DOLU Gyerek focikapu

DOLU Gyerek focikapu

Értékelés: 4,3
8 800 Ft

Gyerek focikapu piros kivitelben Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A szülők a gyermekekkel együtt tölthetik aktívan az idejüket kültérben, majdnem egész évben.

DOLU Gyerek kerti ház, műanyag, kék
39 690 Ft 26 190 Ft

2 év garancia

Nagy kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Ablakokkal és ajtókkal felszerelve. Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. A kíváló minőségű műanyag falak készen állnak a mókára!

DOLU Pedálos négykerekű kék
16 500 Ft 15 690 Ft

Pedálos négykerekű minden kis terepen versenyzőnek! Kék-fekete kivitelben. A traktor robusztus konstrukciójú, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.

DOLU Maxi teherautó 69cm

DOLU Maxi teherautó 69cm

Értékelés: 3
7 290 Ft

Maxi DOLU teherautó markolóval, amely minden terep megmunkálására megfelelő. A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza. Ideális például homokozóba.

DOLU Gyermek WC

DOLU Gyermek WC

Értékelés: 4,6
7 690 Ft

A gyermek WC egy igazi felnőtt WC másolata Ez egy nagyszerű választás azoknak a legfiatalabb gyerekeknek, akik a valódi fürdőszobába szeretnének menni, mint a felnőttek. Kínálatunkban megtalálható rózsaszínben lányok számára és kékben a fiúknak.

DOLU Gyerek toalett

DOLU Gyerek toalett

Értékelés: 4,5
7 890 Ft

A DOLU tanító wc alakú bili játékos formában készíti fel gyermekét a wc használatára. Hiteles másolata a nagy toalettnek, öblítőszerkezettel és wc papír tartóval felszerelt, belső tartálya kivehető, tisztítható. Megkönnyíti a nehézkes átmenetet a bili és a wc használat között.

DOLU Gyerek hármas hinta, műanyag, kék
8 250 Ft

A gyermek hármas hinta három gyereknek elegendő. Ennek hála a hintázás új dimenziót nyer! Kiváló minőségű műanyagból készült, kültéren és beltéren egyaránt használható. A következő színváltozatok közül választhatsz – rózsaszín, kék

DOLU Az én első triciklim egyszarvú
9 690 Ft 9 490 Ft

Gyönyörű rózsaszín tricikli egyszarvú dizájnban, ami minden kislányt megörvendeztet majd. A kormányon duda található hangeffektusokkal. Elöl és hátul praktikus rekesz található a kedvenc játékaid számára. A haladás a gyerek lábacskák biztosítják.

DOLU Műanyag hinta kötéllel, Piros
6 460 Ft

A műanyag hinta kötéllel ideális segédeszköz a kisgyerekeknek! A kötélnek köszönhetően biztosítva van a gyerek biztonsága. Engedd, hogy gyereked átélje a felejthetetlen „repülés“ érzését.

DOLU Homokozó műanyag kagyló, kék
4 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek műanyag homokozó egy segédeszköz a forró napra. Hangulatod szerint hozzáadhatsz vizet vagy homokot a homokozóba. Alkalmas beltéri és kültéri használatra.

DOLU Gyerek mini autóverseny pálya, 56 db
6 190 Ft

A műanyag mini autóverseny pálya a legjobb szórakozás minden kis versenyzőnek. A autóverseny pálya hossza 410 cm. 56 darabból áll, beleértve a 3 közlekedési eszközt. Szórakozás az egész délutánon át.

DOLU Gyermek autópálya - Város
8 830 Ft 8 670 Ft

Kezdődhet a szórakozás a kis versenyzők számára! A nagy városi autópályából nem hiányozhat a töltőállomás az üzemanyag időben történő feltöltéséhez, alagutak, helikopter-leszállóhely, útjelzőtáblák, közlekedési eszközök és a további városi témájú dísz sem. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült.

DOLU Az első kisállatom kék

DOLU Az első kisállatom kék

Értékelés: 4,6
4 120 Ft

Egy aranyos kutya minden kisbaba szeretett kisállatává válik. A csomag tartalmaz plüss kutyát, műanyag csontot, műanyag ládát, tálat, ételt, fésűt és tükört.

DOLU Maxi teherautó
6 490 Ft

nagy teherautó ideális homokozóba, valamint otthoni teherszállításra is. Ez a teherautó még a legnagyobb rakományt is elszállítja! A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza.

DOLU Nagy garázs, műanyag

DOLU Nagy garázs, műanyag

Értékelés: 3,8
11 420 Ft

Ez a nagy garázs minden kis sofőr álma! Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A csomag tartalma: 1× autó, 1× pick-up, útjelző tábla, fa, töltőállomás és úttest. A készlet összesen 70 darabos. A játék működő lifttel és ajtóval van ellátva.

DOLU Futóbicikli- piros motorkerékpár
8 520 Ft 8 120 Ft

A futóbicikliként is szolgáló motorkerékpár nagy segítségére lehet a kis versenyződnek az első lépéseinél. Elegendő támaszt nyújt, és megtanítja elsajátítani az egyensúlyérzéket. A járművön való közlekedés erősíti a gyerek izomzatát is.

