DOLU Nagy kerti ház City

DOLU Nagy kerti ház City

Értékelés: 5
28 912 Ft
27 990 Ft

Nagy City kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. Nagy stabil falakkal rendelkezik, és készen áll minden mókára.


DOLU Pedálos traktor

DOLU Pedálos traktor

Értékelés: 4
14 490 Ft

Dolu Pedálos traktor erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Csúszásgátlókkal felszerelt, így biztonságos a gyermekek számára.


DOLU Gyerek kerti ház, műanyag, kék-32%
37 111 Ft

24 990 Ft

Akció

Nagy kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Ablakokkal és ajtókkal felszerelve. Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. A kíváló minőségű műanyag falak készen állnak a mókára!


DOLU Nagy kerti ház kerítéssel
24 990 Ft

A kiskerttel és kerítéssel ellátott nagy kerti ház a gyermekeidnek készült! Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A kiváló minőségű anyagok és az egyszerű telepítés le fognak nyűgözni!


DOLU Gyerek kerti ház kerítéssel, műanyag, kék
44 538 Ft

37 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy színes kerti ház sárga kerítéssel, mely minden gyerek szívét elnyeri majd. Kezdődhet a kerti kaland! Kültéri és beltéri használatra is megfelelő.


DOLU Pedálos traktor markolóval, sárga
26 990 Ft

22 490 Ft

Dolu Pedálos traktor markolóval, sárga erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Biztonságos a gyermekek számára. 3 éves kortól ajánlott.


DOLU Az első rózsaszín triciklim
10 890 Ft

9 090 Ft

A gyönyörű rózsaszín tricikli minden kislánynak örömet fog okozni. A kormányon egy hangjelzést adó kürt van és egy kulcs az indítóban. A kedvenc játékoknak elöl és hátul is egy praktikus rekesz van. A hajtást a gyermeklábak biztosítják.


DOLU Az első triciklim, rózsaszín fogantyúval
13 803 Ft

11 490 Ft

A gyönyörű rózsaszín tricikli minden kislánynak örömet fog okozni. Levehető fogantyúval szerelték fel, ami a szülők igénye szerint állítható be. A kormányon egy hangjelzést adó kürt van és egy kulcs az indítóban. A kedvenc játékoknak elöl és hátul is egy praktikus rekesz van.


DOLU Az első kisállatom kék
4 281 Ft

3 668 Ft

Egy aranyos kutya minden kisbaba szeretett kisállatává válik. A csomag tartalmaz plüss kutyát, műanyag csontot, műanyag ládát, tálat, ételt, fésűt és tükört.


DOLU Futóbicikli háttámlával
6 190 Ft

A futóbicikli segítséget nyújt gyereked első lépéseinél. Elegendő támaszt nyújt, és megtanítja elsajátítani az egyensúlyérzéket. A járművön való közlekedés erősíti a gyerek izomzatát is. Szép színes kivitelezés.


DOLU Futóbicikli- piros motorkerékpár
10 490 Ft

A futóbicikliként is szolgáló motorkerékpár nagy segítségére lehet a kis versenyződnek az első lépéseinél. Elegendő támaszt nyújt, és megtanítja elsajátítani az egyensúlyérzéket. A járművön való közlekedés erősíti a gyerek izomzatát is.


DOLU Gyermek etetőszék
9 390 Ft

Újdonság

gyermek etetőszék, 6 hónapos korú gyermekek számára készült és tálcával van ellátva. A biztonsági öv biztosítja a gyermek biztonságát. Válaszd ki a megfelelő színt az enteriőrödbe.


DOLU Gyermek kerti bútor
6 790 Ft

5 690 Ft

Műanyag gyerek székek, asztallal, amik nem hiányozhatnak egyetlen gyereknek sem a gyerekszobából vagy a kertből. A gyerekek használhatják az asztalt, játékokhoz, rajzoláshoz és különféle művészeti tevékenységekhez.


DOLU Gyermek széles etetőszék
9 890 Ft

Újdonság

Gyermek széles etetőszék fehér színben, tálcával, alkalmas fiúk és lányok számára. A biztonsági öv biztosítja a gyermek biztonságát.


