DOLU Az első kisállatom kék

DOLU Az első kisállatom kék

Értékelés: 4,8
4 281 Ft 3 740 Ft

Kiárusítás

Egy aranyos kutya minden kisbaba szeretett kisállatává válik. A csomag tartalmaz plüss kutyát, műanyag csontot, műanyag ládát, tálat, ételt, fésűt és tükört.

DOLU Az első triciklim, rózsaszín fogantyúval
13 803 Ft 10 190 Ft

A gyönyörű rózsaszín tricikli minden kislánynak örömet fog okozni. Levehető fogantyúval szerelték fel, ami a szülők igénye szerint állítható be. A kormányon egy hangjelzést adó kürt van és egy kulcs az indítóban. A kedvenc játékoknak elöl és hátul is egy praktikus rekesz van.

DOLU Kétemeletes műanyag garázs-27%
8 224 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Gyönyörű műanyag kétemeletes garázs lifttel, lejáróval a felső emeletről és 2 kisautóval. A csomagolásban útjelzőtábla, fa és út is található. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. Szórakozás az egész délutánon át.

DOLU Lábbal hajtós kismotor
13 334 Ft 8 490 Ft

Robosztus konstrukciójú műanyag lábbal hajtós kismotor. A színes motor széles kerekekkel és precízen kidolgozott részletekkel rendelkezik. Kiváló ellenállású és minőségi műanyagból készült, így kibírja a terep viszontagságait.

DOLU Nagy garázs, műanyag

DOLU Nagy garázs, műanyag

Értékelés: 3
11 496 Ft 9 390 Ft

Kiárusítás

Ez a nagy garázs minden kis sofőr álma! Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A csomag tartalma: 1× autó, 1× pick-up, útjelző tábla, fa, töltőállomás és úttest. A készlet összesen 70 darabos. A játék működő lifttel és ajtóval van ellátva.

DOLU Pedállal hajtható traktor Ranchero utánfutóval és markolóval
28 556 Ft 22 790 Ft

markolós pedálos traktor minden kis farmert lenyűgöz. Az utánfutó segítségével nagy terhelhetőség pakolhatsz és a rakományt az egyik helyről a másikra szállíthatod. A traktor robusztus kivitelű, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.

DOLU Elektromos kisautó, 6V, Piros
40 220 Ft

Az Elektromos kisautó kiváló választás kisfiúk és kislányok számára egyaránt. A biztonsági öv, automata fékrendszer és kürt ideális biztonságot nyújtanak. Az elektromos kisautó fel van szerelve első és hátsó lámpával. 3 éves kortól ajánlott.

DOLU Nagy gyerek hinta 3 az 1- ben
10 490 Ft 9 380 Ft

A 3 az 1– ben hinta a gyerekeddel együtt fog nőni. Ahogy a gyerek nő, fokozatosan eltávolítható az elülső korlát, majd végül a háttámla is. Ezért nem okoz gondot, hogy a gyereked már egy éves korától hintázzon.

DOLU Nagy kerti ház City

DOLU Nagy kerti ház City

Értékelés: 4,7
28 912 Ft 27 490 Ft

Nagy City kerti ház, mely minden gyerek szívét elnyeri majd! Kültéri és beltéri használatra is megfelelő. Nagy stabil falakkal rendelkezik, és készen áll minden mókára.

DOLU Műanyag hinta kötéllel, Piros
9 376 Ft 7 990 Ft

A műanyag hinta kötéllel ideális segédeszköz a kisgyerekeknek! A kötélnek köszönhetően biztosítva van a gyerek biztonsága. Engedd, hogy gyereked átélje a felejthetetlen „repülés“ érzését.

DOLU Szörnyecske hinta, rózsaszín
6 090 Ft 5 390 Ft

A szörnyecske hintával biztos imádni fogják a játékot a kicsik! Beltéri és kültéri használatra is egyaránt alkalmas. Elérhető színek: zöld, kék és rózsaszín.

DOLU Hintázó hernyó, Kék
4 590 Ft 3 990 Ft

Hintázó hernyó nem csak a kertben való szórakozásra. A hernyó fején lévő csápok fogantyúként szolgálnak. A hernyó 3 pasztell színben készült (rózsaszín, kék és zöld).

