Doldy Nuovo 17 Hátizsák

Doldy Nuovo 17 Hátizsák

Értékelés: 4,5
16 990 Ft

13 990 Ft

Doldy Nuovo 17 kiváló választás a sportok szerelmeseinek! Nagy méretű rekeszében rengeteg hely található, ergonomikus kialakításának köszönhetően pedig hosszú viselést követően is kényelmes marad. AIR+ rendszerrel rendelkezik, így rendkívül légáteresztő, az oldalán található fogantyúkba pedig a hegymászáshoz szükséges eszközök is csatlakoztathatóak. Kiváló minőségű anyagainak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, holmijai pedig mindig biztonságban lesznek a jól zárt zsebekben.


Doldy Turtle 9 Gyerek hátizsák
6 990 Ft
6 690 Ft

modern, színes Doldy Turtle 9 hátizsákot gyermeke imádni fogja a mindennapos használat során. A 9 literes fő rekeszbe egyszerűen lehet pakolni, az állítható vállpántok a kényelmet szolgálják. Az oldalsó hálós zsebek kulacs tárolására vannak. Megerősített varrás a hosszú élettartamért.


Doldy Avenger 30 Hátizsák, Kék
19 990 Ft

16 990 Ft

Doldy Avenger 30 ideális hátizsák hegymászáshoz és túrázáshoz. Egy nagy rekeszébe minden szükséges személyes holmi elfér, amire szüksége lehete az utazás során. Esővédő huzata védi a táska tartalmát az átnedvesedéstől. A derék- és mellkaspántok segítenek a nehéz súly jobb elosztásában, így könnyebé téve a túrázást.


Doldy Avenger 30 Hátizsák, Szürke
19 990 Ft

15 990 Ft

A Doldy Avenger 30 ideális hátizsák hegymászáshoz és túrázáshoz. Egy kamra található benne, amelybe mindent belepakolhat, amire kiránduláskor szüksége lehet. Oldalsó hálós zsebeiben palackokat vagy sátor tartozékokat tárolhat.


Doldy Pumori TR 75 Hátizsák
52 990 Ft

43 990 Ft

2 év garancia

Doldy Pumori 75 egy új formájú hátizsák, amely rengeteg zsebbel rendelkezik. A legjobb választás egy hosszú hegymászó túrára, utazásra és városnézésre. Beépített esővédő a felső részben. Nylon nyakörv a teljes lezárás érdekében.


Doldy Pumori TR 65 Hátizsák
51 990 Ft

43 050 Ft

2 év garancia

Rengeteg zsebbel és teljesen új hátsó designnal rendelkezik a Doldy Pumori TR 65 hátizsák, amely így még egyszerűbb hozzásférést biztosít a felszereléshez, miközben rendszerezett tárolást tesz lehetővé. Praktikus felosztású, vizálló felső rész biztosítja az időjárás elleni tökéletes védelmet. Kiváló választás hosszabb expedíciókhoz, túrahátizsákként és hegymászás alkalmával is.


Doldy Bighorn 80+10 Hátizsák
49 990 Ft

41 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Doldy Bighorn 80+10 hátizsák ideális a hosszabb, többnapos túrák, hegymászások alkalmával. Oldalsó kompressziós pántjai még stabilabban rögzítik a táska tartalmát. Az elején levő gumi zsinórozás alatt kéznél lehetnek ruhadarabok, vagy olyan tárgyak, amire gyakran szükség van. A táska külsején lévő akasztókra és hurkokra könnyen felerősítheti a hegymászófelszerelést, valamint van speciálisan kialakított hely a jégcsákánynak vagy trekking botnak.


Doldy Arrow 42 Hátizsák

Doldy Arrow 42 Hátizsák

Értékelés: 5
31 990 Ft

26 990 Ft

2 év garancia

A Doldy Arrow 42 hátizsákot alpinisták közreműködésével fejlesztették. AIR+ megerősítésének köszönhetően a legkeményebb próbatételeknek is ellenáll, legyen szó hegymászásról vagy síelésről. Kis tömegének köszönhetően a hátizsák saját súlya nem zavarja szabadidős tevékenységeiben.