DOLU Lábbal hajtós kismotor, kék
11 150 Ft

A lábbaj hajtós kismotor segítség lesz kis versenyződ számára az első lépések megtételekor. Megfelelő támaszt biztosít majd számára, és segít az egyensúly megtartásában. A lábbal hajtós játékok használatakor ezen kívül a gyerekek izomtömegüket is fejlesztik.

DOLU Lábbal hajtós versenyautó
11 690 Ft 10 990 Ft

A piros lábbal hajtós versenyautó kiváló kiegészítő gyermeked számára, aki egyenlőre még nem tud triciklivel közlekedni. A kormányon egy duda is található, így biztosan mindenhol hallható leszel! A lábbal hajtós játék hátul egy ütközővel van felszerelve, amely biztosítja, hogy az ne borulhasson fel.

DOLU Elektromos négykerekű piros 6V
33 690 Ft
+ ingyen szállítás

Pedálos négykerekű minden kis terepen versenyzőnek! A traktor robusztus konstrukciójú, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.

DOLU Hot Wheels az első triciklim
13 590 Ft 12 390 Ft

A menő kék-narancssárga Hot Wheels dizájnú triciklit imádni fogják a kis versenyzők. A kormányon egy hanghatásokkal ellátott kürt található. Elöl és hátul praktikus rekesz található a kedvenc játékaid számára. A haladás a gyerek lábacskák biztosítják.

DOLU Maxi teherautó 83cm

DOLU Maxi teherautó 83cm

Értékelés: 2,5
9 630 Ft

nagy teherautó ideális homokozóba, valamint otthoni teherszállításra is. Ez a teherautó még a legnagyobb rakományt is elszállítja! A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza.

DOLU Homokozó műanyag kagyló, rózsaszín
4 670 Ft

Gyermek műanyag homokozó egy segédeszköz a forró napra. Hangulatod szerint hozzáadhatsz vizet vagy homokot a homokozóba. Alkalmas beltéri és kültéri használatra.

DOLU Elektromos négykerekű tűzoltó 6V-os kürttel, piros
62 790 Ft 55 100 Ft

Nagyszerű piros elektromos négykerekű tűzoltóautó kivitelben. A négykerekű teljes sebességváltó rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a haladást előre vagy hátra. A kormányon van egy kürt, amely hangeffektusokat bocsát ki.

DOLU Lábbal hajtós versenyautó zöld 2 az 1-ben
12 690 Ft 11 010 Ft

A zöld kisautó megfelelő társ a gyermeked első lépéseinél. Megfelelő támaszt biztosít majd számára, és segít az egyensúly megtartásában. A lábbal hajtós játékok használatakor ezen kívül a gyerekek izomtömegüket is fejlesztik.

DOLU Műanyag autó Keverő 42cm
4 190 Ft

Minden gyermek álma, hogy keverőgéppel száguldozzon az építkezésen és bebiztosítsa a betont! A keverő forgó dobbal rendelkezik. Így már játékos módon segíthetsz minden építkezésen.

DOLU Műanyag autó Szemeteskocsi 43cm
3 990 Ft

Minden gyermek szeretne szemetes lenni! Most ezzel a stílusos autóval lehetővé teheted számára. Az autó szemeteskocsi mechanizmussal felszerelt. A csomagolás 1 szemeteskocsit tartalmaz.

DOLU Műanyag autó Tűzoltók 38cm
5 290 Ft

Minden gyerek álma, hogy tűzoltó lehessen. Ez az autó nem csak az önkéntes tűzoltóknak szerez örömet. A csodás tűzoltóautó minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készült. A termék tartalma egy vízi pumpa és egy kihúzható létra.

DOLU Műanyag Teherautó billenővel 38 cm
3 590 Ft

Minden építkezésen szükség vagy egy hatékony segítőre! Ezzel a billenős platós teherautóval a munka játék lesz. Ha szükséged lesz az áru és építőanyagok szállítására, ez a gép mindig kéznél lesz.

DOLU Nevető pedál nélküli gyerekkerékpár
8 990 Ft

nevetős motor nagy segítség a gyereked első lépésénél. Elegendő támogatást nyújt és segíti fejleszteni egyensúly fenntartását. Azzal, hogy a gyerek magát hatja még izmosodik is. A gyerek kényelmesen nekidőlhet a háttámlának vagy annak a segítségével tolhatja az autót.

DOLU Színes kockák - 56 db
3 950 Ft 3 190 Ft

Az ilyen építőelemekkel rendelkező gyermekek kreativitása nem ismer határokat. E varázslatos színű kockakészlettel a legfiatalabb gyerekek lelkesen építik fel, rakják össze a kockákat és felfedezik a végtelen módon történő összeállításukat.

DOLU Unikornis babakocsi

DOLU Unikornis babakocsi

Értékelés: 5
5 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden kicsi anyukának szüksége van a sétáihoz egy valódi és főként stílusos babakocsira babáik számára. Tedd sétaikat stílusossá ezzel az egyszarvú mintájával ellátott rózsaszín babakocsival. A babakocsi könnyű és egyszerűen irányítható. Egészen biztosan minden anyukának örömet szerez hosszabb sétákon is.

DOLU Pedálos traktor

DOLU Pedálos traktor

Értékelés: 4,2
15 140 Ft

Akció

Dolu Pedálos traktor erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Csúszásgátlókkal felszerelt, így biztonságos a gyermekek számára.