DOLU Hintázó hernyó, Rózsaszín
4 590 Ft 3 990 Ft

Hintázó hernyó nem csak a kertben való szórakozásra. A hernyó fején lévő csápok fogantyúként szolgálnak. A hernyó 3 pasztell színben készült (rózsaszín, kék és zöld).

DOLU Szörnyecske hinta kék

DOLU Szörnyecske hinta kék

Értékelés: 4,4
6 090 Ft 5 390 Ft

A szörnyecske hinta biztosítja, hogy a gyerekek szeretnek játszani vele! Ajánlott beltéri és kültéri használatra. Elérhető színek: zöld, kék, rózsaszín

DOLU Gyerek focikapu
10 208 Ft 8 030 Ft

Gyerek focikapu piros kivitelben Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A szülők a gyermekekkel együtt tölthetik aktívan az idejüket kültérben, majdnem egész évben.

DOLU Sportkészlet 3 az 1-ben
4 290 Ft 3 990 Ft

Golf, baseball a bowling egy csomagban. A játékok segítenek a finom motoros készségek, a fókusz, a pontosság és a tisztességes játékérzet kialakításában. Most élvezheted a szórakozást otthon és a kertben.

DOLU Első konyhai szettem, egyszarvú
7 590 Ft

Gyermek műanyag teakonyha a kis szakácsoknak. Rózsaszín kialakítású konyha, egyszarvú mintával. A konyha nyitott tárolóhelyiséggel rendelkezik.

DOLU Gyerek mini autóverseny pálya, 56 db
7 876 Ft 7 230 Ft

Kiárusítás

A műanyag mini autóverseny pálya a legjobb szórakozás minden kis versenyzőnek. A autóverseny pálya hossza 410 cm. 56 darabból áll, beleértve a 3 közlekedési eszközt. Szórakozás az egész délutánon át.

DOLU Hintaló, kerekekkel

DOLU Hintaló, kerekekkel

Értékelés: 4,5
11 920 Ft

Kiárusítás

Ez a 2 az 1-ben játék sok szórakozást kínál a kicsiknek! A lovat hintaként lehet használni, vagy a hintaló szétszerelhető, és pedál nélküli gyerekkerékpárként használható. A gyerek megtanulja az egyensúly megtartását.

DOLU Az első konyhám
7 130 Ft 6 190 Ft

baba műanyag konyha éppen olyan a kis szakácsoknak, mint a nagy konyha a szakácsok számára! A konyha nyitott tárolóhelyiséggel rendelkezik. Tartalmazza a képen látható kiegészítőket

DOLU Gyermek WC

DOLU Gyermek WC

Értékelés: 4,4
7 690 Ft

A gyermek WC egy igazi felnőtt WC másolata Ez egy nagyszerű választás azoknak a legfiatalabb gyerekeknek, akik a valódi fürdőszobába szeretnének menni, mint a felnőttek. Kínálatunkban megtalálható rózsaszínben lányok számára és kékben a fiúknak.

DOLU Garázskészlet gyermekeknek
8 323 Ft 7 100 Ft

Minden kis sofőr álma ez a gyermekeknek való garázskészlet! Kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A csomag tartalma: 1× autó, 1× pick-up, útjelző tábla, fa, töltőállomás. A készlet összesen 40 darabos. A játék működő lifttel és ajtóval van ellátva.

DOLU Gyerek mini autóverseny pálya, 25 db
4 628 Ft 3 470 Ft

A műanyag mini autóverseny pálya a legjobb szórakozás minden kis versenyzőnek. A autóverseny pálya hossza 171 cm. 25 darabból áll, beleértve a 2 közlekedési eszközt. Szórakozás az egész délutánon át.

DOLU Háromemeletes műanyag garázs
9 518 Ft 8 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű háromemeletes garázs lifttel, autómosóval és töltőállomással, valamint 2 műanyag autóval (piros és kék). Minden emelet számozott és az autók az egyes emeletekre lift segítségével juthatnak fel. A felső emeletről a kijárati kapu kinyitását követően lehet lejutni. A csomagolásban útjelzőtábla és fa is található.