Doldy X Travel Utazótáska, 60+10 liter
44 990 Ft

37 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Doldy X Travel utazótáska 60+10 literes kapacitással rendelkezik, így több napos utazásokhoz is alkalmas. Két nagyobb rekesze alulról, felülről és elölről is nyitható, így könnyebben hozzáférhetünk a táska tartalmához anélkül ,hogy feltúrnánk azt. A táska tetején és oldalán extra zsebeket találunk ,melyekbe apróságainkat tárolhatjuk. Oldalsó hurkainak köszönhetően túrabotot, sílécet vagy hegymászócsákányt is rögzíthetünk** hozzá. Párnázott deréköve és testhez idomuló kialakítása miatt rendkívül kényelmes.


Doldy Hike VCS 35

Doldy Hike VCS 35

Értékelés: 5
25 990 Ft

21 990 Ft

Az egykamrás Doldy VCS 35 hátizsák ideális túrázoshoz és hegymászáshoz. Hevedereivel, csípőövével és párnázott pántjaival biztosítja a kényelmét aktív sportolás közben is. Hegymászókellékei (csákány, kötél, stb.) könnyen felrögzíthetők a táskára. Dupla csatos nylon fedele tökéletesen zár, az eső ellen pedig az integrált esővédő burok védi felszereléseit.


Doldy Zion 24 Hátizsák
23 990 Ft

20 690 Ft

Doldy Zion 24 egy univerzális hátizsák, mely ideális túrázáshoz, kerékpározáshoz és síeléshez is. Szellőző rendszere biztosítja az optimális légáramlást viselete során. Több zsebbel, integrált esővédővel, fényvisszaverő mintával rendelkezik a kényelem és biztonság érdekében.


Doldy Shadow 22 Hátizsák

Doldy Shadow 22 Hátizsák

Értékelés: 4,5
17 990 Ft

16 050 Ft

Doldy Shadow 22 egy kiváló minőségű túra hátizsák. Kényelmes vállpántjának köszönhetően a hosszú utakon is a legkényelmesebb viselet. Rendkívül jól pakolható, így minden fontos tárgyunkat belepakolhatjuk ami a túrázáshoz nélkülözhetetlen. Főként kerékpáros túrázáshoz ajánljuk, ahol fontos, hogy a hátizsák ne legyen túlságosan nagy. Különleges szellőző anyagból készült.


Doldy Tour Lábszárvédő

Doldy Tour Lábszárvédő

Értékelés: 4
3 590 Ft

Doldy Tour lábszárvédő rövidített, 25 cm magas szárú védőfelszerelés. Talphoz rögzíthető kivitelezés, ezért viselete rendkívül kényelmes. Remek választás túrázás vagy síelés alkalmával.


Doldy Bighorn 100+20 Hátizsák
52 990 Ft

45 990 Ft

2 év garancia

Doldy Bighorn 100+20 hátizsák ideális a hosszabb, többnapos túrák, hegymászások alkalmával. Oldalsó kompressziós pántjai még stabilabban rögzítik a táska tartalmát. Az elején levő gumi zsinórozás alatt kéznél lehetnek ruhadarabok, vagy olyan tárgyak, amire gyakran szükség van. A táska külsején lévő akasztókra és hurkokra könnyen felerősítheti a hegymászófelszerelést, valamint van speciálisan kialakított hely a jégcsákánynak vagy trekking botnak.


A DOLDY különféle táskákat, poggyászokat és kiegészítőket gyárt különböző típusú tevékenységekhez, mint például hegymászás, túrázás, kerékpározás, hétköznapi használat.

Legyen szó expedíciós hátizsákról vagy túratáskáról a minőségi anyagokat a célnak megfelelő kritériumok szerint építik bele a termékbe, figyelembe véve az ergonómiai kialakítást és divattrendeket.

A DOLDY különféle táskákat, poggyászokat és kiegészítőket gyárt különböző típusú tevékenységekhez, mint például hegymászás, túrázás, kerékpározás, hétköznapi használat.

Legyen szó expedíciós hátizsákról vagy túratáskáról a minőségi anyagokat a célnak megfelelő kritériumok szerint építik bele a termékbe, figyelembe véve az ergonómiai kialakítást és divattrendeket.