Dsquared² He Wood - EDT
6 640 Ft

He Wood egy fás-aromatikus illat férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartoznak az ibolya levelek, a szívillata vetivert és cédrusfát tartalmaz. Végül a borostyán és a pézsma kombinációja zárja a kompozíciót. Az illat 2007-ben került a piacra.


Dsquared² She Wood - EDP
11 630 Ft

She Woods egy fás-akvatikus női illat. A fejillat összetevői közé tartoznak  a friss citrusok, jázmin, keserű narancsolaj (neroli).   A szívillat ibolyát, heliotrop virágot és pézsmát tartalmaz. Az alapillatban érezhető az ámbra, cédrusfa és a vetiver kombinációja. Az illat 2008-ban került a piacra.


Dsquared² Want - EDP
5 040 Ft

A Want egy  keleti-virágos női illat.   A fejillat mandarinból, gyömbérből és rózsa borsból áll össze. A szívillat magában foglalja a neroli (keserű narancsvirág olajat), a heliotrop és a damaszkusz illatát. Az alapillatban érezhető az édes vanília és fás illat. Az illat 2015-ben került a piacra.


Dsquared² Want - EDP TESZTER
7 380 Ft

A Want egy  keleti-virágos női illat.   A fejillat mandarinból, gyömbérből és rózsa borsból áll össze. A szívillat magában foglalja a neroli (keserű narancsvirág olajat), a heliotrop és a damaszkusz illatát.  Az alapillatban érezhető az édes vanília és fás illat. Az illat 2015-ben került a piacra.


Dsquared² Want Pink Ginger - EDP
10 490 Ft

9 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Want Pink Ginger egy fűszeres-virágos női illat. Az alapot a fás tónusok, a Madagaszkári vanília, a vanília és a borostyán alkotja. A szívben neroli (a keserűnarancs virága) a titokzatos Damaszkuszi rózsa és a heliotrop tökéletes harmóniája dobog.