Driven Billenős teherautó hang- és fényhatásokkal
20 190 Ft 18 220 Ft
+ ingyen szállítás

DRIVEN billenős teherautó számos mókás funkcióval. A szállítmány kiöntésekor a rakodófelület felemelkedik és az autó hátsó részén lévő fedél kinyílik. A fülke ajtaja kinyitható. Nyisd fel a motorháztetőt és ellenőrizd a motort. A komrányon lévő gombok használatával dudálhatsz és bekapcsolhatod a fényszórókat. Az autó tetején lévő gomb megnyomásával a motor beindul és a fények villogni kezdenek.

Driven Daru hang- és fényhatásokkal
23 390 Ft 21 280 Ft
+ ingyen szállítás

A DRIVEN Mobil daru funkciókkal, fény- és hanghatásokkal ellátott. A mobil daru inspirálja kis építészedet és építőművészedet. Számos mozgó elemmel és puha gumi abroncsokkal ellátott az egyszerű manőverezéshez. A tetőn lévő gombok valósághű fényt és motorhangot biztosítanak.

Driven Szemeteskocsi hang- és fényhatásokkal
24 790 Ft 22 610 Ft
+ ingyen szállítás

A DRIVEN Szemeteskocsi kiváló ajándék fiúknak és lányoknak. Ez az extra nagy szemeteskocsi számos funkcióval ellátott! A fülke tetején lévő gomb megnyomásával a motor valósághű hangja hallható, valamint a fényszórók is villogni kezdenek. Dudálj vagy kapcsold be a fényszórókat a forgó kormánykeréken!

Driven Tűzoltóautó hang- és fényhatásokkal
23 390 Ft 21 280 Ft
+ ingyen szállítás

A DRIVEN Tűzoltóautó a játék során kiváló oktató asszisztensé válik. A valósághű hangok és fények hiteles és izgalmas élményt teremtenek. A felső részen lévő létra felemelkedik, forog és kihúzható, így a gyermekek kéesek lesznek elképzelni, milyen a valódi életmentés.