DOLU Hintaló, kerekekkel
10 046 Ft

8 574 Ft

Ez a 2 az 1-ben játék sok szórakozást kínál a kicsiknek! A lovat hintaként lehet használni, vagy a hintaló szétszerelhető, és pedál nélküli gyerekkerékpárként használható. A gyerek megtanulja az egyensúly megtartását.


DOLU Maxi rakodógép
8 890 Ft

7 390 Ft

A nagy kotrógépes teherautó ideális a homokozóhoz és otthoni játékra is. A kotró-rakodó tökéletes minden terephez! A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza.


DOLU Maxi teherautó
7 470 Ft

6 244 Ft

nagy teherautó ideális homokozóba, valamint otthoni teherszállításra is. Ez a teherautó még a legnagyobb rakományt is elszállítja! A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza.


DOLU Maxi teherautó 83cm
12 622 Ft

10 414 Ft

nagy teherautó ideális homokozóba, valamint otthoni teherszállításra is. Ez a teherautó még a legnagyobb rakományt is elszállítja! A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza.


DOLU Nagy gyerek hinta 3 az 1- ben
10 490 Ft

9 790 Ft

A 3 az 1– ben hinta a gyerekeddel együtt fog nőni. Ahogy a gyerek nő, fokozatosan eltávolítható az elülső korlát, majd végül a háttámla is. Ezért nem okoz gondot, hogy a gyereked már egy éves korától hintázzon.


DOLU Nevető pedál nélküli gyerekkerékpár-18%
9 556 Ft

7 790 Ft

Akció

nevetős motor nagy segítség a gyereked első lépésénél. Elegendő támogatást nyújt és segíti fejleszteni egyensúly fenntartását. Azzal, hogy a gyerek magát hatja még izmosodik is. A gyerek kényelmesen nekidőlhet a háttámlának vagy annak a segítségével tolhatja az autót.


DOLU Pedálos négykerekű kék
20 350 Ft

17 161 Ft

Pedálos négykerekű minden kis terepen versenyzőnek! Kék-fekete kivitelben. A traktor robusztus konstrukciójú, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.


DOLU Pedálos traktor utánfutóval, zöld
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dolu Pedálos traktor utánfutóval, zöld erős szerkezetű, minőségi anyagból készült játék. Csúszásgátlókkal felszerelt, így biztonságos a gyermekek számára.


DOLU Elektromos kisautó, 6V, Piros
65 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Elektromos kisautó kiváló választás kisfiúk és kislányok számára egyaránt. A biztonsági öv, automata fékrendszer és kürt ideális biztonságot nyújtanak. Az elektromos kisautó fel van szerelve első és hátsó lámpával. 3 éves kortól ajánlott.


DOLU Farmer II Elektromos traktor, 6V
43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Farmer II Elektromos traktor kinti használatra alkalmas, kövezett utakra és füves területekre egyaránt. Kiváló szórakozási lehetőség a gyermekek számára, emellett csodálatos ajándék. A jármű gázpedállal és fékpedállal rendelkezik. Hosszú távon ideális gyermeke számára.


DOLU Futóbicikli- piros autó háttámlával
5 290 Ft

A futóbicikli segítséget nyújt gyereked első lépéseinél. Elegendő támaszt nyújt, és megtanítja elsajátítani az egyensúlyérzéket. A kormányon duda van, mely hangot is ad ki. Gyereked rengeteg mókát élhet át!


DOLU Gyerek hűtőszekrény egyszarvú
11 028 Ft

9 310 Ft

Gyerek hűtőszekrény kiegészítőkkel. Szép rózsaszín-fehér kialakítás egyszarvúval. Hűtőszekrény fagyasztóval elengedhetetlen minden kis konyhában! A gyermek olyan kiegészítőket talál majd benne, mint az edények és az élelmiszerek.


DOLU Gyerek játszótér - 7 az 1- ben
67 923 Ft

57 590 Ft

A 7 az 1– ben gyerek játszótér nagyon sok játszási lehetőséget kínál nemcsak a kertben, de otthoni környezetben is. A gyerekekre sok mozgási lehetőség vár, mint például: foci, kosárlabda és egyéb. Élvezd a családi szórakozást.