DOLU Maxi rakodógép

DOLU Maxi rakodógép

Értékelés: 5
8 890 Ft 7 630 Ft

A nagy kotrógépes teherautó ideális a homokozóhoz és otthoni játékra is. A kotró-rakodó tökéletes minden terephez! A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza.

DOLU Maxi teherautó
7 990 Ft

Kiárusítás

nagy teherautó ideális homokozóba, valamint otthoni teherszállításra is. Ez a teherautó még a legnagyobb rakományt is elszállítja! A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza.

DOLU Maxi teherautó 69 cm műanyag csomagban
6 990 Ft 5 190 Ft

nagy teherautó ideális homokozóba, valamint otthoni teherszállításra is. Ez a teherautó még a legnagyobb rakományt is elszállítja! A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza.

DOLU Maxi teherautó 83cm
12 622 Ft 9 780 Ft

nagy teherautó ideális homokozóba, valamint otthoni teherszállításra is. Ez a teherautó még a legnagyobb rakományt is elszállítja! A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza.

DOLU Négyemeletes műanyag garázs
12 990 Ft 10 590 Ft

Gyönyörű négyemeletes garázs lifttel, emeletek közötti kijáróval, autómosóval és töltőállomással, valamint 2 műanyag autóval (piros és kék). Minden emelet számozott és az autók az egyes emeletekre lift segítségével juthatnak fel. A csomagolásban útjelzőtábla és fa is található.

DOLU Baba járóka hangokkal

DOLU Baba járóka hangokkal

Értékelés: 3,7
17 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A hangokkal ellátott baba járóka, 6 hónapos korú gyermekek számára készült. A játszóasztal szórakoztató elemekkel szórakoztatja majd a gyereked Kínálatunkban megtalálható rózsaszínben lányok számára és kékben a fiúknak.

DOLU Csúszda 150 cm

DOLU Csúszda 150 cm

Értékelés: 4,8
34 264 Ft 24 530 Ft

Csúszda lányoknak és fiúknak egyaránt. Kitűnik kiváló stabilitásával, ami a gyermekek biztonságáról gondoskodik. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A csúszda hossza 126 cm. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült.

DOLU Gyermek etetőszék

DOLU Gyermek etetőszék

Értékelés: 4,1
9 390 Ft

gyermek etetőszék, 6 hónapos korú gyermekek számára készült és tálcával van ellátva. A biztonsági öv biztosítja a gyermek biztonságát. Válaszd ki a megfelelő színt az enteriőrödbe.

DOLU Hintázó baba járóka hangokkal-32%
23 090 Ft 15 690 Ft

Akció

Hintázó baba járóka hangokkal ami segíti a gyermek stabilitását a járás közben. Járóka és hinta az egyben gyermekek számára 6 hónapos kortól. Kínálatunkban megtalálható rózsaszínben lányok számára és kékben a fiúknak.

DOLU Gyermek autópálya - Város
10 625 Ft 8 700 Ft

Kiárusítás

Kezdődhet a szórakozás a kis versenyzők számára! A nagy városi autópályából nem hiányozhat a töltőállomás az üzemanyag időben történő feltöltéséhez, alagutak, helikopter-leszállóhely, útjelzőtáblák, közlekedési eszközök és a további városi témájú dísz sem. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült.

DOLU Az első bölcsőn, egyszarvú
5 750 Ft

A játék olyan kislányoknak való, akik szeretik beleélni magukat a felnőtt anyukák szerepébe. Szép rózsaszín-fehér kialakítás egyszarvúval.

DOLU Futóbicikli- piros autó háttámlával
5 220 Ft

A futóbicikli segítséget nyújt gyereked első lépéseinél. Elegendő támaszt nyújt, és megtanítja elsajátítani az egyensúlyérzéket. A kormányon duda van, mely hangot is ad ki. Gyereked rengeteg mókát élhet át!

