Dove (Antiperspirant Apple & White Tea) 40 ml
1 210 Ft

Kezelje a bőrt a megfelelő bőrrel! Vegyük az alma és a fehér tea friss illatát. Egy erős izzadásgátló anyag akár 48 órán át védi Önt és alkoholmentes.

Dove Baby popsikrém  Baby (Nappy Cream) 45 g
980 Ft

A gyengéd popsikrém  védőfóliát hoz létre a bőrön, amely védi a bőrt az irritációtól és a bőrpírtól. A krém alkalmas nagyon puha az érzékeny baba bőrére.

Dove Beauty Finish izzadásgátló dezodor 150 ml
840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Beauty Finish izzadásgátló dezodor a Dove tarmékcsaládtól – 48 órán át tartó védelmet biztosít az izzadás és a kellemetlen szagok ellen, alkoholmentes. Könnyen virágillatú, ásványokkal gazdagított formulája segít megőrizni a hónalj természetes szépségét.

Dove Cream folyékony szappan (Beauty Cream Wash)
900 Ft 880 Ft

Dove szépségápoló krémes folyékony szappan egy ¼ hidratáló krémet és egy pH-semleges összetételt kombinál, hogy a kezed egészségesek maradjanak és hidratálva legyenek. Olyan gyengéd, hogy akár az arcán is felhasználhatja.

Dove Derma Spa Goodness³ testápoló krém (Body Cream) 300 ml 
2 400 Ft

A Derma Spa Goodness³ testápoló krém segít a bőrt egyenletesen széppé, ragyogóvá és bársonyosan puhává változtatni. Értékes Omega-3 olajjal és Cell-Moisturisers™ hatóanyaggal gazdagított formula, amely a sejtekben fejti ki hatását. Legjobb ápolás biztosít a bőrnek.

Dove Dezodor alumínium nélkül Original (Alu Free Deodorant) 150 ml
1 130 Ft

Alumínium eredeti dezodor 0% egy új, deodoráns vonal, amely csak a legfontosabb összetevőket tartalmazza. Ha egy dezodorot keres alumínium sók nélkül, de nem akarja kompromisszumot tenni a bőr védelmére és gondozására. 1/4 bőrápoló krémet tartalmaz. A dezodor Dove 0% az Ön számára.

Dove Dezodor Men + Care Cool Fresh 50 ml
840 Ft

Dezodor Men + Care Cool Fresh biztosítja a szervezet számára kellemes frissesség és arra ösztönzi, hogy egy másik nehéz nap után. Ez nem tartalmaz alkoholt, és ezért alkalmas az irritált és érzékeny bőrre. .

Dove Essential Nourishment tápláló testápoló (Body Milk)
1 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Essential  Nourishment tápláló testápoló hatásos ápolás a tartós, szép és puha bőr számára gazdag illóolajjal és néhány bőr természetes lipidjével, amelyek hidratálják és táplálják a bőrt.

Dove Férfi dezodor alumínium nélkül Extra Fresh (Alu Free Deodorant) 150 ml
1 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Aluminium Extra Fresh for Men nélküli dezodor 0% egy új szagtalanító, amely csak a legfontosabb összetevőket tartalmazza. Ha egy dezodorot keres alumínium sók nélkül, de nem akarja kompromisszumot tenni a bőr védelmére és gondozására. 1/4 bőrápoló krémet tartalmaz.

Dove Folyékony krémszappan Supreme Fine Silk (Beauty Cream Wash)
1 070 Ft

A Supreme Fine Silk Silk folyékony szappan ötvözi a hidratáló krémet a fehér orchideák finom aromájával,  kezét egészségesen és hidratálva tartja. Finoman megtisztítja a kezét, és a ¼ hidratáló krémmel ellátott speciális receptnek köszönhetően a keze lágy és sima marad.