DOLU Gyerek mikrohullámú sütő egyszarvú
5 400 Ft

4 539 Ft

Rózsaszín mikrohullámú sütő egyszarvúval a gyermekeknek rengeteg szórakozást hoz a játék során. Egy gazdasszonynál sem – aki szeret az anyukájával főzni – hiányozhat ez a mikrohullámú sütő.


DOLU Gyerek mosogató Egyszarvúval
12 500 Ft

10 414 Ft

Gyerek mosogató kiegészítőkkel. Szép rózsaszín-fehér kialakítás egyszarvúval. Ideális az élelmiszer-készítési és főzési tevékenységek ismeretének bővítéséhez. A gyermek olyan kiegészítőket talál majd benne, mint az edények, tisztítószerek.


DOLU Gyerek mosógép Egyszarvúval
12 500 Ft

10 414 Ft

Gyerek mosógép kiegészítőkkel. Szép rózsaszín kivitelezésű egyszarvúval. A nagy mosógépnek köszönhetően a családod ruhái mindig tiszták lesznek!


DOLU Hintázó hernyó, Rózsaszín
4 490 Ft

Hintázó hernyó nem csak a kertben való szórakozásra. A hernyó fején lévő csápok fogantyúként szolgálnak. A hernyó 3 pasztell színben készült (rózsaszín, kék és zöld).


DOLU Konyhai szett 4 az 1ben egyszarvú
15 444 Ft

Kétoldalas konyha, ami minden kis háziasszonyt boldoggá tesz. Szép rózsaszín-fehér kialakítás egyszarvúval. Az egyik oldalról mosogató az edényekre, mosogatótálca beleértve a csaptelep és tárolóhely az elmosott edényekre. A másik oldalról mosógép, vasalódeszka, vasaló és tárolóhely található a kivasalt ruhákra.


DOLU Konyhai szett 7 az 1ben egyszarvú
30 532 Ft

25 748 Ft

Kétoldalas konyha kis szakácsnőknek. Szép rózsaszín-fehér kialakítás egyszarvúval. Az egyik oldalról sütő, mosogatótálca csapteleppel, tároló a tisztítószerekre és mosogatógép. A másik oldalról hűtő fagyasztóval, mosógép, vasalódeszka, vasaló és tárolóhely található a kivasalt ruhákra.


DOLU Konyhai szett egyszarvú
14 953 Ft

12 254 Ft

Gyermek műanyag teakonyha a kis szakácsoknak! Szép rózsaszín-fehér kialakítás egyszarvúval.konyha része a sütő, tűzhely, páraelszívó, kávéfőző automata, mosogatótálca az edények elmosásához és rakodó hely az elmosott edények tárolása.


DOLU Konyhai szett hangokkal, dupla, egyszarvús
26 361 Ft

22 068 Ft

Dupla konyhai szett hangokkal a kis szakácsnőknek! Szép rózsaszín-fehér kialakítás egyszarvúval. A konyha része a sütő, tűzhely, páraelszívó, kávéfőző automata, polc az edényekre, mosogatógép, mosogatótálca csapteleppel, tároló a tisztítószerekre és rakodó hely az elmosott edényekre.


DOLU Konyhai szett hangokkal, tripla, egyszarvús
36 174 Ft

30 654 Ft

Tripla konyhai szett hangokkal a kis szakácsnőknek! Szép rózsaszín-fehér kialakítás egyszarvúval. A konyhai szett része a hűtő fagyasztóval, sütő, tűzhely, páraelszívó, kávéfőző automata, polc az edényekre, mosogatógép, mosogatótálca csapteleppel, tároló a tisztítószerekre és rakodó hely az elmosott edényekre.


DOLU Rózsaszín játékautó háttámlával
5 490 Ft

4 590 Ft

Játékautó nagy segítséget jelent a baba első lépései során. Az ülés alatti rejtett tárhely található. A gyermek kényelmesen támaszkodhat a háttámlára. A hajtást a gyermeklábak biztosítják.