DOLU Futóbicikli- piros motorkerékpár
8 493 Ft 7 500 Ft

A futóbicikliként is szolgáló motorkerékpár nagy segítségére lehet a kis versenyződnek az első lépéseinél. Elegendő támaszt nyújt, és megtanítja elsajátítani az egyensúlyérzéket. A járművön való közlekedés erősíti a gyerek izomzatát is.

DOLU Gyermek kerti bútor

DOLU Gyermek kerti bútor

Értékelés: 4,3
6 830 Ft

Műanyag gyerek székek, asztallal, amik nem hiányozhatnak egyetlen gyereknek sem a gyerekszobából vagy a kertből. A gyerekek használhatják az asztalt, játékokhoz, rajzoláshoz és különféle művészeti tevékenységekhez.

DOLU Konyhai szett egyszarvú
14 953 Ft 11 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek műanyag teakonyha a kis szakácsoknak! Szép rózsaszín-fehér kialakítás egyszarvúval.konyha része a sütő, tűzhely, páraelszívó, kávéfőző automata, mosogatótálca az edények elmosásához és rakodó hely az elmosott edények tárolása.

DOLU Műanyag hinta kötéllel, Zöld
9 376 Ft 8 030 Ft

A műanyag hinta kötéllel ideális segédeszköz a kisgyerekeknek! A kötélnek köszönhetően biztosítva van a gyerek biztonsága. Engedd, hogy gyereked átélje a felejthetetlen „repülés“ érzését.

DOLU Nagy kockák dobozban 50 drb egyszarvú
3 924 Ft 3 590 Ft

Műanyag kockák kellemes rózsaszín, lila és fehér színekben egyszarvú motívummal. A speciálisan formázott kockák alkalmasak minden kis fiú és lány építész számára. Helyezd fel a kockákat a kerékre és menj vele át az egész szobán keresztül.

DOLU Nagy kockák dobozban 75 drb egyszarvú
6 121 Ft 5 620 Ft

Kiárusítás

Műanyag kockák kellemes rózsaszín, lila és fehér színekben egyszarvú motívummal. A speciálisan formázott kockák alkalmasak minden kis fiú és lány építész számára. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

DOLU Nagy kockák műanyag zsákban 70drb egyszarvú
5 790 Ft

Kiárusítás

Műanyag kockák praktikus csomagolásban kellemes rózsaszín, lila és fehér színekben egyszarvú motívummal. A speciálisan formázott kockák alkalmasak minden kis építész számára. A gyerekek az utak során is építhetnek.

DOLU Nevető pedál nélküli gyerekkerékpár
9 556 Ft 8 990 Ft

nevetős motor nagy segítség a gyereked első lépésénél. Elegendő támogatást nyújt és segíti fejleszteni egyensúly fenntartását. Azzal, hogy a gyerek magát hatja még izmosodik is. A gyerek kényelmesen nekidőlhet a háttámlának vagy annak a segítségével tolhatja az autót.

DOLU Pedál nélküli egyszarvús gyerek motor
9 223 Ft 8 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rózsaszín egyszarvús motor a gyereked első lépése. Elegendő támogatást nyújt és segíti fejleszteni egyensúly fenntartását. Azzal, hogy a gyerek magát hatja még izmosodik is

DOLU Pedállal hajtható traktor Ranchero markolóval
25 108 Ft 24 790 Ft
+ ingyen szállítás

markolós pedálos traktor minden kis farmert lenyűgöz. A markoló megtölthető rakománnyal. A traktor pedálos hajtással van felszerelve. A traktor robusztus kivitelű, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.

DOLU Pedálos négykerekű kék
20 350 Ft 16 890 Ft

Pedálos négykerekű minden kis terepen versenyzőnek! Kék-fekete kivitelben. A traktor robusztus konstrukciójú, kiváló minőségű és tartós anyagokból készül.

DOLU Gyerek toalett

DOLU Gyerek toalett

Értékelés: 4,4
7 890 Ft

A DOLU tanító wc alakú bili játékos formában készíti fel gyermekét a wc használatára. Hiteles másolata a nagy toalettnek, öblítőszerkezettel és wc papír tartóval felszerelt, belső tartálya kivehető, tisztítható. Megkönnyíti a nehézkes átmenetet a bili és a wc használat között.