csomó 40 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék színes + labda 2 csomó 33 cm
1 690 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék színes + labda 2 csomó 33 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Játék Latex Elefánt, szürke, hanggal, 10 cm
1 490 Ft

Újdonság

Elefánt, amely hangokat ad ki. Ideális ajándék kutya pajtásodnak. Latexből készült. Dog Játék Latex Elefánt, szürke, hanggal, 10 cm, nagyon puha játék, amely kiskutyáknak és éles fogú kutyáknak alkalmas.

Dog Fantasy Játék répa 20 cm
1 490 Ft

Újdonság

Répa formájú Húzó játék ami ideális kutyák számára. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Összefont pamutszálakból készült. Megrongálódás esetén cseréld ki egy új darabra. A Dog Fantasy Játék répa 20 cm kitűnő visszahozásra is.

Dog Fantasy Színes pamut csomó 4 csomóval 60 cm
1 990 Ft

Újdonság

Játékcsomó a négylábú kedvenced egészséges fogainak megőrzésére. Kötélhúzásra is alkalmas, de akár kisebb távolságból is visszahozhatja a kutyus. Természetes pamutból készült, így jól ellenáll a húzásnak és a rágcsálásnak is. A Dog Fantasy Színes pamut csomó 4 csomóval 60 cm biztosan órákra lefoglalja majd az örökmozgókat is.

Dog Fantasy Színes pamut csomó 5 csomóval 95 cm
2 590 Ft

Újdonság

Játékcsomó a négylábú kedvenced egészséges fogainak megőrzésére. Kötélhúzásra is alkalmas, de akár kisebb távolságból is visszahozhatja a kutyus. Természetes pamutból készült, így jól ellenáll a húzásnak és a rágcsálásnak is. A Dog Fantasy Színes pamut csomó 5 csomóval 95 cm biztosan órákra lefoglalja majd az örökmozgókat is.